mil 8,773 Report post Posted February 22, 2014 Μιχαλη παντως αν και ειμαι απο αυτους πο ελεγαν μεχρι και μεσα Γεναρη μην γκρινιαζετε, τελικα ειναι επισημο....ειναι πολυ χειροτερη χρονια και απο το 2007....που οι ακομη πιο παλιοι τοτε λεγανε, οτι το 2007 ηταν η χειροτερη ολων (εγω παντως απο το 1996 που ασχολουμαι δεν υπηρχε χειροτερη). H χειρότερη ήταν το 1988 (ή 1987). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted February 22, 2014 H χειρότερη ήταν το 1988 (ή 1987). 1987; Πω, πω... δεινόσαυρος είσαι...! 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2014 (edited) Καλά ρε παιδιά εξακολουθείτε να βλέπετε snow-forecast θα τρελαθούμε. Και να θες να το δεις αγνόησε τα 06 και 108Ζ. Άμα αυτή η κακοκαιρία βάλει μόνο 5 πόντους Καλάβρυτα και 4 Παρνασσό θα πέσω στον γκρεμό. Θα φάνε καλό χιόνι τα βουνά κατά σειρά προτεραιότητας Βασιλίτσα3-5ΚαρπενήσιΚαλάβρυταΚαιμάκΠαρνασσός.. Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι ιδανικές μέρες για άδεια και σκι. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε καθαρό Σάββατο και κακοκαιρία ή την Κυριακή ή την Καθαρά Δευτέρα, αλλά θα ξεκαθαρίσει αύριο ή την Τρίτη. Καλή πάει να βγει και αυτή με πολύ χιόνι. Η προοπτική για τη συνέχεια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για νορμάλ θερμοκρασίες λίγο κάτω ή κοντά στο 0 στα χιονοδρομικά και άλλη μια κακοκαιρία μέχρι τις 7 του Μάρτη. Edited February 23, 2014 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 23, 2014 Η νύφη πάντως του σκι μπότες φόραγε..... Δηλαδή όπως είναι η πρόβλεψη σημερα αν κάτσει Τρίτη έχουμε Παρνασσό και απευθείας Τετάρτη για Καλάβρυτο!!!!! ΟΥΑΟΥ....... 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted February 23, 2014 Αρχες Μαρτίου του 1987 είχε βάλει κοντά μισό μέτρο στην Αθήνα και είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Αθηνών Θεσσαλονίκης για μια εδβοδάδα (η χώρα κομμένη στα δύο, κλπ...). Ηταν Δευτέρα θυμάμαι, είχαμε ξεκινήσει από το Καλλιμάρμαρο με το Skibus της εποχής και έριχνε νιφάδες, στα διόδια στο Σχηματάρι είχε 30 πόντους και ο οδηγός μας λέει "Εγώ σας πάω πάνω αλλά δεν νομίζω να ανοίξει το ΧΚ". Γυρίσαμε πίσω, τρεις ώρες μέχρι το κέντρο της Αθήνας, κάποιοι έκαναν σκι στο πάρκο Ελευθερίας. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς οι Αθηναίοι ανακάλυψαν τα κλιματιστικά... Όσοι πρόλαβαν δηλαδή... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 23, 2014 Εξαιρετική αναδρομή ενώ κάποιοι τις χρονιές αυτές ακόμα χ@**μασταν πάνω μας! Υπαρχει μηπως site με σχετική αξιοπιστία για πρόβλεψη σε βάθος 15θημερου για χιονοδρομικά εξωτερικού; Καταλαβαίνω πως ζητάω πολλα αλλα μιας και κανονίζω ενα ταξιδάκι να εχω ενα συγκριτικό μεταξύ δυο ΠΠΣΚ για το ποιο θα εχω περισσότερες πιθανότητες για καλο σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted February 23, 2014 Προσωπικά χαζεύω το http://www.weatheronline.co.uk Οι προβλέψεις όμως πάνω από εφτά μέρες είναι περισσότερο ενδείξεις και δε νομίζω ότι μπορεί να βασιστεί σ αυτές για να αποφασίσει να πάει ταξίδι ή όχι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 23, 2014 Προσωπικά χαζεύω το http://www.weatheronline.co.ukΟι προβλέψεις όμως πάνω από εφτά μέρες είναι περισσότερο ενδείξεις και δε νομίζω ότι μπορεί να βασιστεί σ αυτές για να αποφασίσει να πάει ταξίδι ή όχι. Για σιγουρακι εξυπακουεται οτι δεν περιμένω να στηριχθω κάπου με τόσο μακρινό ορίζοντα.Εδω βλέπουμε μεσοβδομαδα για ΣΚΔ και Παρασκευή αλλάζει! Απλα μια ένδειξη για το τι μπορει να προκύψει, σε συγκριτικό βαθμό παντα και παντα με τη βοήθεια της τύχης! Αλλιως δεν θα έλεγαν "Θεού θελοντος και καιρού επιτρέποντος"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 23, 2014 Αρχες Μαρτίου του 1987 είχε βάλει κοντά μισό μέτρο στην Αθήνα και είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Αθηνών Θεσσαλονίκης για μια εδβοδάδα (η χώρα κομμένη στα δύο, κλπ...). Ηταν Δευτέρα θυμάμαι, είχαμε ξεκινήσει από το Καλλιμάρμαρο με το Skibus της εποχής και έριχνε νιφάδες, στα διόδια στο Σχηματάρι είχε 30 πόντους και ο οδηγός μας λέει "Εγώ σας πάω πάνω αλλά δεν νομίζω να ανοίξει το ΧΚ". Γυρίσαμε πίσω, τρεις ώρες μέχρι το κέντρο της Αθήνας, κάποιοι έκαναν σκι στο πάρκο Ελευθερίας. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς οι Αθηναίοι ανακάλυψαν τα κλιματιστικά... Όσοι πρόλαβαν δηλαδή... Κάπως έτσι ήταν εκείνη την χρονιά. Μέχρι αρχές Μαρτίου, τίποτα, αλλά εννούμε τίποτα. Μετά μέσα στον Μάρτιο και για 2 εβδομάδες πλακώνει ένα χιόνι με θερμοκρασίες τουλάχιστον για ένα 2ήμερο αρνητικές που κράτησε στην Αθήνα το χιόνι για αρκετές ημέρες. Εκείνος ήταν ίσως ο πιο μούφα χειμώνας. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτή η χρονιά που ήταν να πρωτολειτουργήσουν τα Καλάβρυτα, αλλά δεν σταύρωσαν ούτε ημέρα λειτουργίας λόγω αχιονίας. Εκείνη την περίοδο έκανε 2-3 χειμώνες...... αξέχαστους. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted February 23, 2014 Ξεκίνησε να χιονίζει στα πηγαδια στην κορυφη! Για να δουμε τι θα καταφέρει να κάνει και στη βαση αργοτερα! http://www.snowreport.gr/snowcam/pigadia/live2.html 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted February 23, 2014 Η νύφη πάντως του σκι μπότες φόραγε..... Δηλαδή όπως είναι η πρόβλεψη σημερα αν κάτσει Τρίτη έχουμε Παρνασσό και απευθείας Τετάρτη για Καλάβρυτο!!!!! ΟΥΑΟΥ....... Θα ανεβω για τριημερο τη βδομαδα ενημερωσε με ποτε θα πας Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted February 23, 2014 καμια προγνωση για χκβελουχη εχει να κανει καποιος απο τους μαγους μας ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2014 Ότι ισχύει για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα είναι το Καρπενήσι γενικά λίγο πιο επίφοβο για ομίχλη και αέρα. Τρώει καλό χιόνι μέχρι αύριο. Δεν έχω ιδέα είναι η απάντηση στις υπόλοιπες απορίες σας, ίσως το απόγευμα πάντως ή αύριο ή μεθαύριο θα είναι από τις καλύτερες μέρες της σεζόν. Για το τριήμερο η τάση δείχνει Σάββατο Καθαρό και να μπαίνει κακοκαιρία που θα ρίχνει την Κυριακή με ελπίδα να καθαρίσει η Δευτέρα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 24, 2014 νομίζω πως μέχρι την Παρασκευή δεν θα ξεκαθαρίσει η εξέλλιξη του 3ήμερου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε αρκετό φρέσκο χιόνι. Ας πέσει όποτε θέλει αρκεί η θερμ. να μην ανηφορήσει πάλι! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted February 24, 2014 Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα, ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 24-02-2014 ΕΩΣ 02-03-2014 Με βροχές και παροδικές μπόρες ξεκινάει η βδομάδα. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη. Καλές καιρικά συνθήκες τις υπόλοιπες ημέρες με σποραδικές βροχές στα δυτικά. Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο. Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός: http://www.youweather.com/article.php?hour=3&type=&id=187&cid=3157 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 24, 2014 Έριξε πράμα Άντε να δούμε πως θα κάτσει ν'ανεβούμε. Μιχάλη απ'τις επόμενες μέρες της βδομάδας ποια βλέπεις καθαρή για 3-5? Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted February 24, 2014 Για αυριο και μεθαυριο ειμαι αναμεσα σε Βασιλιτσα και Καρπενησι... Που λετε να ειναι καλυτερος ο καιρος?! Απο χιονι μαλλον καλυτερα στη Βασιλιτσα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 24, 2014 (edited) παντως καλαβρυτα απο οσο βλεπω απο καμερες τιποτα δεν εριξε....αντε 2 ποντακια. :crybaby: Edited February 24, 2014 by pierre7 Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2014 Nαι ναι μην ανεβείτε αύριο τίποτα δεν θα βάλει, μούφα η κακοκαιρία και δεν έχουν χιόνι τα βουνά, που να τρέχουμε για πετροσκί 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted February 24, 2014 Αυριο ξεκιναμε για "πετροσκι" Βασιλιτσα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 24, 2014 MIK καλητερα αυριο ή τεταρτη??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2014 Δε ξέρω ρε φίλε και εμείς το κοιτάμε. Εσείς βέβαια έχετε άλλα προβλήματα από εμάς μιας και η πούδρα είναι δεδομένη. Φοβάμαι πως θα σηκώσω τα χέρια ψηλά για αύριο, μπουκωμένος φαίνεται ο καιρός πάντως, αν θα προλάβει να ανοίξει τις ώρες σκι δύσκολο να το πεις. Λίγο πιο καθαρά θα είναι πράγματα για εμάς Νότια αλλά λιακάδα από το πρωί δεν υπόσχομαι χωρίς να αποκλείεται να κάτσει. Σας φώτισα? Άνοιξη παιδιά τέλος η πρόγνωση ότι θέλει θα κάνει. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 24, 2014 Εγω θα το επιχειρισω για ΧΚΠ. Θα φυσαει βοριαδακι οποτε πιστευω η χαμηλη νεφωση να μην ενοχλησει Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted February 24, 2014 Βαρεσες αδεια.....τεταρτη αν πανε ολα οκ ερχομαι θα τηλ Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 24, 2014 Οχι θα εχανα... :thumbup: 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites