Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
spider

"make Your Choice" Ελα Στο Skitest....

Recommended Posts

"Without meaning to offend you sir, the specific car has been developed in cooperation with Mr Aaltonen. What makes you think you can really drive it up to its limits safely and make a meaningful suggestion towards its development? Or to put it more clearly, this product is what it is and we 've put into it the best combination of our technical knowledge and expertise for the specific budget someone would be willing to spend to buy it. Today's event has only been a pleasant experience for our target group."

Η πρώτη απάντηση σε αυτή την εξυπνάδα είναι ότι:

1. Εσάς τι σας κάνει να νομίζετε ότι ξέρετε ποιός είμαι και τι συμβουλές μπορώ να δώσω για το αυτοκίνητο;

2. Δεν σκοπεύω να σας πω πως να φτιάξετε το αυτοκίνητο, αλλά ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν αναδεικνύεται η τόση δουλειά που λέτε ότι έχετε βάλει πάνω του.

:shuriken:

• Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Τα Κ2 τα αδικεις Άρη.

Τα πεδιλα της όπου και αν κατασκευάζονται με ή χωρίς διαφήμιση είναι ΠΕΔΙΛΑΡΕΣ.

• Like 2

101277.jpg

Ηλία ήμουν πολύ προσεκτικός σε αυτά που έγραψα...δεν έχω ούτε την τεχνική κατάρτιση στο σκι, ούτε την εμπειρία πάνω σε άπειρα πέδιλα για να μπορώ να κρίνω αν είναι πεδιλάρες ή όχι. Δεν έχω απλά ιδέα! Και για να το λέει πόσος κόσμος που σέβομαι σαν σκιέρ, ότι βγάζει πεδιλάρες, έτσι μάλλον θα είναι.

Αυτό που στηλιτεύω είναι ότι ουσιαστικά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που παράγουν τα πέδιλά τους στην Ευρώπη ή την Αμερική (Elan, Stockli, Armada, Movement, Moment κτλ) η Κ2 τα παράγει στην Κίνα, με πολύ χαμηλότερο κόστος και με εφάμιλλες τιμές, και ουσιαστικά πληρώνει κάποιος το όνομα και μόνο.

Άρα αυτό που λέω είναι, ότι από την πλευρά μου σαν τελικός καταναλωτής ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων που δίνω γίνεται αέρας κοπανιστός (brand το λένε οι μαρκετίστες). Ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θεωρώ αποδεκτό.

Υ.Γ. 1 Για τον ίδιο λόγο δεν έχω προϊόντα της Apple.

Υ.Γ. 2 Και φυσικά δεν θα αγόραζα ποτέ Audi! ;)

• Like 2

sinox-0.jpeg

Αν μας πεί και πόσο τα πήρε ή του ζητάμε το κονέ ή γελάμε.

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Το κονέ το ξέρετε! :P

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Επιτελους χειμωνιατικο σκηνικο το ΣΚ στο SkiTest, σε σχεση με το περυσινο καλοκαιρινο δυημερο....

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Σούπερ!

Το μόνο που απομένει είναι "όλα τα μωρα στη πιστα"

• Like 2

101277.jpg

Σούπερ!

Το μόνο που απομένει είναι "όλα τα μωρα στη πιστα"

....και θα ειναι και πολλα και καλα!!!!

• Like 1

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Η ημέρα νομίζω θα προσφέρεται να παίρνουμε τα μωρά και μακρυά από την πίστα...για πονηρές καταστάσεις! B)

• Like 3

sinox-0.jpeg

Λοιπον παιδια το σκ θα ειναι χειμωνιατικο χωρις τον απαγορευτικο αερα αλλά με χιονια καλα και με πολλα καλουδια να ξεδιπλωνονται μπροστα στα ποδια μας. Ολοι οι δρομοι λοιπον φυσικα ξεχιονισμενοι οδηγουν στην βουναρα για χορο στο λευκο χρυσο με τα καλυτερα μωρα στην πιστα!!! ;)

• Like 3

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Λοιπόν για να μαζευομαστε για αύριο!

Να δούμε ποσα αυτοκίνητα να βαλουμε καρπουλι!

Θέλω να πιστεύω ότι όλους τους ενδιαφέρει το σκι τεστ.

Όλοι περιμένουν αυτοί τη μερα αρχάριοι και προχωρημενοι για να δοκιμάσουμε αυτό το παραπάνω που μας προσφέρει η χιονοδρομικη τεχνολογία.

Γιαυτό αφήστε τις ντιβανοκασελες και τις ξαπλωστρες και ανεβειτε αύριο στη βουναρα για πολύ τεστ πολύ παρέα πολύ γέλιο.

Ούτως ή αλλωςς μη νομίζετε ότι μας μένει και πολύ σκι για φέτος.

Είμαστε ήδη 9-10 Μαρτίου και το σκι τεστ με τους αντιπρωσωπους τους μας περιμένουν.

Δεν θα πρέπει να τους τιμησουμε και να παρεβρεθουμε εκτιμώντας έτσι την προσπάθεια τους για να δοκιμασουμε εμείς καινούργιους εξοπλισμούς?

Ποιοι θα ανέβουν αύριο λοιπόν?

Όσοι ενδιαφέρονται αλλά δεν έχουν τρόπο ας γράψουν ονόματα να συντονιστουμε.

• Like 1

101277.jpg

Εγώ θα ανέβω, αλλά από σήμερα.

• Like 1

sinox-0.jpeg

Στάθη ισχύει αυτό που διάβασα στο site του ΧΚΠ? Αναβλήθηκε το ski test για το επόμενο Σ/Κ? :rolleyes:

• Like 1

Nαι ισχύει, το επόμενο σκ κομπλέ το σκι τεστ

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κατ αρχην να ζητησω και απο δω συγνωμη σε αρκετους φιλους που ξεκινησαν για την βουναρα μονο που αυτη ειχε αλλη αποψη απο αυτη που νομιζαμε εξ αρχης εμεις οποτε το SkiTest αναβληθηκε για το επομενο ΣΚ 15 & 16 Μαρτιου 2014 το οποιο μοιαζει (το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου) να ειναι απιστευτο!!!

Βεβαια αφου ειμασταν ηδη στο βουνο ειπαμε οσοι θελανε να μεταφερουν τουλαχιστον για χτες τους εξοπλισμους τους στο δευτερο οροφο του σαλε στο 1950μ. λειτουργοντας ετσι κατι σαν μια μικρη παρουσιαση προιοντων (βγαλμενη απο το μελλον). Τελικα καπως σωσαμε την χθεσινη μερα και δωσαμε ραντεβου για το επομενο σαββατοκυριακο!! Οσο προλαβαμε ριξαμε και καναδυο γυροβολιες. Σημερα τα παντα δεν....ο γυρισμος στην Αθηνα ηταν μονοδρομος.... ;)

• Like 6

The Daltons...jack

www.skimag.gr

SkiTest make your choice!!!

afissa-8-9martiou-2.jpg

Το περιοδικό Ski & Snowboard+ μετά το ακυρωθέν event λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, δίνει νέο ραντεβού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 & 16 Μαρτίου, για το μεγάλο SkiTest της χρονιάς, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας, τον Παρνασσό στην θέση “Κελλάρια”.

Θέλετε να είστε σίγουροι στο τι θα αγοράσετε ή στο τι αρμόζει στον καθένα σας; Θέλετε αυτά που διαβάζετε στα διάφορα forum για τους διάφορους εξοπλισμούς, να τα τεστάρετε;

Εταιρείες όπως η HEAD, η ELAN, η BLIZZARD, η VOLKL-MARKER, η FACTIONS SKIS, αλλά και η ARBOR με SPLIT BOARD, είναι οι εταιρείες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα δώσουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα μυστικά τους, στους εξοπλισμούς της επομένης σεζόν 2014-2015. Φέτος θα έχουμε την χαρά να δοκιμάσουμε και SPLIT BOARD δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στους αδάμαστους snowboarders. Μαζί μας θα είναι και οι γνωστές σε όλους μας action cameras DRIFT. Επίσης μαζί μας θα είναι και οι γνωστές σε όλους μας μπότες DALBELLO τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε χιονοδρομώντας...

Το SkiTest θα σας περιμένει στην αφετηρία του "Αίολου", θα ξεκινήσει και τις δύο μέρες με το άνοιγμα των λίφτ και θα τελειώνει με το κλείσιμο αυτών. Βασική προϋπόθεση θα είναι να έχετε κάποιο έγγραφο μαζί σας ως πιστοποίηση των στοιχειών σας για να μπορεί η κάθε εταιρεία να δίνει τον εξοπλισμό της.

Μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε!...

skimag.gr

• Like 5

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Μην ξεχασετε το ερχομενο ΣΚ εχουμε το αναβληθεν SkiTest στο Χ.Κ. Παρνασσου με τις καιρικες συνθηκες να ειναι τελειες για καθε δοκιμη σκι , μποτες αλλά και Split Board.

Σας περιμενουμε ολους!!! :rolleyes:

http://www.skimag.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CE%86%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85/tabid/67/ArticleId/256/SkiTest-make-your-choice.aspx

Edited by spider
  • Like 1

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Αύριο θα γίνει κακό συναπαντημα snowclubiτων στη βουναρα.

Ιδανική μερα και για το σκι τεστ και για σκι και για κουςκους.

Νομίζω ότι είναι όλα κατάλληλα για να περάσουμε καλά.

Ας βρεθούμε όλοι οι φίλοι του snowclub για γέλια δοκιμές και χαρές.

Υπόψιν δεν μένουν πολλά σκ ακόμα οπότε τα ιδανικοτερα σαν το αυριανό πρέπει να τα απολαμβανουμε.

Θέλω να πιστεύω ότι θα αντεξω να δοκιμάσω τουλάχιστον 5πεδιλακια το Σάββατο.Εγώ είμαι για αυθημερων.

• Like 4

101277.jpg

Συγχαρητήρια και από εδώ στον Στάθη για το εξαιρετικό αυτό ski test!

Τα έγραψα και στο νήμα του ΧΚΠ: Ωραίο στήσιμο, εκπληκτικό σημείο, μεγάλη ποικιλία πεδίλων.

Προσωπικά δοκίμασα μόνο ένα ζευγάρι τα Venturi της Head. Με με ύψος 1.81, διαστάσεις 140-95-126 και ακτίνα 16, twin tip και rocker. Η Head τα δίνει ως All Mountain και για επίπεδο expert.

Expert σίγουρα δεν είμαι, αλλά έχοντας παρουσιάσει μια βελτίωση στην τεχνική μου και το κυριότερο έχοντας ξεπεράσει τις φοβίες μου, ήθελα να δοκιμάσω ένα τέτοιο πέδιλο. Το δοκίμασα και εντός και λίγο εκτός (δυστυχώς τα περισσότερα εκτός ήταν ακόμα παγωμένα εκείνη την ώρα) και τα συμπεράσματά μου ήταν ότι είχα να κάνω με ένα πέδιλο που για τις χθεσινές συνθήκες ήταν ταμάμ. Ευκολοπροσάρμοστο, ζητούσε ναι μεν γκάζι, αλλά και όταν το πήγαινες αργά δεν έλεγε όχι. Άμεση απόκριση στη στροφή και γώνιασμα που με εντυπωσίασε. Αρκετά ελαφρύ και ευλύγιστο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες αστάθεια. Στα μόνα ξεπαγωμένα εκτός, δηλαδή του Τηλέμαχου-Αιόλου, έκοβε με άνεση το χιόνι και με εντυπωσίασε με τις κοφτές στροφές που μπορούσε να πάρει.

Από αυτά που είδα και άκουσα (από τον Στάθη και τα παιδιά του Parnass) σίγουρα δεν αποτελεί το υπερόπλο για deep powder χιόνι, αλλά σίγουρα αποτελεί έναν χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της κατηγορίας Big Smile Skis! :D

• Like 2

sinox-0.jpeg

Άντεξα και δοκιμασα τελικά 6 πεδιλαρες αν θυμάμαι καλά.

Κανένας δεν βγήκε χαμένος από αυτό το event.

Χιονοδρομοι δοκίμασαν διάφορους τύπους σκι (race,all mountain,freeride,freestyle,τουριστικά, σκληρά ,μαλακά,με suspension,με τσιπ, γυναικεία ,αντρικα,)

και αντιπρόσωποι πούλησαν τα καλουδια τους.

Ο καθένας αναζητούσε ένα πεδιλο στα μέτρα του ή ένα πεδιλο που του έλειπε από την οπλοθηκη του.

Οι εταιρίες ήταν δίπλα στο πελάτη ρωτώντας τον πως του φάνηκε το κάθε πεδιλο και έδιναν μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη τους.

Μήπως θα πρέπει να φτιαχτεί μια λίστα με τα καλουδια του σκι τεστ ώστε να αναφέρουμε τη γνώμη μας για τα μοντέλα που δοκιμάσαμε?

Armada δεν είχε.

• Like 2

101277.jpg

Και μια ακόμα ιδέα από μένα για του χρόνου - καλά να είμαστε:

Μιας και γενικώς ρωτούσαν οι αντιπρόσωποι τις απόψεις μας για τα πέδιλα και μιας και υπήρχε και stand με κάμερες θα μπορούσε την επόμενη χρονιά να υπάρχει βίντεο με τους χιονοδρόμους στην επιστροφή των πεδίλων να κάνουνε review αυτών που δοκίμασαν. Στο youtube κυκλοφορούν ήδη πολλά τέτοια βιντεάκια από ski tests του εξωτερικού. Επίσης με ένα καλό edit γίνεται κι ένα συνολικό clip διαφήμισης του event-περιοδικού-εταιρειών-χιονοδρομίας κτλ.

Edited by marizaki
  • Like 4

Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους

(Στάθης - Ski+Snowboard Magazine, Χ.Κ. Παρνασσού, αντιπ/πους,

αλλά και τους χιονοδρόμους που δοκίμασαν εξοπλισμούς)

για ένα ακόμα πετυχημένο ski test που έγινε στη χώρα μας.

Δεν είναι και λίγο, σε μια τόσο μικρή αγορά, σαν και αυτή της χώρας μας,

και ιδιαίτερα κάτω από τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που βιώνουμε,

να γίνονται τέτοια event.

Μέσα από αυτά βγαίνουμε κερδισμένοι όλοι μας.

Περιμένουμε να ανοίξει και το ερωτηματολόγιο,

όπως είχε γράψει σχετικά ο Στάθης,

για να πείτε τις γνώμες σας.

Ελπίζω να μην υπήρχαν πολλοί πελάτες

που πήγαιναν στα περίπτερα, ζητώντας να τους δώσουν για test

ότι πιο ακριβό είχε το μαγαζί.

Συνηθισμένο φαινόμενο, δυστυχώς, στα ski test.

Πάμε για να δοκιμάσουμε πέδιλα που είναι στα "μέτρα" μας

και όχι μόνο και μόνο για να καβαλήσουμε τα ακριβά μοντέλα.

Δε λέω, να τα δοκιμάσουμε,

αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό το ζητούμενο.

Άντε και στα επόμενα!

Υ.Γ.: Απ΄ όσα γνωρίζω οι α/φοι Ιωάννου (Armada) είχαν προγραμματισμένο ski test,

το Σ-Κ που μας πέρασε, πάνω στη Βασιλίτσα.

• Like 1