Olga 6,796 Report post Posted January 10, 2014 ο Οδυσσέας πεταει. και εσυ Κωστα τελειο σκι! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 10, 2014 Τα παιδιά είναι πολύ δυνατή ομάδα, και να νομίζεις ότι ξέρεις σκι σου υπενθυμίζουν ότι δεν ξέρεις Σε πολύ δύσκολα εκτός πίστας χιόνια έκαναν δυναμικά όλη μέρα όταν όλοι οι άλλοι παρέμεναν στην πίστα 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 10, 2014 Διακρίνω έναν κανιβαλισμό στους νέους του βίδεο, αναρωτιέμαι που θα πάει αυτή η κοινωνία... Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 10, 2014 Από βραδάκι θα ΄μαστε Καλάβρυτο. Σχετικά με το αν θα ΄χει και σανίδια στο skitest, δεν έμαθα κάτι νεώτερο. Όπως και να ΄χει θα τσουλήσουμε αυτό το ΣΚ. 3 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post Posted January 10, 2014 (edited) Και μεις εκεί τελικά. Πάμε και αυτό το ΣΚ! Sent from my LG-D802 using Tapatalk Edited January 10, 2014 by SpyrosA 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 10, 2014 (edited) για μας τους αρχαριους θα την παλεψουμε αυριο ?? αλκμηνη και ισμηνη μαξ !! στο προφιλ του χκκ επεσε μεγαλο κραξιμο απο πολλους. περιμενουμε να γυρισουν οι σημερινοι να μας πουν . θελουμε να κυλισουμε βρε !!! Edited January 10, 2014 by Tarbh Dearg Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 10, 2014 Το πρώτο τσούλιμα έγινε και στο Χελμό εχτές! Η αλήθεια ήταν πως εντός εκτός και επί τα αυτά εχτές ήταν παγωμένα μεχρι τις 4 σχεδόν που έκλεισε και το ΧΚ. Δεν με ενόχλησε και τόσο να πω την αλήθεια μιας και ακόμα δεν έχω συνέλθει από το Παρνασσό με το παρέακι πριν μερικές μέρες... Κόκκινη κάρτα στις ενοικιάσεις του ΧΚ. 1ον γιατί το πιστοπέδιλο που αποφάσισα να νοικιάσω ήταν πραγματικά σε άθλια κατάσταση οι ακμές του, αισθητά χειρότερο κράτημα ακόμα και απο το yo πεδιλο μου! Και 2ον ας τους δώσει καποιος ενα πίνακα με τη βαθμονόμιση των δεστρών γιατί δεν! Ακου εκεί 80κιλα δέστρα στο 8... Σε μια απόπειρα να βγω εκτός πίστας πριν τις 12, ήταν τόσο παγωμενο-μπαχαλοχιονο-ανοιξιατο-πατατοχιονο και έτσι αρχισα να κατεβαίνω σαν κυρία και το έριξα στη φωτογραφία της θέας! Φωτογραφία από τα λοκακια του yo spot! (αφιερωμένη στον wraith) Ένας freerider κάτω απο τα καρεκλάκια της Στυγας παρέα με το σκυλάκο του, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ο σκύλος κατέβαινε καλύτερα απο αρκετους μας To φεγγάρι είχε βγει από νωρίς πάνω απο τη Νεραϊδοράχη Και η πρώτη κατάβαση σε κοκκινη πίστα με αρκετά καλη τεχνική από τη φίλη μου... Βλεπω αν συνεχίσει έτσι του χρόνου να μου ρίχνει σε τεχνική... 9 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 10, 2014 Σοβαρό θέμα θα μπορούσα επίσης να χαρακτηρίσω ότι παρ'όλο που δεν είχε κόσμο το ΧΚ αρκετοί αρχάριοι ήταν μουλαρωμένοι μέσα στη Στύγα ανήμποροι να κατέβουν... Στη μπλε της Θέτις που ήμουν αρκετές ώρες δεν συνάντησα τελειως αρχαριους και τους συνάντησα όλους στη Στυγα. Μίπως το ΧΚ πρεπει να βαλει μια ταμπέλα και να γράφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ στην είσοδο της Στύγας; Μου φαίνεται είναι καθαρά θεμα χρόνου κάποιο σοβαρό ατύχημα πλεον... 6 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 10, 2014 Σοβαρό θέμα θα μπορούσα επίσης να χαρακτηρίσω ότι παρ'όλο που δεν είχε κόσμο το ΧΚ αρκετοί αρχάριοι ήταν μουλαρωμένοι μέσα στη Στύγα ανήμποροι να κατέβουν... Στη μπλε της Θέτις που ήμουν αρκετές ώρες δεν συνάντησα τελειως αρχαριους και τους συνάντησα όλους στη Στυγα. Μίπως το ΧΚ πρεπει να βαλει μια ταμπέλα και να γράφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ στην είσοδο της Στύγας; Μου φαίνεται είναι καθαρά θεμα χρόνου κάποιο σοβαρό ατύχημα πλεον... Όπως τότε στο Βιετνάμ... ειδικά αν πας ΣΚ έχει κάμποσα πτώματα μέσα, φαντάζομαι πως οι αρχάριοι επιλέγουν να ανέβουν Στύγα λόγο του ότι έχει καρεκλάκι (και μπορούν...) 1 Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 10, 2014 Σοβαρό θέμα θα μπορούσα επίσης να χαρακτηρίσω ότι παρ'όλο που δεν είχε κόσμο το ΧΚ αρκετοί αρχάριοι ήταν μουλαρωμένοι μέσα στη Στύγα ανήμποροι να κατέβουν... Στη μπλε της Θέτις που ήμουν αρκετές ώρες δεν συνάντησα τελειως αρχαριους και τους συνάντησα όλους στη Στυγα. Μίπως το ΧΚ πρεπει να βαλει μια ταμπέλα και να γράφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ στην είσοδο της Στύγας; Μου φαίνεται είναι καθαρά θεμα χρόνου κάποιο σοβαρό ατύχημα πλεον... και ταμπελα να βαλουν παλι οι αρχαριοι θα ειναι πανω κι αυτο γιατι υπαρχει το καρεκλακι που το προτιμουν σε σχεση με αγκυρα/πιατακι! πασο/καρτα/εισητηριο παντως μην περιμενετε να παρουν πισω, δεν τους συμφερει σαν κεντρο να χανουν 25ευρα...εχμ πελατες ηθελα να πω! 2 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 10, 2014 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ 2013-2014 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 10, 2014 Και η πρώτη κατάβαση σε κοκκινη πίστα με αρκετά καλη τεχνική από τη φίλη μου... Βλεπω αν συνεχίσει έτσι του χρόνου να μου ρίχνει σε τεχνική... Nαι φιλαράκι πολύ πιθανό το βλέπω Άρα επειδή έχει καρέκλα προτιμάμε να φάμε τα μούτρα μας. Ένα μάθημα σκι που φυσικά θα τους μάθει να παίρνουν το πιατάκι, άραγε να περνάει σε κανενός το μυαλό? 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
the priest 215 Report post Posted January 10, 2014 Σοβαρό θέμα θα μπορούσα επίσης να χαρακτηρίσω ότι παρ'όλο που δεν είχε κόσμο το ΧΚ αρκετοί αρχάριοι ήταν μουλαρωμένοι μέσα στη Στύγα ανήμποροι να κατέβουν... Στη μπλε της Θέτις που ήμουν αρκετές ώρες δεν συνάντησα τελειως αρχαριους και τους συνάντησα όλους στη Στυγα. Μίπως το ΧΚ πρεπει να βαλει μια ταμπέλα και να γράφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ στην είσοδο της Στύγας; Μου φαίνεται είναι καθαρά θεμα χρόνου κάποιο σοβαρό ατύχημα πλεον... ο ελληνας αρχαριος ειναι ειδικη κατηγορια,,,γενικα ο ελληνας ειναι ειδικη κατηγορια για να πω την αληθεια...οσο υπαρχει καρεκλακι αρχαριοι θα πηγαινουν στυγα,,και το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να τους το απαγορεψεις γιατι θα σου απαντησουν ως εξης..""φιλαρακι εχω πληρωσει εισητηριο για να πηγαινω παντου,,και ποιος εισαι εσυ που θα με κρινεις αν ειμαι αρχαριος?,,θα παω και ας κατεβω το βραδυ.,μπορω,θελω να δειξω στην κοπελα μου την θεα και θα την κατεβασω εγω..ναι ενταξει θα βαλω το λουρακι στο σανιδι αλλα παραπανω θα το βγαλω"" κτλ κτλ απο εκει και περα συμπερασματα δικα σας 3 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 10, 2014 (edited) Nαι φιλαράκι πολύ πιθανό το βλέπω Άρα επειδή έχει καρέκλα προτιμάμε να φάμε τα μούτρα μας. Ένα μάθημα σκι που φυσικά θα τους μάθει να παίρνουν το πιατάκι, άραγε να περνάει σε κανενός το μυαλό? Πολυ λιγος κοσμος. Οποιον γνωριζω και μου λεει κανω snowboarding του λεω και εγω παίρνω δασκαλο καθε φορα και με κοιταει με απορια και μου λεει. Σιγα μονος σου. Ανεβα στις πανω και κατεβα. Χαχαχαχαχα Και να συνεχίσω να πω. Κανω μονο στην πιστα αρχαρίων διπλα απο το πάρκινγκ. Γι'αυτό ακριβως τον λογο. Ειπα φετος δασκαλος ξανα να μας μαυει τα παντα Edited January 10, 2014 by tpal12 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 10, 2014 ποια καλα παιδια θα ειναι επανω αυριο? Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 10, 2014 η σημερινοι θα μας πειτε πως ειναι πανω ?? η δεν πηγε κανεις :Ρ εγω προσωπικα ενδιαφερομαι για αλκμηνη και ισμηνη αλλα πειτε μας γενικα αν θελετε Share this post Link to post Share on other sites
Christopherk 11 Report post Posted January 10, 2014 Πριν λίγο γύρισα από πάνω, δεν λέει πολλά άλλα υπάρχει χιόνι για να κάνεις ακόμα. Αν δεν χιονίσει σύντομα την άλλη βδομάδα δεν.. χιόνι υπάρχει μόνο στις πάνω πίστες από το πάνω σαλέ και πανω, κάτω είναι ακόμα καλοκαίρι. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 10, 2014 μερικα τεσταρισματα απο τους αδελφους Daltons θα τα βρουμε τα πατηματα μας που θα παει ... 7 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Christopherk 11 Report post Posted January 10, 2014 Η πιο ωραία στιγμή τις ημέρας για εμένα, μετά από κανένα δίωρο πίστας άραγμα για καφεδάκι Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 11, 2014 Καλαβρυτα τωρα:καιρος υπεροχος,snowclubίτικο παρεακι φοβερο,το χιονι εξαιρετικο!!πετρα στη Στυγα καμια!!!! Ευχαριστουμε πολυ οσους νομιζαν οτι το βουνο δεν εχει χιονι,και μας αφησαν το πεδιο ελευθερο να σκιαρουμε κ να το ευχαριστηθουμε! Μεγαλη η ανταποκριση του κοσμου στο ski test. Οσοι πιστοι προσελθετε αυριο!! Φωτο & video εντος της ημερας! 8 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 11, 2014 Ωραιο το βιντεο Σταθη....αν επαιζε κιολας θα ηταν καταπληκτικο!!! 1 ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted January 11, 2014 Γεια σας! 2 πραγματάκια να ρωτήσω. Έχω να ανέβω μΙάμισι βδομάδας το βουνό. Λέω να ανέβω αύριο. Αξίζει να φέρω τα καινούρια μου εντός-εκτός ή τα παλιότερα πιστιάρικα? Επίσης το ski test τι έλεγε? Έχει μόνο πίστας ή και για εντός εκτός? ευχαριστωω! SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 11, 2014 Ωραιο το βιντεο Σταθη....αν επαιζε κιολας θα ηταν καταπληκτικο!!! `στα κινητα δεν παιζει λογο πνευματικων δικαιωματων (μουσικη)βαλτο στον καινουργιο σου υπολογιστη της πλακας που εχεις και θα παιξει αντε για παρτυ σου θα το ανεβασω στο vimeo τι αλλο θες DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 11, 2014 Πριν λίγο γύρισα από πάνω. Καταπληκτική μέρα,πολύ καλό χιόνι και φοβερή παρέα Snowclub! Πίστα Στύγα και Αντιγόνη τέλεια ποιότητα, χωρίς πέτρες. Ουρές ανύπαρκτες απλά. Πολύ καλό και το skitest και είχε και splitboard, αλλά όχι snowboard. Aξίζει πάντως και με καινούργια πέδιλα.όσοι μπορείτε ανεβείτε αύριο. Στα μείον και πάλι σανίδια που έτρεχαν μόνα τους στις πίστες και όποιον πάρει ο χάρος...... Και στην κατάβαση από το τριπλό που πρέπει να έχεις τα πέδιλα στα χέρια,γιατί δεν έχει χιόνι να κατέβεις στη βάση,οι υπάλληλοι βιάζονταν και δεν σταμάταγαν το λιφτ όταν χρειάζοταν με αποτέλεσμα να σημειωθούν 2-3 επεισόδια.Και όταν τους έλεγες κάτι ήταν αγενείς δυστυχώς... 3 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 11, 2014 (edited) Για αυριο τρεξτε. Παρτε παλια πεδιλα μαζι σας και δοκιμαστε τα καινουργια απο το σκι τεστ που πυροβολανε. Θα χαρειτε σκι αυριο. Σημερα ητανε απιστευτα καλά με πιστες αεροδρομια. Συγχαρητηρια και στην Blizzard Head και Elan για τις απιστευτες στιγμες που μας χαρισανε με τα πεδιλα τους. Edited January 11, 2014 by ilias-zak 2 Share this post Link to post Share on other sites