Vasilis Fourlis 31 Report post Posted January 5, 2015 Παιδια απο Ηρακλη δε πηγα καθολου γιατι οντως ειχε χωραφι προχτες και το φοβηθηκα παλι σημερα (ειχε και την χιονοπτωση και η καμπινα ηταν πιο κοζυ χεχεχεχ) αλλα απο Βακχο κατηφοριζεις για Περικλη και στη κορυφη του Περικλη κοβεις μεσα στη πιστα του Ηρακλη.. Εκει εχει μονο κατι πετρες αλλα τις αποφευγεις και μπαινεις στη πιστα του Ηρακλη με φρεσκο χιονι... Αν περασεις πισω απ τον Περικλη απ το ανηφορακι δε θα δεις σχεδον τπτ... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 5, 2015 Ευχαριστω για την επισημανση. Θα κανω υπακοη, αλλα νομιζω οτι σημασια εχει τι γραφουμε και οχι πως το γραφουμε . Προσοχη δεν εννοω πως το διατυπωνουμε. Αλλωστε τα κεφαλαια και τις υπογραμμισεις και τα bold τα χρησιμοποιουμε για να τονισουμε κατι και οχι για να φωναξουμε. Αν διαβασες προσεχτικα το κειμενο η τοποθετηση μου εχει να κανει με αυτο ακριβως οτι δηλ. πρεπει να σταματησουμε να γρινιαζουμε. Η παρατήρηση γίνεται γιατί το κείμενο σου ήταν κατά τα 3/4 με κεφαλαία γράμματα, πράγμα που δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο όταν το διαβάζεις Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted January 5, 2015 (edited) Σήμερα το κέντρο μας γέμισε με πολύτιμο φρέσκο χιόνι 15εκ (και συνεχίζει να χιονίζει) το οποίο από αύριο μας δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε περισσότερες πίστες στα Κελλάρια και να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στις υφιστάμενες.ΑΥΡΙΟ καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Ερμής (μόνο σύνδεση), Ηνίοχος (μόνο σύνδεση), Ήρα, Παν, Πυθία, baby 1 & baby 2 Και οι πίστες: Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Βάκχος (Νο2 & Νο2α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Διηάνειρα, Ηρακλής (απότομη), Περικλής, Ήρα (Νο7 και Νο7α), Περιφερειακή, Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α), baby 1 και baby 2 Edited January 5, 2015 by sotogiannop1 6 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 5, 2015 Για την ταχύτητα του νέου λιφτ γνωρίζεις κάτι ??? αυτή θα είναι η τελική του???? Γιατί το ταχύτερο λιφτ εξακολουθεί να είναι ο "γέρο" Ηρακλής!!!! www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 5, 2015 Για αύριο: σαν λοκάλι θα ανέβαινα. Σοβαρή πιθανότητα για αέρα. ΑΝΕΒΑ Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή Διευκρίνιση Ο ορισμός του Λοκάλι: Χιονοτρελαμένος κάτοικος κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο. Παρακολουθεί τα μετεωρολογικά site και βγάζει μόνος του συμπεράσματα για το ΑΝ θα ανέβαινε στο βουνό. Δεν είναι ούτε καν ερασιτέχνης μετεωρολόγος. Ανεβαίνει τόσο συχνά στο βουνό (καιρου επιτρέποντος φυσικά) που στη δουλειά πάει για ξεκούραση!!! Βρίσκει πάντα φίλους στο βουνό (πολύ σημαντικό - εξαιρούνται οι πουδρομέρες). Σιχαίνεται την ομίχλη. Lokali speaking υ.γ Σε λίγες ώρες νέο σκιτσάκι με τον Μιχάλη... 12 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 5, 2015 Σωτήρη, ευχαριστούμε για την ενημέρωση για μια ακόμα φορά. Γνωρίζουμε προθέσεις και στρατηγική για το στρώσιμο τψν πιστών? 3 μέρες πάνω ουσιαστικά δεν είχε πατηθεί τίποτα στις περιοχές με χιόνι. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted January 5, 2015 Δεν ξερω αν ρωτηθηκε αλλα μηπως εχουμε καμια ενημερωση γιατι το ΣΚ ενω το εισητηριο ηταν μιση τιμη στις καρτες εγινε δεσμευση για 2 μοναδες??????? Η πρωτη εμπειρια παντως απο το πρωτο ΣΚ στο βουνο ηταν εντυπωσιακη. Το ΛΙΦΤ ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ οπως και οι ολες αλλαγες. Πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο ΧΚ και ελπιζουμε παντα τετοια!!!!!!!!! Το μονο που ελειπε για να φανουν τα νεα εργα ειναι το χιονι στα εκτος αλλα και αυτο θα ερθει. ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 5, 2015 Λοιπόν.... όταν όλοι θα κατεβαίνουν εγώ λέω να ανέβω !!! Για Τετάρτη εάν ψήνετε κάποιος εδώ είμαι......!! 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 5, 2015 Αυτό με τις κάρτες είναι όντως θέμα, γιατί δεν είναι ετήσια απεριοριστων διαδρομών, είναι κάρτα πολλαπλών μονάδων, άρα η διαφορά σε τιμή με χρέωση μονάδας αδικέι τον κάτοχο της μεγάλης κάρτας carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted January 5, 2015 Peeps έχω 2 - 3 απορίες (καμία πρόθεση γκρίνιας) ... 1. Γιατί δεν βάλανε κουβούκλια στα καρεκλάκα μπρρρρρρρρρρρ και πρέπει να περνάμε ανάμεσα από τους πεζούς για να πάρουμε την καμπίνα ? 2. Γιατί δεν πάει απευθείας το lift στην κορυφή ? 3. Γιατί αυτοί οι φουκαράδες με τις σχολές είναι σε container ? Ψ... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 5, 2015 τα κοντεηνερ τελικα εχουν σχολες? και εγω νομιζα τα ξεχασαν οι αυστριακοί. υπερ-λιφτ, υπερ-αναψυκτηριο, υπερ-σχολές.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 5, 2015 Είναι στο container σε άθλιες συνθήκες στριμώγματος και προστασίας, είναι τραγικό. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 5, 2015 Λοιπόν.... όταν όλοι θα κατεβαίνουν εγώ λέω να ανέβω !!! Για Τετάρτη εάν ψήνετε κάποιος εδώ είμαι......!! Ακόμα δε ξέρω αλλά ψήνομαι. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 5, 2015 Καλησπέρα και κάλλη χρονια! Και εγω μέσα ειμαι για Τετάρτη ,πος θα παμε,με τι ανεβενουμε,και τι ωρα φεύγουμε Έτοιμος ειμαι,παμε!! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 5, 2015 Τώρα Άνοιξη-Αγ.Στέφανο ρίχνει τα κέρατά του χιόνι... Να ανεβάσουμε πάνω??? 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 5, 2015 (edited) Έχει πλάκα.. τώρα χιονίζει στου Ζωγράφου!! Τετάρτη λέω να ανέβω και εγώ! Edited January 5, 2015 by Theodoros Kafasis Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 5, 2015 Οι σχολές είναι στα κοντέινερ σε άθλιες συνθήκες. Χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση και με υποτυπώδεις χώρους. Είναι πολύ κρίμα που δεν προβλέφθηκε κάτι. Για να λέμε τα σωστά,η τοποθεσία τους είναι η ιδανική. Υ.Γ. Αναζητήται η σχολή του Παπαργυρόπουλου! Sent from my Optimus 4X HD using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 5, 2015 (edited) χρηστο φρεσκα μονο μες στα δενδρα, αλλιως φυσημένα. G.Pap, on March 2009 - 15:31, said Λεφτά υπάρχουν Ελληνίδες για κουτσούς στραβούς, τον Κωνσταντίνο και τη κουτσή Μαρία @lapp Edited January 6, 2015 by ΜΙΚ 13 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted January 6, 2015 Παιδιά το σύστημα με τις 2 μονάδες τις αργίες δεν αλλάζει. Όσοι έχετε πολύποντες με λίγους πόντους να ρωτάτε πόσο έχει η κάρτα κι αν είναι μειωμένη να αγοράζεται καινούρια. Για όσους έχετε 80ποντη μην ανησυχείτε, ξοδέψετε τις εσείς και κάτι θα κάνουμε!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 6, 2015 Δική σου πρωτοβουλία ή απάντηση του ΧΚ, Σωτήρη; Καλό θα ήταν να υπάρχει μια πρόβλεψη πάντως. Είναι θέμα του συστήματος; Μπορεί να γίνει κάτι; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 6, 2015 Καλημερα! Θα ανεβεί καπιος τη τεταρτη με το snow bus??? Και αν ναι,με πιο;;; Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted January 6, 2015 θελω κι εγω να ανεβω αλλα δεν ξερω πως!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 6, 2015 Σήμερα το κέντρο μας γέμισε με πολύτιμο φρέσκο χιόνι 15εκ (και συνεχίζει να χιονίζει) το οποίο από αύριο μας δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε περισσότερες πίστες στα Κελλάρια και να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στις υφιστάμενες. ΑΥΡΙΟ καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Ερμής (μόνο σύνδεση), Ηνίοχος (μόνο σύνδεση), Ήρα, Παν, Πυθία, baby 1 & baby 2 Και οι πίστες: Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Βάκχος (Νο2 & Νο2α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Διηάνειρα, Ηρακλής (απότομη), Περικλής, Ήρα (Νο7 και Νο7α), Περιφερειακή, Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α), baby 1 και baby 2 Απ'ό,τι βλέπω Βάκχος και Ηρακλής είναι ακόμα κλειστές, τελικά μάλλον δεν χιόνισε αρκετά, ε; Αν πάει κάποιος σήμερα πάνω ας μας πει σε τι κατάσταση είναι οι πίστες για να ξέρουμε αν θα ανεβούμε αύριο! Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 6, 2015 Καλημερα! Θα ανεβεί καπιος τη τεταρτη με το snow bus??? Και αν ναι,με πιο;;; Καλημέρα! Αν ανοίξουν κάτι σε Βάκχο ή Ηρακλή θα ανέβω με Κάντζο αύριο! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 6, 2015 (edited) μιχαλάκη μου αμα τον ξυσεις τον πατο θα την φας την...μερέντα. οκο ειχε την παρασκευη φρεσκαδουρα για πεινασμένους στον ηρακλη και πλαι απο αφροδιτη. Αλλωστε σε εχω δει να κανεις σκι σε 1mm χιόνι...(μεταξυ μας την ιδια μερα και εγω εκανα τις πετρες πουδρα κατ απ ταυλάκι...) εχει πλακα η εικονικη πραγματικότητα... καλό το κολπο με τα 2 μπατον, το ενα κανονικο, το αλλο μαζεμένο σε ταμας???? Edited January 6, 2015 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites