dust 4,051 Report post Posted February 20, 2014 θα καει το χιονι σου λεω το τριημερο επανω.θα λυσαξουμε στο σκι και στο τσιπουρο.βαγγελη προετοιμασε το πεδιο τωρα το σκ που θα ανεβεις γτ θα ανεβουν οι ουνοι και οι ουσαροι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 20, 2014 (edited) θα καει το χιονι σου λεω το τριημερο επανω.θα λυσαξουμε στο σκι και στο τσιπουρο.βαγγελη προετοιμασε το πεδιο τωρα το σκ που θα ανεβεις γτ θα ανεβουν οι ουνοι και οι ουσαροι. KAI H ... ΓΕΝΙ -ΤΣΑΡΟΙ Edited February 20, 2014 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 20, 2014 γενικα θα γινει το καγκελο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 20, 2014 Δυστυχως λογοι ανωτερας βιας με αναγκαζουν να ακυρωσω τη συμμετοχη μου....... Αν καποιος θελει δικλινο δωματιο στο Αγναντι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου. Ευχαριστω!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 21, 2014 Δυστυχως λογοι ανωτερας βιας με αναγκαζουν να ακυρωσω τη συμμετοχη μου....... Αν καποιος θελει δικλινο δωματιο στο Αγναντι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου. Ευχαριστω!!!! το εκλεισες για 2 βραδια? γιατι εγω θα ανεβω σαββατο και θα κατσω ενα. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 21, 2014 (edited) το εκλεισες για 2 βραδια? γιατι εγω θα ανεβω σαββατο και θα κατσω ενα. Ναι Σαββατο κ Κυριακη Edited February 21, 2014 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted February 21, 2014 Κι άλλη μια ακύρωση. marizaki και Phaethon πλέον δεν μπορούν να έρθουν. Ένα δίκλινο για Σάββατο και Κυριακή που είχαμε κρατήσει ελευθερώνεται. Αν καλυφθούν οι προηγούμενες ακυρώσεις pm εδώ. Thanks. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted February 21, 2014 (edited) πιθανότατα θα είμαι και εγώ στη Βασιλίτσα, αλλά με δικά μου κανονίσματα για διαμονή και μετακίνηση. υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν 4 δωμάτια στο αγνάντι(εννόντας μετά από τις διάφορες ακυρώσεις); πήρα εχτές και μου είπαν ότι εχει μόνο ενα τρίκλινο.. Edited February 21, 2014 by Snipous Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 21, 2014 πιθανότατα θα είμαι και εγώ στη Βασιλίτσα, αλλά με δικά μου κανονίσματα για διαμονή και μετακίνηση. υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν 4 δωμάτια στο αγνάντι(εννόντας μετά από τις διάφορες ακυρώσεις); πήρα εχτές και μου είπαν ότι εχει μόνο ενα τρίκλινο.. πιστευω οτι θα εχει ακυρωσεις κι αλλες . Ολοι θα χωρεσουμε ......ασε μπορει να με παρει "ψυχοπαιδι" σε ραντζο ο προεδρος :shysterical: 2 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 21, 2014 (edited) 1.ChristosZ , αυτοκίνητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! 2. -/- αυτοκίνητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! 3.-/- αυτοκίνητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! 4. PRESIDENT (κρατηση) 5. --//-- (κρατηση) 6. Δεν Ξενερωνω - Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 7. --//-- Πούλμαν από Κάστρο - Αγνάντι (κρατηση) 8.Μοσχοπουλος αυτοκινητο (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 9. --//-- αυτοκινητο (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 10.Jimakos -αυτοκινητο (Κράτηση)απο σαββατο 11.Jimakενα -αυτοκινητο (Κράτηση)απο σαββατο 12. miscelano 13. --//-- 14. Vanzel - Αγνάντι(Κράτηση) Ok! απο Παρασκευή 15. --//-- - Αγνάντι(Κράτηση) Ok! απο Παρασκευή 16.Phoebus αυτοκίνητο (Κράτηση) ΟΚ! 17. Petrinio - Αγνάντι (Κράτηση) 18. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 19. ->>- - Αγνάντι (Κράτηση) 20 .mil - Αγνάντι (Κράτηση) 21. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 22. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 23. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 24. >>- - Αγνάντι (Κράτηση) 25. Jimkarys αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! απο Παρασκευη 26, Skiflox αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση)Ok! -----//----- 27, Dust αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση)Ok! -----//----- 28, Kangchenjunga αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! -----//----- 29. Λιλιαν Αυτοκίνητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! -----//----- 30. Kyr Πούλμαν από Αθήνα Αγνάντι (Κράτηση) Ok! 31. --//-- Πούλμαν από Αθήνα Αγνάντι (Κράτηση) Ok! 32. vkarras αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 33. --//-- αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 34. 7ψυχος αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη (και ίσως από Πέμπτη) 35. 7ψυχάκι αυτοκινητο Αγνάντι (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη (και ίσως από Πέμπτη) 36. kyriakoschar με αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη - ξενοδοχείο όπου βρούμε. 37 . Γκατζαρος αυτοκινητο (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 38. --//-- αυτοκινητο (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 39. --//-- αυτοκινητο (Κράτηση) Ok! απο παρασκευη 40.Dim ΑΛΛΟΥ!!!! μια ξεκαθαριση στην λιστα ωστε να εχουμε μια εικονα καλυτερη απο την ομαδα που θα ειμαστε επανω. πλεον υπαρχουν καναδυο δικλινα και ενα τρικλινο στο αγνατι διαθεσιμα οποτε οποιος ενδιαφερεται ακομα καλο ειναι να τρεξει να προλαβει.εαν ξεχασα,που δεν νομιζω,καποιον παρακαλω να τσεκαρει την λιστα και να προσθεσει το ονομα Edited February 21, 2014 by dust 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 21, 2014 (edited) Εχεις ξεχασει τους μισους :respect: Edited February 21, 2014 by Δεν Ξενερωνω Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 21, 2014 στην λιστα ειναι οσα παιδια εχουν κανει κρατηση και οχι οσοι ειχαν προθεση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 21, 2014 στην λιστα ειναι οσα παιδια εχουν κανει κρατηση και οχι οσοι ειχαν προθεση. 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 21, 2014 Οκ λαθος (ε καλα μη βαρας !!!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted February 21, 2014 (edited) βρήκα δωμάτια στο αγνάντι! ερχόμαστε!! ευχαριστώ πολύ kyr, kaps και marizaki για τη συννενόηση Edited February 21, 2014 by Snipous 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted February 21, 2014 Jimakos + Jimakενα ναι, αλλα οχι αγναντι. Αλλου Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 23, 2014 (edited) Τελικά τα λιφτ Μιγδάνης και Τυμφαία λειτουργούν; Για να προετοιμαζόμαστε: http://round.gr/vasilitsa/ Edited February 23, 2014 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 23, 2014 Επίσης να ενημερώσουμε και για ένα παράλληλο event το Σάββατο 1η Μαρτίου: http://www.vasilitsa.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=26&Itemid=165 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 24, 2014 Ονόματα δεν ξέρω Αλέξη, αλλά το πίσω συρόμενο στην Γομάρα έχει βλάβη εδώ και εβδομάδες. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 24, 2014 Απ'ότι ξέρω ήταν υπό επισκευή και είχε προβλεφθεί να αποκατασταθεί η ζημιά κάπου τώρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 24, 2014 Απ'ότι ξέρω ήταν υπό επισκευή και είχε προβλεφθεί να αποκατασταθεί η ζημιά κάπου τώρα. σε λιγο θα μας απαντησει ο miscelano ετσι και αλλιως αυτος εχει τα κλειδια του κεντρου για φετος με τοσες φορες που πηγε 2 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 24, 2014 Τελικά μάλλον πρόβλημα αχιονίας υπάρχει, παρά τεχνικό. Το βράδυ χιόνισε. Να δούμε αν έριξε αρκετό και αν θα ξαναρίξει τις επόμενες ημέρες. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 24, 2014 Gavis να ξέρεις εγώ ειμαι γατάκι μπροστά σε αλλους στο βουνο...το χκ το σκ ήταν σε ασχημη κατάσταση ειδικά στο 3πλο...τα μπαλωσανε όμως αφου φέραν κ εγώ δεν ξέρω ποσα φορτηγά χιόνι...σε 2πλο και πιάτο ήταν πολύ καλά...τα λιφτ της γομαρας δεν δούλεψαν αυτο το σκ μιας και στο συνδετικό baby δεν είχε καθόλου χιόνι...στη γομαρα δουλευει μόνο το ένα λιφτ, αφου το αλλο (τυμφαια) περισι απο βραχυκύκλωμα κάηκε...φετος ειπανε το φτιαξανε αλλα περιμένουν κάποια ανταλακτηκα...τωρα τι και πως...απο χθες έριξε 20 πόντους, και απο τις κάμερες φαίνεται οκ το βουνο...θ ανεβω αυριο και θα έχετε ενημέρωση...προς το παρόν μόνο μπανιστήρι χεχε 6 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 24, 2014 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ Τα μέλη του συλλόγου (αυτά που πληρώνουν συνδρομή) και είναι παρόντα, θα συμμετάσχουν και στην κλήρωση διαφόρων δώρων, στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας. ΕΠΙΣΗΣ. Τα μέλη του συλλόγου δικαιούνται έκπτωσης στην τιμή της κάρτας. Πρακτικά είναι περίπου 3 ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή για το τριήμερο 9 ευρώ το άτομο. Επειδή ως μέλη δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας, όταν ένα μέλος της οικογένειας πληρώνει την συνδρομή, τα μέλη της οικογένειας (σύζυγος, προστατευόμενα τέκνα) δικαιούνται την κάρτα του συλλόγου για τις εκπτώσεις, ήτοι στην συγκεκριμένη περίπτωση την έκπτωση στην κάρτα σκι. Επειδή ελάχιστοι έβγαλαν κάρτα του συλλόγου σε σύζυγο/τέκνα, σκεφτήκαμε (για τελευταία φορά) να δώσουμε λίστα με τα ονόματα όσων δικαιούνται της έκπτωσης την Παρασκευή. Επομένως, όσοι θέλετε, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/02/2014, στείλτε μου με pm, τα ονόματα σας, καθώς και τα ονόματα συζύγων και παιδιών για να ενημερώσω την λίστα, ώστε να μην χάσετε το δικαίωμα έκπτωσης που έχετε. Να σημειώνετε την κατηγορία κάρτας, παιδί κάτω των 12, παιδί 13-18, φοιτητής, ενήλικος. Edited February 24, 2014 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 24, 2014 Επειδή δεν μπορώ να κανω copy paste τη λίστα από το κινητό,βάλτε και το Μιχάλη στην εκδρομή!Κι εγώ με τη σκέψη μου!! 5 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites