ChristosZ 2,649 Report post Posted December 1, 2008 spaka Μήπως λες αυτές? Πως περνούν τα χρόνια! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 1, 2008 Αχ τι ωραιες που ήταν αυτες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 1, 2008 spakaΜήπως λες αυτές? Πως περνούν τα χρόνια! Χεχε πιο νεος εσυ... Ναι, αυτες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 2, 2008 Αυτό το είδα κάπου ανάμεσα Ιωάννινα - Κόνιτσα και δύο βινετάκια Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 2, 2008 OMG!!! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 2, 2008 το δευτερο βιδεο ειναι πολύ... LOL axaxaxaxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted December 3, 2008 Καλή η σαβούρδα http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=...p;pubid=1535995 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 3, 2008 Οι νόμοι της γκαντεμιάς 01. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα. 02. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο. 03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου. 04. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος. 05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο. 06. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του. 07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά. 08. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο. 09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί. 10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει. 11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι. 12. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 3, 2008 Ο ψηλότερος χιονάνθρωπος του κόσμου........!Εμείς παρακαλάμε για λίγο χιόνι και αυτοί......."χιονίζονται".....Γκρρρ.....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 4, 2008 Θα το έβαζα στο topic "κάπνισμα" αλλά καλύτερα εδώ.......! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ο πατέρας έπιασε τον δεκατετράχρονο γιο του να καπνίζει το βράδυ στο κρεβάτι του. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: ΠΑΤΕΡΑΣ: (Του παίρνει τα τσιγάρα και τα καπνίζει ο ίδιος). ΜΗΤΕΡΑ:Ουρλιάζει, βάζει τα κλάματα, πάει στη μαμά της, αφού το συζήτησε επί 8 ώρες τηλεφωνικώς με τις φίλες της αποφασίζει ότι δεν είναι σωστή μητέρα. Κλείνει ραντεβού με τον ψυχολόγο για το μικρό, αλλά στο τέλος πάει η ίδια. ΠΑΠΠΟΥΣ: Αχ, δώσε μου κι εμένα μια τζούρα τώρα που δεν κοιτάει η γιαγιά σου... ΘΥΡΩΡΟΣ: Εμ βέβαια. Το κατάλαβα εγώ. Χτες κατέβηκε στις έντεκα και δεκαεφτά το βράδυ για να παει στο περίπτερο. Τι να ήθελε; Σοκολάτα; ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ: Να βάλουμε ένα σταχτοδοχείο δίπλα στο κρεβάτι. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: Να φροντίσουμε να υπάρχει ασφαλές σύστημα πυρόσβεσης στο δωμάτιο του μικρού. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Προσφέρω με την κούτα των δώδεκα πακέτων δυο ακόμα πακέτα δώρο! ΚΑΦΕΤΖΗΣ: Μα, έτσι ξεροσφύρι το κάνεις; ΠΛΑΝOΔΙΟΣ: Έχω και κάτι αναπτήρες αμερικανικους, πρώτο πράμα! ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ: Αχά! Υποψήφιος πελάτης. Ορίστε η κάρτα μου. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: ΜΙκρέ μου, μπορούμε να μηνύσουμε το μπαμπά ως άστοργο και να εισπράξουμε αποζημίωση. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ: Αχ, τι γλυκό μικρούλι. Θα "ρθεις σπίτι μου να σου δώσω όσα τσιγάρα θέλεις; ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ: Τις γόπες τις χρειάζεσαι; ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Πλαφόν και στις τιμές των τσιγάρων ΤΩΡΑ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η Ελλάδα αλλάζει πρόσωπο. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω! (Ψηφίστε με...) Προσφέρουμε χαμηλότερους φόρους στα καπνά για τους ανήλικους καπνιστές. ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ: Γυρίζουμε μια νέα σελίδα! (Όχι, εμένα ψηφίστε...) Εμείς δίνουμε και δωρεάν σταχτοδοχεία καθώς και διαφημιστικούς αναπτήρες! ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ: Κάτω ο δικομματισμός! Κάτω ο καπιταλισμός και οι καπνοβιομηχανίες. (Έτσι κι αλλιώς εμένα δε με ψηφίζει κανείς) Όχι στα τσιγάρα. Ναι στις... πίπες και στα στριφτά! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Φταίνε οι παλιομετανάστες! Τα τσιγάρα για τους Έλληνες! ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ: Αίσχος! Πότε θα σταματήσει πια η κακοποίηση της φύσης; Ο καπνός του τσιγάρου μολύνει το περιβάλλον. Χώρια που οι εντατικές καλλιέργειες του καπνού αδυνατίζουν και απογυμνώνουν το έδαφος από τα θρεπτικά συστατικά και συντελούν στην ερημοποίηση και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: Το προτσές της καταναλωτικής ισοπέδωσης του σύγχρονου ανθρώπου σε συνδυασμό με τον οικονομικοκοινωνικό φονταμενταλισμό της μεταβιομηχανικής περιόδου σπρώχνει τους νέους σε πράξεις απογύμνωσης του ψυχικού ιδιοκρατισμού και απελευθέρωσης των σκεπτικιστικών τάσεων του επίκτητου μιμητισμού, πράγμα που συντελεί σε τροχοπέδη στην ανάπτυξη του απελευθερωμένου ψυχοσωματικού ρεαλισμού. ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: Οι καλοί τρόποι απαιτούν να κρατούμε με χάρη το σιγαρέττον και να μη ρίπτομε τας στάχτας εις το πάτωμα. Επίσης, επ"ουδενί δυνάμεθα να ομιλούμεν, του σιγαρέττου όντως εντός του στόματος. Παρατηρήστε την αυτού μεγαλειότητα τον βασιλέα και την υψηλοτάτη σύζυγόν του πως καπνίζουν δια να λάβετε μαθήματα ριστοκρατικής συμπεριφοράς. ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ: Έχω την υποψία ότι της πράξης του καπνίσματος προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση με συμμαθήτρια. Μα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το παιδί, στην ηλικία αυτή είναι ένας σεξουαλικά ενεργός πολίτης. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Αυτά παθαίνουμε όταν απομακρύνουμε τη νεολαία από τους κόλπους της εκκλησίας. Και με την ευκαιρία ακούστε κι ένα ανέκδοτο. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Και τώρα ένα συγκλονιστικό ανθρώπινο ρεπορτάζ! Από την τρυφερή ηλικία των δώδεκα βούλιαξε στο βόρβορο της εξάρτησης από τη νικοτίνη. ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Σε λίγο αποκλειστικά στην εκπομπή μας: Τι έφαγαν εκείνο το βράδυ, τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε ο μικρός, τι μάρκα εσώρουχα φοράνε όλα τα μέλη της οικογένειας και πόσο συχνά «το κάνουν» οι γονείς. ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Να τον καλέσουμε να μας διηγηθεί την εμπειρία του. ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: Και τώρα μια εκπληκτική συνταγή για ένα ελαφρότατο γλυκό να συνοδέψουμε το τσιγάρο μας. ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Σκουλήκι! Θες και τσιγάρο ακόμα δε βγήκες απ"τ"αυγό! Ρε, που τα πουλάς αυτά; Ξέρεις πως με λένε εμένα; (Χτυπάει το χέρι του στο γραφείο) ΦΟΙΒΟΣ: Γράφει το "Μανούλα sorry, μα είμαι θεριακλίδικο αγόρι". *********************************************************** -Γιατι η μικρη Αννουλα δεν μπορει να αναψει τσιγαρο; - Γιατι δεν φτανει το καντηλι... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 6, 2008 Οχι δεν θα πώ ανέκδοτο, όχι δεν θα σας παρουσιάσω κάποιο αστείο video, αλλά θα σας δείξω αυτήν την φωτογραφία και θα την βάλω εδώ στο παρών topic, καθώς πιστεύω ότι είναι για γέλια, για να την μοιραστώ μαζί σας. Είναι μια φωτογραφία από ένα σπίτι που ενοικιάζεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Οταν την είδα και ειδικά όταν μου είπανε τιμή κυριολεκτικά έλιωσα στο γέλιο. Και ΝΑΙ κουζίνα-μπάνιο-τουαλέτα-σαλονι-δωμάτιο ΟΛΑ ΣΕ 1!!! Δεν υπάρχει άλλο δωμάτιο, είναι το μόνο. Και το πιο τραγικό... Μου ανέφεραν ότι το νοικιάζει κοντά στα 500+ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted December 6, 2008 Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται για ύπνο. Η γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη. - "Αγάπη μου", λέει, "το ξέρεις πως κοιτάζομαι στον καθρέπτη και βλέπω μια γριά; Το πρόσωπο μου γεμάτο ρυτίδες, τα στήθη φτάσανε στη μέση μου, ο πισινός μου κρέμεται. Έχω χοντρές γάμπες και πλαδαρά μπράτσα!! Έλα! πες μου κάτι καλό να μου φτιάξεις το κέφι!" Ο σύζυγος κάνει μια καλή προσπάθεια για μια στιγμή να σκεφτεί κάτι θετικό και της απαντά ήρεμα και τρυφερά: - "Έχεις τέλεια όραση..." Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 7, 2008 spakaΜήπως λες αυτές? Πως περνούν τα χρόνια! Αυτές καθώς επίσης και οι φοβερές καραμέλες Certs(Σερτς)...υπάρχουν στα Καλάβρυτα στο γνωστό ζαχαροπλαστείο του Κου Ερμίδη......! Δεν ξέρω από πότε τις έχει αλλά κάθε φορά αγοράζω από ένα πακετάκι......! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 7, 2008 και δεν σε'χει πιασει τιποτα ακομα; :D Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 7, 2008 Ασχετο,τωρα ειδα οτι το παρον thread εχει αρχισει απο τον "προβατο" κατα κοσμον PanioBanio.Που χαθηκε αυτο το παιδι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 10, 2008 Santa ski jump.... Saνta Snowboards Santa sledding Καλό παίξιμο...... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 11, 2008 ''έξυπνα'' μηχανήματα.... και η απόδειξη ότι λόγω των κλιματικών αλλαγών, ο πλανήτης ζεσταίνεται Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 11, 2008 καλα η μουσικη τους και οι δεν παιζονται :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted December 11, 2008 Καλό Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 11, 2008 http://www.20q.net/ Πατήστε ''σκεφτείτε στα ελληνικά'' κάτω δεξιά, συνεχίστε ,σκεφτείτε ένα αντικείμενο και θα σας το βρεί!! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 12, 2008 Πού πας ρε μ΄ένα σκέτο lower The mastrubation goes cloud ..... Δηλαδή .... Η Μαλακία πάει σύννεφο...!!!! Παμε λοιπόν * Are you working me? (Με δουλεύεις?) * You changed my lights (Μου άλλαξες τα φώτα) * They did her from hand (Την έκαναν από χέρι) * Welcome my eyes the two (Καλώς τα μάτια μου τα δυό) * Fart me a stonewall of bullocks! (Κλάσε μου μιά μάντρα αρχ....) * He is a fart bathtub (είναι κλασομπανιέρας) * Better five and in hand than ten and waiting (Κάλιο 5 και στο χέρι παρα 10 και καρτέρι) * Better donkey-bonding than donkey-searching (Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε) * It says! (Λέει) * It counts (Μετράει) * I've played them! (Τα έχω παίξει) * I made her lottery! (Την εκανα λαχείο) * I stayed bone! (Εμεινα κόκκαλο) * I saw the Christ soldier. (Είδα τον Χριστό φαντάρο) * It happened the come to see. (Εγινε το έλα να δείς) * Like the unfair curse. (Σαν την άδικη κατάρα) * Something's running down to the gypsies. (κάτι τρέχει στα γύφτικα) * It didn't sit on us.(Δεν μας έκατσε) * He gives her to me. (Μου την δίνει) * You take him and you incline (Τον πέρνεις και γέρνεις) * It brakes her to me. (Μου την σπάει) * You owe me your horns. (Μου χρωστά τα κέρατα του) * Who pays the bride. (Ποιός πληρώνει την νύφη?) * He doesn't understand Christ. (Δεν καταλαβαίνει Χριστό!) * Your mind and a pound and the painter's brush. (Τα μυαλά σου και μιά λύρα και του μπογιατζή ο κόπανος) * I came out of my clothes. (Βγήκα από τα ρούχα μου) * This place is at Devil's mother. (Αυτό είναι στου διαόλου την μάνα) * It rains chair legs. (Βρέχει καρεκλοπόδαρα) * Hairs curly. (τρίχες κατσαρές) * I don't have face to come out in society. (Δεν έχω πρόσωπο να αντικρίσω την κοινωνία) * How from here morning morning? (Πώς από δώ πρωϊ πρωϊ?) * I don't know my blindness. (Δεν ξέρω την τύφλα μου) * The Blind man's rights (του στραβού το δίκιο) * I see it pale. (Τα βλέπω χλωμά) * Ηe is dewatered! (Αυτός είναι ξενέρωτος) * You are for the festivals. (Είσαι για τα πανηγύρια) * Three-blanket party. (Τρικούβερτο γλέντι) * They don't chew. (Δεν μασάνε) * Does the goat chew taramas? (Μασάει η κατσίκα ταραμά?) * Does the cat spins in the yoghurt? (Σπινιαρει η γατα στο γιαουρτι) * Slow the cabbages! (Σιγά τα λάχανα) * Sit down well. (κάτσε καλά) * Catch the egg and give it a haircut. (Πιάσε το αυγό και κούρευτο!!) * Are we gluing coffee pots? (Μπρίκια κολλάμε?) * Marrows drums! (Κολοκύθια τούμπανα) * Marrows with oregano. (Κολοκύθια με τη ρίγανη) * I made them salad - I made them sea. (Τα έκανα σαλάτα/ θάλασσα) * We became robes - Robe unbuttoned! (Γίναμε ρόμπες) * I have spit them. (Τά έφτυσα) * He ate bunch. (Εφαγε μπουκέτο) * He ate horror( Έφαγε φρίκη) * I throw you to the ears. ( Σου ρίχνω στ' αυτιά) * I took them to the scul (Τα πήρα στό κρανίο) * Slow the very oil (σιγά τον πολυέλαιο) * Holy Mary's eyes. (Της Παναγιάς τα μάτια) * Whatever you remember you are glad. (¨Οτι θυμάσαι χαίρεσαι) * Are you asking and the change from over? (Μου ζητάς και τα ρέστα?) * Glass! (Τζάμι!!) * We drank him. (Τον ήπιαμε) * We confused our thighs. (Μπερδέψαμε τα μπούτια μας) * He farted me fat. (Μέ έκλασε χοντρά) * He farted mints( Έκλασε μέντες) * Ηore's fence. ( Πουτάνας το κάγκελο) * Of the gay. (Του πούστη) * She's taking him. (Τόν παίρνει) * The bad your weather! (Τον κακό σου τον καιρό) * With this side to sleep. (Αυτό το πλευρό να κοιμάσαι) * Your eye the crosseyed! (Το μάτι σου το αλλήθωρο) * I am dogbored. (Σκυλοβαριέμαι) * We did black eyes to see you (Μαυρα μάτια να σε δούμε) * Like the snooooows! (Σαν τα χιόνια) * He made us the three two. (Μας έκανε τα τρία δύο) * I took the third the longest. (Πήρα τό τρίτο το μακρυτερο) * You are a coffee shop. (Είσαι καφενείο) * Shit and fromshit. (Σκατά και απόσκατα) * At the end they shave the groom. (Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό) * Sunday short feast. (Κυριακή κοντή γιορτή) * To say the figs figs and the tub tub! (Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη) * You do accounts without the hotel owner. (Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο) * The madness doesn't go to the mountains. (Η τρέλα δεν πάει στα βουνά) * Better your eye goes out than your name. (Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα) * Will I take out the snake from the hole? (Θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?) * He sleeps with the hens. (κοιμάται με τις κότες) * He stuck me to the wall. (Με κόλησε στον τοίχο) * I'm sitting on ignited coals. (κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα) * You will eat wood. (Θα φάς ξύλο) * In the boil the iron sticks (στην βράση κολλάει το σίδερο) * They returned me the entrails. (Μου έβγαλε τα σωθικά) * He sat me on the neck. (Μου έκατσε στό σβέρκο) * I balded! - You balded me! (Καράφλιασα - Με καράφλιασες) * If ... this happens pierce my nose! (Να μου τρυπήσεις την μύτη) * You took my ears with the music. (Μου πήρες τα αυτιά με την μουσική) * Has the weather turnings. (Εχει ο καιρός γυρίσματα) * I | He/She/It | We |You | They do(es) the duck. (Κάνει την πάπια) * In the down down of the written. (Στο κάτω κάτω της γραφής) * He does the dead bug. (Κάνει τον ψόφιο κοριό) * He does the duck (Κάνει την πάπια) * friend u dont fight her φιλε δεν την παλευεις http://www.new.facebook.com/friends/?ref=t...gid=36711578284 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 12, 2008 BLACK HUMOR Προσκλητήριο Σύντροφοι και συντρόφισσες Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6 το απόγευμα με την παρουσία των εργατικών συνδικάτων , φοιτητών αλλά και μαθητών Συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια, κατά την οποία θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, για το ΚΚΕ. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνουν αλλά και να καλύψουν τις προσωπικές μας ανάγκες σε ηλεκτρικές συσκευές ,μετρητά αλλά και ρουχισμό η πορεία θα περάσει : 6.15 ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΠΑΤΗΣΙΩΝ για τα ηλεκτρικά μας ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ... 6.35 ΝΟΤΟS GALLERY για τα απαραίτητα του χειμώνα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ 7.00 Σύνταγμα αλλά και Ομόνοια οι τράπεζες θα εχουν ανοιχτεί και θα μπορείτε να κάνετε υπέρ αναλήψεις ....ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ 7.30 τρώμε γρήγορα στα MAC DONALTS γιατί θα έχουμε δύσκολη νύχτα ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕ 8.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ. Μην λείψει κανείς... Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 12, 2008 Τρεις μοναχοί είναι ένα βήμα πριν χριστούν διάκονοι και ο αρχιδιάκονος τους λέει ότι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ. Τους βάζει σε ένα δωμάτιο τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους ένα κουδουνάκι. Οι μοναχοί μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας κάτι πολύ σέξι ρούχα, η οποία αρχίζει να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο μοναχό. - Τιν-τιν-τιν, ακούγεται το κουδουνάκι του. - Αδερφέ Γεώργιε, δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό. Μετά η γυναίκα παεί μπροστά στον δεύτερο μοναχό και αρχίζει να κάνει στριπτήζ, βγάζοντας τα ρούχα της. - Τιν-τιν-τιν, ακούγεται το κουδουνάκι του. - Αδερφέ Ιωάννη, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι' αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση. Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο μοναχό και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά πάλι από τον μοναχό καμία ανταπόκριση. Τελικά η γυναίκα κουράζεται και φεύγει. - Αδερφέ Κώστα, μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους μοναχούς. - Τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν... Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DBaL719FmGk :rolleyes: Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted December 13, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites