armory 13 Report post Posted February 9, 2014 Στο εξης προτείνω σπαστό καρεκλάκι μέσα στο σακίδιο. Ή ακόμα καλύτερα όλο το σετ τραπέζι & 6 καρέκλες σε τσάντα sport-billy (από ebay) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 9, 2014 Όταν τα χιόνια είναι πολλά και το επιτρέπει το διαθέσιμο βάθος "θεμελίωσης" (έμπηξης), η παλιά τέχνη του Σκι+2xΜπατόν+Σκι=Καρεκλάκι είναι μια λύση 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 9, 2014 Κατάλοιπα του παρελθόντος για κάποιους που δεν λένε να καταλάβουν ότι τα πάντα έχουν αλλάξει!!!!! Σεβασμός στους χιονοδρόμους που κάνουμε πλέον πολλές θυσίες για να κάνουμε αυτό που αγαπούμε στηρίζοντας ταυτόχρονα τον χειμερινό τουρισμό στην Ελλάδα !!!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 9, 2014 (edited) Νίκο δεν έχω δει κάτι και δεν ξέρουν κάτι στο χιονοδρομικό για το ρολόι. Αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο ας πει memo to self: Όταν τα έχεις φτύσει ΤΕΛΕΙΩΣ και το ξέρεις, μην πιέζεις τον εαυτό σου για ακόμα μια τελευταία. Είναι η καλύτερη συνταγή για τραυματισμούς. Δυστυχώς φέτος τα σκι μου είναι τόσο αραιά, που το σώμα ακόμα δεν έχει πάρει μπρος... Χτες την κοπάνησα 14.00 μετά κιόλας από διάλλειμα γιατί βγήκαν τετρατέφαλοι εντελώς off και μου μύριζε πάλι μηνίσκο όπως πέρσι. Πολύ κρίμα που δεν κάναμε παρέα αλλά εκτός από την τελευταία που είναι βασικός κανόνας προτείνω σε όλους όταν το κορμί δίνει μύνημα σταμάτα, κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί και να μην πάθαινα τίποτα μπορεί και όπως πέρσι να βλαστήμαγα. Δυστυχώς φέτος τα σκι μου είναι τόσο πυκνά και πολλά, που το σώμα δεν προλαβαίνει να ξεκουρατεί... Σε γενικές γραμμές ζήσαμε το πρώτο τεστ με κόσμο και λιακάδα 18/18 χτες και πραγματικά στον Παρνασσό μπορείς να λιώσεις στο σκι πια σε πολύ μεγάλο πεδίο, αρκεί οι πελάτες να γεμίζουν τα καρεκλάκια και οι υπάλληλοι να μην κοιτάζουν άπραγοι καρεκλάκια να ανεβαίνουν μισογεμάτα. Εντελώς χαζές ουρές, single file όπωσδήποτε σε Ηρακλή, Βάκχο και 6. Πολλά μπράβο για την Σαχάρα, απίθανη. Και τις δύο μέρες ήπια καφέ κορφή Οδυσσέα ξάπλα στο χιόνι με θέα τη μισή Ελλάδα, απορώ τι κάνετε στα σαλέ. Αν δεν έχεις καλή σαλοπέτα έτσι όπως είναι ο Παρνασσός ναι είναι θέμα, κάτι πρέπει να κάνουν. Edited February 9, 2014 by ΜΙΚ 9 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 9, 2014 Καντε ΣΚΙ!!! Οχι στα διαλειματα!!!!!! 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 9, 2014 Και τις δύο μέρες ήπια καφέ κορφή Οδυσσέα ξάπλα στο χιόνι με θέα τη μισή Ελλάδα, απορώ τι κάνετε στα σαλέ Ετσι ακριβως!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 9, 2014 Και τις δύο μέρες ήπια καφέ κορφή Οδυσσέα ξάπλα στο χιόνι με θέα τη μισή Ελλάδα, απορώ τι κάνετε στα σαλέ. Αν δεν έχεις καλή σαλοπέτα έτσι όπως είναι ο Παρνασσός ναι είναι θέμα, κάτι πρέπει να κάνουν. Tα πέδιλα ανάποδα και μόλις εχεις φτιάξει ένα υπέροχο παγκάκι στα 2200μ 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted February 9, 2014 (edited) Μερικές και από εμένα...super μέρα! ...συνεχίζεται Edited February 9, 2014 by piopi 17 Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted February 9, 2014 ...μερικές ακόμα... Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες μέρες και να χιονίσει σύντομα... 22 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 9, 2014 Φανταστικές φωτογραφίες, όπως πάντα! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted February 9, 2014 Thanks!...όταν ο παππούς βάζει τα καλά του όλα είναι όμορφα!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 9, 2014 Και τις δύο μέρες ήπια καφέ κορφή Οδυσσέα ξάπλα στο χιόνι με θέα τη μισή Ελλάδα, απορώ τι κάνετε στα σαλέ. Αν δεν έχεις καλή σαλοπέτα έτσι όπως είναι ο Παρνασσός ναι είναι θέμα, κάτι πρέπει να κάνουν. Ετσι ακριβως!!! Tα πέδιλα ανάποδα και μόλις εχεις φτιάξει ένα υπέροχο παγκάκι στα 2200μ Καντε ΣΚΙ!!! Οχι στα διαλειματα!!!!!! Έτσι ρε παιδιά...να σας δω κορυφή Οδυσσέα μέρα με 80-90kmh ριπές αέρα και με "παγκάκι" έξω σε whiteout ή στους -10.... Το ότι κάποιες καλές μέρες υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, μην μας κάνουν να στρουθοκαμηλίζουμε σε ένα πρόβλημα. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 9, 2014 Έτσι ρε παιδιά...να σας δω κορυφή Οδυσσέα μέρα με 80-90kmh ριπές αέρα και με "παγκάκι" έξω σε whiteout ή στους -10.... Το ότι κάποιες καλές μέρες υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, μην μας κάνουν να στρουθοκαμηλίζουμε σε ένα πρόβλημα. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 9, 2014 Έτσι ρε παιδιά...να σας δω κορυφή Οδυσσέα μέρα με 80-90kmh ριπές αέρα και με "παγκάκι" έξω σε whiteout ή στους -10.... Το ότι κάποιες καλές μέρες υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, μην μας κάνουν να στρουθοκαμηλίζουμε σε ένα πρόβλημα. Συμφωνω με τον Αρη στο επακρο. Χιονοδρομικη νοοτροπια δεν ειναι μονο αυτη κατα την οποια κανουμε σκι 8-4 ασταματητα. Υπαρχει και αυτη με ενδιαμεση ξεκουραση, φαγητο, παρειστικο χαβαλε. Η ευρωπαικη κουλτουρα αλλα και παγκοσμια επιδιωκει ως αναγκη και οχι ως πολυτελεια να υπαρχουν σε καθε χιονοδρομικο διασπαρτα εξοπλισμενα σαλε με εκλεκτη χωρο εστιασης και χωρο εσω-εξω ξεκουρασης και αναπαυλας. Δεν ειναι ολοι στο χωρο μπακουρο χιπωηδης χιονοδρομοι ή πυροβολημενοι αλλα και αλλοι που ανεβαινουν με τις οικογενειες τους και τα παιδια τους οι οποιοι υποχρεουνται ειτε να πληρωσουν ειτε να κατσουν στις λασπες ή χειροτερα ορθιοι. Δεν ειμαι απο αυτους που θα βγαλω τη μερα στο σαλε αλλα οταν θελω να σταματησω λιγο θελω να νιωθω ανθρωπος και οχι προβατο. Τωρα αν αυτα που λετε περι πτυσομενων ντιβανοκασελών και τραπεζοκαθισματων η αντε αραξτε στις ραχουλες ειναι σωστα τοτε πασο.Περι ορεξεως.....κολοκυθομπριίανα. 6 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 9, 2014 Άσχετο, αλλά είμαι περίεργος να μάθω ποιοι γαζώνανε εχθές τον Αθηναϊκό! Ηλία συμφωνούμε 100%! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 10, 2014 (edited) Αν και κομματάκι καθυστερημένα ... υπέροχη μέρα το Σάββατο και για μένα, που έγινε ομορφότερη με την παρέα πολλών φίλων από το forum του snowclub. Thanks ladies and gentlemen, πέρασα τέλεια! Για να μην ξεχνιόμαστε και να μην χαλάμε την παράδοση, ορίστε και μερικές photos, επιφυλάσσομαι για τα video τις επόμενες μέρες μιας και η κατάσταση είναι λίγο ζόρικη προς το παρόν Edited February 10, 2014 by powda 11 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 10, 2014 Και μερικές ακόμα ... Σαχαρένιες! Από την κάμερα αυτή τη φορά και όχι από κινητό όπως οι από πάνω: 11 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 10, 2014 (edited) Tα πέδιλα ανάποδα και μόλις εχεις φτιάξει ένα υπέροχο παγκάκι στα 2200μ Ρε παιδιά τόσα συμπράγκαλα κουβαλάμε στο σακίδιο, ακόμη ένα για να απολαμβάνεις το καφεδάκι σου στην κορυφή δεν χωράει; Τα λυπάμαι τα πέδιλα, κρυώνει και ο κ... μου στο χιόνι ρε ΜΙΚάλη Edited February 10, 2014 by itiotis 3 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 10, 2014 Αν πέσεις με τη πλάτη το αλουμίνιο της βάσης τι γίνετε όμως; Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 10, 2014 δεν μπορουμε σαν συλλογος να στειλουμε μια διαμαρτυρία ..για το θεμα τον καθισματων !! προς τον υπεύθυνο του σαλε !! 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2014 Ο Ιάσωνας έχει ένα φουσκωτό πολύ καλό μαξιλαράκι Τα λυπάμαι τα πέδιλα, κρυώνει και ο κ... μου στο χιόνι ρε ΜΙΚάλη Tότε μάλλον ο δικός μου ο κ...ς είναι ιδιαίτερος, μάλλον η πρώην μου με κόλλησε Ηλία προφανώς πρέπει να υπάρχει μέρος να ξεκουράζεσαι και να κάθεσαι στο βουνό, προτείνω σε όλους το σαλέ της Φτερόλλακας. Παράλληλα κάθε χρόνο το φωνάζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξαναανοίξει το snowbar. Ίσως του χρόνου δούμε κάτι κορφή Βάκχου και αλλάξει αυτή την εικόνα. Θα μου επιτρέψετε την παρατήρηση ότι το 1950 είναι μια ψεύτικη κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πρέπει να είναι να ένα βουνό από όποια πλευρά και να το δεις. Κόσμο, πόζα, κτίριο, τιμές κλπ. Προσπαθώ να παραμένω μακρυά του όσο μπορώ. Για την πουδροντόινγκ Παρασκευή δεν έχουμε γράψει πολλά ε, ούτε φωτογραφίες ε? Καλάαααα Και πάλι το Σάββατο είχε σχεδόν μόνο πίστα, το χιόνι δεν ήταν και συγκλονιστικό και κοιτάξτε πόσο όμορφα περνάει ο κόσμος στο βουνό όταν δουλέυει ο Παρνασσός 18/18 χωρίς (πολλές) ουρές. 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 10, 2014 Ο Ιάσωνας έχει ένα φουσκωτό πολύ καλό μαξιλαράκι Tότε μάλλον ο δικός μου ο κ...ς είναι ιδιαίτερος, μάλλον η πρώην μου με κόλλησε Πφφφφφφ Κρυοκωλε...... 1 Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 10, 2014 Powda ξεχάσαμε να σου πούμε! Αφού έφυγες με τον Phaethon και τον Chris Lappas ανακαλύψαμε τον Mini you! Χαχα. Ένα αγοράκι γύρω στα 6 με σανίδα να κατεβαίνει πολύ όμορφα και πάνω στο κρανάκι του να έχει μια GoPro!!! Ίδιο στυλάκι σου λέω!!! Ρίξαμε πολύ γέλιο από το καρεκλάκι που τον κοιτούσαμε "Ωχ ρε σεις, ένας powda junior". 6 Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 10, 2014 Ο Ιάσωνας έχει ένα φουσκωτό πολύ καλό μαξιλαράκι Σωστοοοός Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 10, 2014 15 ευρώ skibus (ή carpooling με 3-4 άτομα, ανάλογα το αυτοκίνητο, σίγουρα όχι τέρας), 13.5 ευρώ καθημερινή εισιτήριο (Αγορά online, αντί για 15), 27 Σαββατο/Κυριακή (αγορά online αντί για 30, ή 24 με έκπτωση από skibus) και σαντουιτσάκι/νεράκι από το σπίτι. Ακόμα αναμένουμε επίσης να βγουν κουπονάκια εκπτωτικά όπως πέρυσι, αλλά κάτι μου βρωμάει ότι δεν θα τα δούμε, τόσο που έχουν αργήσει... 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites