ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted December 10, 2012 Το άσπρο κοτλέ με το γαλάζιο του ουρανού πάει? Μπά δεν πάει....Και όμως το φόρεσες τυχεράκια... 1 Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 10, 2012 (edited) Μακάρι να ήμουν εγώ ο τυχερός. Δυστυχώς η δουλειά δενμε άφησε να χαρώ αυτή την απίστευτη πουδρομέρα δεν πειράζει όμως θα ανεβω πέμπτη που μάλλον τα ίδια θα είναι. Το κορυφαίο είναι πως με τέτοια μέρα το διπλό ηταν κλειστό. Ανοίγει αύριο Edited December 10, 2012 by miltos 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted December 10, 2012 (edited) αι χασου!!! βασιλο.μιλτο δεν ησουν εσυ :shysterical: Edited December 10, 2012 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 10, 2012 πρόεδρε βάλε τα άλλα που κλένε αυτό κάνω όλη μέρα :wallbash: :Shocked: :badmood: http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 10, 2012 Κάποιες από κυριακή 5 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k37XZWLvLYo Χάλιααα λέμεεε... 9 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted December 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k37XZWLvLYo Χάλιααα λέμεεε... συμφωνώ απολυτα ,,αηδίες! πουδρες και χαζα πραγματα , ειχε ολο και ολο δυο μετρα χιονι και το κάνετε βουκινο 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted December 11, 2012 Οκ, έλεγα δεν θα βιαστώ να πάω για σκι αλλά έτσι πως τα βλέπω τα πράγματα ψήνομαι πολύ άσχημα αύριο να ανέβω με τη γυναίκα μου. Βλέπω αλυσίδες απο Γρεβενά και ανησυχώ μήπως ταλαιπωρηθούμε πολύ στη διαδρομή. Χιονολάστιχα φοράω ήδη Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted December 11, 2012 Μπράβο ρε Γιάννη Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 11, 2012 Μας διέλυσες πρωινιάτικα..... θέλω τα Coreupt μου ΤΩΡΑ....... Μπράβο ρε Γιάννη, πολύ ωραίες καταβάσεις . Φιλικά Σπύρος Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 11, 2012 Μπράβο ρε Γιάννη Μας διέλυσες πρωινιάτικα..... θέλω τα Coreupt μου ΤΩΡΑ....... Μπράβο ρε Γιάννη, πολύ ωραίες καταβάσεις . Φιλικά Σπύρος Και εγώ θέλω τα s3. Να είστε καλά, καλή season σε όλους! @Blacksmith Ξέχασα να πω ότι η μέρα μας είχε και τις περιπετειές της.. 1 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted December 11, 2012 Το έχει η τύχη μας εμάς τους δύο... Και πέρσι που δεν μπόρεσες να ανέβεις πηγάδια και γω ήμουν. Αλλά εμείς με 4χ4 και αλυσίδες ανεβήκαμε πριν κλείσει ο δρόμος απο τα λεωφορεία. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 11, 2012 (edited) Το έχει η τύχη μας εμάς τους δύο... Και πέρσι που δεν μπόρεσες να ανέβεις πηγάδια και γω ήμουν. Αλλά εμείς με 4χ4 και αλυσίδες ανεβήκαμε πριν κλείσει ο δρόμος απο τα λεωφορεία. Το ίδιο ακριβώς έλεγα και εγώ την κυριακή, κάπου το΄χω ξαναδεί αυτό το έργο. Και btw τότε που δεν ανεβήκαμε ποτέ πρέπει να ήταν επική powder day. Καθαρό λάθος του οδηγού του λεωφορείου ήτανε πάντως (μιλάω για την εκδρομή στην βασίλω), μιας και είχαμε ήδη κολλήσει άλλες δυο φορές, αλλά αντί να βάλει αλυσίδες έβαζε τάκο, ξεκουλούσε και συνέχιζε. Ε, την τρίτη φορά δίπλωσε πάνω στην στροφή και κάτσαμε εκεί για μιαμιση ώρα περίπου. Για να τα λέμε όλα όμως, μας αποζημείωσε το γραφείο και μας έδωσε μια αυθημερόν εκδρομή εντελώς δωρεάν. Κάτι το οποίο πέρυσι με τον ζορπίδη δεν έγινε ποτέ. Edited December 11, 2012 by Giannis90 2 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted December 11, 2012 Τότε που δεν ανεβήκατε ποτέ ήταν πραγματικά επική μέρα... Να δούμε αύριο αν θα πάω Βασιλίτσα να σας πω τι γίνεται... Πιστεύω θα γίνεται χαμός, αλλά με τέτοιο δρόμο φοβάμαι μη φάμε μόνο ταλαιπωρία.... Και αυθημερόν απο Θεσσαλονίκη είναι θέμα... Θα δείξει. Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 11, 2012 Τότε που δεν ανεβήκατε ποτέ ήταν πραγματικά επική μέρα... Να δούμε αύριο αν θα πάω Βασιλίτσα να σας πω τι γίνεται... Πιστεύω θα γίνεται χαμός, αλλά με τέτοιο δρόμο φοβάμαι μη φάμε μόνο ταλαιπωρία.... Και αυθημερόν απο Θεσσαλονίκη είναι θέμα... Θα δείξει. Ε τουλάχιστον αν πας αυθημερόν, όσο χάλια και να είναι ο δρόμος θα αποφύγεις την ταλαιπωρία του σ/κ. Παίζει να ανέβω και εγώ αύριο, να τα πούμε και πάνω! Αλλιώς σ/κ. 1 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 11, 2012 σημερα παντως ολη μερα χιονηζε...σας ζηλευω εσας που θ ανεβητε αυριο....στη δουλεια σκεφτομαι μονο πουδρες!!!!τη κυριακη παλι... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted December 11, 2012 καλησπερα συνεχιζω να ψαχνω για ξενοδοχειο-ξενωνα , βρηκα λοιπον σtο casa la mundi.Επειδη μου εχει κανει εντυπωση οτι ολα τριγυρω ειναι γεματα εκτος απο αυτο. Μηπως εχει μεινει καποιος στο συγκεκριμενο για να μου δωσει ασφαλεις πληροφοριες? thanks Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 11, 2012 ναι έτοιμο το κέντρο τυχεροί όσοι ανέβηκαν. http://www.youtube.com/watch?v=sba7Ow6dWBA 6 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 11, 2012 Πολύ προχωρημένο το βιντεάκι! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 12, 2012 καλησπερα συνεχιζω να ψαχνω για ξενοδοχειο-ξενωνα , βρηκα λοιπον σtο casa la mundi.Επειδη μου εχει κανει εντυπωση οτι ολα τριγυρω ειναι γεματα εκτος απο αυτο. Μηπως εχει μεινει καποιος στο συγκεκριμενο για να μου δωσει ασφαλεις πληροφοριες? thanks Έχω μείνει εγώ.Μια χαρά είναι.Καθαρό,ζεστό και φοβερό πρωινό.Τιμές δεν θυμάμαι.ίσως έχουν αλλάξει κιόλας από πέρυσι. Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted December 12, 2012 Έχω μείνει εγώ.Μια χαρά είναι.Καθαρό,ζεστό και φοβερό πρωινό.Τιμές δεν θυμάμαι.ίσως έχουν αλλάξει κιόλας από πέρυσι. Έχω μείνει εγώ.Μια χαρά είναι.Καθαρό,ζεστό και φοβερό πρωινό.Τιμές δεν θυμάμαι.ίσως έχουν αλλάξει κιόλας από πέρυσι. Ευχαριστω , εκλεισα με 120 € το 4κλινο πρωίνο,βραδυνο και δειπνο πρωτοχρονιας Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted December 13, 2012 Τελικά η χιονοστέριση μας ανέβασε επάνω χθες για 4 ώρες σκι, 5 ώρες οδήγηση και 450 χλμ. Το μέρος και το βουνό πανέμορφα. Πρώτη φορά πήγαινα. Δούλευε το τριθέσιο και το συρόμενο και προς το μεσημέρι πατούσαν και τις πίστες επάνω. Λογικά το ΣΚ θα ανοίξει όλο. Έχει ΠΟΛΥ χιόνι. Είχε λίγο κόσμο. Το μεσημέρι ο δρόμος ήταν πιο καθαρός απ' ότι το πρωί. Μερικοί ανέβαιναν χωρίς χιονολάστιχα, εγώ ξέρω σίγουρα οτι δεν θα μπορούσα... Μετά τη Σμίξη πολύ χιόνι στο δρόμο. Ο εξοπλισμός του κέντρου θυμίζει ελληνικό δημόσιο, όλα είναι υπο διάλυση... Ο μηχανισμός που βλέπει τις κάρτες και ανοίγει τις μπάρες δεν δούλευε και η καρέκλα συχνά σταματούσε χωρίς λόγο. Στο σημείο που που παίρνεις το καρεκλάκι έχει τόσο χιόνι που τα γόνατα σου φτάνουν στο στήθος σου. Αυτά απο τη σνουμπορντίτσα... 80% και βάλε σανιδάδες... 6 Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 13, 2012 Παιδιά προσοχή όλοι να χρησιμοποιείτε αλυσίδες ή/και χιονολάστιχα κατά την πρόσβαση σας στα χιονοδρομικά. Ο καθαρισμός του οδικού δικτύου θα είναι ελλειπής ή κατά τόπους οριακός σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο Ομολογία ΣΟΚ … στην Π.Ε. Γρεβενών δεν υπάρχουν χειριστές αποχιονισμού Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής στην εφημερίδα «Πτολεμαίος» στην Π.Ε. Γρεβενών δεν υπάρχουν χειριστές για τον αποχιονισμό του περιφερειακού δικτύου. Χωρίς οικονομικούς πόρους προσπαθεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσα στο καταχείμωνο να αντιμετωπίσει... την κακοκαιρία να ανταποκριθεί στον αποχιονισμό και να διατηρήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έλαβε κατά την τρέχουσα χρονιά από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, ποσό μικρότερο από αυτό που δαπάνησε πέρυσι για αποχιονισμό, ενώ φέτος έχει ήδη υπάρξει «στάση πληρωμών» στις Περιφέρειες. Ο Γιώργος Δακής σημείωσε ακόμη ότι λόγω της εφεδρείας δεν υπάρχουν χειριστές στην Π.Ε. Γρεβενών για να χειριστούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, σημειώνοντας ότι οι υπηρεσίες και οι κοινωνικές λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό επίπεδο. Ωστόσο, ο περιφερειάρχης είπε ειδικότερα ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι πανέτοιμη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χιονιά που έχει ξεκινήσει, καθώς έχουμε προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Θέλω όμως να τονίσω στους συμπατριώτες μας ότι βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο απόλυτης ένδειας πόρων. Ουσιαστικά τη χρονιά που διανύουμε έχει υπάρξει στάση πληρωμών από πλευράς κεντρικής κυβέρνησης προς τις αιρετές περιφέρειες. Λειτουργούμε και παρέχουμε τις υπηρεσίες στους πολίτες, ουσιαστικά εξαντλώντας τα αποθεματικά που είχαμε δημιουργήσει. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί «τέλος χρόνου» και βεβαίως έχει τεθεί επίσημα στην κυβέρνηση η άμεση ανάγκη της στοιχειώδους χρηματοδότησης για ζωτικές λειτουργίες του τόπου μας και της λειτουργίας των δομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία καθίσταται πάρα πολύ δύσκολη, δεδομένης της πλήρους αδυναμίας χρηματοδότησης από πλευράς ελληνικού κράτους. Έχουμε παρέμβει και προσδοκούμε να υπάρξει μία ελαχίστως αποδεκτή εξέλιξη, ώστε βασικές λειτουργίες της κοινωνίας μας να μπορούν να συνεχίσουν να παρέχονται, γι την εύρυθμη καθημερινότητά μας και για την ασφάλειά μας. Ο περιφερειάρχης τόνισε πως έχουν γίνει οι απαραίτητες προμήθειες αλατιού, όμως επισήμανε ότι το ζήτημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι τα χρήματα που έχουμε πάρει ως Δυτική Μακεδονία από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους την τρέχουσα χρονιά είναι λιγότερα απ’ αυτά που έχουμε δαπανήσει το χειμώνα που πέρασε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, τον αποχιονισμό και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Βεβαίως, υπάρχει επίσης ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ένδειας προσωπικού. Να πω χαρακτηριστικά ότι στην Π.Ε. Γρεβενών δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για να χειριστεί τα μηχανήματα, λόγω των διαδικασιών της εφεδρείας κ.λ.π. Είναι ένα μεγάλο και πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο οδηγεί τις κοινωνικές λειτουργίες του τόπου μας σε οριακό επίπεδο. Και δίνουμε καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα απ’ όλα τα μετερίζια για να μπορούμε να είμαστε σε σωστή λειτουργία και βέβαια οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συνεχίζουν να παρέχουν ό,τι απαιτείται με ελάχιστο κόστος, δεδομένης της απόλυτης ένδειας πόρων. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ – EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ Πηγή: kozan.gr αναδημοσίευση σε greveniotis.gr όπως και εδώ ,για προβλήματα αποχιονισμού στην πρόσφατη κακοκαιρία Προβλήματα στον αποχιονισμό λόγω αναρμοδιότητας!!!! Με ανυπομονησία περίμεναν οι επαγγελματίες του ορεινού όγκου να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην περιοχή, να λειτουργήσει το χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας και φυσικά να δουλέψουν τα καταλύματα και τα καταστήματα της περιοχής. Κι ενώ ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε όλο τον ορεινό όγκο, το τμήμα από τη θέση «Σταυρός , στη διασταύρωση.... της Επαρχιακής οδού Σαμαρίνας , έως το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας και το τμήμα από τη θέση Έξαρχος στην επαρχιακή οδό Γρεβενών - Περιβολίου προς την Τοπική Κοινότητα Λάβδας δεν έχουν αποχιονιστεί. Και αυτό γιατί ενώ τα συγκεκριμένα τμήματα είχαν παραληφθεί προς χρήση το 2010 από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών δεν υπήρξε ανακατάταξη του Επαρχιακού Οδικού δικτύου και ο χαρακτηρισμός τους ως δημοτικοί οδοί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, για να γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να προηγηθεί απόφαση τόσο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας όσο και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ανάληψη όλων των υποχρεώσεων (συντήρηση , αποχιονισμός). Ωστόσο η Δ/νση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν ανήκουν στη δικαιοδοσία της και δηλώνει αναρμόδια για τον αποχιονισμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου αποχιόνιζε πάντα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών. Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση τόσο για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών όσο και των κατοίκων της περιοχής. "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 13, 2012 (edited) Ενημέρωση από πάνω. Καταρχήν δρόμος ανοιχτός μέχρι σμίξη από εκεί και πάνω αλυσίδες αν και πιστεύω ότι το σκ θα είναι όλος ανοιχτός χωρίς αλυσίδες. Συνθήκες απίστευτες τέλεια θερμοκρασία σήμερα για όλη την μέρα (κράτησε το χιόνι κριτσανιστό) όλο το χιονοδρομικό με πίστες πατημένες άψογα αρκετός κόσμος αν και καθημερινή και μας κάναν την χάρη να ανοίξουν το διπλό :yahoo: :yahoo: ποιος είδε σκιέρ και σανιδά και δεν το φοβήθηκε λυσασμένοι όλοι ξεχύθηκαν και δεν άφησαν τίποτα μόνο για τους γνωστες έχουν μείνει κάποια κομμάτια αλλά και η κατάβαση από την περιφερειακή ήταν απολαυστικότατη Μέρες τώρα άκουγα ότι το διπλό το κρατούσαν κλειστό γιατί φοβόντουσαν χιονοστιβάδα και φυσικά τους έλεγα τρελούς όλο το διπλό είναι γεμάτο από τεράστιες κορνίζες που έχουν ξεσκολίσει από τα ψηλά οπότε πολύ πολύ προσοχή φυσικά κάποιοι ξεκόλλησαν κομμάτι και στην κ2 Το διπλό είναι το μόνο μέρος του χιονοδρομικού που μπορεί να βρεις πέτρα Edited December 13, 2012 by miltos 5 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
thalis 73 Report post Posted December 13, 2012 Και αυτό γιατί ενώ τα συγκεκριμένα τμήματα είχαν παραληφθεί προς χρήση το 2010 από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών δεν υπήρξε ανακατάταξη του Επαρχιακού Οδικού δικτύου και ο χαρακτηρισμός τους ως δημοτικοί οδοί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, για να γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να προηγηθεί απόφαση τόσο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας όσο και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για ανάληψη όλων των υποχρεώσεων (συντήρηση , αποχιονισμός). Ωστόσο η Δ/νση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν ανήκουν στη δικαιοδοσία της και δηλώνει αναρμόδια για τον αποχιονισμό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου αποχιόνιζε πάντα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών. Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση τόσο για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών όσο και των κατοίκων της περιοχής. Από τα παραπάνω προκύπτουν όμως κάποια ερωτήματα: Δυο χρόνια (από το 2010 μέχρι σήμερα) ποιος καθαριζε τον δρόμο αφού δεν υπάρχει Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση; Ο Δήμος ή η Περιφέρεια; Και τι είναι αυτό που τους εμπόδισε φέτος να κάνουν το ίδιο; Και το κυριότερο: Είναι δυνατόν δυο χρόνια να μην μπορεί η Περιφέρεια να πάρει μια απόφαση για να χαρακτηρίσει τον δρόμο ως Δημοτικό; Μια εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας χρειάζεται. Θα μου πείτε τώρα, ποιος κάθεται να γράψει εισηγήσεις! Μήπως τελικά κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός (του μη αποχιονισμού); Μήπως τώρα που μίκρυνε η πίτα, πρέπει να είναι λίγοι και αυτοί που θα τη φάνε; Share this post Link to post Share on other sites