sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 31, 2013 (edited) Βασικα οι αλλοι ποιοι ειναι? Τα "κοροιδα" που δουλευουν ή σαν εμενα ερχονται απο μακρυα και επιδοτουμε εσενα για να κανεις σκι, τις καθημερινες??? τελειως αδικο, και κοροιδια για τον πολυ κοσμο που μπορει να παει σχεδον μονο ΣΚ και πληρωνει την εξωφρενικη 30αρα για να χαιρεσε εσυ και αλλοι σαν εσενα τις καθημερινες... Και αν ηταν μια χαρα η πολιτικη οπως λες γιατι τοσο γκρινια μονο στο ΧΚ Παρνασου? Επισης φιλικα. Γρηγόρη, έτσι για να χαριτολογήσω ...χρονιάρες μέρες! Το ΧΚΠ είναι ο Ολυμπιακός των Χ/Κ..... πάντα γκρινιάζουν στους πρωταθλητές!!!! Edited December 31, 2013 by sotogiannop1 2 Share this post Link to post Share on other sites
armory 13 Report post Posted December 31, 2013 Σωτήρη μήπως διευκρίνησες τον λόγο που την Κυριακή ο Περικλής πατήθηκε 8.50 και χάσαμε το μισό χιονοδρομικό μας σαν πίστα άδικα? Να προσθεσω οτι το ρατρακ αποκαλυψε πετρες μπροστα απο τη βαση λιφτ του Περικλη και, θεωρώντας ότι το σημείο ήταν το ίδιο οπως 10' πιο πριν, τα πεδιλα εγιναν 'κοτιλέ'. Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 31, 2013 σωτηρη καλημερα και χρονια πολλα για αρχη.δεν το καταλαβα αυτο οτι απαντησες απο σεβασμο γτ δεν νομιζω καπου να εθιξα εσενα η το χιονοδρομικο.ηταν καθαρα μια ερωτηση. τωρα εαν εξακολουθεις να πιστευεις οτι ειχε κατι το μεμπτο ζητω δημοσια συγνωμη απο εδω και στην πρωτη μου ανοδο στο βουνο θα εχεις και απο κοντα και τις ευχες αλλα και την συγνωμη σε πιο προσωπικο και φιλικο επιπεδο. Φίλε μου δεν θέλω συγνώμη, αλίμονο, κουβέντα κάνουμε... απλά με στεναχωρεί όταν δεν διαβάζονται σωστά οι ανακοινώσεις. Εν ολίγοις η διαφορά της μιας μέρας με την άλλη ήταν ολοφάνερη αφού το έγραφα ότι οι 3 αναβατήρες μπήκαν σε λειτουργία το μεσημέρι! Με τη δική σου διατύπωση όμως φαινόταν ότι λειτουργούσαν και τις δύο μέρες οι ίδιοι αναβατήρες..... αλλά με διαφορετική τιμή! Κάπου με κουράζει να πρέπει να απαντήσω για τα αυτονόητα γι αυτό σου έγραψα τη συγκεκριμένη φράση. Έπρεπε όμως να παρέμβω για να μην υπάρχει λάθος εκτίμηση στον κόσμο για το ΧΚΠ! Πάντα φιλικά και Καλή Χρονιά Σωτήρης Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted December 31, 2013 Σωτήρη μήπως διευκρίνησες τον λόγο που την Κυριακή ο Περικλής πατήθηκε 8.50 και χάσαμε το μισό χιονοδρομικό μας σαν πίστα άδικα? Χτες έμαθα ήταν άριστος εμείς κορόιδα είμασταν? Όχι! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 31, 2013 Βασικα οι αλλοι ποιοι ειναι? Τα "κοροιδα" που δουλευουν ή σαν εμενα ερχονται απο μακρυα και επιδοτουμε εσενα για να κανεις σκι, τις καθημερινες??? τελειως αδικο, και κοροιδια για τον πολυ κοσμο που μπορει να παει σχεδον μονο ΣΚ και πληρωνει την εξωφρενικη 30αρα για να χαιρεσε εσυ και αλλοι σαν εσενα τις καθημερινες... Και αν ηταν μια χαρα η πολιτικη οπως λες γιατι τοσο γκρινια μονο στο ΧΚ Παρνασου? Επισης φιλικα. Οι "άλλοι" είναι η "επιχείρηση" η οποία αν προβεί σε ενιαίο τιμολογιο δεν θα σου αφήσει περιθώριο να ανταμειφθεις τιμολογιακα για τις μέρες χαμηλής προσελευσης.Αυτό είναι ένα ατού για το κέντρο ώστε να υπάρχει βιοσιμοτητα και αυτές τις ημέρες. Αυτοί που δουλεύουν αυτήν την εποχή μόνο κορόιδα δεν είναι. Καθώς γνωρίζεις δουλειές δεν υπάρχουν και όλοι θα παρακαλουσαν για θέση εργασίας ανεξάρτητου τις επιπτώσεις στο χόμπι τους. Τώρα το αν έρχεσαι από μακρυά και κάνεις πολύ δρόμο και πάλι δεν είναι λογος για έκπτωση στο εισιτήριο.Δηλαδή αν πάω από Αθήνα Πισοδερι για σκι μου φταίει το εισιτήριο ή ακόμα χειρότερα αν θέλω να παω Αλπεις. Αντι να κοιτάς να πάρεις και συ γάιδαρο εσύ ευχεσε να του ψοφησει και του γειτονα. Ο καθένας το χόμπι του με όλα τα όσα συνεπάγεται το καθορίζει και το διαμορφώνει πάνω στα δικά του μέτρα. Όπως μπορεί οπότε μπορεί και όσες φορές μπορεί. Σήμερα μπορώ καθημερινές αύριο θα μπορώ σκ. Κοιταω το συμφέρον μου αποφασιζω και πραττω. Άλλοι μπορεί να θέλουν ρεβεγιον και 5ημερο σκι με κόστος 500+ ευρω δικαίωμα τους και μαγκιά τους.Πρέπει να ζηλεψω? Εγώ θα επιλεξω την περίοδο για φτωχούς για το σκι μου. Δηλαδή από τα φωτα και μετά. Όλα είναι θέμα επιλογών αναγκών και πεποιθήσεων. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ούτε όλοι τόσο ευχαιροι σε χρήματα χρόνο και υποχρεώσεις οπότε ας ευχαριστιομαστε τα χόμπι μας όπως μπορεί ο καθένας μας. Γκρινια για τον Παρνασσό δεν υπάρχει. Το χιονοδρομικό έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τα τελευταία χρόνια. Διοίκηση και προσωπικό κάνουν πολύ καλή δουλειά για να απολαύσουμε τα χομπια μας στο βουνό. Παράπονα και γκρινιες πάντα θα υπάρχουν και παντού. Εξάλλου χωρίς αυτά δεν διορθωνεσε ποτέ ούτε γίνεσαι καλύτερος. Φιλικά και χωρίς κανένα ίχνος επιθετικότητας Ηλίας. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 31, 2013 Μπορει καποιος να μας ενημερωσει τι χιονι εχει φτερο?............... κατεβηκε κανεις 6? Σαχαρα? Βγαινει εστω κ περπατωντας? Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 1, 2014 Συνάντησα άνθρωπο στην πίστα και είπα να σας το γράψω! Άδειο χιονοδρομικό, ελαφριά χιονόπτωση και πλάκωσε ομίχλη μόλις κάτσαμε στο σαλέ με καμμένα γόνατα και τετρακέφαλους. Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά! Sent from my LG-P880 using Tapatalk 9 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 1, 2014 Μπορει καποιος να μας ενημερωσει τι χιονι εχει φτερο?............... κατεβηκε κανεις 6? Σαχαρα? Βγαινει εστω κ περπατωντας? Μάνο, η φτερό δεν είναι ακόμα ανοιχτή και η Σαχάρα απ' ότι μου είπε ο Σωτήρης δεν έχει ακόμα αρκετό χιόνι. Αν ρίξει σήμερα μπορεί και να ανοίξει! Μακάρι! Sent from my LG-P880 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted January 1, 2014 (edited) Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από -2 C έως 0°C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Περικλής, Τηλέμαχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, baby 2 και συρόμενο Προφήτη Ηλία. Επίσης θα βρίσκονται σε λειτουργία οι πίστες: Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής (απάτητη), Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Περιφερειακή, πλατό αρχαρίων 1950 και πλατό Προφήτη Ηλία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο το εισιτήριο χιονοδρομίας, θα διατίθεται με έκπτωση 20% (24 ευρώ), ενώ το ΧΚΠ θα ανοίξει στις 08:00! Περισσότερες πληροφορίες στο: www.parnassos-ski.gr Edited January 1, 2014 by sotogiannop1 4 Share this post Link to post Share on other sites
NikosKan 226 Report post Posted January 1, 2014 Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από -2 C έως 0°C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Περικλής, Τηλέμαχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, baby 2 και συρόμενο Προφήτη Ηλία. Επίσης θα βρίσκονται σε λειτουργία οι πίστες: Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής (απάτητη), Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Περιφερειακή, πλατό αρχαρίων 1950 και πλατό Προφήτη Ηλία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο το εισιτήριο χιονοδρομίας, θα διατίθεται με έκπτωση 20% (24 ευρώ), ενώ το ΧΚΠ θα ανοίξει στις 08:00! Περισσότερες πληροφορίες στο: www.parnassos-ski.gr Καλησπέρα. Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία. Έχουμε εικόνα μήπως για τον δρόμο ( δηλαδή έχει πέσει καθόλου αλάτι ή δεν προλάβατε και έχει παγώσει)? Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel You Tube: Kantzos AGN Travel Web Site: www.kantzos.gr Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 1, 2014 Το πρωί οριακά ήθελε αλυσίδες, αλλά μετά έριξαν αλάτι, με αποτέλεσμα να καθαρίσει τελείως. Sent from my LG-P880 using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 1, 2014 Υπόψη βέβαια ότι όταν οι θερμοκρασίες είναι κοντά στο 0, το χιόνι που λιώνει την ημέρα πάνω στον δρόμο θα γίνει πάγος το βράδυ. Η ανάβαση της επόμενης πιθανόν να θέλει αλυσίδες και πάντα πρέπει να έχουμε κάποιο αντιολισθητικό σύστημα στο βουνό. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 1, 2014 Πατσαβουρίζει στη κάμερα του περικλη!!! 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 1, 2014 (edited) Δε ξερω αν εμφανιζεται το βιντεο κανονικα. Αλλιως απο αυριο http://www.youtube.com/watch?v=qDbjiQVVGsc Edited January 2, 2014 by Δεν Ξενερωνω 9 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 1, 2014 (edited) Kανονικά και με το νόμο εμφανίζεται. Αύριο έχεις γύρισμα ύπνο τώρα Edited January 1, 2014 by ΜΙΚ 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 1, 2014 Μια χαρά εμφανίζεται! Νομίζω έχει μεγάλη αντίθεση και φωτίζει πολύ το χιόνι, δεν ξέρω αν είναι θέμα ρυθμίσεων στην κάμερα ή στο edit του βίντεο, κοίταξέ το. Έπος η τούμπα μου, χιχι! 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted January 2, 2014 Επικη τουμπα, επικό ρεκοβερι και σηκωμα.... Σα να παρακαθησες στο φρενο μου φαίνεται γιαυτο την εφαγες... My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted January 2, 2014 Καλή χρονιά! Σας έχω λύση για τα κουνημένα βίντεο http://sploid.gizmodo.com/this-camera-stabilizer-seems-to-defy-the-laws-of-physic-1492416121/@jesusdiaz Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 2, 2014 Τελειες συνθήκες εώς τωρα, πολύ Καλος καιρός και λίγος κόσμος .... 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 2, 2014 Θα ηθελα να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ 2-3 ΠουδροΑλιιιιιτες οι οποιοι ανεβαζουν σημερα στο FB ακαταλληλες φωτογραφιες!!!!! Οχι τπτ αλλα Ειμεθα κ σε κρισιμη ηλικια......... 5 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 2, 2014 Για όσους δεν εχουν φεισμπουκ αποκλειστικη εικόνα από την λήψη των κλειδιών της Σαχάρας. Διαστημικές μέρες μη το χάσετε αυριο. 3 πόντους εβαλε αλλά τη δουλεια τους τη κανανε 12 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 2, 2014 Αγκυρα Καλαβρυτων (αρτεμις) ---> αντιγόνη , Αβγό και δε συμαζεύεται Αγκυρα καιμακτσαλάν ----->Κρέμαση Αγκυρα παρνασσού ----->Σαχάρα τελικά στα καλύτερες πίστες βάζουν άγκυρα (καλά μη βαράτε οι του φαλακρου και στα 3-5 πηγάδια. δεν έχω πάει ακόμα εκεί) Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted January 2, 2014 (edited) Θα ηθελα να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ 2-3 ΠουδροΑλιιιιιτες οι οποιοι ανεβαζουν σημερα στο FB ακαταλληλες φωτογραφιες!!!!! Οχι τπτ αλλα Ειμεθα κ σε κρισιμη ηλικια......... Άσε kaps υπάρχουν και χειρότερα. Δουλεύει το κορίτσι και το αγόρι τη χαιρετάει στη livecam! Χαχα, δεν πειράζει γιατί περνάνε όμορφα. Πάντα τέτοια (κι εμείς παρέα αν μπορούμε)! Les clés de la piste Sahara, s' il vous plaît, immédiatement à Phaethon, MIK et Blackman. Edited January 2, 2014 by marizaki 9 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 2, 2014 xaxaxaxaxaxa Ετσι Μαριζακι!!! Οντως υπαρχουν κ χειροτερα!!!!! Το Autocad ολα τα λεφτα!!! Αν ο καιρος ειναι οκ ανεβαινουμε Σ/Κ/Δ ή οποια/οποιες μερες ειναι οκ......... Αναμενουμε προγνωση ανθρωπου-πουλιου.... 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
maestros1 43 Report post Posted January 2, 2014 Γεια σας παιδες, καλή χρονια. Εκείνο το καινούριο baby lift στον Προφήτη Ηλία που ακριβώς βρίσκεται και ποια Lift παίρνει κανείς για να παει εκεί? Λέω να ανεβάσω το μπόμπιρα το Σαββατο. Σήμερα είχε μηδενικές ουρες στα lift, λέει το site του ΧΚΠ. Το Σαββατο μαλλον θα γινεται ψιλοχαμός, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ αλλά πρέπει να ανεβω εξαντήθηκε η υπομονή μου! Share this post Link to post Share on other sites