Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sermak

Φεβρουάριος 2014

Recommended Posts

fanis σαββατο θα ειμαι και εγω καιμακ. Το μονο που φοβαμαι ειναι ο αερας αλα πιστευω θα μας κανει τη χαρη. Πορτοκκαλοκοκκινιο παντελονι και χακι μπουφαν θα φοραω, επισης fullface μαυρο κρανος και go pro απο πανω.. Θα χαρω να σε γνωρισω.. κ εσενα και οποιον αλον θα ειναι απο δω μεσα..

Μπλε μπουφάν, κίτρινο παντελόνι, μπλε κράνος με sony cam ;)

Τα λέμε πάνω ;)

• Like 1

Ski man για σκι θα πας ή για να πετάξεις?

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ολη μερα σκι. Με βορια στο καιμακ ειμαστε υπηνεμοι μεσα στους ροτορες.. 25 χλμ δινει μπορει να εχει και 50. Αν ταιριαξει η παρεα και οι συνθηκες μπορει να κανουμε καμια πτησουλα.. :innocent:

Δύσκολα τα πράγματα παιδιά για τις επόμενες αρκετές ημέρες.

ολοκληρωσε την αποψη σου δημητρη!!!!!!τι βλεπεις?

Ski man ποιος είσαι μάτια μου? Πέρνα από τα νέα μέλη και έχουμε και thread για παραπέντε.

Προτείνω για τη Νότια Ελλάδα να βλέπουμε κάμερες μέχρι το απόγευμα μιας και όπου χιονίσει έστω και λίγο λογικά θα είναι καλύτερα από όπου δεν χιονίσει...

Ζέστη μέχρι το επόμενο σκ βλέπει Μάριε

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

απ οτι φαινεται ολη η βδομαδα αλλα και το σκ πανε χαμενα!!και αλλαγη να χει το σκ για σκι δε θα ειναι λογω κω**καιρου!!!

Αέρα για αετό τουλάχιστον την Καθαρή Δευτέρα βλέπετε;

Αυτόν τον πετάμε και άλλες μέρες :D

• Like 2

απ οτι φαινεται ολη η βδομαδα αλλα και το σκ πανε χαμενα!!και αλλαγη να χει το σκ για σκι δε θα ειναι λογω κω**καιρου!!!

Τα έλεγε ο ΜΙΚ, ανεβείτε

Καλησπέρα σε όλους,

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15/16-02-2014

Παροδικές βροχές το Σάββατο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Αίθριος καιρός την Κυριακή και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός: http://www.youweather.com/article.php?id=178&cid=3156

Δυστυχώς απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο για σημαντική αλλαγή με την είσοδο στο 3ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου όμως υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο για ψυχρή εισβολή που μπορεί να φέρει χιόνια μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα.

• Like 1

www.YouWeather.com

Ανέβα νωρίς νωρίς

Μέγα μαγε παλι με εσωσες...

Μεσα σε ολα όπως παντα...

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Καλησπέρα σε όλους,

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15/16-02-2014

Παροδικές βροχές το Σάββατο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Αίθριος καιρός την Κυριακή και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός: http://www.youweather.com/article.php?id=178&cid=3156

Δυστυχώς απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο για σημαντική αλλαγή με την είσοδο στο 3ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου όμως υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο για ψυχρή εισβολή που μπορεί να φέρει χιόνια μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα.

Δεν ειναι δυνατή η συνδεση με το διακομιστη γράφει στο λινκ.

Μηπως εχει πρόβλημα το site?

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

αλλη μια φορα να δω ειδησεις θα σπασω την τηλεοραση . λονδινο κακοκαιρια, αμερικη χιονια , ιαπωνια χιονια , ευρωπη χιονια , ελλαδα... Παμε για μπανιο ρε μ@λ@κ@. δεν αντεχω αλλο !!!! θελω χιονια. τα ειπα ξεσπασα i am out

• Like 7

Όσοι το σκέφτεστε δεν πάτε αύριο για σκι καλού κακού γιατί σήμερα τα 4 βουνά ήταν υπέροχα και αύριο "σχεδόν" υπέροχα θα είναι, ενώ δεν εγγυόμαστε ότι θα τα ξαναδείτε τόσο όμορφα...

Για τους μισογεμάτους: Ξέρω και γω ρε παιδιά θα ξανακάνει χειμώνα μια δόση λες να μη κάνει? Στον ορίζοντα κάτι μοιάζει να πάει να γίνει αλλά από σήμερα δεν μπορείς να πεις κάτι.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όσοι το σκέφτεστε δεν πάτε αύριο για σκι καλού κακού γιατί σήμερα τα 4 βουνά ήταν υπέροχα και αύριο "σχεδόν" υπέροχα θα είναι, ενώ δεν εγγυόμαστε ότι θα τα ξαναδείτε τόσο όμορφα...

Για τους μισογεμάτους: Ξέρω και γω ρε παιδιά θα ξανακάνει χειμώνα μια δόση λες να μη κάνει? Στον ορίζοντα κάτι μοιάζει να πάει να γίνει αλλά από σήμερα δεν μπορείς να πεις κάτι.

Εγω τι να πω? Εξεταστική και αφραγκια με πανε για μετα το Φεβρουάριο. Εχω αρχίσει να.κοιταζω εξοπλισμο και αλλαγη ρουχισμού να ειμαι ετοιμος για του χρόνου

Θοδωρής.......με αγάπη!

22-23 του μήνα η νέα ελπίδα?

:shuriken:

• Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Το καρδιογράφημα μας παραμένει χάλια μέχρι τις 21 και με ελπίδες μετά τις 23 και για θερμοκρασίες χαμηλές και για χαμηλά. Ελπίδες ακόμα. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι πάνω δεξιά πρέπει να γράφει 12Ζ ή 00Ζ το 06Ζ και το 18Ζ τα ψιλοαγνοούμε.

MS_2239_ens.png

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά για εφέτος έχω την εντύπωση ότι της έχουμε κάνει ήδη τα σαράντα.......

• Like 4

www.zermatt.ch

Η αλήθεια είναι ότι πριν δω το πρωί πως είναι η παραπάνω εικόνα, ήμουν έτοιμος να πω "κλαίμε" αλλά με τα σημερινά δεδομένα πάνω από 50% τη επόμενη βδομάδα έχουμε χειμώνα πάλι.

Αύριο θα είναι μια υπέροχη μέρα για σκι παντως

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λίγο υπομονή να δούμε τις θερμοκρασίες γιατί είναι οριακά το Καιμάκ πχ μάλλον κέρδισε

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τρελή άνοιξη έξω, τσίου τσίου τα πουλάκια, ο κόσμος αραχτός στην λιακάδα, μελισσούλες να ζουζουνίζουν στα λουλούδια...

Welcome to the 17th of february Greek style!

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Καλησπέρα σε όλους,

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 17-02-2014 ΕΩΣ 23-02-2014

Με καλές καιρικά συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ξεκινάει η βδομάδα. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Παρασκευή με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Πρόσκαιρη βελτίωση το Σάββατο και νέα επιδείνωση την Κυριακή.

Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός:

http://www.youweather.com/article.php?id=179&cid=3157

• Like 1

www.YouWeather.com

Οι αμυγδαλιές πάντως, δέν άνθισαν ακόμη...