Prokopas 282 Report post Posted February 21, 2013 @ChristosZ εσύ φορούσες το snowclub μπουφάν χτες (20-2)? Πραγματικά πολύς κόσμος από το snowclub την Τετάρτη στο βουνό. Επειδή ταξιδεύαμε με την Πρόεδρο έπρεπε να αλλάξουν το όνομα του ski bus σε SKI FORCE ONE! Χάρηκα που τους γνώρισα όλους και ιδιαίτερα τον powda που συμφάγαμε στην κορυφή του Ερμή. 3 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,731 Report post Posted February 21, 2013 και ορειβατικό σκι )))) Το οποίο όμως δεν είναι για τα κιλά μου και τις δυνάμεις μου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 21, 2013 (edited) @ChristosZ εσύ φορούσες το snowclub μπουφάν χτες (20-2)? Ναι.Και εσύ το χαρακτηριστικό σκουφί?Πρέπει να σε είδα κάποια στιγμή στο πιατάκι του Περικλή Ηλία, το ΣΚ έχουμε αγώνες tae kwon do στην Χαλκίδα Άντε καλοφόρετα τα πεδιλάκια Edited February 21, 2013 by ChristosZ Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 21, 2013 ειναι για τα κιλα και τις δυναμεις ολων. ελατε το επομενο ΣΚ (2-3Φεβ) στο Καρπενησι να το διαπιστωσετε 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 21, 2013 Χάρηκα που τους γνώρισα όλους και ιδιαίτερα τον powda που συμφάγαμε στην κορυφή του Ερμή. Παρομοίως αγαπητέ! Το λοφίο σου δεν παίζεται πάντως ... Να φανταστείτε είμασταν στο ίδιο snowbus και δεν του είχα μιλήσει μην γνωρίζοντας ποιός είναι, μέχρι που φόρεσε το λοφίο του!! Πάντως κάποιος σε αντιγράφει, ήταν κι ένας άλλος με το ίδιο σκουφί. Πήγα να του μιλήσω κανά μισάωρο αφότου είχαμε τελειώσει το κοινό μας γεύμα ... πλησιάζοντας είδα οτι το λοφίο του δεν ήταν δίχρωμο σαν το δικό σου 1 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted February 22, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ μετα απο πολυ καιρο ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ετοιμαζομαι να ανεβω στο Παρνασο αυριο. Mηπως ξερετε καποιο καταστημα που νοικιαζει πεδιλα fischer ? Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted February 22, 2013 Και επειδή βλέπω γκρίνια με τις πίστες κτλ αυτό παρακάτω είναι σκι: http://youtu.be/MGhCVifDPws Με αυτές τις εικόνες μεγαλώσαμε. Οι φιγούρες του freestyle κάποτε ήταν απλές ενστικτώδεις, ο κάθε σκιέρ μπορούσε να χώσει ένα spread eagle, back scratcher, iron cross, daffy, crotch grab κλπ. Σήμερα σήμερα πρέπει να είσαι προ μόνο για να προφέρεις τις φιγούρες. Καμιά φορά πρέπει να δεις πολλές φορές μιά φιγούρα σε αργή κίνηση γιά να καταλάβεις τι γίνεται. Πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά απομακρύνεται πολύ από τον ερασιτέχνη σκιέρ. 4 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 22, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ μετα απο πολυ καιρο ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ετοιμαζομαι να ανεβω στο Παρνασο αυριο. Mηπως ξερετε καποιο καταστημα που νοικιαζει πεδιλα fischer ? Αν ανέβεις από Αμφίκλεια, νομίζω υπάρχει ένα που ασχολείται πολύ με Fischer. Ρώτα και τον Γιώργο (7ψυχος_gtsap) για το πού ακριβώς αν και είναι πάνω στον κεντρικό που ανεβαίνει προς το βουνό αν θυμαμαι καλά. Προφανώς θα υπάρχουν και αλλού πιστεύω. "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα εξαιρετικό σαββατοκύριακο με λιακάδα! Θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες (πλην της Πυθίας) και οι πίστες του ΧΚΠ γι’ αυτό σας προσκαλούμε να έρθετε στο βουνό να απολαύσετε τη χιονοδρομία εντός και εκτός των πιστών! Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν αύριο θα έχουμε Sunset Ski και 12ωρη συνεχή λειτουργία του ΧΚΠ (08:00-20:00). SunsetSkiBus Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΧΚΠ θα δρομολογηθεί από την εταιρεία Κλαουδάτος SunsetSkiBus, το οποίο θα παραμείνει στο βουνό μέχρι το τέλος της 12ωρης λειτουργίας των αναβατήρων (20:00). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 210 5763935 & 6936645853. Θα ανεβει κανεις αυριο????? 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 22, 2013 (edited) εγω μαλλον θα ανεβω με το Non stop του Κλαουδατου. Θα ναι κανεις αλλος με κλαουδατο; Edited February 22, 2013 by MrPinkEyes But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 22, 2013 Δεν Ξενερωνω παρων (οχι με ski bus). 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 (edited) εγω μαλλον θα ανεβω με το Non stop του Κλαουδατου. Θα ναι κανεις αλλος με κλαουδατο; Eγω αλλα θα αποφασισω σιγουρα το απογευμα........ αφου δουμε παλι καιρο...... για Sunset χλωμο το βλεπω......... Edited February 22, 2013 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
dimitris6 11 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Παρων! Edited February 22, 2013 by dimitris6 Share this post Link to post Share on other sites
poseidon 72 Report post Posted February 22, 2013 To παρακάτω είναι απο το Site του ΧΚΠ: http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG541 "ΚΑΙΡΟΣ Σήμερα νεφώσεις. Οι άνεμοι ήταν ασθενείς Δ και η θερμοκρασία κυμαινόταν από -1˚ C έως +3°C. Για αύριο προβλέπονται ηλιοφάνεια, μέτριοι Δ άνεμοι και θερμοκρασία από 0˚ C έως +42°C." Οπότε θα έχει κάυσωνα!!. πάρτε μαγιό..... Αντι για σκι θα κάνετε μπάνιο.... 2 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted February 22, 2013 Εγώ μάλλον Κυριακή και πιθανόν Μαίναλο για αλλαγή... Αύριο έχει άλλη πίστα, μετά από καιρό.... με άσφαλτο... Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 22, 2013 Τελικα θα ανεβω αυριο. Για Κυριακη με τις Τ που δινει...... για εμενα δεν λεει........ Ωραια κ τα ανοιξιατικα αλλα οχι απο τωρα...... Τα λεμε στην 8.20 ή δια γυμνου οφθαλμου. Οι περισσοτεροι πλεον γνωριζομαστε. 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 22, 2013 και γω μολις εκλεισα με Non Stop 2 But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 22, 2013 Με αυτές τις εικόνες μεγαλώσαμε. Οι φιγούρες του freestyle κάποτε ήταν απλές ενστικτώδεις, ο κάθε σκιέρ μπορούσε να χώσει ένα spread eagle, back scratcher, iron cross, daffy, crotch grab κλπ. Σήμερα σήμερα πρέπει να είσαι προ μόνο για να προφέρεις τις φιγούρες. Καμιά φορά πρέπει να δεις πολλές φορές μιά φιγούρα σε αργή κίνηση γιά να καταλάβεις τι γίνεται. Πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά απομακρύνεται πολύ από τον ερασιτέχνη σκιέρ. ο τυπος απο το 4:23 και μετα με το Νο30 ειναι απλα ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 22, 2013 Σήμερα χκπ..απο το πρωί μέχρι τις 2 έκανες αξιοπρεπέστατο σκι..καλη ορατότητα..καλό χιόνι..πίστες ανοιχτές..λίγος κόσμος..Απο τίς 2 και μετά whiteout παντού κελάρια-φτερόλακα..ταινία τρόμου πραγματικά και το χιόνι σουπα παντου..ακόμα και στις κορυφές..πολυ σουπα...δεν ηθελες πεδιλα..ηθελες βατραχοπεδιλα.. :P ...λασποντόινγκ..!! Σήμερα φόλα δεν το έλεγες..το κερδίσαμε το στοιχηματάκι ΜΙΚ!!! :thumbup: 3 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 23, 2013 Να πούμε μπράβο στους υπαλλήλους του ΧΚΠ για την έγκαιρη και ασφαλή αντιμετώπιση περιστατικού απεγκλωβισμού παιδιού από το λίφτ του Βάκχου. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 23, 2013 Σήμερα έγινε αυτό; Τι συνέβη; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 23, 2013 Σήμερα νωρίς το πρωί. Δεν ήμουν αυτόπτης, οπότε μεταφέρω ότι μου είπε η γυναίκα μου που το είδε. Ένα παιδάκι εγκλωβίστικε στο κάθισμε και ήρθε ρατράκ και πάνω από το ρατράκ ανέβηκε ο Βέρνερ στο καρεκλάκι και το απεγκλώβησε. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 23, 2013 Βασικά αυτό δεν κατάλαβα. Τι εννοούμε "εγκλωβίστηκε στο κάθισμα"; Έφτασε στο τέλος του το καρεκλάκι, δεν πρόλαβε να κατέβει και βγήκε και πάλι στον αέρα; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 23, 2013 Όχι, στον δεύτερο στύλο από κάτω, κάπως έφυγε από το κάθισμα, σφήνωσε με τα μπατόν (αυτό δεν φαινόταν καθαρά) και κρεμόταν με τα πόδια κάτω. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 23, 2013 Ναι το ακουσα κ εγω!!! Τελος καλο ολα καλα ομως. Το κεντρο σε ετοιμοτητα. Σημερα ευτυχως δεν ηταν καμμενη μερα. Προλαβα κ εκανα 1 ωριτσα το πρωι. Μετα εκλεισε με αρκετη ομιχλη αλλα Whiteout δεν το ελεγες. Και κανα 3ωρο αργοτερα. Το σπαστικο ηταν ενα ψιλο χιονονερο που επεφτε το πρωι..... Το χιονι δεν θα το ελεγα χαλια...... ισως παιχνιδιαρικο κρατησε ψηλα σχετικα καλα μεχρι που φυγαμε. Το περιμενα πολυ χειροτερο.......... βοηθησε σε αυτο η ομιχλη γιατι αν ειχε ηλιο........ κλαφτα Χαραλαμπε.......... Κατα τα αλλα το Snowclub ειχε παλι αρκετους εκπροσωπους πανω! Υ.Γ. : ΔΕΝ θα ανεβαινα αυριο....... Υψηλες Τ...... οι πιστες με αυτο το χιονι δεν νομιζω οτι θα πατηθουν..... ηλιος....... θελετε κ αλλα??? Παμε για μεσοβδομαδα τωρα......... Υ.Γ 2: Αυτον τον Δεν Ξενερωνω (κατα κοσμο Γιαννης) μην το κανετε παρεα......... Κατα τις 2 το μεσημερι ολο για κατι Παστιτσια κ μπουγατσες που τον περιμενανε σπιτι ελεγε!!!!! 5 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites