MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2008 Ανοιχτε τα ηχεια οσο αντεχουν...οι γειτονοι! Λαππα κρατα σημειωσεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 19, 2008 Με το που μπαίνει.... σκαλίζει κατι κουμπιά. Μιλάει ασταμάτητα και φωνάζει σαν κατίνα (παρολα αυτα εχει ωραία ...μάτια) Δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατόν να φοβάται, σε περιβάλλον πίστας, στα χέρια ενος οδηγού F1, ο οποίος τυχαίνει να ειναι και σύζηγός της..... Απο την άλλη.... αυτος έχει κάθε λόγο να φωνάζει, όπως και κάνει http://www.youtube.com/watch?v=S_S5qIdP6qw xaXaXaxAXaxAxaXa Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 19, 2008 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2008 Πως φαινεσαι οτι δεν εισαι παντρεμενος... Η συζυγος, εχει δικαιωματικα παντα (τη σωστη) γνωμη σε ο,τι ασχολειται ο αντρας της... Ricardo, questa macchina es...no Formula Una! Ricardo, va faculo! Η χειρονομια της με το βραχιονα, απεριττη μα και περιεκτικη!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 19, 2008 Έτσι είναι. Σε μια σωστή σχέση πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο body language. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2008 Και απο body και απο language η κυρια καλα παει... Το χαμογελο του Ricardo, ολα τα λ7...σουπια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 ασε που πριν παντρευτείς ότι και να κάνεις στο δρόμο δεν μιλαει δεν λαλαει, μετά ομως... α,ου,μη,κοψε,πεσε,σουταρε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted September 19, 2008 Απο τη μια το ουρλιαχτο της γυναικας απο την αλλη το ουρλιαχτο του V-tech ο τυπος ομως αταραχος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 21, 2008 Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των $5.000. Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εγγύησης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μία ολοκαίνουρια Ferrari , που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της Τράπεζας. Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την Τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομά του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της Τράπεζας και οι υπάλληλοί του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μία Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5000!!!!!!!!! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαραζ της τράπεζας. Δύο βδομάδες αργότερα, ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5000 και τον τόκο, που ανέρχεται στα $15.41. Ο υπάλληλος του λέει: Κύριε, είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζά μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μία απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!!!!!!!!!! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!» Και ο Έλληνας απαντά: Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δύο εβδομάδες, πληρώνοντας για πάρκινγκ μόνο15.41 $.....??????? Κόκαλο ο υπάλληλος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στο Χρήστο Λάππα για την μπέμπα του Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 21, 2008 Είμαι large εγώ, πληρώνω και $20, άμα λάχει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 21, 2008 καλοοο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 22, 2008 Πάιπς εντ Πάουτσες Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 27, 2008 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 29, 2008 Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που λέτε, ήρθε προχτές στο μαγειρείο για αυγολέμονι και πως τό ‘φρε η κουβέντα θυμήθικαν τα νιάτα τους και την ιστορική τους συνάντηση στο εστιατόριο μου. - Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτο εδώ το μαγειρείο και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε σεξ; - Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. - Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. - Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια. Ένας τυπάκος που καθόταν, δίπλα και άκουσε την συνομιλία,σκέφτηκε: "Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε. Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο σεξ που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο παρέας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ πόσο μάλλον από δυο γερόντια. "Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο. - Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; - Λοιπόν παιδί μου, απαντά ο γέρος, υπάρχει μια διαφορά από τότε... Ο ΓΑ........ΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ !! Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 29, 2008 Μετά από λίγα χρόνια γάμου, ένα ζευγάρι έχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας. Για να μη διαλύσουν τον γάμο τους, αποφασίζουν να επισκεφθούν έναν κοινωνικό λειτουργό. - "Τι πρόβλημα έχετε;" ρωτάει εκείνος. Αμέσως, ο άντρας κατεβάζει μια μούρη μέχρι το πάτωμα και δεν βγάζει τσιμουδιά, ενώ η γυναίκα του, αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα για όλα τα στραβά του γάμου. Μετά από κάνα τέταρτο,ο κοινωνικός λειτουργός την πλησιάζει, την πιάνει από τους ώμους και τη φιλάει στο στόμα με πάθος για μερικά λεπτά. Η γυναίκα μένει άφωνη. - "Είδατε;" λέει στον σύζυγο. "Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σας δυο φορές την εβδομάδα κι όλα τα προβλήματα σας θα λυθούν!" - "Εντάξει," λέει ο σύζυγος. "Μπορώ να την φέρνω Δευτέρα και Πέμπτη..." Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 29, 2008 Γέλιο Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 30, 2008 Ο ασθενής συνέρχεται μετά την σοβαρή εγχείρηση που υποβλήθηκε -Πως πήγε η εγχείρηση γιατρέ μου? -Δεν είμαι ο γιατρός , ο Αγιος Πέτρος είμαι παιδί μου!! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 1, 2008 ...το φελεκι μου! Που ειναι οι Mods οταν τους χρειαζεσαι; Μην κανετε κλικ το παρακατω λινκ αν: Εχετε θρησκευτικες ευαισθησιες... Πολιτικες ευαισθησιες η παραισθησεις... Σεξιστικα ταμπου... Εισθε γενικα στιβαρος και αγελαστος... Οι υπολοιποι βοηθεια σας...την προειδοποιηση σας την πηρατε! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted October 1, 2008 Απο σχετικό μέηλ : Επίθετα με... ιδιαίτερη σημασία Καπούτσο: Ο πορτογάλος έγινε πολλές φορές αφορμή για πολλά γέλια εξαιτίας του ονόματος του. Σίγουρα η κλάση του ήταν μεγάλη αλλά το επίθετο του πάντα προκαλούσε κάτι στους Έλληνες οπαδούς. Πέδρο Μουνίτις: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μανώλη Μαυρομάτη στην διάρκεια μιας μετάδοσης να λέει «Σκαλόνι στον Μουνίτις»; Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ισπανίας επιθετικός, παρόλο την μεγάλη και αξιόλογη καριέρα που είχε, θα μείνει στην μνήμη μας για την ιδιαιτερότητα του επιθέτου του. Ζμπούτσαμ: Τι να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη που γνωρίσαμε εμφανιζόμενο στην Sheffield United; Τα λόγια είναι περιττά. Γκουστάβο Μούνουα: Η Λα Κορούνια πρέπει να περνάει από ονομαστικό τεστ τους τερματοφύλακες της. Δεν εξηγείται αλλιώς πως μετά τον Ρουφάι την θέση του πήρε ο Μούνουα. Γιάν Πούστι: Ο πολωνός αθλητής τρέχει στα 110 μέτρα με εμπόδια. Από αυτόν μάλλον θα βγήκε και η φράση «τρέχει σαν τον Πούστι». Veli Kavlak: Ο 18χρονος αυστριακός μέσος, σίγουρα θα γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης όπου και αγωνίζεται. Σίγουρα μετά από μια μεγάλη νίκη ή έπειτα από κάποια περίτεχνη ενέργεια του παίκτη η κερκίδα θα δονείται στους ρυθμούς του... «Πω πω Kavlak οεοεοε». Κακά: Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν σίγουρα δεν πρέπει να βοηθήθηκε ιδιαίτερα από το επίθετο του στην αρχή της καριέρας του. Πίτερ Ρουφάι: Ο τερματοφύλακας, διεθνής με την εθνική Νιγηρίας και πρώην της Λα Κορούνια, σίγουρα θα αναρωτιέται γιατί καμία ελληνική ομάδα ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για αυτόν. Για φανταστείτε όμως τον πρόεδρο της ομάδας που υποστηρίζεται να σας παρουσιάζει για βασικό τερματοφύλακα έναν άνθρωπο που τον λένε... Ρουφάι. (Εγώ πάντως σίγουρα θα ταραζόμουνα και θα τα έβαζα με τον πρόεδρο). Γκιούντερ Φριζενμπίχλερ: Ο πρώην αυστριακός επιθετικός της Ξάνθης αν μη τι άλλο φέρνει ένα κάπως βρομερό συνειρμό στο μυαλό... Τεοντόρα Κολάροβα: Ακούγοντας το όνομα της Βουλγάρας πρωταθλήτριας των μεσαίων αποστάσεων σίγουρα εγείρεται η περιέργεια για το πως βγήκε το επίθετο της. Cariola Hechevarria: η Κουβανή μπασκετμπολίστρια πρέπει να είναι παρεξηγημένο κορίτσι. Μάκης Βουνοτρυπίδη: Προπονητής πια της Πτολεμαϊδας ο Μάκης Βουνοτρυπίδης είναι γνωστός στους παλαιούς φιλάθλους όταν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα (Α' Εθνική). Κολομπούρδας: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που τίμησε τα χρώματα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Κατά περίεργο τρόπο πάντα γινόταν το επίκεντρο στην κερκίδα. Ζαχαρίας Χαλιαμπάλας: Και όμως, παρόλο το επίθετο του, έκανε καριέρα στον Ηρακλή και στον Απόλλων Καλαμαριάς την δεκαετία του '70. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 1, 2008 (edited) ...το φελεκι μου! Που ειναι οι Mods οταν τους χρειαζεσαι; Μην κανετε κλικ το παρακατω λινκ αν: Εχετε θρησκευτικες ευαισθησιες... Πολιτικες ευαισθησιες η παραισθησεις... Σεξιστικα ταμπου... Εισθε γενικα στιβαρος και αγελαστος... Οι υπολοιποι βοηθεια σας...την προειδοποιηση σας την πηρατε! Φιλικα ΜακηςΜ καλoooooooo!!! Edited October 1, 2008 by Al_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 1, 2008 Πέδρο Μουνίτις: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μανώλη Μαυρομάτη στην διάρκεια μιας μετάδοσης να λέει «Σκαλόνι στον Μουνίτις»; Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ισπανίας επιθετικός, παρόλο την μεγάλη και αξιόλογη καριέρα που είχε, θα μείνει στην μνήμη μας για την ιδιαιτερότητα του επιθέτου του. Γιάν Πούστι: Ο πολωνός αθλητής τρέχει στα 110 μέτρα με εμπόδια. Από αυτόν μάλλον θα βγήκε και η φράση «τρέχει σαν τον Πούστι». Τεοντόρα Κολάροβα: Ακούγοντας το όνομα της Βουλγάρας πρωταθλήτριας των μεσαίων αποστάσεων σίγουρα εγείρεται η περιέργεια για το πως βγήκε το επίθετο της. Μιλάμε ότι έχω ξυπνήσει τους γείτονες από τα γέλια Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 1, 2008 εγω θυμαμαι και περιγραφη απο αγωνα της ρεαλ μαδριτις που λεει ο speaker (ειναι σιγουρο οτι η μπαλα πηγαινε για τον μουνιτις) χαχαχααχαχα πολυ καλο Δημητρη μπραβο ρε συ!!!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted October 2, 2008 Επισης και σε κάποια περιγραφή μουντιάλ (η κατι παρόμοιο) ειχε ακουστεί: "Και τώρα ολόκληρη η Γαλλία τρέχει πίσω απ τον Μουνίτις" Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 7, 2008 καλές δουλειές Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted October 7, 2008 Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites