tpal12 231 Report post Posted January 17, 2014 Επίσης, το βουνό είχε κάτι κοάλα που έτρωγαν κουκουνάρια από τα έλατα. K Κοαλα? Μεταφορικα μιλας? Χαχαχαχα Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 17, 2014 Κάνατε και πατινάζ;;;;Βλέπω παγοδρόμιο στις φώτο! Πέρα από την πλάκα όσοι μπορείτε ανεβείτε αύριο και μεθαύριο....δεν βλέπω αέρα που να προβληματίζει... Προσωπικά θα ανέβω Κυριακή... vanzel 6bf δίνει αυριο .. βρησκομαι για κατι δουλειες στο χωριο και θα ανεβαινα επι τι ευκαιρια - με τα Rossingol Bandit βεβαια - αλλα πολύς αερας ρε γμτ Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 17, 2014 http://youtu.be/ZUmGCMcKVqI Μια χαρα ηταν.... απολαυση τα GS race στα εκτος απο 2100 με 2300 το χιονι κατω απο την στυγα τουμπανο ανοιξιατικα δεν εβγαλε κατι πηγε να μαλακωση γυρο στις 4 αυριο που θα κανει πιο ζεστη μπορει... Τουμπα Οδυσεα στο τελος ... 7 Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 17, 2014 vanzel 6bf δίνει αυριο .. βρησκομαι για κατι δουλειες στο χωριο και θα ανεβαινα επι τι ευκαιρια - με τα Rossingol Bandit βεβαια - αλλα πολύς αερας ρε γμτ Εγώ δεν βλέπω 6μπ....Τι να σου πω... 1 Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 17, 2014 (edited) εεε ας ανεβω να κανω κανα 3ωρο πριν αρχισει να μαλακώνει! μου λειψανε και τα παλια μου πεδιλα Θα ειναι κανενας πανω αυριο? Edited January 17, 2014 by evz0nas Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted January 17, 2014 Παιδες κραταει χιονι καλο επανω,ασχετα αν σημερα ηταν βοτσαλωτο. Χαρηκα που γνωρισα ΔΗΜΗΤΡΗ-ΜΙΚ-PANCHRISTO. Επισης το Χρηστο για την παρεα που πρεπει σημερα να κατεβηκε τη Στυγα καμια 30αρια φορες! Να 'σαι καλα Γιωργο,καλη παρεα να υπαρχει και ολα ειναι καλα!!Γνωριμια με παρεακι απο το club,παγωμενη Στυγα αλλα αξιοπρεπες σκι.Γιωργο τα ποδια τωρα ξεπιανονται,στο τελος της μερας δεν ακουγαν και εχει και Παρνασσο αυριο.Ευχαριστω για την αγκυρα!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 17, 2014 Αντιγονη σε πολυ καλη κατασταση με πολυ καλη ποιοτητα απο το πρωι. Νεφελη σε καλη κατασταση και μετα τις 12.30 σε πολυ καλη. Βγαινει πολυ καλο σκι στο συνολο της ημερας . Αν δεν εχει αερακι το σκ θα περασετε σουπερ. Κοσμος μηδαμινος. 3 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 17, 2014 K Κοαλα? Μεταφορικα μιλας? Χαχαχαχα Η σαύρα που είδε ο Μιχάλης έμεινε χαμηλά. Εγώ έμαθα ότι το κοάλα μετά το κλείσιμο ανέβηκε πάνω να κάνει μια τσουλήθρα στη Στύγα, αφού κι αυτό έμαθε ότι δεν είχε πέτρες. 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Emilygr 7 Report post Posted January 18, 2014 To πρωινο ισχυει σιγουρα στο lite pack μιας και εχω εξοπλισμο ή θα μου τα γυρνανε μετα στο ξενοδοχειο?? Ισχύει κανονικά το πρωινό στο light package, όποια κατηγορία ξενοδοχείου και να επιλέξεις! ubi dubium ibi libertas.... Share this post Link to post Share on other sites
Emilygr 7 Report post Posted January 18, 2014 Eπισης οταν παμε να κλεισουμε μεσα απο all inclusive ειναι υποχρεωμενοι να μας δωσουν το δωματιο ή αν δουν οτι κανω κρατηση Σαββατο μου τα μασανε...? Εννοείται, και τα 2 πακέτα ισχύουν και για ΣΚ και αργίες. Δεν πρόκειται να σου αρνηθούν τη διαμονή Σάββατο έστω για μια μέρα! 1 ubi dubium ibi libertas.... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 18, 2014 Τελικά το Χ/Κ δινει κλειστή τη Στύγα σήμερα λόγω ανέμων... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 18, 2014 Για αύριο, παίζει να κόψει ο αέρας σε σχέση με σήμερα. Σκέφτομαι για καταδρομική με SkiBus. 2 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 19, 2014 Ευχαριστουμε ολους που ευχαριστει και ο Μικ και απολαυσαμε σκι. Ηλιος καυτος,συννεφα ουτε για δειγμα,ανυπαρκτες ουρες και αδειες πιστες. Το πρωι καθολου αερας μετα τις 11 κατι λιγα στην κορυφη της στυγας και της αγκυρας μονο! Στυγα με αψογο χιονι εκτος απτη διασταυρωση με ηλεκτρα που ηταν και παραμεινε τσιμεντο. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 19, 2014 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
orck 97 Report post Posted January 19, 2014 Μια χαρα το βλεπω. Το κατω baby lift πρεπει να ειναι εντελως χωμα, σωστα; Παναγιωτης, Π.Φαληρο Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 19, 2014 Κάτω έχει μόνο χώμα Παναγιώτη ξανακαλωσήρθες στην παρέα δικαιούσαι 1 ερώτηση την ημέρα Θα φυσάει. Πεμπτη 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 20, 2014 πηγή: ΧΚΚ @ fb 6 Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 20, 2014 (edited) τα ειδατε τα καλα νεα ?? χιονακι λεει τεταρτη πεμπτη , σαββατο μετα τς 6 και ισχυρες χιονοπτωσεις κυριακη !!!!!! πηγη: youweather (με εχει βγαλει ΑΣΠΡΟπροσωπο oσες φορες το συμβουλευτηκα) Edited January 20, 2014 by Tarbh Dearg Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 20, 2014 Εγω που δεν εχω ανέβει με Αχιλλέα και δεμενο σανιδι θα μπορω να έρθω? Βαση λετε να εχει τθποτα? Να τα μάθουμε και αυτά Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 20, 2014 Εγω που δεν εχω ανέβει με Αχιλλέα και δεμενο σανιδι θα μπορω να έρθω? Βαση λετε να εχει τθποτα? Να τα μάθουμε και αυτά αχιλλεα ανεβοκατεβαινεις πολυ ευκολα με δεμενο σανιδι . θα το δεις !! στυγα οσες φορες εχω ανεβει ολα κομπλε στο κατεβασμα ( οταν φτανω κορυφη ) πεφτω Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 20, 2014 Εγω που δεν εχω ανέβει με Αχιλλέα και δεμενο σανιδι θα μπορω να έρθω? Βαση λετε να εχει τθποτα? Να τα μάθουμε και αυτά Μιας κι είσαι αρχάριος, μπορείς για αρχή να κρατάς απλά τη σανίδα στο χέρι με το λουρί δεμένο αντίστοιχα στο χέρι σου και τη δέστρα. Μάθε πρώτα να τσουλάς κανονικά και μετά ανέβα στο lift με τη σανίδα στο πόδι. Επίσης, μέχρι να μάθεις να κατεβαίνεις τη Δανάη, θα σου πρότεινα να μην πας Νεφέλη. Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να μην το ευχαριστηθείς καθόλου. Σχετικά με τις χιονοπτώσεις... φαίνεται να έρχεται τελικά το χιόνι, αλλά μέχρι να το ρίξει... βράζουμε στο ζουμί μας! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 20, 2014 Μιας κι είσαι αρχάριος, μπορείς για αρχή να κρατάς απλά τη σανίδα στο χέρι με το λουρί δεμένο αντίστοιχα στο χέρι σου και τη δέστρα. Μάθε πρώτα να τσουλάς κανονικά και μετά ανέβα στο lift με τη σανίδα στο πόδι. Επίσης, μέχρι να μάθεις να κατεβαίνεις τη Δανάη, θα σου πρότεινα να μην πας Νεφέλη. Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να μην το ευχαριστηθείς καθόλου. Σχετικά με τις χιονοπτώσεις... φαίνεται να έρχεται τελικά το χιόνι, αλλά μέχρι να το ρίξει... βράζουμε στο ζουμί μας! Ενταξει οχι και τελείως ασχετιλα. Να τσουλαω ξερω αλλα οχι για να ανεβω με το ενα ποδι δεμένο. Τεσπα. Περιμένουμε. Ξενερα φετος Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted January 21, 2014 Ενταξει οχι και τελείως ασχετιλα. Να τσουλαω ξερω αλλα οχι για να ανεβω με το ενα ποδι δεμένο. Τεσπα. Περιμένουμε. Ξενερα φετος Αρχάριο σε είπα... Το άσχετος περνά σε χαρακτηρισμό άλλου επιπέδου! Θέλει τη συνήθειά του το να φοράς τη σανίδα στο lift. Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά κάνε μια δοκιμή εκτός lift, να δεις μπορείς να τσουλήσεις με το μπροστά μόνο δεμένο και το πίσω να πατά μπροστά από τη δέστρα; Αν ναι, προχώρα... το πολύ -πολύ να πέσεις, δεν τρέχει και τίποτα άλλωστε! 1 Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Εκπτωτικό κουπόνι (15€ -> 7,5€) για snow-bus από Αθήνα για XKK από γνωστό site εκπτωτικών προσφορών Περισσότερες πληροφορίες εδώ Edited January 21, 2014 by itiotis 1 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 21, 2014 Εκπτωτικό κουπόνι (15€ -> 7,5€) για snow-bus από Αθήνα για XKK από γνωστό site εκπτωτικών προσφορών Περισσότερες πληροφορίες εδώ Ευχαριστουμε πολυ εγινε αγορα 5 κουπονιων και βλεπουμε γιατι με τα χιονια που εχει τωρα και πολλα ειναι αντε με το καλο η κακοκαιρια Share this post Link to post Share on other sites