mil 8,735 Report post Posted March 31, 2014 Με τον YiannisV θα πάμε Val d' Isere τη Μεγάλη Βδομάδα. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να είναι όντως "μεγάλη" η εβδομάδα μας! Πρόσεξε την σταύρωση 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted April 1, 2014 Με τον YiannisV θα πάμε Val d' Isere τη Μεγάλη Βδομάδα. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να είναι όντως "μεγάλη" η εβδομάδα μας! Να ευχεσαι να εχει χαμηλες θερμοκρασιες .....τοτε σιγουρα η εβδομαδα σας θα ειναι "μεγαλη"...αλλιως θα ειναι εβδομαδα των παθων 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 1, 2014 Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή... boys pray for me :-) Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted April 2, 2014 Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή... boys pray for me :-) Oντως ειναι πολυ υψηλες...χθες βλαστημησα στο Alberg ...το καλο ειναι οτι θα εισαι σε μεγαλο χιονοδρομικο και θα εχεις να επιλεξεις πιστες που ο ηλιος τις βλεπει υπο γωνια.....αισιοδοξια λοιπον και καλα να περασετε! 2 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 3, 2014 Για σας δουλεύω ρε, ορίστε ωραίες διαδρομές για πούδρα 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 14, 2014 Bonjour apo Val d Isere! Καλό σκι στα ψηλά που δεν έχει ζέστη. Grande Motte! 7 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 14, 2014 Πριν 7 χρόνια, τέτοιες μέρες, ήμασταν και εμείς στο Espace Killy... Μακράν η καλύτερη χιονοεκδρομή που έχουμε κάνει, έως τώρα. Τι κι αν ήταν μέσα Απρίλη... άνετα ξανά διάλεγα αυτή τη περίοδο. Petrinio, καλό λιώσιμο... και δώσε χαιρετίσματα στο "Pays Desert". 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 14, 2014 Το δέντρο μου είναι καλα? Πετάνε γενικά? Λιώστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 14, 2014 Από τα "εξωσχολικά", τρελά πάρτυ στο La follie douce! Έκανα σκι στο Tignes μεταξύ 1995-99. Από τότε είχα να έρθω! Συγκίνηση :-D 1 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 15, 2014 Alcatraz γιατί ιδιαίτερα στο Pays Desert? Πήγα σήμερα εκεί αλλά... Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,735 Report post Posted April 15, 2014 Αλλά;;;;;;;;;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 23, 2014 (edited) πήρα σήμερα τηλέφωνο στον χάνσι ( ιδιοκτητης του hotel που μένουμε εδώ και 12 χρονια όταν είμαστε στο arlberg ) να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να πάμε για το επόμενο σ/κο. και που τον πέτυχα ? στα lifts του val d´isere. ντροπή σου ! του είπα. ντροπή σου που δεν είσαι κι εσύ εδώ μου είπε. το παλιόπαιδο ! Edited April 23, 2014 by giannis-ski 4 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,735 Report post Posted April 23, 2014 πήρα σήμερα τηλέφωνο στον χάνσι ( ιδιοκτητης του hotel που μένουμε εδώ και 12 χρονια όταν είμαστε στο arlberg ) να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να πάμε για το επόμενο σ/κο. και που τον πέτυχα ? στα lifts του val d´isere. ντροπή σου ! του είπα. ντροπή σου που δεν είσαι κι εσύ εδώ μου είπε. το παλιόπαιδο ! Δεν είναι κακό να επισκέπτεσαι και τα υποδεέστερα.... Υπάρχουν και οι παγετώνες άλλωστε για εκτός εποχής! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 4, 2014 Εδω και μερικες μερες ειμαι αρρωστος ρε παιδια και δεν γιατρευετε με τιποτα η ατιμη η αρρωστια, πω πω τι θα κανω.... Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω οξια Βαλντιζεριτιδα αλλά μου ειπε οτι θα βγει καποιο χαπι προς τα τελη Ιανουαριου οποτε μεχρι τοτε θα την βγαζω με Παρνασσο και Καλαβρυτα.... 8 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 5, 2014 Εδω και μερικες μερες ειμαι αρρωστος ρε παιδια και δεν γιατρευετε με τιποτα η ατιμη η αρρωστια, πω πω τι θα κανω.... Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω οξια Βαλντιζεριτιδα αλλά μου ειπε οτι θα βγει καποιο χαπι προς τα τελη Ιανουαριου οποτε μεχρι τοτε θα την βγαζω με Παρνασσο και Καλαβρυτα.... βγηκε! πρωι-βραδι και καλο υπνο μετα τις ασκησεις στα τοπικα χ/κ κεντρα . 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2014 Valdiserίτιδα γιατρε μου με κομπρεσες ειμαι... http://www.valdisere.com/valdisere/fr/val_d_isere/webcams/webcams 3 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted October 22, 2014 (edited) βουνισιο τσαγακι, ρακομελο και πρωτιστως η σωστη προετοιμασια, φιλε "σπαιδερ" ειναι το παν ! προτεινω να κλεισεις απο τωρα το arrangement για τις πρωτες βοηθειες εδω : http://restaurant-lapeaudevache.com/ Edited October 22, 2014 by giannis-ski 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2014 (edited) βουνισιο τσαγακι, ρακομελο και πρωτιστως η σωστη προετοιμασια, φιλε "σπαιδερ" ειναι το παν ! προτεινω να κλεισεις απο τωρα το arrangement για τις πρωτες βοηθειες εδω : http://restaurant-lapeaudevache.com/ Φιλε Γιαννη την βγαζουμε και με χαμπουργκερ εμεις οι Daltons αρκει να ειμαστε στις πλαγιες!!! Edited October 22, 2014 by spider 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted November 19, 2016 Καλημερα Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 19, 2016 Καλημερα Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι. Με 160 στην περιοχη του ISCGHL...οταν ξεκινατε να ψαχνετε τον νοεμβριο μονο κατα τυχη θα βρειτε κατι καλλιτερο 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 19, 2016 Καλημερα Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι. κοιτα στο Val Claret η στο Tignes le Lac 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted November 19, 2016 Καλημερα Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι. Να ξεκινήσουμε καλύτερα από τις ημερομηνιές του ταξιδιού σου; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted November 19, 2016 Οι ημερομηνιες δυστυχως το δυσκολευουν αρκετα...4/2 με 11/2... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted November 20, 2016 (edited) Καλημέρα. Δυστυχώς ο χρόνος σου έχει περιοριστεί αλλά.... Αν θελεις ντε και καλά downtown Val D'isere (εντελώς κέντρο) μπες στο site http://www.valdisere-reservation.com/ που μαζί με δωμάτιο έχει προσφορά 30€ έκπτωση στο ski pass. Με απλά λόγια έχεις 120€ έκπτωση στα 4 άτομα το εξαήμερο. Επίσης σου κρατάνε κάποια εγγύηση μην τυχόν γκρεμίσεις το σπίτι αλλά στην επιστρέφουν στο τέλος. ΠΡΟΣΟΧΗ Στο παραπάνω site για τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεσαι εμφανίζει περίπου 35 κατοικίες κάτω από 1600€ αλλά αν επιλέξεις αριστερά το κουτάκι internet οι κατοικίες μειώνονται στις 11. Νομίζω οτι το wifi σε ενδιαφέρει. Το ακόλουθο site έχει έκπτωση στο ski pass 20€ ανά άτομο. http://en.ski-france.com/ski-holidays-to-france/?offset=150 Όλα αυτά βέβαια αν θέλεις να μείνεις καρακέντρο και να πηγαίνεις με τα πόδια στο lift. Αν τυχόν έχεις διάθεση να απομακρυνθείς λίγο τότε μπες στο site του χιονοδρομικού http://www.valdisere.com/ και επέλεξε appartment που να ανήκει στην περιοχή Α. Αυτή είναι και η πιο κοντινή περιοχή στα lifts. Όσο μεγαλώνει το γράμμα (B,C,D) απομακρύνεσαι από το κέντρο αλλά πέφτουν και οι τιμές. Αν τώρα δεν θέλεις Val D'isere αλλά βολεύεσαι και με Tignes, Val Claret μίλα με τον Βασίλη (γράφει με nickname Val Claret) που έχει πολύ καλές λύσεις για την περιοχή (κυρίως Val Claret) και μπορεί να σε βοηθήσει. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Edited November 20, 2016 by Velissarios 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted November 20, 2016 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..Πιο πολυ θελουμε βαλ γιατι αυτα τα γαλλικα "χωρια" με τις πολυλατοικιες τα θεωρω το λιγοτερο αντιαισθητικα...Αλλα ευτυχως προσφερουν απιστευτο σκι...Το βαλ ομως δειχνει ομορφοτερο κ σιγουρα ακριβοτερο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites