Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
tsakozzz

Χ.κ. Παρνασσου 2013-2014

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες, πρωτο ποσταρισμα κι εγω στην χιονο-σκι-σανιδο παρεα σας !!!!!!

Ααααααααααχ βλεπω αναφορες, φωτο και βιντεο απο ΥΠΕΡΟΧΕΣ πουδρατες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ και αναπολω τα φοιτητικα χρονια, οπου Δευτερα-Πεμπτη λιωναμε στο βουνο, κατα 99% με ελαχιστοτατο κοσμο και μερες-παραγγελια....

Τωρα περασανε τα χρονια, και η δουλεια επιβαλλει αυστηρα και μονο ΣΚ, και πολλες φορες, αναγκαστικα η μονο Σαββατο η μονο Κυριακη....

Συγκεκριμενα για αυριο Κυριακη το σκεφτομαι να ανεβω για 1η φορα φετος, ΑΛΛΑ βλεπω προγνωση τον ΥΠΟΥΛΟ νοτιοδυτικο ενισχυμενο μαλιστα....αλλου 50-55 χλμ, στο μετεο ριπες μεχρι 70 χλμ, στο σιτε του ΧΚΠ 66 χλμ Δυτικο....

Λετε να φαμε καμια φολα με αναστολη ????

(Μπορεί όμως να μπει μια εξαιρετική πτησούλα!)

Κατέβα για πτήση στα παραθαλάσσια, εμείς συνήθως έχουμε τελευταίοι συννεφιά.

Κάποια στιγμή θα σου στείλω και τα σημεία προσγειο-απογείωσης της κοντινής περιοχής που ξέρω (αν και μάλλον δεν έχεις ανάγκη εμένα τον μη σχετικό να τα μάθεις, ως σχετικός εσύ με το άθλημα με τις ανάλογες επίσης σχετικές πηγές). Απλά λέω να κάνω καμμιά καλή πράξη μπας και δεήσει o Θεός και περάσει η κ#%ο ίωση που με ταλαιπωρεί 10 μέρες τώρα :innocent:

Καλές :skiing: σε όλους σήμερα...

• Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Τι υπέροχη μέρα! Του πιστοντόινγκ και του snowclub σήμερα! Λ-ι-ώ-σ-α-μ-ε στο σκι ως της 17.00 που έκλεινε το χιονοδρομικό. Ούτε όλα τα τρουφάκια δεν πρόλαβα να κεράσω! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα! Τίποτα δε θα ήταν ίδιο χωρίς εσάς!!!

Μυρίζομαι πολύ υλικό από βίντεο και φωτό να... coming soon.

:animier:

• Like 9

Λιώσιμο εχθες στα Κελλαρια κ σούπερ ημέρα όπως προειπαν αρκετοί , στα + η γνωριμία με nmech αρχικά κ τη Lili με την οποία αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς....

Edited by captainhook3
  • Like 4

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Super Pistontoing day η σημερινή! Διαστημικές πίστες και ένα βουνό ΓΕΜΑΤΟ φίλους και χαρούμενα πρόσωπα! Ορατότητα μέχρι το διάστημα και καταπληκτικός ουρανός!

(click πάνω στις φωτογραφίες για ΠΟΛΥ μεγάλο μέγεθος)

Σαν πας στον πηγαιμό για την Σαχάρα...

P1020916.jpg

Got to Fly. My people need me!

P1020983.jpg

Δεύτερη χρονιά του Δημήτρη πάνω σε πέδιλα!

P1030057.jpg

Yota!

P1030178.jpg

P1030185.jpg

Από τις 3:30 και μετά που άρχισε να μπαίνει το μέτωπο, η θέα από τον κόκκινο Ηρακλή έγινε... εχμ... ενδιαφέρουσα!

P1030277.jpg

Πρέπει να αρχίσει το face control στον Παρνασσό, όλο κάτι περίεργες φάτσες βλέπαμε σήμερα :P

P1030232.jpg

Η Λιάκουρα είχε βάλει τα καλύτερα της χρώματα

P1030243.jpg

P1030271.jpg

Αλλά, ακόμα και σε ασπρόμαυρο ήταν εντυπωσιακή

P1030251.jpg

Ηρακλής

P1030253.jpg

και τέλος ο υποφαινόμενος

test.jpg

Από τις μέρες που τσιμπιέσαι για να σιγουρευτείς ότι δεν ονειρεύεσαι!

• Like 28

Make Parnassos Great Again!

Εγώ έκανα το χρέος μου και διασκέδασα τον κόσμο, φορώντας τα πέδιλα, με μερικές (ανώδυνες ευτυχώς) πτώσεις και "ιδιαίτερο" στυλ... Μετά από αρκετές συμβουλές και παρατηρήσεις, βαρέθηκα το μάθημα κι αποφάσισα να συνεχίσω κάνοντας απλά του κεφαλιού μου. Ε, ώσπου για το τελευταίο 3ωρο κατέβηκα στο 1750 και πήρα το σανίδι. :evil:

Φανταστικό τελείωμα με συνεχείς χαλαρές καταβάσεις την ώρα που έπεφτε ο ήλιος και άδειαζε το χιονοδρομικό... σαν να σου φέρνουν επιδόρπιο μετά από ένα υπέροχο γεύμα ξανά και ξανά...

:shuriken:

• Like 10

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Εγώ δεν γράφω τίποτα. Τα είπαν οι από πάνω.

Δυστυχώς το ανελέητο λιώσιμο σε συνδυασμό με την αγυμνασιά, την αϋπνία και το γεγονός ότι πρακτικά ήμουν ο τρίτος άνθρωπος το πρωί στην πίστα με έκαναν να φύγω νωρίτερα από τους υπόλοιπους (κατά τις 3 δηλαδή)!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 4

sinox-0.jpeg

Splendid που λένε και στο... χωριό μου.

Ελπίζοντας σε ανέβασμα μου με ανάλογες συνθήκες το επόμενο Σ/Κ, μαζί με όσους το έχασαν και όσους το γεύτηκαν

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Oh dear, oh dear...(που λένε και στο δικό μου)

Κάτι θα κάνουμε και για εσένα όταν αποφασίσεις να ανέβεις! :)

sinox-0.jpeg

Σήμερα στην φτερολακα οι πίστες όλες ανοιχτές εκτός από την 6. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται. Το χιόνι παγωμένο. Ο αέρας είναι αρκετά δυνατός και ψιλοφέρνει συννεφάκια αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα

Κελάρια πάντως έχει ομίχλη.

sinox-0.jpeg

Splendid που λένε και στο... χωριό μου.

Ελπίζοντας σε ανέβασμα μου με ανάλογες συνθήκες το επόμενο Σ/Κ, μαζί με όσους το έχασαν και όσους το γεύτηκαν

Φαίνεται καλό και το επόμενο

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Εγώ δεν γράφω τίποτα. Τα είπαν οι από πάνω.

Δυστυχώς το ανελέητο λιώσιμο σε συνδυασμό με την αγυμνασιά, την αϋπνία και το γεγονός ότι πρακτικά ήμουν ο τρίτος άνθρωπος το πρωί στην πίστα με έκαναν να φύγω νωρίτερα από τους υπόλοιπους (κατά τις 3 δηλαδή)!

Μην ανησυχείς Άρη, δεν ήσουν ο μόνος που τα έπαιξε! Η τελευταία μου κατεβασιά, στις 5:02 έγινε στον κόκκινο Ηρακλή, και κόντεψα να μείνω εκεί.

memo to self: Όταν τα έχεις φτύσει ΤΕΛΕΙΩΣ και το ξέρεις, μην πιέζεις τον εαυτό σου για ακόμα μια τελευταία. Είναι η καλύτερη συνταγή για τραυματισμούς.

Δυστυχώς φέτος τα σκι μου είναι τόσο αραιά, που το σώμα ακόμα δεν έχει πάρει μπρος...

• Like 7

Make Parnassos Great Again!

Κελάρια πάντως έχει ομίχλη.

12.30 με 13.00 έφερε ομίχλη και στη φτερολακα

Μιά πραγματική υπέροχη μέρα στον Παρνασσό χθες όπως τα έγραψαν οι φίλοι μου παραπάνω!

Πολύς κόσμος που όμως δεν δημιούργησε προβληματικά αργές ουρές στα lifts, χαρούμενο όλο το προσωπικό του χιονοδρομικού, στις πίστες γενικά λίγος κόσμος (!!! μα πού ήταν όλοι αυτοί που έκοψαν εισιτήριο??). Πραγματικά υπήρχαν φάσεις που σκιάραμε μόνοι μας, πχ στο Δία ή στην 6 ή στην κόκκινη κάτω της Φτερόλακας (κάτω από την Ίρα - δεν θυμάμαι πώς λεγεται..). Καταπληκτικό χιόνι παντού αν και απάτητα ίσα που δοκιμάσαμε. Παρότι λείπει ακόμη χιόνι από το βουνό, στις πίστες ήταν καταπληκτικά κι επιπλέον, σαν θέα έχουν καλυφθεί τα καφέ που σε "χαλούσαν" πριν τις τελευταίες χιονοπτώσεις.

Πολλοί φίλοι, πολλά ευχαριστώ στον αγαπημένο μου Χρήστο Λάππα για τις καταπληκτικές φωτό και τις όμορφες στιγμές που περνάμε πάντα μαζί στο βουνό!!

Να το επαναλάβουμε γρήγορα!!!

• Like 8

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Καλησπέρα σε όλους! Ψήνεται κανείς για Παρνασσό αύριο 10/2;

Επειδή το θέμα αυτό έχει ξανατεθεί/ξανασυζητηθεί αλλά έχει αγνοηθεί προκλητικά, δεν πειράζει να το ξαναγράψουμε.

Το σαλέ εσωτερικά έχει αδειάσει από τραπεζοκαθίσματα και οι πάγκοι εξωτερικά έχουν επίσης εξαφανιστεί. Η μόνη λύση για κάποιον να ξεκουραστεί είναι είτε να πληρώσει ξαπλώστρα είτε να ανέβει στο 4ο πατάρι (αν έχουν αφήσει κι εκεί τίποτα).

Υποθέτω πως η ΕΤΑΔ με την τουλάχιστον ύποπτη ανανέωση της σύμβασης, μαζί με τα χρωστούμενα είπε να χαρίσει στον κ. Παπαργυρόπουλο και μερικά εξτρά κέρδη. :D

• Like 9

sinox-0.jpeg

Αυτο το καθεστως το οποιο βεβαια εχει ξανασυζητηθει μαζι με τα παρεμφερει (τιμη νερου) ειναι απαραδεκτη αποτροπαια ντροπιαστικη εξευτελιστικη απανθρωπη κατηγορηματικη βαρβαρη αισχροκερδης .

Ξευτιλα για ενα χιονοδρομικο που θεωρειται ο κορυφαιος ελληνικος χειμερινος προορισμος.

Αν η διευθυνση του ΧκΠ δεν μπορει να κανει τιποτα κριμα τους!

• Like 4

101277.jpg

Επειδή το θέμα αυτό έχει ξανατεθεί/ξανασυζητηθεί αλλά έχει αγνοηθεί προκλητικά, δεν πειράζει να το ξαναγράψουμε.

Το σαλέ εσωτερικά έχει αδειάσει από τραπεζοκαθίσματα και οι πάγκοι εξωτερικά έχουν επίσης εξαφανιστεί. Η μόνη λύση για κάποιον να ξεκουραστεί είναι είτε να πληρώσει ξαπλώστρα είτε να ανέβει στο 4ο πατάρι (αν έχουν αφήσει κι εκεί τίποτα).

Υποθέτω πως η ΕΤΑΔ με την τουλάχιστον ύποπτη ανανέωση της σύμβασης, μαζί με τα χρωστούμενα είπε να χαρίσει στον κ. Παπαργυρόπουλο και μερικά εξτρά κέρδη. :D

Και ας πούμε ότι λόγω κούρασης, ειδικά οι αγύμναστοι σαν κι εμένα, αποφασίζουν ότι πρέπει να πληρώσουν για να κάτσουν δέκα λεπτά να ξεκουραστούν τα ποδαράκια τους. Μετά τι θα γίνει; στο επόμενο διάλειμμα θα πρέπει να ξαναπληρώσουν, μια που η ξαπλώστρα θα έχει κάνει φτερά. Βλέπω business opportunity εδώ. Νοικιάζεις μερικές ξαπλώστρες και τις υπενοικιάζεις στους χιονοδρόμους για ένα ευρώ το τέταρτο! Ή άλλη υπηρεσία. Φύλαξη ξαπλώστρας. Δύο ευρώ η ημέρα. Με ταυτότητα :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by sermak
  • Like 5

Για να λέμε και τα καλά, ευχάριστη έκπληξη η καντίνα στην Φτερόλακα κάτω στην πίστα. Καθίσματα, σουβλάκια, ωραία μουσική και χωρίς ουρές! Μια τέτοια χρειάζεται δίπλα στον προφήτη Ηλία, η ακόμη καλύτερα στην κορυφή του Περικλή, ενόψει της νέας σαιζόν. Που θα πηγαίνουν μόνο χιονοδρόμοι!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• Like 5

Κατω δεν καθεται κανεις; Γιατι; Ειναι πιο σκληρα απο μια ξυλινη καρεκλα; Θα λερωθει η σαλοπετα απο το χιονι; Βαζει νερα;

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Κατω δεν καθεται κανεις; Γιατι; Ειναι πιο σκληρα απο μια ξυλινη καρεκλα; Θα λερωθει η σαλοπετα απο το χιονι; Βαζει νερα;

Που κάτω; Μέσα στην πίστα; Κάτω στην baby; Ή στην λάσπη (ούτε καν λασπόχιονο) έξω από το σαλέ;

• Like 2

sinox-0.jpeg

εσεις που πηγαίνετε τακτικα στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ

μηπως ειδατε αν εχου τοποθέτησή το ψηφιακό ρολοι του συλλογου !!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...