dust 4,051 Report post Posted January 6, 2014 Οσο κι αν δεν εχω χωνεψει το θεμα μου με το χκκ δεν μπορω να μην παινεψω το προγραμμα all inclusive το οποιο χρονο με το χρονο κανει τη χιονοδρομια πιο προσιτη σε ολους μας.μπραβο στην ομαδα marketing του χκκ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 6, 2014 Καλησπέρα παίδες, το Χ.Κ.Κ. θα πρέπει να ξεκινήσει να αφαιρεί κανένα πάσο. Κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι στο βουνό. Προχθές πάλι έφυγε μια σανίδα από μια κοπέλα και τσάκισε ένα τύπο. Ως εκείνη την ώρα βέβαια, ανέβαιναν όσοι ήθελαν με το snowboard στο χέρι χωρίς λουρί , μετά το συμβάν οι υπεύθυνοι απαιτούσαν δεμένη τη σανίδα στο πόδι ή στο χέρι με λουρί. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φταίει αυτή που απλά είναι αδαής ή το Χ.Κ.Κ. που δεν είναι αυστηρό; Επίσης, είδα 2-3 φορές live να σκάει κάποιος πάνω σε προπορευόμενο χιονοδρόμο ωσάν καμικάζι. Σίγουρα κάποιους τους πήρε φορείο! Μιλάμε για φαντασμαγορικές συγκρούσεις... Φαντάζομαι πως τώρα που πέρασαν οι γιορτές θα έχουμε μικρότερη επέλαση "όποιον πάρει ο χάρος" καταδρομέων - ασχέτων - τουριστών! 11 Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 6, 2014 Δηλαδη εαν σε ρωτησω απο που ξεκιναει η μπλε πιστα υπαρχει περιπτωση να μου δωσεις ηθελημενα λανθασμενη πληροφορια επειδη δεν ξερω, δεν θα εχω παιδεια; η απαντηση του φιλου ALCATRAZ πιστευω σε καλυψε! απλα και λογικα το περισσοτερο ''ζουμι'' της χιονοδρομιας! να προσθεσω μονο το εξης, οταν ξεκινησα το snowboard στα καλαβρυτα, ηθελα απο την πρωτη μερα να ανεβω κορυφη στυγα,το εκανα μετα απο δυο σεζον κι αφου πρωτα ειχα μαθει πολυ καλα να στριβω να φρεναρω κλπ! δεν περιμενω απο κανεναν να κανει το ιδιο, να μαθει δηλαδη πρωτα να κανει snowboard/σκι και μετα να αρχισει να ανεβαινει σε πιο απαιτητικες πιστες, ο καθενας κρινει αναλογα με τις δυνατοτητες του που και ποτε θα παει (ισως λανθασμενα μερικες φορες)! το κακο ομως ειναι οτι ο χαμος που εβλεπες στην Δαναη (πεσμενα ατομα παντου σε ολο το μηκος και πλατος της πιστας, το λεγομενο Βιετναμ) εχει μεταφερθει στην Νεφελη! πες μου για ποιον λογο πιστευεις οτι γινεται αυτο! 5 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 6, 2014 το κακο ομως ειναι οτι ο χαμος που εβλεπες στην Δαναη (πεσμενα ατομα παντου σε ολο το μηκος και πλατος της πιστας, το λεγομενο Βιετναμ) εχει μεταφερθει στην Νεφελη! πες μου για ποιον λογο πιστευεις οτι γινεται αυτο! Μήπως (?) γιατί βλέπουν καρεκλάκι και τους είναι (στους αρχάριους) πιο εύκολο να πάρουν το καρεκλάκι παρά την άγκυρα - πιατάκι. Το ότι δεν ξέρουν σε τι πίστα βγάζει αυτό το καρεκλάκι, και έχουν άγνοια κινδύνου, είναι άλλο θέμα...... 5 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 6, 2014 γι αυτο σε μερες που εχει πολυ κοσμο παμε αγκυρα! 2 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 6, 2014 Αναρτήθηκε και ο τιμοκατάλογος του παιδότοπου, στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων: kalavrita-ski.gr 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 7, 2014 Καλησπέρα παίδες, το Χ.Κ.Κ. θα πρέπει να ξεκινήσει να αφαιρεί κανένα πάσο. Κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι στο βουνό. Προχθές πάλι έφυγε μια σανίδα από μια κοπέλα και τσάκισε ένα τύπο. Ως εκείνη την ώρα βέβαια, ανέβαιναν όσοι ήθελαν με το snowboard στο χέρι χωρίς λουρί , μετά το συμβάν οι υπεύθυνοι απαιτούσαν δεμένη τη σανίδα στο πόδι ή στο χέρι με λουρί. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φταίει αυτή που απλά είναι αδαής ή το Χ.Κ.Κ. που δεν είναι αυστηρό; Επίσης, είδα 2-3 φορές live να σκάει κάποιος πάνω σε προπορευόμενο χιονοδρόμο ωσάν καμικάζι. Σίγουρα κάποιους τους πήρε φορείο! Μιλάμε για φαντασμαγορικές συγκρούσεις... Φαντάζομαι πως τώρα που πέρασαν οι γιορτές θα έχουμε μικρότερη επέλαση "όποιον πάρει ο χάρος" καταδρομέων - ασχέτων - τουριστών! Ενας απο αυτους που τον κλαδεψαν απο πισω ημουν και εγω. Διαβασε στην προηγουμενη σελιδα το συμβαν. "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 7, 2014 Ρε τι πραματα ειναι αυτα φετος το youweater εδειχνε ισχυρες χιονοπτωσεις για σημερα στα καλ και σημερα αλλαξε την προγνωση Ωραος χειμωνας Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 7, 2014 (edited) Ενας απο αυτους που τον κλαδεψαν απο πισω ημουν και εγω. Διαβασε στην προηγουμενη σελιδα το συμβαν. Ναι, τώρα το διάβασα φίλε Pierre7, είδα ένα σκιέρ που έσκασε πάνω του μια κοπέλα. Φορούσε μαύρο μπουφάν, δεν ξέρω αν ήσουν εσύ. Την πιο φαντασμαγορική σύγκρουση πάντως την είδα μετά το τέλος της ευθείας στη Νεφέλη, δίπλα στον Αρίσταρχο. Ένας σκιέρ με πράσινο μπουφάν στεκόταν στο μέσο της πίστας (δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί σταματά κανείς στη μέση...) και ένας snowboarder έσκασε πάνω του με το μέγιστο της ταχύτητας που θα μπορούσε να αναπτύξει στο σημείο! Τον τσάκισε λέμε... φύγανε σκι, μπορεί να έπαθε και ρήξη χιαστού! Ο δε snowboarder έφτασε 40 μέτρα πιο κάτω... μιλάμε για σκηνές απείρου κάλους! Σχετικά με τις τιμές του παιδότοπου, νομίζω πως είναι λίγο τραβηγμένες, αν σκεφτεί κανείς πως για να κάνει κάποιος μια κατάβαση (σε πλήρη λειτουργία του Χ.Κ.Κ.) από την κορυφή ως πίσω στη βάση (υπολογίζοντας τον χρόνο... αργοπορίας... των lift) θέλει πάνω από μια ώρα, οπότε θα πρέπει να αφήσει το παιδί ένα 2ωρο (18 ευρώ) απλά και μόνο για να τσουλήσει! Καλή κίνηση ναι μεν, ίσως υπερκοστολογημένη, τα υπόλοιπα θα δείξουν στην πορεία! Edited January 7, 2014 by Bjorg 2 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 7, 2014 (edited) παιδια καλησπερα και καλη χρονια! η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το λουρι στο ποδι δεμενο με το snowboard δεν βολευει και δεν μειωνει τις πιθανοτητες να φυγει η σανιδα. ειναι 100% θεμα ασχετοσυνης του καθε ενα που ανεβαινει πρωτες φορες χωρις δασκαλο ετσι και αλλιως τα ατυχηματα γινονται οταν βγαζουν το σανιδι απο τα ποδια τα δευτερολεπτα μεχρι να το πιασουν στα χερια. αυτα τα δευτερολεπτα που το σανιδι ειναι ελευθερο υπαρχουν και με το λουρι (οταν βγαζεις το λουρι) το θεμα λυνεται αν δειξει καποιος που και πως να βγαζουν το σανιδι η αν δεσουν το λουρι στο χερι κατι που δεν γινεται γιατι οσα λουρακια εχω δει ειναι το πολυ 15 ποντους στο εξωτερικο δεν υπαρχει κανενας με λουρι και δεν ειναι υποχρεωτικο και δεν εχω δει κανενα σανιδι να τρεχει στις πλαγιες. ειναι καθαρα θεμα ασχετοσυνης για αυτο και το φαινομενο εχει εξαρση στις γιορτες και μονο παρνασσο-καλαβρυτα. επισης ειναι εγκλημα αν αφηνουν οι λιφτιερηδες να ανεβαινουν ατομα στο λιφτ με το σανιδι στο χερι. αυτο ειναι ανηκουστο . οποιος δεν μπορει να ανεβει στο λιφτ η να κατεβει απο το λιφτ με το ενα ποδι δεμενο τοτε δεν μπορει να κατεβει και με ασφαλεια την πιστα. πισω στο baby πολυ πιο επικiνδυνο ειναι οταν πηγαινεις στην πιστα σαν κυριος και σκαει ο αλλος απο πισω με 80 χλμ και σε κουρευει επειδη δεν ξερει να σταματα ουτε ξερει να κοντρολαρει την ταχυτητα του... δυστυχως τετοια γινονται συνεχως τις μερες των εορτων... σε τετοιες περιπτωσεις η αφαιρεση πασου επιβαλεται! περαστικα Edited January 7, 2014 by StavRos 8 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 7, 2014 Τα λέμε στο ski test... που ίσως να έχει και κάποια snb / splitboard! Αν μάθω κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσω. Alcatraz, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν υπάρχει μια συγκεκριμένη ενημέρωση για το τι snowboard ακριβώς θα υπάρχουν. Από αυτό θα εξαρτηθεί σημαντικά αν κάνω τον κόπο να κατέβω 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 7, 2014 Ναι, τώρα το διάβασα φίλε Pierre7, είδα ένα σκιέρ που έσκασε πάνω του μια κοπέλα. Φορούσε μαύρο μπουφάν, δεν ξέρω αν ήσουν εσύ. Την πιο φαντασμαγορική σύγκρουση πάντως την είδα μετά το τέλος της ευθείας στη Νεφέλη, δίπλα στον Αρίσταρχο. Ένας σκιέρ με πράσινο μπουφάν στεκόταν στο μέσο της πίστας (δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί σταματά κανείς στη μέση...) και ένας snowboarder έσκασε πάνω του με το μέγιστο της ταχύτητας που θα μπορούσε να αναπτύξει στο σημείο! Τον τσάκισε λέμε... φύγανε σκι, μπορεί να έπαθε και ρήξη χιαστού! Ο δε snowboarder έφτασε 40 μέτρα πιο κάτω... μιλάμε για σκηνές απείρου κάλους! Σχετικά με τις τιμές του παιδότοπου, νομίζω πως είναι λίγο τραβηγμένες, αν σκεφτεί κανείς πως για να κάνει κάποιος μια κατάβαση (σε πλήρη λειτουργία του Χ.Κ.Κ.) από την κορυφή ως πίσω στη βάση (υπολογίζοντας τον χρόνο... αργοπορίας... των lift) θέλει πάνω από μια ώρα, οπότε θα πρέπει να αφήσει το παιδί ένα 2ωρο (18 ευρώ) απλά και μόνο για να τσουλήσει! Καλή κίνηση ναι μεν, ίσως υπερκοστολογημένη, τα υπόλοιπα θα δείξουν στην πορεία! Εγω ημουν αυτος με το μαυρο μπουφαν. Με πεταξε στον αερα και καρφωθηκα φυτευτος με τη μαπα στο χιονι. Τα γυαλια ηλιου μου σκισαν το ματι και πανε σκουπιδια. Απο χθες κιολας μονο μασκα σκι.. "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 7, 2014 Εγω ημουν αυτος με το μαυρο μπουφαν. Με πεταξε στον αερα και καρφωθηκα φυτευτος με τη μαπα στο χιονι. Τα γυαλια ηλιου μου σκισαν το ματι και πανε σκουπιδια. Απο χθες κιολας μονο μασκα σκι.. και χωρις να το περιμενεις και χωρις να φταις .... Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 7, 2014 Εγω ημουν αυτος με το μαυρο μπουφαν. Με πεταξε στον αερα και καρφωθηκα φυτευτος με τη μαπα στο χιονι. Τα γυαλια ηλιου μου σκισαν το ματι και πανε σκουπιδια. Απο χθες κιολας μονο μασκα σκι.. Τί να πω, περαστικά... δεν μπορείς να πεις πάντως, σε κέντραρε για τα καλά! και χωρις να το περιμενεις και χωρις να φταις .... Ναι, φυσικά χωρίς να φταίει, αλλά εδώ ερχόμαστε και λέμε, κράνος και μάσκα οπωσδήποτε! Ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να σου'ρθει! Πέρσι, την μοναδική φορά που δεν φόρεσα κράνος από τότε που το πρωτοαγόρασα, μου έπεσε η κάμερα ανεβαίνοντας τη Στύγα. Κατέβηκα λοιπόν από τη μαύρη, με το χιόνι να είναι full παγωμένο. Σε κάποιο σημείο (που αναγκαστικά δεν μπορούσα να παρακάμψω) είχε παντού πάγο... κατέβηκα, αλλά... "με παρέσυρε το ρέμα"... και ενώ κατέβαινα με την πλάτη (καμιά 20αριά μέτρα σίγουρα) ανάμεσα σε 2 βράχους, έβριζα τον εαυτό μου. Ήμουν τυχερός, δεν ακούμπησα πουθενά, πήρα τελικά την κάμερα κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά... ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ! Alcatraz, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν υπάρχει μια συγκεκριμένη ενημέρωση για το τι snowboard ακριβώς θα υπάρχουν. Από αυτό θα εξαρτηθεί σημαντικά αν κάνω τον κόπο να κατέβω Πέρσι που είχα ανέβει το ΣΚ του ski-snowboard τεστ, υπήρχαν κάποιες σανίδες της Head αλλά τίποτε το αξιόλογο. Μακάρι φέτος να έχει καλύτερα κομμάτια, αν και οι εταιρείες αυτές δεν είναι... "της σανίδας". Splitboard από την άλλη θα ήταν ωραίο να δοκιμάσουμε, αν και δεν θα σε αφήσει κανείς να το πάρεις off piste και να το γυρίσεις μετά από ώρες φαντάζομαι! 2 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 7, 2014 Στο split με ενδιαφέρει μόνο να δω πόσο εύκολα λύνεται/δένεται και πόσο καλά κρατάει. Επίσης, ενδιαφέρον θα είχε να βρίσκεται και κάποιο καρβοσάνιδο. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 7, 2014 (edited) Βρε καλά μου παιδάκια να δεχθώ την χρησιμότητα και την ανάγκη του κράνους αλλά αυτή η επιμονή σας με την μάσκα ενώ υπάρχουν κατάλληλα γυαλιά για σκι είναι ακατανόητη. Θα αρχίσω να φοράω μάσκα μέρα με λιακάδα μόνο όταν οι 10 καλύτεροι δάσκαλοι σκι που ξέρω αρχίσουν και αυτοί να φοράνε μάσκα. Σήμερα φοράνε γυαλιά ηλίου μέρες με λιακάδα και θα ακολουθήσω το παράδειγμα τους. Στο θέμα μας πήγε κανείς σήμερα να μας βοηθήσει στο δίλλημα Παρνασσό ή Καλάβρυτα για αύριο του Αγίου Ονουφρίου? Στο δεύτερο θέμα μας ο Σύλλογος θα κάνει κάποια ενέργεια για τα θέματα ασφαλείας που έχουν προκύψει και πως θα μπορούσε να είναι αυτή? Περαστικά παιδιά στο χέρι μας είναι να μην ξαναγίνουν Edited January 7, 2014 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 7, 2014 Στο δεύτερο θέμα μας ο Σύλλογος θα κάνει κάποια ενέργεια για τα θέματα ασφαλείας που έχουν προκύψει και πως θα μπορούσε να είναι αυτή? Σε περιμένουμε στην ΟΕ χιονοδρομίας ! Έχει ανοίξει σχετικό τόπικ. 1 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2014 Τα μηνύματα που έχουν αποκλειστικά σχέση με το δίλημμα μάσκα ή γυαλιά, μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=15697&view=findpost&p=298719 Θερμή παράκληση, η συζήτηση για αυτά να συνεχιστεί εκεί. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 7, 2014 Χρόνια πολλά, καλή(=χιονισμένη) χρονιά! Λέτε να επιχειρήσουμε Καλάβρυτο για αύριο?Το ΣΚ μου φαντάζει πολύ μακριά και η επόμενη εποικοδομητική ημέρα, ακόμα πιο μακριά.Έχουμε καθόλου updated εικόνα απ'το βουνό? Να κουβαλήσω καινούρια σκι ή να τα αφήσω λίγο ακόμα στη ναφθαλίνη? Όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα με ταλανίζουν και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ! Εαν κάποιος έχει εικόνα για το ΧΚΚ, ας μας ενημερώσει εαν έχει την ευγενή καλοσύνη.. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 7, 2014 Ωραία θα είναι και στα δυό βουνά πάντως αύριο, θα κάνουμε στο καινούργιο χιόνι Εαν κάποιος όμως έχει πιο καλή εικόνα για το ΧΚΚ, ας μας ενημερώσει εαν έχει την ευγενή καλοσύνη.... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 7, 2014 Λοιπόν μόλις γύρισα από πάνω. Πως την προτιμάτε την ομίχλη? Με την οκά, με το κιλό, με το μέτρο .....οποιαδήποτε μονάδα μέτρησης δεν λέει τίποτε.Δεν έβλεπες την μύτη σου. Σας το λέω εγώ που η δικιά μου μύτη είναι και λίγο μεγάλη. Το χιόνι, απ΄ ότι αφογκραζόμουνα τα πέδιλα καθώς διάβαζαν το τερρέν , υπάρχει .Μαλακό, λίγο νωπό που όμως αν είχες την κατάλληλη ταχύτητα δεν κόλλαγε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης λίγοι χιονοδρόμοι στις πίστες , αφού φιλάγαμε καραούλι στην καντίνα μήπως και κάνει κανένα άνοιγμα .......μπάαααααα. Όσο μπόρεσα να δώ στις λίγες κατεβασιές που έκανα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα από πέτρες. Μιλάω για πίστα και για όσο μπορούσα να δώ. Πάντως φαίνεται ότι τα παιδιά εκεί πάνω έχουν κάνει καλή δουλειά. Κατά τις 14.00 μάζεψα τα μπογαλάκια μου και την έκανα γι΄άλλη παραλία αφού δεν γινόταν τίποτε. Όποιος ανέβει και έχει καθαρό καιρό θα κάνει καλό σκί. Φυσικά το κάτω πλατό δεν λειτουργεί. 5 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 7, 2014 Δημήτρη δες τη θετική πλευρά..έτσι δεν φαίνονται και οι ατέλειες στο στυλ μας! Εντάξει,ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.(συμπάσχω λίγο μαζί σου τώρα) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nagia 20 Report post Posted January 7, 2014 Αγαπητοί φίλοι του βουνού, Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το πρώτο μου Ski Session για το 2014, που έλαβε χώρα την Κυριακή 5.1.14 στα Καλάβρυτα! (είμαι χαρούμενη... γι'αυτό θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας που με νιώθετε!) Ο καιρός ήταν πάααρα πολύ καλός-ηλιοφάνεια με πολύ καλή ποιότητα χιονιού στη Στύγα! Ο κόσμος ήταν λιγοστός μέχρι τις 12, αλλά και αργότερα που μαζεύτηκαν αρκετοί, η αναμονή στο διπλό λιφτ ήταν πολύ μικρή - 5' λεπτά το πολύ! Και στο επόμενο session θα προτιμήσω τα Καλάβρυτα! 8 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted January 8, 2014 Alcatraz, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν υπάρχει μια συγκεκριμένη ενημέρωση για το τι snowboard ακριβώς θα υπάρχουν. Από αυτό θα εξαρτηθεί σημαντικά αν κάνω τον κόπο να κατέβω Λογικά η Head θα έχει 2-3 (ένα πολύ μαλακό 2-άρι, ένα μεσαίο all mountain και ένα 7-αράκι) σανίδια όπως τις προηγούμενες 2 χρονιές που είχα τη χαρά να είμαι στο test στο ΧΚΚ αλλά ο Γιώργος και η Μαίρη σίγουρα έχουν inside info και θα μας πουν περισσότερες λεπτομέριες φαντάζομαι. Ενδιαφέρον θα είχε να κα(νι)βαλήσουμε κανά splitboard 2 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 8, 2014 Ανεβηκε κανεις να μας πει εντυπωσεις και ποσο φρεσκο εβαλε? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites