nikiforos 130 Report post Posted June 20, 2013 Παιδιά γιατί βλέπω μια προχειρότητα ;;;που θα δωσουμε προκαταβολη;Σε ποιον;ποτε;Μπορουμε να εχουμε μια ενημερωση;; Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted June 20, 2013 (edited) Παιδιά γιατί βλέπω μια προχειρότητα ;;;που θα δωσουμε προκαταβολη;Σε ποιον;ποτε;Μπορουμε να εχουμε μια ενημερωση;; Ρε τι ανακατεύεται εσύ? Δεν σου είπα.Ότι τά έχω αναλάβει εγώ τα της εκδρομής? xperia z 4.2.2 aosp Edited June 20, 2013 by bujinkan 1 Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted June 20, 2013 Ενταξει φιλε!!!!Παω να κοιμηθω ησυχος!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 20, 2013 Δηλαδη για να καταλαβω αυτη ειναι η επισημη εκδρομη του συλογου η οχι...? Επίσημη είναι .Και αυτή και η άλλη που θα προγραμματισθεί σύντομα. Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 20, 2013 Δηλαδη για να καταλαβω αυτη ειναι η επισημη εκδρομη του συλογου η οχι...? Επειδή τώρα θα αρχίσουν οι προκαταβολές (κανονικά έπρεπε να είχαν αρχίσει χθες) και επειδή υπάρχουν αρκετοί που δήλωσαν συμμετοχή (όπως συμβαίνει συνήθως) που δεν ήταν οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη την χρονιά που τρέχει και τελειώνει τώρα, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. Εσύ το ξέρεις, ίσως κάποιος άλλος να μην το ήξερε και θα ήταν σκόπιμο να γίνει η υπενθύμιση ΠΡΙΝ και ΟΧΙ ΜΕΤΑ την καταβολή της προκαταβολής. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Επίσης η έκπτωση early booking του ξενοδοχείου έχει ήδη υπερκαλυφθεί και οι τελευταίοι είναι επιλαχόντες (υπάρχουν 1-2 που αποφάσισαν να μην δώσουν προκαταβολή, επίσης επετεύχθη κάποια αύξηση των ατόμων με έκπτωση). Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 20, 2013 Ενταξει φιλε!!!!Παω να κοιμηθω ησυχος!!!! Ο Αχιλλέας, ήταν από τους πρώτους που με παρακαλούσε να στείλει λεφτά για προκαταβολή. Μπορώ να του χαλάσω χατήρι; Έχει πάρει αύξοντα αριθμό και είναι ΗΣΥΧΟΣ. Άλλωστε όλοι οι καλοί χωράνε!! Η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή δημιούργησε κάποια ευχάριστα προβλήματα. Και παρόλο που διεύρυνα σήμερα τις εκπτώσεις ξενοδοχείου (κάτι που δεν ήταν και τόσο απλό) σύμφωνα με τα χθεσινοβραδυνά δεδομένα, μετά τις σημερινές συμμετοχές ξαναξεπεράσαμε τα όρια. Σας διαβεβαιώ ότι θα τηρήσω την σειρά προτεραιότητας με ευλάβεια και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η αρχική τιμή που είναι πραγματικά πολύ φτηνή και με το early booking έγινε πάρα πολύ φτηνή να πέσει κάτω από τα 950-900, έτσι ώστε όλοι όσοι είναι τώρα στην λίστα (που θα κυκλοφορήσει και σε στικάκι ελπίζω χωρίς να αλλάξουν ονόματα) να μείνουν τελικά ικανοποιημένοι. Να είστε σίγουροι ότι καταβάλλεται η μέγιστη προσπάθεια. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted June 21, 2013 (edited) όλοι όσοι είναι τώρα στην λίστα (που θα κυκλοφορήσει και σε στικάκι ελπίζω χωρίς να αλλάξουν ονόματα) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ώστε για αυτό δεν ήθελε ο kaps να γράψει το όνομα του :yes :thumbup: :thumbup: Edited June 21, 2013 by vangelis_k 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
apanos 16 Report post Posted June 21, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 21, 2013 Να ενημερωσω οτι για την μεταφορα απο/προς Αεροδρομιο Μοναχου, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μια εταιρεια εξειδικευμενη την οποια εχω χρησιμοποιησει κ στο παρελθον και ειναι 100% επαγγελματιες και αξιοπιστοι. Για οποιον ενδιαφερεται ενα ενδεικτικο κοστος για 8 ατομα ειναι στα 78 ευρω. Φυσικα οσο περισσοτερα ατομα αναλογα πεφτει κ η τιμη. Εχω ενημερωσει κ τον Αλεξη σχετικα. Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 21, 2013 (edited) Να ενημερωσω οτι για την μεταφορα απο/προς Αεροδρομιο Μοναχου, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μια εταιρεια εξειδικευμενη την οποια εχω χρησιμοποιησει κ στο παρελθον και ειναι 100% επαγγελματιες και αξιοπιστοι. Για οποιον ενδιαφερεται ενα ενδεικτικο κοστος για 8 ατομα ειναι στα 78 ευρω. Φυσικα οσο περισσοτερα ατομα αναλογα πεφτει κ η τιμη. Εχω ενημερωσει κ τον Αλεξη σχετικα. Μόλις επέστρεψα και είδα τα παραπάνω. Έτσι είναι. Και εγώ έχω από άλλες χρονίες ανάλογες εμπειρίες. Η τιμή που αναφέρεις πλησιάζει στο πάνω όριο του κόστους. Για την ώρα, έχουμε πάρει προσφορά από το πρακτορείο που μας οργάνωνε και τα υπόλοιπα χρόνια και την αρχική προσφορά την έχουμε βασίσει στο κοστολόγιο που ήδη υπάρχει. Όταν έρθει η ώρα και έχουμε μία καλύτερη προσέγγιση στον αριθμό των ατόμων, τα το ξαναδούμε το θέμα για το τι μπορούμε να γλυτώσουμε επιπλέον, οπότε τότε θα τα ξαναπούμε. Όμως μέχρι τότε προέχουν κάποια άλλα πράγματα. Επίσης δεν θα υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 40 από τα 45 άτομα, ούτε από τα 45 στα 50. Οι διαφορές βγαίνουν όταν αλλάζουμε χωρητικότητα στο πούλμαν. Edited June 21, 2013 by mil 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 21, 2013 (edited) Να κάνω μία επισήμανση. Όλοι οι πρώτοι στην λίστα λάβατε κάποια ενημέρωση και δικαιούστε μία έκπτωση από το ξενοδοχείο (μικρή βέβαια, αλλά έκπτωση). Υπάρχουν κάποιοι λίγοι που ναι μεν την δικαιούνται, αλλά δεν μου απάντησαν αν θα δώσουν προκαταβολή ώστε να την επωφεληθούν. Επειδή υπάρχουν κάποιοι επιλαχόντες (αυτοί που είναι ήδη δηλωμένοι στην λίστα στις επόμενες θέσεις και που θέλουν την έκπτωση), παρακαλώ όποιον δεν έχει ακόμα απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά να το κάνει, διότι αν στο μεσοδιάστημα κάνει κανένας παλιοολλανδός request τότε θα την χάσουμε την έκπτωση και είναι κρίμα. Για αυτό δεν μπορώ να περιμένω ακόμα για πολύ την απάντηση που δεν έρχεται. Έτσι θα αναγκαστώ σύντομα να δώσω την έκπτωση στους επιλαχόντες που θέλουν να δώσουν προκαταβολή. Όποιος στείλει προκαταβολή κατοχυρώνει συμμετοχή και οριστικοποιεί κόστος και συγκεκριμένο δωμάτιο. Αν κάποιος δεν στείλει άμεσα προκαταβολή, δεν αποκλειεται από πιθανή μελλοντική συμμετοχή του. Όταν το αποφασίσει, αναλόγως διαθεσιμότητας θα μπορεί να συμμετάσχει. Edited June 22, 2013 by mil Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted June 22, 2013 Ilias koustas Jo koustas xperia z 4.2.2 aosp Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 22, 2013 1. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (τον δηλώνω εγώ και ας τολμήσει να αρνηθεί.) 2. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (και ας μην γνωρίζω τι μου ξημερώνει....) 4 .ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 5. ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6. ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 7. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 8. KAPS 9. DRIFTER 10. Κωνσταντινιδης αχιλλεας 11. Πασουλας νικηφορος 12.marinous 13. panchristo 14.djscooby 15.stjarna 16. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 17. ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (2ο άτομο) 18. Τζωρτζιδης Νικος 19. Mαμάς Γιάννης 20. Ζάρρας Χρήστος 21. xmen 22. Κουμπάρος (μάλλον) 23 Κορκολής Νικόλαος 24 Σακκούλης Παναγιώτης 25 Καψαλόπουλος Γιάννης 26 Αμπατζόγλου Μαρίνα 27 Καλύβας Δημήτρης 28 ΣΤΟΪΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ 29 ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 30 Γιαννόπουλος Χρήστος 31 ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 32 Ilias koustas 33 Jo koustas Share this post Link to post Share on other sites
ski-snowman 7 Report post Posted June 26, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..ΚΑΛΩΣ...!! ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;;;ΤΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ;;;; ΠΩΣ;; ΠΟΥ;;;ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ;;;ΟΛ'ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕΤΑ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 26, 2013 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..ΚΑΛΩΣ...!! ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;;;ΤΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ;;;; ΠΩΣ;; ΠΟΥ;;;ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ;;;ΟΛ'ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕΤΑ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ...!!! Για να γίνουν σαφή, πρέπει με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσουμε. Η εσύ με εμάς, ή εμείς με εσένα. Σου έχω ξαναστείλει κάποιο pm για ενημέρωση. Είναι εύκολο να μου στείλεις κάποιο e-mail επικοινωνίας (με pm); Edited June 26, 2013 by mil 1 Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted June 26, 2013 Να υπενθυμίσω όσους λίγους δεν έχουν απαντήσει για την προκαταβολή για την έκπτωση για το ξενοδοχείο ότι εξαντλείται συντομότατα και όσοι δεν έχουν ήδη απαντήσει προλαβαίνουν οριακά! Σωστό αυτό που λες όμως.. έχοντας την διάθεση να καταθέσω την προκαταβολή έχω στείλει από 20/06/2013 mail για κάποιες διευκρινήσεις, έως τώρα δεν έχω απάντηση. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 26, 2013 (edited) Πρέπει να σεβαστώ την σειρά προτεραιότητας. Και εγώ από τότε περιμένω κάποια πράγματα. Σε κάθε έκτακτη περίπτωση, όλοι έχετε τηλέφωνο μου. Μην ξεχνάτε ότι μεσολάβησε και τριήμερο. Ήγγικεν η ώρα. Edited June 26, 2013 by mil Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 26, 2013 Για να μην ανησυχείτε, ούτε να διερωτάστε, υπάρχει έκπτωση στο ξενοδοχείο τάξεως 60 ευρώ και πρόσθετη έκπτωση για 22 άτομα τάξεως 40 ευρώ επιπλέον. Μπορεί η πρόσθετη έκπτωση να μην είναι μεγάλη, όμως προσπαθώ να κρατήσω την σειρά προτεραιότητας τόσο στην έκπτωση, όσο και στην επιλογή δωματίων. Μέχρι τώρα η διαδικασία προχωράει με τυπικότητα και υπάρχει σχετική άνεση στα δωμάτια, αφού έχουν επιλεχθεί μερικά 2κλινα και 3κλινα και σχεδόν όλα τα μονόκλινα, όμως υπάρχουν αρκετά δωμάτια ακόμα όλων των κατηγοριών (πλην μονόκλινων, όπου από την υφιστάμενη λίστα θα παρθεί και το τελευταίο). Επίσης πρέπει να "κουμπώσουν" και οι συγκατοικήσεις. Οι 22 θέσεις έχουν σίγουρα υπερκαλυφθεί από τις υφιστάμενες συμμετοχές. Η αναβολή προκαταβολής από λίγους, οδηγεί στην συμπλήρωση από επιλαχόντες. Κάποιες καθυστερήσεις στις απαντήσεις (είχαμε και 3ήμερο), με έκαναν να καθυστερήσω 1-2 ημέρες για να μην αδικήσω κάποιον. Σύντομα όλοι θα έχετε συνέχεια. Μόλις ολοκληρωθεί ο συνδυασμός της 22άδας (είμαστε πάρα πολύ κοντά), θα συνεχίσουμε κανονικά με τις υπόλοιπες συμμετοχές. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 27, 2013 (edited) Θα ηθελα και απο εδω να ευχαριστησω τον Αλεξη για τον κοπο ( αν δειτε καποια μηνυματα του ειναι τις πρωτες πρωινες ωρες....!!!) κ την ολη προσπαθεια της οργανωσης ωστε και να εξυπηρετηθουμε ολοι αλλα και να μην αδικηθει Κανεις! Αυτο μπορω να το διαβεβαιωσω. Λιγη υπομονη απο ολους χρειαζεται και κατανοηση. Φετος μπορει να μην εχουμε την οργανωση απο το πρακτορειο αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια. Ισα ισα θα μας κοστισει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ χρηματα. Η μονη διαφορα ειναι οτι πρεπει να κανουμε και οι ιδιοι καποιες ενεργειες και οχι απλα να καταθεσουμε τα χρηματα στο πρακτορειο οπως αλλες χρονιες κ τελος. Επισης Οπως ειπε και παραπανω ΜΗΝ καθυστερειτε!!! Ειναι απλα τα πραγματα. Οταν ερθει η σειρα σας κανετε request τα δωματια που θελετε, στελνει την προσφορα το ξενοδοχειο κ στελνετε την προκαταβολη. Τοσο απλα. Edited June 27, 2013 by kaps 6 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted June 27, 2013 Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο μένα στον Αλέξη για την προσφορά του! Θα είναι η πρώτη μου φορά έξω για ΣΚΙ και με τη φήμη του Ischgl μάλλον θα περάσουμε τέλεια (φτου-φτου μη το ματιάσω κιόλας) 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 28, 2013 Καλα ε........ νιωθω Ευρωπαιος!!!!! Για αλλη μια φορα εκλεισα διακοπες 6,5 μηνες μετα Τελικα κατι αλλαζει σε αυτη τη χωρα ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ μεχρι τοτε!!!! 3 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted June 28, 2013 Παλι καλα εισαι. Εγω σκεψου εκλεισα δωματιο για το Πασχα του 2014 (για να παω για σκι φυσικα) Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted June 28, 2013 (edited) ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Όπως έχουμε ήδη πει, σε συνεργασία με το πρακτορείο EUROSKI που μας εξυπηρετεί συνήθως, είχαμε κάνει μία ομαδική κράτηση, ώστε να έχουμε ένα πλαφόν σε μία σειρά αεροπορικών εισητηρίων. Η τιμή πλαφόν, αν και ακριβή, είχε ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ στις αρχικές τιμές που ανακοινώθηκαν. Τα εισητήρια ΤΩΡΑ, φυσικά και είναι φτηνότερα, άρα όποιος κλείνει τώρα θα κερδίζει μία διαφορά, λόγω της κράτησης με early booking. Η κράτηση που κάναμε, αφορά πτήση στο Μόναχο, σε ώρες πολύ ικανοποιητικές, αποφεύγοντας (ειδικά στην επιστροφή) τα βάρβαρα ωράρια. Ξαναέγινε η επιβεβαίωση των τιμών με την αεροπορική εταιρεία (επειδή η αρχική προσφορά ήταν πριν αρκετό καιρό και θέλαμε να την επικαιροποιήσουμε/ανανεώσουμε). Στην διαδικασία ανανέωσης, είχαμε κάποια έκτακτα τεχνικά προβληματάκια του πρακτορείου, που μας καθυστέρησαν 1-2 ημέρες, όμως λύθηκαν. Έτσι έλαβα πριν λίγο την επίσημε επιβεβαίωση για τις εξεής πτήσεις: Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Οι πτήσεις για τις οποίες έχετε δηλώσει ενδιαφέρον είναι οι παρακάτω. Αθήνα – Μόναχο – Αθήνα με Lufthansa 25 JAN ATH MUC 06:25-08:05 01 FEB MUC ATH 19:55-23:20 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν και να ενημερώνονται για την τρέχουσα τιμή του εισιτηρίου και για τους περιορισμούς που αυτό έχει. Σε περίπτωση που ενδιαφέρει τα μέλη, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου στα τηλέφωνα που εμφανίζονται παρακάτω, στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, Με εκτίμηση, Dimos Kontovounisios Sales Executive SKYLINES EUROSKI CLUB LTD 60, Amaroussiou-Halandriou Ave. 15125 Paradeissos Amaroussiou - Athens - Greece Tel: +30 2106777779 (ext. 203) Fax: +30 2106729200 Επομένως όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν το εισητήριο τους μέσω του πρακτορείου, μπορούν να το κάνουν. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 1) Για κάποιον που μένει εκτός Αθηνών, μπορεί να κλειστούν και εισητήρια προς Αθήνα 2) Οι τιμές του πρακτορείου, είναι ενδεχομένως ελαφρώς καλύτερες από την τωρινή τιμή στο internet. Αν και μιλάμε για μικρές διαφορές. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αυτό που ισχύει σήμερα θα εξακολουθήσει να ισχύει ως πολιτική της αεροπορικής εταιρείας σε βάθος χρόνου, ούτε μπορώ να γνωρίζω πιθανές μελλοντικές αυξομειώσεις της τιμής της αεροπορικής εταιρείας. Στο παρελθόν δεν έχω δει μόνο αυξήσεις, αλλά και μειώσεις στην τιμή. Ως εκ τούτου, για ασφάλεια στην ΑΡΧΙΚΗ προσφορά, έχω συμπεριλάβει την αρχική ακριβή τιμή "οροφής". Οπότε για όλους η τρέχουσα τιμή που θα μας δώσει το πρακτορείο θα είναι σίγουρα φτηνότερη. 3) ΣΥΣΤΑΣΗ: Όποιος είναι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα έρθει μαζί μας και είναι στην λίστα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αν έχει φτάσει η σειρά του στην κράτηση δωματίων (η οποία θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα), προτείνεται η επικοινωνία του με το πρακτορείο στα παραπάνω τηλέφωνα για να ενημερωθεί για τιμές του αεροπλάνου και τρόπο κράτησης. Τα καλά δωμάτια που υπάρχουν ΥΠΕΡΑΡΚΟΥΝ (από πλευράς διαθεσιμότητας) για ΟΛΟΥΣ όσους είναι γραμμένοι στην λίστα. Όποιος έχει απορία επ'αυτού, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό που έχετε. Edited June 28, 2013 by mil 1 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 28, 2013 4 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 30, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολη την ομαδα.αυτη την στιγμη ταξιδευω απο σαρδηνια για ιμπιζα κ οπως καταλαβαινετε μου ειναι δυσκολη η τηλεφωνικη αλλα κ ιντερνετικη επικοινωνια.εξακολουθω κι εγω σαν τον τιμο να αναρωτιεμαι αν αυτη ειναι επισημη εκδρομη του εστουχ η απλα μια καλη προσφορα;γτ δεν ειναι εφταημερη οπως παλια.αν δλδ παρω τηλ στην πρωτη ευκαιρια στο euroski να κανω κρατηση θα παρω την τιμη που αναφερεται παραπανω;δλδ 900-1000 ευρω; b.alexakis@gmail.com και 6970837992 το τηλ στο viber για πιο γρηγορη ανταποκριση απο εμενα.ευχαριστω για τον χρονο σας Edited June 30, 2013 by dust Share this post Link to post Share on other sites