Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Με τον YiannisV θα πάμε Val d' Isere τη Μεγάλη Βδομάδα. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να είναι όντως "μεγάλη" η εβδομάδα μας!

Πρόσεξε την σταύρωση

• Like 3

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Με τον YiannisV θα πάμε Val d' Isere τη Μεγάλη Βδομάδα. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να είναι όντως "μεγάλη" η εβδομάδα μας!

Να ευχεσαι να εχει χαμηλες θερμοκρασιες .....τοτε σιγουρα η εβδομαδα σας θα ειναι "μεγαλη"...αλλιως θα ειναι εβδομαδα των παθων :D

• Like 1

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή... boys pray for me :-)

Petros Tsantilas

A ski won't change your life...

unless you ride it

Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή... boys pray for me :-)

Oντως ειναι πολυ υψηλες...χθες βλαστημησα στο Alberg ...το καλο ειναι οτι θα εισαι σε μεγαλο χιονοδρομικο και θα εχεις να επιλεξεις πιστες που ο ηλιος τις βλεπει υπο γωνια.....αισιοδοξια λοιπον και καλα να περασετε!

• Like 2

Για σας δουλεύω ρε, ορίστε ωραίες διαδρομές για πούδρα

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Bonjour apo Val d Isere! Καλό σκι στα ψηλά που δεν έχει ζέστη. Grande Motte!

• Like 7

Petros Tsantilas

unless you ride it

Πριν 7 χρόνια, τέτοιες μέρες, ήμασταν και εμείς στο Espace Killy...

Μακράν η καλύτερη χιονοεκδρομή που έχουμε κάνει, έως τώρα.

Τι κι αν ήταν μέσα Απρίλη... άνετα ξανά διάλεγα αυτή τη περίοδο.

Petrinio, καλό λιώσιμο... και δώσε χαιρετίσματα στο "Pays Desert".

• Like 2

Το δέντρο μου είναι καλα? Πετάνε γενικά?

Λιώστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Από τα "εξωσχολικά", τρελά πάρτυ στο La follie douce! Έκανα σκι στο Tignes μεταξύ 1995-99. Από τότε είχα να έρθω! Συγκίνηση :-D

• Like 1

Petros Tsantilas

unless you ride it

Alcatraz γιατί ιδιαίτερα στο Pays Desert? Πήγα σήμερα εκεί αλλά...

Petros Tsantilas

unless you ride it

πήρα σήμερα τηλέφωνο στον χάνσι ( ιδιοκτητης του hotel που μένουμε εδώ και 12 χρονια όταν είμαστε στο arlberg ) να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να πάμε για το επόμενο σ/κο. και που τον πέτυχα ? στα lifts του val d´isere.

ντροπή σου ! του είπα. ντροπή σου που δεν είσαι κι εσύ εδώ μου είπε. το παλιόπαιδο ! <_<

Edited by giannis-ski
  • Like 4

πήρα σήμερα τηλέφωνο στον χάνσι ( ιδιοκτητης του hotel που μένουμε εδώ και 12 χρονια όταν είμαστε στο arlberg ) να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να πάμε για το επόμενο σ/κο. και που τον πέτυχα ? στα lifts του val d´isere.

ντροπή σου ! του είπα. ντροπή σου που δεν είσαι κι εσύ εδώ μου είπε. το παλιόπαιδο ! <_<

Δεν είναι κακό να επισκέπτεσαι και τα υποδεέστερα.... Υπάρχουν και οι παγετώνες άλλωστε για εκτός εποχής!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Εδω και μερικες μερες ειμαι αρρωστος ρε παιδια και δεν γιατρευετε με τιποτα η ατιμη η αρρωστια, πω πω τι θα κανω....

Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω οξια Βαλντιζεριτιδα αλλά μου ειπε οτι θα βγει καποιο χαπι προς τα τελη Ιανουαριου οποτε μεχρι τοτε θα την βγαζω με Παρνασσο και Καλαβρυτα.... :P

• Like 8

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Εδω και μερικες μερες ειμαι αρρωστος ρε παιδια και δεν γιατρευετε με τιποτα η ατιμη η αρρωστια, πω πω τι θα κανω....

Μου ειπε ο γιατρος οτι εχω οξια Βαλντιζεριτιδα αλλά μου ειπε οτι θα βγει καποιο χαπι προς τα τελη Ιανουαριου οποτε μεχρι τοτε θα την βγαζω με Παρνασσο και Καλαβρυτα.... :P

βγηκε! πρωι-βραδι και καλο υπνο μετα τις ασκησεις στα τοπικα χ/κ κεντρα .

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Valdiserίτιδα γιατρε μου με κομπρεσες ειμαι...

http://www.valdisere.com/valdisere/fr/val_d_isere/webcams/webcams

• Like 3

The Daltons...jack

www.skimag.gr

βουνισιο τσαγακι, ρακομελο και πρωτιστως η σωστη προετοιμασια, φιλε "σπαιδερ" ειναι το παν !

προτεινω να κλεισεις απο τωρα το arrangement για τις πρωτες βοηθειες εδω :

http://restaurant-lapeaudevache.com/

:yes

Edited by giannis-ski
  • Like 2

βουνισιο τσαγακι, ρακομελο και πρωτιστως η σωστη προετοιμασια, φιλε "σπαιδερ" ειναι το παν !

προτεινω να κλεισεις απο τωρα το arrangement για τις πρωτες βοηθειες εδω :

http://restaurant-lapeaudevache.com/

:yes

Φιλε Γιαννη την βγαζουμε και με χαμπουργκερ εμεις οι Daltons αρκει να ειμαστε στις πλαγιες!!!

Edited by spider
  • Like 2

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Καλημερα

Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι.

Καλημερα

Επειδη ακομη δεν εχουμε καταληξει που θα παμε φετος (Μονο τα αεροπορικα κλεισαμε) υπαρχει καποια προταση για δωματια δικλινα η διαμερισματα των 4 στο βαλ ντ ισερ μεχρι 350 400 το ατομο?Οσο και να ψαχνω δεν εχω βρει κατι καλουτσικο σε αυτα τα χρηματα..Μονο κατι κλουβια με καναπε κρεβατι.

Με 160 στην περιοχη του ISCGHL...οταν ξεκινατε να ψαχνετε τον νοεμβριο μονο κατα τυχη θα βρειτε κατι καλλιτερο

• Like 1

Καλημερα

κοιτα στο Val Claret η στο Tignes le Lac

• Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Καλημερα

Να ξεκινήσουμε καλύτερα από τις ημερομηνιές του ταξιδιού σου;

• Like 1

Καλημέρα. Δυστυχώς ο χρόνος σου έχει περιοριστεί αλλά....

Αν θελεις ντε και καλά downtown Val D'isere (εντελώς κέντρο) μπες στο site

http://www.valdisere-reservation.com/

που μαζί με δωμάτιο έχει προσφορά 30€ έκπτωση στο ski pass. Με απλά λόγια έχεις 120€ έκπτωση στα 4 άτομα το εξαήμερο. Επίσης σου κρατάνε κάποια εγγύηση μην τυχόν γκρεμίσεις το σπίτι αλλά στην επιστρέφουν στο τέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ Στο παραπάνω site για τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεσαι εμφανίζει περίπου 35 κατοικίες κάτω από 1600€ αλλά αν επιλέξεις αριστερά το κουτάκι internet οι κατοικίες μειώνονται στις 11. Νομίζω οτι το wifi σε ενδιαφέρει.

Το ακόλουθο site έχει έκπτωση στο ski pass 20€ ανά άτομο.

http://en.ski-france.com/ski-holidays-to-france/?offset=150

Όλα αυτά βέβαια αν θέλεις να μείνεις καρακέντρο και να πηγαίνεις με τα πόδια στο lift. Αν τυχόν έχεις διάθεση να απομακρυνθείς λίγο τότε μπες στο site του χιονοδρομικού http://www.valdisere.com/

και επέλεξε appartment που να ανήκει στην περιοχή Α. Αυτή είναι και η πιο κοντινή περιοχή στα lifts.

Όσο μεγαλώνει το γράμμα (B,C,D) απομακρύνεσαι από το κέντρο αλλά πέφτουν και οι τιμές.

Αν τώρα δεν θέλεις Val D'isere αλλά βολεύεσαι και με Tignes, Val Claret μίλα με τον Βασίλη (γράφει με nickname Val Claret) που έχει πολύ καλές λύσεις για την περιοχή (κυρίως Val Claret) και μπορεί να σε βοηθήσει.

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Edited by Velissarios
  • Like 4

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις..Πιο πολυ θελουμε βαλ γιατι αυτα τα γαλλικα "χωρια" με τις πολυλατοικιες τα θεωρω το λιγοτερο αντιαισθητικα...Αλλα ευτυχως προσφερουν απιστευτο σκι...Το βαλ ομως δειχνει ομορφοτερο κ σιγουρα ακριβοτερο..