Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Βλέπω καλά ότι Βαθειά Λάκκα έχει βγάλει χώμα ή κάνουν τα μάτια μου απαισιοδοξία?badmood.gif

Κανείς από Αθήνα για ΧΚΚ αύριο Παρασκευή 17/1?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

εγώ ενδιαφέρομαι αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει πάνω και επίσης ακόμα δεν έχω κλειδώσει άδεια!unsure.png

Κάνουν καλό καφέ στο σαλέ? :P

• Like 2

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Ζητώ χίλια συγνώμη που θα βγω εκτός θέματος αλλά οι ρουφιάνοι λένε ότι από κάποιο υψόμετρο λίγο πάνω από την Βαθιά Λάκκα και πάνω έχει βάλει κομπλέ μια στρώση χιονιού και κάνουν μια χαρά σκι (τάση για πολύ καλό) όσο δεν τους ενοχλεί η ομίχλη που κλείνει.

Συγνώμη και πάλι που πάω σε άλλο θέμα εντελώς άσχετο με το thread αλλά όποιος ανέβει αύριο μια χαρά σκι θα κάνει σε νέα στρώμα χιονιού μιας και η Στύγα φτάνει υψόμετρο μέχρι 2300 μέτρα και εκεί έχει πολύ καλό χιόνι και καθόλου πέτρες, η ευθεία της Βαθιάς Λάκκας μόνο είναι μεν καφέ αλλά πλήρης.

Στο θέμα μας αφού έχει χώμα η κάτω μπλε πίστα γιατί να πάμε για σκι άστα μαύρα μιζέρια κλάμα, σανίδια χωρίς λουράκι, φοράτε κράνος και νομίζω πρέπει να αλλάξουν τη συνταγή στον καπουτσίνο πήρα μετριο προχτές χάλια άσε που ήταν κρύος.Που ακούστηκε να κάνω σκι και κάποιες πίστες να είναι καφέ? Ποιος εγώ να κατεβαίνω με καρεκλάκι με καρεκλάκι και όχι με τα πέδιλα σε πούδρα μέχρι το αμάξι μου? Αίσχος, πάω Άλπεις ή μπουζούκια τις επόμενες μέρες και όχι για σκι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 11

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κάνουν καλό καφέ στο σαλέ? :P

Από του ΧΚΠ σίγουρα καλύτερο. Αν και δε με απασχολεί.

Αν τους ψησω αποψε του ορειβατικου θα μας βλέπω και εμάς επανω!

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

off topic (όχι piste) on

Στο θέμα μας αφού έχει χώμα η κάτω μπλε πίστα γιατί να πάμε για σκι άστα μαύρα μιζέρια κλάμα, σανίδια χωρίς λουράκι, φοράτε κράνος και νομίζω πρέπει να αλλάξουν τη συνταγή στον καπουτσίνο πήρα μετριο προχτές χάλια άσε που ήταν κρύος.Που ακούστηκε να κάνω σκι και κάποιες πίστες να είναι καφέ? Ποιος εγώ να κατεβαίνω με καρεκλάκι με καρεκλάκι και όχι με τα πέδιλα σε πούδρα μέχρι το αμάξι μου? Αίσχος, πάω Άλπεις ή μπουζούκια τις επόμενες μέρες και όχι για σκι.

Δώσε μάγε :shysterical:

Υ.Γ. 1.

MIK, η κάτω μπλέ πίστα τόσο λίγο χιόνι όσο τα γαρύφαλλα στην... παρακάτω πίστα; (την κάτω πίστα λέμε κοιτάμε τώρα, όχι τα...υψώματα)

zaimpekiko%2Bginaika.jpg

Υ.Γ. 2. Sorry για το off topic, αλλά δεν... κρατήθηκα

off topic off

Edited by itiotis
  • Like 10

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Ποιοι και ποιοι θα ειμαστε πανω αυριο?

Ποιοι ειναι υποψηφιοι?

• Like 1

101277.jpg

Tο πρωτο Καλαβρυτο για φετος αυριο με ski bus!!

• Like 1

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

Εμείς για ένα καλο σκυλάδικο Αίγιο θα πάμε, άμα πάρουμε καμιά λάθος στροφή ίσως ανέβουμε

• Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγω δυστυχώς οχι λόγω δουλειάς..

Θαμαι και εγω πανω αυριο. Χρησταρα ραντεβου στυγα!

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Έλα ρε παιδιά, έχω βάλει για καρπούλι πολλά ποστ πριν!!!

Ηλία σε παίρνω στο κιν αλλά δεν απαντάς. Ψάχνω μέσο για αύριο.

Edited by panchristo
  • Like 1

off topic (όχι piste) on

Δώσε μάγε :shysterical:

Υ.Γ. 1.

MIK, η κάτω μπλέ πίστα τόσο λίγο χιόνι όσο τα γαρύφαλλα στην... παρακάτω πίστα; (την κάτω πίστα λέμε κοιτάμε τώρα, όχι τα...υψώματα)

zaimpekiko%2Bginaika.jpg

Υ.Γ. 2. Sorry για το off topic, αλλά δεν... κρατήθηκα

off topic off

Ιτιώτη, έχει κολλήσει το μάτι μου στο τούμπανο της φωτό.

Όχι δεν εννοώ τα ντραμς!!!

• Like 1

H ζετα θεοδωροπουλου ειναι η ξανθια,αυτη με το κουνελι!

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Mακαρι να μπορουσα αυριο αλλα δυστυχως αδεια δεν παιζει........ :crybaby: Κυριακη μαλλον........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

όπως φαίνεται απουσια εγω αυριο απο το βουνο... το βουνο δεν εχει χιονι πιστευουν...

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ??ΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΛΕΟΣ.................

• Like 2

Nidecker Score

ΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΛΕΟΣ.................

Αυτο ξαναπεστο.......ξαναγραψτο δηλαδη.

101277.jpg

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ??ΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.....ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ Σ/Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΛΕΟΣ.................

μη κοιτας μονο καλαβρυτα. Κοιτα και ανω λουσσους
  • Like 1

Sir Ernest Shackleton

μη κοιτας μονο καλαβρυτα. Κοιτα και ανω λουσσους

Και Ζαρούχλα-Περιστέρα. Από Περιστέρα είναι 20 λεπτά το πολύ το χιονοδρομικό.

Edited by wraith
  • Like 1

sinox-0.jpeg

Σου στέλνω πμ!

• Like 1

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

όπως φαίνεται απουσια εγω αυριο απο το βουνο... το βουνο δεν εχει χιονι πιστευουν...

Αυτή είναι η αλήθεια... δυστυχώς μίλησα με παιδιά που είναι πάνω και με απέτρεψαν να ανέβω. Αν δεν ρίξει κάτι, δεν με βλέπω για πάνω, αυτές οι θερμοκρασίες μαζί με την έλλειψη χιονιού τα έχουν ισοπεδώσει όλα!

Θα ρίξει τελικά την επόμενε εβδομάδα τίποτα; Σε λίγο θα το βάλουμε στο στοίχημα...!

Εγώ μένω Filoxenia. Είναι μια decent επιλογή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, άσε που κι από πλευράς σημείου είναι μέσα στα πράγματα. Αν πας καθημερινές, θα βρεις τιμές έως και 40% κάτω, όπως και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία βέβαια.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...