elgreco 32 Report post Posted December 18, 2008 24 πράγματα πού δειχνουν ότι μεγάλωσες... 1. Βγαίνεις με όποιον απλά στο προτείνει, αντί με όποιον σου αρέσει... 2. Αποκλείεται να κάνεις έρωτα σε παιδικό κρεβάτι... 3. Το ψυγείο περιέχει περισσότερο φαγητό από μπύρα..... 4. Έξι η ώρα το πρωί είναι η ώρα που ξυπνάς και όχι η ώρα που πας για ύπνο... 5. Ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι στο super market .... 6. Παρακολουθείς τ ον καιρό στις ειδήσεις... 7. Οι φίλοι παντρεύονται και παίρνουν διαζύγιο αντί να τα φτιάχνουν και να χωρίζουν... 8. Οι διακοπές σου από 130 μέρες γίνονται 14... 9. Με τζιν και πουλόβερ δεν θεωρείσαι πια καλοντυμένος/η... 10. Είσαι αυτός που τηλεφωνάει στην αστυνομία να σταματήσει τα παλιόπαιδα που κάνουν πάρτυ... 11. Δεν βαριέσαι πια τόσο πολύ τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μάλιστα βρίσκεις μέχρι και ενδιαφέροντα μερικά πράγματα που λέει η θεία Πίτσα.... 12. Δεν ξέρεις τι ώρα κλείνει το everest... 13. Ταΐζεις το σκύλο σου ισορροπημένη σκυλοτροφή αντί για Mc Donalds.. 14. Πονάει η πλάτη σου όταν κοιμάσαι στον καναπέ... 15. Δεν κοιμάσαι πια από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ... 16. Δείπνο και σινεμά είναι ολόκληρο το ραντεβού αντί για την αρχή του... 17. Πέντε σουβλάκια στις τρείς το πρωί σου χαλάνε το στομάχι αντί να στο φτιάχνουν... 18. Πηγαίνεις στο φαρμακεί ο για αντιοξειδωτικά αντί για προφυλακτικά και τεστ εγκυμοσύνης... 19. Ένα μπουκάλι κρασί των 3 ευρώ δεν είναι πια καλό πράγμα... 20. Τρως πρωινό... το πρωί! 21. Η φράση 'Δεν θα ξαναπιώ τόσο!' αντικαθίσταται από τη φράση 'Δεν μπορώ πια να πιώ όπως έπινα!' 22. Το 90% του χρόνου που ξοδεύεις μπροστά στον υπολογιστή είναι για δουλειά... 23. Δεν ξεκινάς να πίνεις από το σπίτι για να κάνεις οικονομία στο μπαρ - όπως έκανες παλιά... FINALLY, 24. Διάβασες αυτή τη λίστα δουλεύοντας και ελπίζοντας ότι σύντομα θα βρεις χρόνο να το στείλεις στους φίλους σου που έχουν μεγαλώσει επίσης... Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 31, 2008 Μετά το τέλος του Μεγάλου Φεστιβάλ Μπύρας στην Γερμανία, όλοι οι πρόεδροι των εταιριών Ζυθοποιίας αποφάσισαν να βγουν έξω για . . μια μπύρα. Το αφεντικό της Corona κάθεται στο μπαρ και λέει: "Θα ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο, Μια Corona, παρακαλώ." Ο μπάρμαν πιάνει ένα μπουκάλι από το ράφι και του το δίνει. To αφεντικό της Βudweiser λέει: "Θά ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο! The King of Beers!! Μια Budweiser, παρακαλώ!" Ο μπάρμαν του δίνει μία. Ο τύπος από την Coors: "Θα ήθελα την μόνη μπύρα που είναι φτιαγμένη με πραγματικό νερό πηγής από τα Βραχώδη Όρη. Δώσε μου μια Coors!!" Παίρνει κι αυτός την μπύρα του!! Ο τύπος από την Μύθος κάθεται και λέει: "Δώστε μου μια Κόκα Κόλα" Ο μπάρμαν ξαφνιάζεται λίγο, αλλά του δίνει ό,τι παράγγειλε. Οι άλλοι όμως ζυθοπαραγωγοί τον κοιτάζουν περίεργα και ρωτάνε γιατί δεν πήρε Μύθος! Kι εκείνος: "Να, σκέφτηκα αφού δεν πίνετε εσείς μπύρα, γιατί να πιω εγώ?" -------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας πυροσβέστης χαζεύει έναν πιτσιρικά που παίζει στην αυλή. Ο μικρός βάφει ένα καροτσάκι στα κόκκινα και του βάζει μικρά ξυλαράκια που σχηματίζουν σκάλες στα πλάγια. Όταν τελειώνει, το καροτσάκι μοιάζει με πυροσβεστικό όχημα. Εντυπωσιασμένος ο πυροσβέστης πάει να του δώσει συγχαρητήρια. Όταν τον πλησιάζει, βλέπει έναν σκύλο και ένα γάτο δεμένα στο καροτσάκι για να το τραβάνε. Μιλώντας με τον πιτσιρικά για αυτό το ωραίο όχημα, παρατηρεί πως ενώ ο σκύλος είναι δεμένος από τον κρίκο στο λαιμό του, ο γάτος είναι δεμένος από τα ....δια του! Έτσι λέει στον πιτσιρικά: - Ξέρεις αν έδενες το γάτο όπως τον σκύλο, το πυροσβεστικό σου θα τσούλαγε πολύ πιο ...γρήγορα ! - Ναι του απαντάει ο πιτσιρικάς, αλλά δεν θα είχε σειρήνα !!! ------------------------------------------------------------------------------------- No Speak English A Russian woman married a Canadian gentleman and they lived happily ever after in Toronto. The poor lady was not very proficient in English, but did manage to communicate with her husband. The real problem arose whenever she had to shop for groceries. One day, she went to the butcher and wanted to buy chicken legs. She didn't know how to word her request, and in desperation, clucked like a chicken and lifted up her skirt to show her thighs. Her butcher got the message, and gave her the chicken legs. Next day she needed to get chicken breasts, again she didn't know how to say it, and so she clucked like a chicken and unbuttoned her blouse to show the butcher her breasts. The butcher understood again, and gave her some chicken breasts. On the 3rd day, the poor lady needed to buy sausages. Unable to find a way to communicate this, she brought her husband to the store... (Please scroll down.) What were you thinking? Hellooooooo, her husband speaks English! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 6, 2009 Για να θυμωνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=938469 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 6, 2009 Εφτιαξα και ενα στο ποδι... http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...3b2bfed0eda2aa6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 6, 2009 χαχαχχαχαχα συκοφαντίες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 6, 2009 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...152093dd5cc3a00 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...0e0b777a5afd6a9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 6, 2009 Μια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα ποτάμι, του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό. Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Κύριος και τον ρωτάει: - Γιατί κλαις; Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι: - Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει. Ο ξυλοκόπος απαντάει: - Όχι! Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι: - Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει. Ο ξυλοκόπος: - Όχι! Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι: - Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου; - Ναι! Ο Κύριος χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ τα άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του πασιχαρέστατος... Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα. Ο ξυλοκόπος, που δεν ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου πάλι ο Κύριος: - Γιατί κλαις; - Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι! Ο Κύριος ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ: - Αυτή είναι η γυναίκα σου; - Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος. Ο Κύριος έγινε έξαλλος: - Τι λες, ρε ψεύτη του κερατά! Ο ξυλοκόπος: - Συγχώρεσέ με, Κύριε... πρόκειται για παρανόηση... Αν έλεγα "όχι" στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες τη Σάρον Στόουν... και αν έλεγα "όχι" και σ' αυτήν, μετά θα μου έβγαζες τη γυναίκα μου... εγώ θα έλεγα ναι..και θα μου τις έδινες και τις τρεις... αλλά, Κύριε, εγώ είμαι ένας φτωχός ξυλοκόπος, πώς να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;..... γι' αυτό είπα "ναι"! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όποτε ένας άντρας λέει ψέματα, το κάνει για κάποιο αξιοπρεπή και συνετό λόγo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 11, 2009 Δεν κανουμε που δεν κανουμε ski ας γελασουμε και λιγο...... Περνώντας σήμερα από το πάρκο, είδα μια γιαγιά δίπλα σε ένα παγκάκι να κλαίει με λυγμούς. Σταμάτησα και τη ρώτησα τι συμβαίνει. Μου λέει: "Έχω έναν σύζυγο που είναι 22 χρονών στο σπίτι μου. Κάθε πρωί μου κάνει παθιασμένο έρωτα και μετά μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, μαρμελάδες, φρεσκοστιμένους χυμούς και καφέ." Τη ρωτάω: "Καλά, και γιατί κλαις γιαγιά;" Συνεχίζει η γιαγιά: "Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα όλο το απόγευμα.» Την ξαναρωτάω: "Και γιατί κλαις τότε;" Συνεχίζει η γιαγιά: "Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα μέχρι τις 2 τα χαράματα Την ξαναρωτάω ευγενικά: "Και γιατί πανάθεμα σε κλαίς;" Απάντηση: "Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου" Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 14, 2009 Η πιο καλή δουλειά στον κόσμο... είναι εδώ Περισσότερα από εβδομήντα χιλιάδες ευρώ το 6μηνο προσφέρει τουριστικό πρακτορείο για όσους θέλουν να ζήσουν στη νήσο Χάμιλτον, στην Αυστραλία. Εκεί, ο εργαζόμενος θα πρέπει να εγκατασταθεί σε σπίτι, που του προσφέρεται δωρεάν και να κάνει την περιήγηση του νησιού. Βασικό του μέλημα; Να γράφει κάθε εβδομάδα τις εμπειρίες του σε blog του τουριστικού πρακτορείου Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ξέρουν κολύμπι και να τους αρέσουν οι καταδύσεις. Αυτό που πρέπει ακόμα να κάνουν, είναι να δίνουν τροφή στις χελώνες και να τακτοποιούν την αλληλογραφία. Η βρετανική εφημερίδα Guardian υπολογίζει ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να εργάζεται μόνο 12 ώρες το μήνα. Επιπλέον του μισθού, παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια, όλα τα έξοδα λειτουργίας και βέβαια όλα τα έξοδα μεταφοράς στο νησί για την καταγραφή των εμπειριών. Ο υπάλληλος μπορεί να απολαύσει και δωρεάν spa, για να γράφει τις εμπειρίες του στο blog! Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω site. http://www.islandreefjob.com/#/about-the-j...esponsibilities . .....Αυτά είναι........εγώ φεύγω..........βέβαι εαν υπάρχει κάτι με χιόνι θα το προτιμήσω........! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 14, 2009 Η πιο καλή δουλειά στον κόσμο... είναι εδώ Περισσότερα από εβδομήντα χιλιάδες ευρώ το 6μηνο προσφέρει τουριστικό πρακτορείο για όσους θέλουν να ζήσουν στη νήσο Χάμιλτον, στην Αυστραλία. Εκεί, ο εργαζόμενος θα πρέπει να εγκατασταθεί σε σπίτι, που του προσφέρεται δωρεάν και να κάνει την περιήγηση του νησιού. Βασικό του μέλημα; Να γράφει κάθε εβδομάδα τις εμπειρίες του σε blog του τουριστικού πρακτορείου Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ξέρουν κολύμπι και να τους αρέσουν οι καταδύσεις. Αυτό που πρέπει ακόμα να κάνουν, είναι να δίνουν τροφή στις χελώνες και να τακτοποιούν την αλληλογραφία. Η βρετανική εφημερίδα Guardian υπολογίζει ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να εργάζεται μόνο 12 ώρες το μήνα. Επιπλέον του μισθού, παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια, όλα τα έξοδα λειτουργίας και βέβαια όλα τα έξοδα μεταφοράς στο νησί για την καταγραφή των εμπειριών. Ο υπάλληλος μπορεί να απολαύσει και δωρεάν spa, για να γράφει τις εμπειρίες του στο blog! Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω site. http://www.islandreefjob.com/#/about-the-j...esponsibilities . .....Αυτά είναι........εγώ φεύγω..........βέβαι εαν υπάρχει κάτι με χιόνι θα το προτιμήσω........! Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο.......! (δείτε το βιντεάκι......) Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted January 14, 2009 Η πιο καλή δουλειά στον κόσμο... είναι εδώ Περισσότερα από εβδομήντα χιλιάδες ευρώ το 6μηνο προσφέρει τουριστικό πρακτορείο για όσους θέλουν να ζήσουν στη νήσο Χάμιλτον, στην Αυστραλία. Εκεί, ο εργαζόμενος θα πρέπει να εγκατασταθεί σε σπίτι, που του προσφέρεται δωρεάν και να κάνει την περιήγηση του νησιού. Βασικό του μέλημα; Να γράφει κάθε εβδομάδα τις εμπειρίες του σε blog του τουριστικού πρακτορείου Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ξέρουν κολύμπι και να τους αρέσουν οι καταδύσεις. Αυτό που πρέπει ακόμα να κάνουν, είναι να δίνουν τροφή στις χελώνες και να τακτοποιούν την αλληλογραφία. Η βρετανική εφημερίδα Guardian υπολογίζει ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να εργάζεται μόνο 12 ώρες το μήνα. Επιπλέον του μισθού, παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια, όλα τα έξοδα λειτουργίας και βέβαια όλα τα έξοδα μεταφοράς στο νησί για την καταγραφή των εμπειριών. Ο υπάλληλος μπορεί να απολαύσει και δωρεάν spa, για να γράφει τις εμπειρίες του στο blog! Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω site. http://www.islandreefjob.com/#/about-the-j...esponsibilities . .....Αυτά είναι........εγώ φεύγω..........βέβαι εαν υπάρχει κάτι με χιόνι θα το προτιμήσω........! Ακουσα στο ραδιόφωνο ότι ύστερα από 800.000 αιτήσεις που έγιναν, σταμάτησαν να δέχονται άλλες. Επίσης λέει έχει κάνει αίτηση και ένας ολυμπιονίκης!!! Και κάτι άλλο που ανέφεραν είναι ότι σχεδόν κανένας αυστραλός δεν έκανε αίτηση. Μήπως σημαίνει κάτι αυτό????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 14, 2009 Αφιερωμένο εξαιρετικά στους φίλους Δικηγόρους (που ήταν και ο πατέρας μου ) -Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα δικηγόρο και μία βδέλλα; Η βδέλλα σταματάει να ρουφά το αίμα σου όταν πεθάνεις. -Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας δικηγόρος λέει ψέματα; Κουνιούνται τα χείλη του. - Τι συμβαίνει όταν ένας δικηγόρος είναι θαμμένος μέχρι το λαιμό σε υγρό τσιμέντο; Δεν υπήρχε αρκετό τσιμέντο. - Πρότειναν σε έναν δικηγόρο να γίνει μάρτυρας του Ιεχωβά. Εκείνος αρνήθηκε γιατί δεν ήταν μπροστά όταν έγινε το ατύχημα αλλά θα ενδιαφερόταν να αναλάβει την υπόθεση. - Πόσοι δικηγόροι χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα; Εσύ πόσους μπορείς να πληρώσεις; -Το αυτοκίνητο ενός δικηγόρου και ενός γιατρού συγκρούστηκαν σε έναν επαρχιακό δρόμο. Ο δικηγόρος, βλέποντας ότι ο γιατρός σοκαρίστηκε λίγο, τον βοήθησε να βγει από το αμάξι του και του έδωσε να πιει από το φλασκί του. Ο γιατρός το δέχτηκε και έδωσε πάλι το φλασκί στο δικηγόρο, ο οποίος το έκλεισε και το έβαλε στην τσέπη. «Εσύ δεν θα πιεις;» ρώτησε ο γιατρός. «Βέβαια, αφού φύγει η αστυνομία» απάντησε ο δικηγόρος. - Δύο συνεταίροι σε δικηγορικό γραφείο φεύγουν και πάνε για μεσημεριανό. Στη μέση του γεύματος, ο μικρότερος συνεταίρος χτυπάει το μέτωπό του. «Γαμώτο», είπε. «Ξέχασα ανοιχτό το χρηματοκιβώτιο του γραφείου πριν φύγουμε». Ο συνεταίρος του απάντησε «Τι ανησυχείς; Και οι δύο εδώ είμαστε». - Γιατί ο δικηγορικός σύλλογος απαγορεύει το σεξ ανάμεσα στους δικηγόρους και στους πελάτες τους; Για να μη χρεώνουν τους πελάτες δύο φορές με την ίδια υπηρεσία. - Τι διαφορά έχει ένας δικηγόρος από ένα λογιστή; Οι λογιστές ξέρουν ότι είναι βαρετοί. -Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν χτυπήσεις ένα δικηγόρο; Όπισθεν - Τι πετάς σε έναν δικηγόρο που πνίγεται; Τους συνεταίρους του. - Ένας άχρηστος άνθρωπος λέγεται παράσιτο. Πώς λέγονται δύο άχρηστοι άνθρωποι; Δικηγορική εταιρία. - Κανένας δεν γελάει με τα ανέκδοτα για δικηγόρους. Οι δικηγόροι δεν τα βρίσκουν αστεία και οι υπόλοιποι δεν τα θεωρούν ανέκδοτα. Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 20, 2009 Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν στη Φόρμουλα 1: 1) Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό ΔΡΟΜΟ : χωρίς λακκούβες, καμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ.. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο τιμόνι. 2) Η Formula 1 δεν διαθέτει κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του προπορευόμενου; 3) Η Formula 1 δεν διαθέτει τασάκι, ράδιο CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται βαρετή.... 4) Στη Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, το μπρελόκ του Ολυμπιακού, το μαγνητάκι που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», το σκόρδο, τη χάντρα και κάνα-δυο άλλα χαϊμαλιά. 5) Στη Formula 1, δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει. 6) Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο: δεν μπορεί να το παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο «μ@λ@κ@ς» που είναι μπροστά, ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή ακόμα και να σταματήσει μετά από αυτό. 7) Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική. Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει «κομμάτια» όπως θα έκανε ξεπαρκάροντας. 9) Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσει. 10) Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου «μ@λ@κ@ς» και «άχρηστος». Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 20, 2009 O Κωστίκας γίνεται πρωθυπουργός. Κάνει υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Γιωρίκα. Μετά από 3 χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα και η χώρα έχει περάσει διεθνώς στην ανυποληψία. Λέει λοιπόν στον Γιωρίκα.. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να ακουστούμε διεθνώς. Έρχονται και εκλογές...Αλλά τι? Μετά από αρκετή σκέψη λοιπόν ο υπουργός άμυνας του λέει... ''Να κηρύξουμε πόλεμο στην Κίνα'' Αυτό είναι λέει ο Κωστίκας. Αύριο φεύγεις με το αεροπλάνο και πας στον πρόεδρο της Κίνας να του το ανακοινώσεις για να είναι ποιο επίσημο. Ο Γιωρίκας καβαλάει το αεροπλάνο και πάει Πεκίνο. Βρίσκει τον πρόεδρο της Κίνας και του ανακοινώνει ότι η Ελλάδα κηρύσσει πόλεμο στην Κίνα. Μετά την αρχική παγωμάρα, ο κινέζος ρωτάει..''πόσοι είσατε?'' ''10 εκ.'' λέει με στόμφο ο Γιωρίκας. ''Εμείς είμαστε 1.5 δισ.'' λέει ο Κινέζος. Πανικόβλητος ο Γιωρίκας καλεί τον πρωθυπουργό.. ''Έλα του λέει, ρε συ αυτοί είναι 1.5 δις..'' ''Ε, και? Τι έγινε?'' ''Καλά είσαι μ@λ@κ@ς? Που θα τους θάψουμε όλους αυτούς ρε? '' Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted January 20, 2009 Δύο καμένοι κομπιουτεράκηδες συζητάνε: - Άκου να δεις τι έγινε χθες! - Τι; Τι; - Γνώρισα μια φανταστική γκόμενα σε ένα μπαρ... - Για λέγε, για λέγε... - ...και της είπα να έρθει από το σπίτι μου για ποτό, και ήρθε. - Τι λες τώρα; Για λέγε, για λέγε... - Ήπιαμε εκεί δυο ποτηράκια, ζεστάθηκε η κατάσταση και ξαφνικά μου λέει: "Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τη φούστα γιατί με στενεύει;" - Τι λες τώρα; Για λέγε... - Της βγάζω που λες τη φούστα, τη σηκώνω την γκόμενα με δύναμη και τη βάζω πάνω στο γραφείο, δίπλα στο καινούργιο laptop. - Τι λες τώρα; Πήρες καινούργιο laptop ????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 20, 2009 Σιγά μην την έβαζα δίπλα στο καινούργιο laptop... να γίνει καμιά βλακεία και να μου το χαλάσει ... Computeras speaking... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted January 22, 2009 Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή: - Θέλω να μου κανεις 4 πίτες αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από τη μία, ωμό απο την άλλη και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στη μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από τη μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι. - Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλατζής. Και ο τύπος απαντά : ............... - Προχτές ρε καραγκιόζη, που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 22, 2009 Δεν ειχε χιονι και κοιτατε τι εκανε ο ανθρωπος........... http://www.chilloutzone.de/files/player.sw...HCeeWCejXnHAS/c Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 22, 2009 Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 22, 2009 αυτός πάλι βρήκε χιόνι δείτε και τον ταχυδακτυλουργό !!! και την χορεύτρια Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted January 23, 2009 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...00b614bc6deae62 Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted January 23, 2009 Αν το διαβάσετε, διαβάστε το μέχρι το τέλος! ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σύμφωνα με είδηση από το διεθνές ρεπορτάζ, σε ιδιωτικό σχολείο της Ουάσινγκτον εμφανίστηκε ένα πρόβλημα, όταν έγινε μόδα να φορούν καθημερινά κραγιόν οι περισσότερες 12-χρονες μαθήτριες. Το κραγιόν συνήθως το φρεσκάριζαν στην τουαλέτα, κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και μετά συνήθιζαν να φιλάνε τον καθρέπτη, αφήνοντας καθημερινά πολλές εκατοντάδες αποτυπώματα σε όλες τις τουαλέτες. Κάθε βράδυ ο επιστάτης τα καθάριζε, αλλά την άλλη μέρα πάλι οι καθρέπτες ήταν γεμάτοι.... Η διευθύντρια του σχολείου αγανακτισμένη, αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι... Φώναξε λοιπόν όλες τις μαθήτριες στην τουαλέτα και κάλεσε και τον επιστάτη. Τους εξήγησε ότι όλα αυτά τα αποτυπώματα από τα χείλια τους δημιουργούσαν ένα σημαντικό πρόβλημα στον επιστάτη, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να καθαρίζει επιπλέον και τους καθρέπτες κάθε βράδυ, κλπ. κλπ..... (οι μαθήτριες την είχαν φυσικά συνδέσει...) Για να τους αποδείξει πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσει κανείς έναν καθρέπτη, ζήτησε από τον επιστάτη να κάνει μια επίδειξη στις μαθήτριες του πως καθαρίζει τους καθρέπτες. Ο επιστάτης άρπαξε μια βούρτσα τουαλέτας (πικάλ), την βούτηξε στη λεκάνη και καθάρισε με αυτή τoν καθρέπτη... Είναι περιττό να σημειωθεί πως έκτοτε δεν υπήρξε ποτέ ξανά κανένα αποτύπωμα σε καθρέπτες αυτού του σχολείου.... ΥΓ. Τελικά μεταξύ των απλών δασκάλων υπάρχουν και χαρισματικοί παιδαγωγοί... Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 23, 2009 Oh my God Youtube Video ->Original Video Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 23, 2009 Ευτυχως που τελειωσε... Αλλιως θα ειχαμε επεισοδια... Quo vadis Reeeeee!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites