ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 13, 2014 (edited) Ρε μ@λ@κα πρόλαβα και βάρεσα μια γερή στον τοίχο. Ξέρω και γω ρε Όλγα. Nα πούμε ότι λέει αυτός περίπου ανάλογα με το υψόμετρο. Kυριακή μεσημέρι θα βγει πιο ζέστη βέβαια http://www.youweathe...ast.php?cid=492 aab Παρνασσός Κελλάρια και Σαχάρα άνετα θα έχει εκτός και αν ρίξει 3-4 βροχές. Edited February 13, 2014 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 13, 2014 Εγω σουλεγα να ανεβουμε σημερα εκανες τον δυσκολο ... τι να κανω μονος μου να ανεβω ... το χασαμε αυτο δεν πιραζει Quote Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted February 13, 2014 (edited) aab Παρνασσός Κελλάρια και Σαχάρα άνετα θα έχει εκτός και αν ρίξει 3-4 βροχές. Είλικρινά ανακουφίστηκα. Γιατί αλλιώς: Ρε μ@λ@κα πρόλαβα και βάρεσα μια γερή στον τοίχο. :yes Edited February 13, 2014 by aab Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 13, 2014 Αύριο και μεθαύριο.... Πρώτα Καϊμακτσαλάν και μετά Βασιλίτσα ή τούμπαλιν? Sent from my HTC One X using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 13, 2014 (edited) Εγω σουλεγα να ανεβουμε σημερα εκανες τον δυσκολο ... τι να κανω μονος μου να ανεβω ... το χασαμε αυτο δεν πιραζει Μπα δεν χάσαμε και κάτι φοβερό ούτε Καλάβρυτα, πέρσι τέτοιες μέρες ούτε που θα τις κοιτάγαμε. Οικονομίες για arva, abs με ανεμιστήρα, καλές μέρες και άλλες χρήσεις... ΣΑΒΒΑΤΟ Edited February 13, 2014 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 13, 2014 Αύριο και μεθαύριο.... Πρώτα Καϊμακτσαλάν και μετά Βασιλίτσα ή τούμπαλιν? Sent from my HTC One X using Tapatalk Σάββατο έλα καϊμάκ λέμε να κατεβαίνουμε παρέα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 13, 2014 Σκουρηναν τα πράγματα και ο καιρός για αυριανό Παρνασσο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 13, 2014 (edited) Ανέβα νωρίς νωρίς Edited February 13, 2014 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted February 13, 2014 Α, καλά, δηλαδή εγώ που θα ανέβω Κελλάρια με το ski bus και το νωρίτερο που μπορώ να είμαι στην πίστα είναι 10:30, μάλλον να το παγώσω για Παρασκευή, τζάμπα θα χάσω τη μέρα μου και το βραδυνό θέατρο που έχω βγάλει εισιτήρια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 13, 2014 Το ski bus φτανει στις εννεα και το αργοτερο εννεα κ μιση να εισαι πανω.γτ δεκα και μιση;σημερα παγοδρομιο ολο το βουνο μεχρι τις δυο.μετα εφτιαξε,στις τρεις κ κατι αρχισε να κλεινει ο καιρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted February 13, 2014 Εσύ που κάνεις σκι τώρα Παρνασσό και Καλάβρυτα πες μας τι χάσαμε, έχω καλό τοίχο για κεφάλι Με ένα μικρό ελεγχόμενο ρίσκο και για τον μέτριο Δυτικό και την ομίχλη που θα κλέισει προς το μεσημέρι απόγευμα θα ανέβαινα αύριο νωρίς νωρίς νωρίς ΠαρνασσοΚαλάβρυτα εξαρτάται από την όρεξή τους να δουλέψουν τα λιφτ με αρκετό αέρα, Σαββατοκύριακο με αυτόν τον αέρα ο Παρνασσός είναι πάντα πάντα πάντα ανοιχτός με όλα τα λιφτ. Για Στύγα Άρτεμη τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, 100χλμ ΔΕΝ θα έχει... Γενικά τέτοιες μέρες ο Παρνασσός είναι πιο σιγουράκι και από αέρα και η ομίχλη μπαίνει πιο μετά. Βασιλίτσα ίσως είναι κλειστός από νωρίς ο καιρός. Σάββατο Κυριακή υποέροχες μέρες για σκι ειδικά αν ρίξει το χαμηλό που περνάει. Τι θα ρίξει δεν ξέρουμε αλλά λογικά θα κάνουμε σε φλίδα νέου χιονιού, θα δείξει στις webcam. Και πάλι οι θερμοκρασίες ειδικά το Σάββατο είναι μια χαρά για καλό ποιοτικό χιόνι ενώ την Κυριακή αν δεν λιώσει το Σάββατο μια χαρά θα είναι, αν λιώσει περνάμε σε εντελώς ανοιξιάτικα χιόνι ίσως το πρωί είναι νταμάρι τα βουνά. Η προοπτική της επόμενης βδομάδας είναι λίγο τρισάθλια με ανοιξιάτικες συνθήκες και θερμοκρασίες για αυτό ξαναλέω ανεβείτε βολίδα στα 4 βουνά που είναι κομπλέ και σε όσα άλλα έχουν ακόμα σκιάκι. Με μια μικρή επιφύλαξη επαναείσοδος χειμώνα την τελευταία βδομάδα του μήνα, μέχρι τότε ψιλοκλάυτα. Βρε Μιχάλη μην γράφεις ανακρίβειες και ανέβει ο κόσμος τσάμπα το Σάββατο στον Παρνασσό... Χάλια θα είναι δεν είπαμε;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 13, 2014 μια πρόγνωση για τα Άγραφα (Βουτσικακι) για το ΣΚ εχουμε παρακαλω? http://freemeteo.gr/kairos/voutsikaki/7-imeres/meteogramma/?gid=251711&language=Greek&country=greece 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 13, 2014 να φθασεις μεσα φλεβάρη και να κοιτας αν θα εχει ηλιο και θετικές Τ για να μαλακώσει νωρις ο πάγος.... να ξέρεις οτι η φτερο θα ειναι παγοδρόμιο, η στύγα μόνο για τους daldon... να ακονίζεις μαχαίρια και να ξαναβγαζεις τα πετροσκι... θα το σκεφτω πολυ να αναίβω.... 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 13, 2014 Το να λες αν θα βρούμε χιόνι το Μαρτη στα χιονοδρομικά αυτό δε νομίζω να εχει ξαναγίνει . Μέσα Φλεβάρη καί να κανεις ανοιξιατικα χιονια.... Σας τα έγραφα απο το Δεκέμβρη ότι άν δε ρίξετε στην πυρά τον γκαντεμη δεν..... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 13, 2014 Kαι συνεχίζω να παίρνω αυτό το $^%$$#$&%# report από το J2ski για το Serre Chevalier, το οποίο έχει και κάποια headlines, που λέγανε σήμερα......τα bold γράμματα δικά μου! This Week’s Headlines: * 5ft+ (165cm) of fresh snow at Squaw Valley as California dumped on big time. * 2-3 Feet (60-90cm) of new snow at many leading French resorts. * Italian resorts pleased to report snowfall has stopped, mostly. * Snow depths in Scotland ‘best ever’ says resort veteran, with snow reported every day since Christmas. It’s been yet another snowy week in most of Europe and large swathes of North America. French ski areas seem to have performed the best for fresh snow in the last week with some reporting as much as three feet/90cm of new snow in the last seven days and more areas now reporting 3m+ bases, although this has been accompanied by stormy weather at times. .....και κλαίω!!! Δεν πειράζει όμως..ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου..και είμαστε καλά στην υγεία μας! Πάμε για ψαροντούφεκο χωρίς στολή από βδομάδα (λέμε τώρα....). Γιώργος 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 13, 2014 Σας τα έγραφα απο το Δεκέμβρη ότι άν δε ρίξετε στην πυρά τον γκαντεμη δεν..... Και καποιος άλλος ελεγε για πίσσα κ πουπουλα αν δε κανω λάθος... Αλλα τι περιμενες... Μια εβδομαδα έλειψε και έριξε..... Τωρα που γύρισε ,γυρισαμε στα παλια... Μηπως να κάνουμε κανενα έρανο να τον ξαναστείλουμε Ischgl , μπας και δουμε κ αλλες άσπρες μέρες; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 13, 2014 Παιδια πως το κόβετε? Χιονακι θα ερθει η τελος η σεζόν? Ρωτάω γιατι δεν εχω την πολυτελεια να ανεβαινω καθε σκ Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 13, 2014 Παιδια πως το κόβετε? Χιονακι θα ερθει η τελος η σεζόν? Ρωτάω γιατι δεν εχω την πολυτελεια να ανεβαινω καθε σκ Οι μεγάλοι γκουρού είναι απασχολημένοι αυτή τη στιγμή γιατί κατεβάζουν τα καλοκαιρινά τους. Υπομονή να δούμε τι θα κάνει τέλη του μήνα πιστεύω θα σου έλεγαν. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 13, 2014 Οι μεγάλοι γκουρού είναι απασχολημένοι αυτή τη στιγμή γιατί κατεβάζουν τα καλοκαιρινά τους. Υπομονή να δούμε τι θα κάνει τέλη του μήνα πιστεύω θα σου έλεγαν. Να σαι καλα. Ενταξει δεν περιμένω κατευθείαν απάντηση απλα σκέφτομαι και λεω ποση γκαντεμια τωρα που αρχίζω να μαθαίνω Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 14, 2014 Να σαι καλα. Ενταξει δεν περιμένω κατευθείαν απάντηση απλα σκέφτομαι και λεω ποση γκαντεμια τωρα που αρχίζω να μαθαίνω Μετά τις 19 ενδεχομένως κάτι να έχουμε. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ σώζουν μόνο πλέον Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 14, 2014 Aφήστε τα ταρό και τα μέντιουμ και ανεβείτε για σκι αύριο με εξαιρετικές θερμοκρασίες για σκι στα 4-5 βουνά που έχουν και είναι σχετικά ψηλά. Υπέροχη μέρα θα είναι. Πιστεύω η ποιότητα χιονιού έχει πολλές πιθανότητες να είναι πολύ πολύ καλή μιας και μάλλον μια πασπάλα θα πέσει. Και να μη πέσει καλή θα είναι έχουμε κρύο και Βοριαδάκι. Κυριακή καθαρά ανοιξιάτικη μέρα με πιο πολύ ζέστη αλλά και πάλι αρκετές ώρες καλού σκι θα βγούνε και ας ξαναγράψουμε όλοι ότι σαν τα ανοιξιάτικα εκτός πίστας χιόνια δεν έχει κυνηγήστε τα. Μπορεί να μην τα ξαναδείτε τόσο καλά τα βουνά Σαββατοκύριακο με λιακάδα και αρκετό χιόνι...ανεβείτε που γυρίζει λέμε. Η επόμενη βδομάδα είναι ζεστή με ανοιξιάτικα χιόνια και μάλλον πάγους και τσιμέντα τα πρωινά. Μπορεί και να τα ξαναδείτε όμως. Βασικά υπάρχει ένα κομβικό σημείο μετά τις 21 του μήνα που θα καθορίσει τη συνέχεια του χειμώνα. Το επόμενο Σαβατοκύριακο είναι κατά πάσα πιθανότητα με κακοκαρία και μετά υπάρχει μια μάχη αν θα κυριαρχήσουν τα χαμηλά στον Ατλαντικό και τον ήπιαμε ή θα μπορέσει να εδριαωθεί κάτι σαν Σκανδιναυικός και να περάσουμε σε πιο χειμωνιάτικο για εμάς καιρό. Ειλικρινά όσο πιθανότητα δίνω στο ένα δίνω και στο άλλο. Τι να κάνουμε είχαμε καλομάθει σε χειμώνα που έμοιαζε με χειμώνα και συμπεριφερόταν σαν χειμώνας, φέτος έχουμε μια συνεχόμενη νεροποντή στην Αγγλία και εμάς στην απέξω. 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ski man 39 Report post Posted February 14, 2014 fanis σαββατο θα ειμαι και εγω καιμακ. Το μονο που φοβαμαι ειναι ο αερας αλα πιστευω θα μας κανει τη χαρη. Πορτοκκαλοκοκκινιο παντελονι και χακι μπουφαν θα φοραω, επισης fullface μαυρο κρανος και go pro απο πανω.. Θα χαρω να σε γνωρισω.. κ εσενα και οποιον αλον θα ειναι απο δω μεσα.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 14, 2014 Aφήστε τα ταρό και τα μέντιουμ και ανεβείτε για σκι αύριο με εξαιρετικές θερμοκρασίες για σκι στα 4-5 βουνά που έχουν και είναι σχετικά ψηλά. Υπέροχη μέρα θα είναι. Πιστεύω η ποιότητα χιονιού έχει πολλές πιθανότητες να είναι πολύ πολύ καλή μιας και μάλλον μια πασπάλα θα πέσει. Και να μη πέσει καλή θα είναι έχουμε κρύο και Βοριαδάκι. Κυριακή καθαρά ανοιξιάτικη μέρα με πιο πολύ ζέστη αλλά και πάλι αρκετές ώρες καλού σκι θα βγούνε και ας ξαναγράψουμε όλοι ότι σαν τα ανοιξιάτικα εκτός πίστας χιόνια δεν έχει κυνηγήστε τα. Μπορεί να μην τα ξαναδείτε τόσο καλά τα βουνά Σαββατοκύριακο με λιακάδα και αρκετό χιόνι...ανεβείτε που γυρίζει λέμε. Η επόμενη βδομάδα είναι ζεστή με ανοιξιάτικα χιόνια και μάλλον πάγους και τσιμέντα τα πρωινά. Μπορεί και να τα ξαναδείτε όμως. Βασικά υπάρχει ένα κομβικό σημείο μετά τις 21 του μήνα που θα καθορίσει τη συνέχεια του χειμώνα. Το επόμενο Σαβατοκύριακο είναι κατά πάσα πιθανότητα με κακοκαρία και μετά υπάρχει μια μάχη αν θα κυριαρχήσουν τα χαμηλά στον Ατλαντικό και τον ήπιαμε ή θα μπορέσει να εδριαωθεί κάτι σαν Σκανδιναυικός και να περάσουμε σε πιο χειμωνιάτικο για εμάς καιρό. Ειλικρινά όσο πιθανότητα δίνω στο ένα δίνω και στο άλλο. Τι να κάνουμε είχαμε καλομάθει σε χειμώνα που έμοιαζε με χειμώνα και συμπεριφερόταν σαν χειμώνας, φέτος έχουμε μια συνεχόμενη νεροποντή στην Αγγλία και εμάς στην απέξω. Το κοκλναβιο απεφάνθη, βγήκε άσπρος καπνός και ηλιαχτίδα, αυριο πάνω! Προσωπικά το ΣΚ θα κανω χρωματακι κ λιποδιαλυση στο Καλαβρυτο! Όσοι πιστοί προσέλθετε και θα χαρώ να βρεθούμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 14, 2014 Ανεβειτε τωρα που μπορειτε γτ αν δεν φανε τα βουνα μας μισο μετρο χιονακι συντομα θα κερωνετε για αποθηκευση. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted February 14, 2014 Δύσκολα τα πράγματα παιδιά για τις επόμενες αρκετές ημέρες. 1 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites