Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
nmech1984

K2 Hellebent 2013

Recommended Posts

Είχα εφορία προηγουμένως.

Συνεπώς δεν δείχνεις να έχεις ικανότητες να χαρακτηρίσεις ένα πέδιλο παρά μόνο να εξαπολύεις χαρακτηρισμούς περί ικανοτήτων. Παρόλα αυτα λογικό γτ σε πρόσφατο πost σου διάβασα οτι πρόσφατα πήρες το πρώτο σου εκτός κα ξέφυγες από τη γαλήνη της πίστας. Πως να χαρακτηρίσεις ενα hellbent?!!

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

Συνεπώς δεν δείχνεις να έχεις ικανότητες να χαρακτηρίσεις ένα πέδιλο παρά μόνο να εξαπολύεις χαρακτηρισμούς περί ικανοτήτων. Παρόλα αυτα λογικό γτ σε πρόσφατο πost σου διάβασα οτι πρόσφατα πήρες το πρώτο σου εκτός κα ξέφυγες από τη γαλήνη της πίστας. Πως να χαρακτηρίσεις ενα hellbent?!!

Για χαλάρωσε λίγο.....!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Για χαλάρωσε λίγο.....!

Δικηγόρος?

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

Δικηγόρος?

Ναι για αυτό πρόσεχε.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Θα πάρω τον φίλο Seth να σου στείλει δυο λόγια για τα hellbent αφού είστε και συνάδελφοι.

• Like 3

Θα πάρω τον φίλο Seth να σου στείλει δυο λόγια για τα hellbent αφού είστε και συνάδελφοι.

ha ok

Edited by nmech1984

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

Μπερδεύτηκα !!! :fool:

Tελικά τα Hellbend είναι για εσένα ή για τον αδερφό σου; Ποιος από τους δυο σας ενδιαφέρεται ;

Ποιος από τους δύο σας γράφει τώρα ; εσύ ή ο αδερφός ;

• Like 3

O Seth γράφει

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

:respect: :respect:

:shysterical:

Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες.....!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Καλή και η πλάκα :)

αλλά οι περισσότεροι νομίζω κάποια στιγμή την έχουμε πατήσει.

Η στατιστική που λέει ότι το 80% των χιονοδρόμων πιστεύουν ότι είναι σε παραπάνω επίπεδο από ότι στην πραγματικότητα ΙΣΧΥΕΙ!

@nmech1984

Κρίμα που βρέθηκε τόσος κόσμος να σε βοηθήσει και τώρα αλλά και όταν έψαχνες για πέδιλο...

Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο και η φωτογραφία στο προφίλ σου με τα xrc να είναι του αδερφού σου.

Φίλε μου τρελαμένος με το σκι ας είσαι (όπως και πολλοί εδώ μέσα),

αλλά μη μας τρελάνεις κιόλας.

Οπότε γιατί να ασχοληθεί κανείς παραπάνω; :laser:

• Like 4

Οταν ξεκίνησα και εγω το σκι, δεν είχα ανακαλύψει το forum - εργαλειο.Τα δικα μου πέδιλα τα αγόρασα απλά με συζητηση με τον πωλητή, δεν λέω οτι με κορόιδεψε,απλά μετα απο αρκετό διάβασμα εδώ ,ισως αν ειχα διαβάσει- ρωτήσει τότε ισως ειχα πάρει και κάτι καλύτερο που ίσως με είχε βοηθήσει πιο πολυ.Και φυσικά ειπα μεσα μου όταν αγόραζα πέδιλα , σιγά που θα πάρω κατι για 2-3 χρόνια και μετά θα αλλαξω.Θα μάθω με αυτά.Πάρε γνώμες , βάλτες κάτω, και στην τελική εσυ πάλι θα αποφασίσεις. (sorry αν βγήκα εκτος θέματος, ειναι το μόνο εκτος που μπορώ :P)

• Like 3

Περί Hellbent 12-13 , από το επίσημο site της K2

για όποιον, και αν ενδιαφέρετε:

powder-rocker-profile_twin.jpg

Product Description

The original undisputed beast is back and continues to reign the powder skiing underworld.

There is no question that the HellBent is the ultimate powder ski for floating and tricking through bottomless zones,

but it’s no longer content with just ruling the deep- the HellBent carries enough camber underfoot

to make the whole mountain your playground, even after the resort is tracked out.

Don’t like tracks? Add on K2’s pre-cut Climbing Skins for further access to deep snow undertakings.

ruler_cardboard.gif

Powder Rocker

ROCKER: Easy initiation, versatility, agility

CAMBER: Control, edge hold, rebound

This tip has the most elevation and longest measurement of Rocker

and offers skiers a “surfy” feel with enhanced
soft-snow performance
.

The camber region still exists to ensure edge-hold on firmer conditions
.

Simply put,
Powder Rocker provides unmatched flotation in deep snow
.

ruler_cardboard.gif

Sizes:
169, 179, 189

Binding Options:
No Binding

Performance:
Powder:
666
%, Park: 10%

Radius:
22m @ 179

Construction:
TwinTech Sidewall - Triaxial Braided Fir /Aspen Core

Features:
Powder Tip, Tip and Tail Hardware, Made with EVIL, SwapBase, Trim-to-Fit Climbing Skins available

ruler_cardboard.gif

Για περίσσοτερα σχόλια για το πέδιλό
.

post-90-0-17367400-1356703043.jpg

post-90-0-60529400-1356703071.png

...

Έχει αρκετό camber για οριακό καρβάρισμα. Τι λες??

...

Χαζομάρες λέω... μην τα παίρνεις της μετρητής.

Ό,τι και αν σου λένε - λέμε να το ερευνάς,

αλλά μην μας ειρωνευεσαι, pls.

Performance: Powder: 666%, Park: 10%

Αν για τέτοια χρήση τα προορίζεις και τέτοια μας περιγράφεις με τα γραφόμενα σου,

μην το καθυστερείς, πάρτα!

Πάντως, όπως και να έχει σου προτείνω να δοκιμάσεις

έστω και κάτι αντίστοιχης γεωμετρίας

πριν τα αγοράσεις. Καλοπροαίρετα και μόνο.

Καλές αγορές και να ευχαριστηθείς ότι αν πάρεις.

Και κάτι τελευταίο.

Ο Κώστας που είναι ο μοναδικός, που γνωρίζω και μιλώ μαζί του, που τα έχει και το "έχει"

θα ήθελε να έχει και δεύτερο πέδιλο, λιγότερο σκληροπυρινικό, πιο All Mountain,

για τις μη πουδράτες μέρες, μιας μετά έχει μόνο κάτι πιστιάρικα...

IMG_7701_LOWf.gif

HellBent in action

Γενικότερα προς όλους μας:

Ας είμαστε πιο προσεχτικοί στους χαρακτηρισμούς μας

και πιο σαφής όταν ζητάμε κάποια πληροφορία.

End of story από ΄μένα.

post-90-0-17367400-1356703043_thumb.jpg

post-90-0-60529400-1356703071_thumb.png

• Like 4

Tι να πω ρε παιδιά...πάω να διαβάσω ενα νημα και εχει γίνει μπάχαλο..

Προς όποιον ζητά και προς οποιον δίνει πληροφορίες

Επειδή μας διαβάζουν και άλλοι φίλοι που ίσως ενδιαφέρονται για ενα πέδιλο και τα

reviews,καλό θα ήταν να δίνουμε τα πραγματικά στοιχεία μας(κιλά-ύψος-επίπεδο)

ώστε και όσοι ξέρουν,να απαντήσουν ανάλογα.Είναι κρίμα να υποτιμούμε τη νοημοσύνη

των φίλων συμφορουμιτών απαντώντας με ερωτήσεις αποπροσανατολιστικες.Εδώ μέσα

κάποιοι κάνουν φοβερό σκι,άλλοι μετριο και άλλοι είναι στην αρχή-εδώ μέσα όμως δεν

κάνουμε κριτική ούτε μετράμε να δούμε πόση ..την εχουμε την ικανότητα για τσούλημα.

Αν ο φίλος nmech θελει να πάρει τέτοιο πέδιλο,κατ εμε κακό του κεφαλιού του μεν (μπορεί να

μην ξέρω πολλά από πέδιλα) αλλά δικά του λεφτά για ξόδεμα δε.Εκεί που ενοχλούμαι εγώ

είναι ότι οταν χαλάει ενα νήμα....κρίμα,κρίμα..

• Like 3

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Έλα καλή μου, αμέσως να στεναχωρηθείς! Το forum προσφέρει πληροφόρηση και γνώση, αλλά και ψυχαγωγία. Δεν πρέπει να επικεντρώνεσαι ποτέ σε στοιχεία που σε δυσαρεστούν. :)

Make Parnassos Great Again!

ναι ,όπως εχει γράψει κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα μπορείς και να διαβάζεις

μόνο όσα σε ενδιαφέρουν-τι να κάνω όμως που είμαι περίεργη και θέλω να τα

ξέρω όλα..ας επικεντρωθούμε στη διασκεδαση λοιπον..

• Like 2

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

to "HellBent in action" που ανεβασε Alcatraz παραπανω με θυμισε χορογραφια στο χιονι!

Που ειναι το υπολοιπο?

Ολα τα "αλλα" που γραφθηκαν χαλανε την εικονα του φορουμ για την ενημερωση.

Ο νεαρος που ξεκινησε το θεμα θα πρεπει στο χαλαρο να ανασκευασει τα γραφομενα και να διξει λιγο αξιοπρεπεια στο λογο του ωστε να ναι συνεπης στις απαντησεις που ελαβε.

• Like 6

o τρελος του χωριου......

επιελους λιγο τζερτζελες εδω μεσα....πολυ σοβαρεψε τελευταια το φορουμ!!εμενα μ αρεσουν τετοια θρεντ και τα ρουφαω στη κυριολεξια χαχαχα

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Φιλε μου παρτα και αν δεν σου αρεσουν εδω ειμαστε να....

Κοιτα αν θες και τα καινουργια τα Petitor σε 1.79μ μηπως και σου κανουν γιατι αν δεν, τοτε σιγουρα θα στα αγορασουμε εμεις.

Χαμενα παντως δεν θα πανε, ακου που σου λεω..... ;)

Θα ηθελα μια μερα να κανουμε καναδυο σβουριχτες παρεα ρε φιλε....

• Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

αν καταλαβα καλα , ο φιλος μας θελει να παρει formula1,χωρις να εχει διπλωμα και η χρηση θα ειναι για να οργωνει χωραφια.....

Παρτα αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Θές να ξεχάσεις το σκι που ξέρεις? Πάρε απόλυτο πέδιλο.

Αν είχα 500 ευρώ για πέταμα, σίγουρα θα είχα ένα hellbent στο πορτ μπαγκάζ. Πέρσι θα το χαιρόμουν 6 μέρες και μάλιστα τις πιο πολλές από αυτές για 2-3 ώρες, όχι παραπάνω. Μετά θα πήγαινα να άλλαζα πέδιλα.

Αν πάρεις πουδροπέδιλο θα ανακαλύψεις ένα άλλο στυλ σκι, ένα άλλο βουνό και έναν νέο τρόπο να κατεβαίνεις μια πλαγιά με πούδρα.

Αν πάρεις race καρβοπέδιλο θα ανακαλυψεις άλλες ταχύτητες και γωνίες στροφής, και ένα νέο τρόπο να κατεβαίνεις μια πίστα.

Όλα αυτά στο υποθετικό σενάριο ότι μπορείς να στηθείς σωστά πάνω στα πέδιλα, και τα πέδιλα θα πατάνε ολόφρεσκια πούδρα ή ολόισια πίστα αντίστοιχα. Αν δεν μπορείς να στηθείς σωστά πάνω στο πέδιλο, τότε απλά στην πούδρα θα αναγκαστείς να "πηδάς" για να τα στρίψεις, και στην πίστα θα αναγκάζεσαι να πηγαίνεις όλο και πιο γρήγορα, μπας και καρβάρουν, και θα βρεις διάφορους τρόπους να τα πιέσεις για να καρβάρουν.

Και τα δύο παραπάνω σενάρια σε οδηγούν στο λάθος σκι, το οποίο θα σου μείνει σίγουρα κουσούρι με πολλά "κλεψίματα" στην τεχνική, μπας και καταφέρεις τα πέδιλα να σου δώσουν κάτι μικροδευτερόλεπτα απόλαυσης σε μια μέρα σκι.

Παράλληλα θα είσαι πολύ μα πολύ μα πάρα πολύ κουρασμένος, την ίδια μέρα στις ίδιες πίστες σε σχέση με έναν σκιερ του επιπέδου σου, που φοράει ένα καλό πέδο για το χιόνι που πατάει και το επίπεδό του.

Τέλος δεν έχω αναφέρει το σενάριο με το πουδροπέδιλο να τελειώσει η πούδρα, και να κάνεις 7 ώρες και 50 λεπτα σκι μόνο σε πίστα, ή και να έχει φρέσκο χιόνι και εσύ να είσαι με το race slalom πέδιλο, το οποίο όπως όλοι ξέρουμε είναι συνταγή για να οδηγήσει ανθρώπους σε απόγνωση και κατάθλιψη, όπως και στο να δέχονται συχνά την ερώτηση, "καλά ρε εσύ ήξερες σκι, τι έχεις πάθει?".

Μη πω ονόματα, αλλά και εγώ το έχω ακούσει και το έχω πει σε πολλούς. Σε φτασμένους σκιερ τύπου hellbent και nickel και να κάνουν όλη μέρα πίστα με πουδροπέδιλο ή πούδρα με πιστοπέδιλο, δεν θα το πεις πότέ και δεν θα ξεχάσουν το σκι που ξέρουν. Οι υπόλοιποι όμως απλά θα ξεχάσουν το σκι που ξέρουν, και θα κατέβουν 1-2 επίπεδα, αν συνεχίσουν να κάνουν με απόλυτο πέδιλο.

Πάρε ένα S3 τύπου πέδιλο φίλε θα το χαρείς, και όταν δεν έχει εκτός μην το φοράς, φόρα πέδιλο πίστας. Εκτός αν είσαι επιπέδου 8+

Υ.Γ. Πιο μικρός ήμουν της άποψης, ότι για τα μικροδευτερόλεπτα απόλυτης απόλαυσης έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή. Είχα πόδια που άντεχαν να ζοριστούν και δεν με πείραζε να ταλαιπωρηθώ προκειμένου να νιώθω Formula 1 για κάποιες στιγμές. Φυσικά, όσο και να μη το παραδεχόμαστε, όλοι γουστάρουμε να ακούμε ένα "ουάω" στην ουρά του λιφτ για το race gs ή πουδροπέδιλο που φοράμε. Γέρασα και πιο πολύ θέλω να απολαμβάνω απλά μια αρμονία βαρύτητας, χιονιού και σώματός μου, όλη μέρα κατεβαίνοντας ξεκούραστα ολόλευκες πλαγιές. Kαι μου έχουν πει σε γενικές γραμμές, στήνομαι σωστά πάνω στα πέδιλα.

About apetite pumpkinpie.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 13

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γεια σου ρε MIK συνάδελφε με τα S3. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με όσα γράφεις, πρέπει μάλλον να τα ξαναδιαβάζω για να ακολουθήσω τον ειρμό σου, αλλά σίγουρα τα απολαμβάνω. Συμφωνώ !

• Like 1

Πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με όσα γράφεις, πρέπει μάλλον να τα ξαναδιαβάζω για να ακολουθήσω τον ειρμό σου, !

Βρε αφού μου δώσανε το απολυτήριο του Λυκείου καλά να λες, δε χάθηκε και ο κόσμος να ξαναδιαβάζετε μια φορά. Έβαλα καμιά δεκαριά κόμμα (,) βρήκα που είναι στο πληκτρολόγιο ξαναδιάβασέ το :innocent:

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε