Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Χ.Κ. Βασιλίτσας 2012-2013

Recommended Posts

γμτ κερατο μου γιατι η Βασιλω να ειναι τοσο Μακρυα????? :crybaby:

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

13 και σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!! ανεβαινω

Σε 22 ώρες και 30 λεπτά θα είμαι στην βάση του χκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::cold: Δευτέρα πρωί θα υπάρξει ενημέρωση με φώτο για το σκ στην Βασιλίτσα!!! :happy2:

• Like 4

Ανταπόκριση από Βασιλίτσα..φουλ βροχή,δεν βλέπεις στα 10 μέτρα και καθόμαστε στο σαλέ με σοκολάτα..φωτο από χθες αύριο με το που γυρίσω από Βασιλίτσα!!

• Like 2

Ανταπόκριση από Βασιλίτσα..φουλ βροχή,δεν βλέπεις στα 10 μέτρα και καθόμαστε στο σαλέ με σοκολάτα..φωτο από χθες αύριο με το που γυρίσω από Βασιλίτσα!!

Να συμπληρώσω: Κλειστό το διπλό λόγω ομίχλης (άνοιξε σε κάποια φάση το πρωί, το προλάβαμε όσοι το προλάβαμε και μετά έκλεισε πάλι), και οι κλασικές ουρές στο τριπλό. Δεν μας την έκανε την χάρη ο καιρός..

• Like 1

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

Εγώ δεν μπορω να καταλάβω γιατί να κλείνουν οι αναβατήρες λογω ομίχλης...για αερα ναι,αλλά για ομίχλη;;;πιθανότατα μη φύγει κανείς και χαθεί...σας είπαν για θέμα ασφαλειας;;

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Εγώ δεν μπορω να καταλάβω γιατί να κλείνουν οι αναβατήρες λογω ομίχλης...για αερα ναι,αλλά για ομίχλη;;;πιθανότατα μη φύγει κανείς και χαθεί...σας είπαν για θέμα ασφαλειας;;

Δεν ξέρω πολλά παραπάνω. Είδα την ουρά με το που έφτασα στο τριπλό και μαθαίνω ότι έχουν κλειστό το διπλό λόγω ομίχλης. Σε κάποια φάση ανοίγει ο καιρός, και ακούμε απ΄τα μεγάφωνα ότι ανοίξαν το διπλό. Προλάβαμε να ανεβούμε κάποιοι, και με το που ανεβαίνουμε πάνω το ξανα κλείνουν.

Μετά για την υπόλοιπη ημέρα δεν ξανα άνοιξε.

Edited by Giannis90

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

Η Βασιλίτσα είναι βουνό που μπορεί να χαθεί κάποιος για πλάκα. Εγώ προσωπικά έχω μαζέψει έναν στο διπλό με καθαρό καιρό ο οποίος είχε πάρει δρόμο για σμίξη, μην ξεχνάμε και το περσινό με τους άγγλους που τους βρήκαν στο δίστρατο. Γενικά με ομίχλη αν δεν το ξέρεις το βουνό χάνεσαι πολύ εύκολα. Χθες έμαθα είχε συνθήκες πολύ χάλια βροχή μέχρι της 11:30 οπότε το χιόνι μαλάκωσε, βέβαια αυτό τώρα θα παγώσει και από τρίτη που έρχονται πάλι χιόνια θα είναι τέλειο υπόστρωμα που μπορεί να τραβήξει και μέχρι Μάιο

• Like 3

Πάντως ρε παιδιά εγώ δεν το διακινδύνευσα χθές αφού ο χειμώνας είναι μπροστά. Έκατσα στο σαλέ και ήμουν κομπλέ. Το Σάββατο που έκανα σκι (12.00-14.30) πάλι είχε ομίχλη αλλά το χιόνι δεν είχε αυτό το χάλι που είχε χθες.Το απόγευμα (όταν θα έχω το καλώδιο για την κάμερα) θα γίνει μια αναλυτική φωτοενημέρωση του σκ.

Εμείς κάναμε το Σάββατο από 9 μέχρι 12 και ήταν σούπερ και από καιρό και από χιόνι. Τρεις ώρες ασταμάτητα. Οπότε μετά που πλάκωσε ομίχλη δεν μας πολυπείραξε, αν και συνεχίσαμε μέχρι τις 14:30 στο συρόμενο οπου με λίγη καλή θέληση έκανες καλούτσικο σκι. Για πρώτη μέρα πάντως ήταν πολύ καλά.

• Like 1

Thali αργησε το λεωφορείο γι αυτο χασαμε το τέλειο 3 ωρο... :evil::wallbash:

ημουν κι εγω τη κυριακη πανω....εφτασα το πρωι στης 9μιση και εβρεχε δυνατα....δυστηχως εφαγε μπολικο χιονι απ το βουνο που ελπιζουμε να το βαλει στις επομενες ωρες...σκι δεν δοκιμασα να κανω ουτε για πλακα και απορουσα με τα παιδια που εκαναν...πραγματικα η χαρα του ορθοπεδικου ηταν....το καλο ηταν οτι ειδα και μιλησα με κοσμο που ειχα να δω απο περισι και μονο στο βουνο τους βλεπω...

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Παιδιά σόρρυ για τις φώτο αλλά δεν βρίσκω το καλώδιο για να συνδέσω την μηχανή με τον υπολογιστή. :( Μόλις βρώ που στο $%^&*@ το έχω βάλει θα τις ανεβάσω!!!

• Like 1

ημουν κι εγω τη κυριακη πανω....εφτασα το πρωι στης 9μιση και εβρεχε δυνατα....δυστηχως εφαγε μπολικο χιονι απ το βουνο που ελπιζουμε να το βαλει στις επομενες ωρες...σκι δεν δοκιμασα να κανω ουτε για πλακα και απορουσα με τα παιδια που εκαναν...πραγματικα η χαρα του ορθοπεδικου ηταν....το καλο ηταν οτι ειδα και μιλησα με κοσμο που ειχα να δω απο περισι και μονο στο βουνο τους βλεπω...

ναι ρε συ...το βρεγμενο βαρυ χιονι ειναι οτι χειροτερο....

Snow is on my D.N.A.

Παιδιά σόρρυ για τις φώτο αλλά δεν βρίσκω το καλώδιο για να συνδέσω την μηχανή με τον υπολογιστή. :( Μόλις βρώ που στο $%^&*@ το έχω βάλει θα τις ανεβάσω!!!

η κάρτα δεν μπαινει στην υποδοχη του λαπτοπ??

δυο προαπαιτουμενα:α)να εχεις λαπτοπ

β)να εχει υποδοχη για καρτα :wallbash:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Εμένα ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει την SD και πρέπει να περνάω τις φωτογραφίες με καλώδιο από την κάμερα. Σαπάκια apple, τι περιμένεις! :P

Make Parnassos Great Again!

η κάρτα δεν μπαινει στην υποδοχη του λαπτοπ??

δυο προαπαιτουμενα:α)να εχεις λαπτοπ

β)να εχει υποδοχη για καρτα :wallbash:

Δεν το ήξερα αυτό!!μόλις πάω σπίτι θα τις ανεβάσω με αυτό τον τρόπο!!thnx!!! Edited by panoskap
  • Like 1

Επίσκεψη του Δημάρχου Γρεβενών στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας

Επίσκεψη στο χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας πραγματοποίησε

στο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης

όπου τον υποδέχτηκε η νέα διοίκηση του Φορέα,

ο Πρόεδρος του Βάϊος Κόραβος και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Νασίκας.

«Στόχος του δήμου είναι η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός....

του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας»τόνισε ο κ. Κουπτσίδης

ενώ σημείωσε ότι «γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από την νέα διοίκηση του χιονοδρομικού,

στην οποία ως δήμος Γρεβενών θα είμαστε κοντά και θα συμπαρασταθούμε.

Ο δήμος έχει 3.200 στρέμματα και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και

στον εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού.

Ήδη έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικοί όροι και είμαστε έτοιμοι να υποβάλλουμε

προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του ,

για τη δημιουργία δυο καινούργιων και την αντικατάσταση των παλαιών λιφτ,

την κατασκευή ενός σαλέ ημέρας και ένα μηχάνημα τεχνητής χιόνωσης »

http://www.youtube.com/watch?v=iLWOB-_jR3Y

Πηγή:greveniotis.gr

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Συμφωνα με αυτό,Παρασκευή βράδυ heavy snow!!!!!!

Πρόεδρε μήπως να κάνω μια στάση βασίλω???

Συμφωνα με αυτό,Παρασκευή βράδυ heavy snow!!!!!!

Πρόεδρε μήπως να κάνω μια στάση βασίλω???

δεν θελω να διαβαζω !! κουφα πραγματα :girl_devil:

σιγουρο βραδυνο μονο στην βιγλα παιδι μου ! :friends:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Επιτέλους τις ανέβασα...Σορρυ αλλά ήταν η πρώτη φορά που ανεβάζω φώτο εδώ!!

• Like 2

δεν θελω να διαβαζω !! κουφα πραγματα :girl_devil:

σιγουρο βραδυνο μονο στην βιγλα παιδι μου ! :friends:

ειπα λιγο να σε τσιγκλισω!!! :happy2::yahoo::lolu:

Προς panoskap και οποιον αλλον νεο στο φόρουμ

Πατας εξελιγμενη επεξεργασία

attach files(φορτωνει η φωτο)

επισυναψη αρχείου και σου βγαζει στα δεξια σου στην ιδια σειρα,προσθηκη στο μηνυμα

προσεχεις που αναβοσβηνει το ποντικι(μην πεσει η μια πανω στο κειμενο που θα θελες να γραψεις)

και τελος απαντηστε στο θεμα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...