stjarna 1,255 Report post Posted December 23, 2014 στο αντ1 μολις ειπε οτι ο καιρος θα μας στειλει στα βουνα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 23, 2014 Κατα πως φαινετε βλεπουμε να ανοιγουμε την σεζον την κυριακη απο Μαιναλο και να συνεχιζουμε Δευτερα, Τριτη Καλαβρυτα, ταβερνιαρη ετοιμασου, μπουκλακια και θειο και εσεις το ιδιο....skimad ραντεβου στο λαστιχαδικο....ενα αυτοκινητο 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 23, 2014 Θες να μας τρελλάνεις άνθρωπέ μου? Σ' αυτό το φόρουμ όταν χαλάει ο καιρός εμείς λέμε ότι φτιάχνει. Όχι αδελφέ εννοώ οτι θα έχουμε περισσότερα φαινόμενα.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 23, 2014 Εγώ θα έλεγα να κάνετε λίγο υπομονή..... Γενικά συμφωνώ με τον Μιχάλη αλλά δε φτάσαμε ακόμα στο μέτρο.... Επίσης σημειώστε ότι το χιόνι που θα πέσει το Σάββατο θα είναι το πρώτο για τα περισσότερα Χ/Κ....οπότε με το πάτημα το πρώτο θα είναι πετροσκι.... Τέλος μην το δένετε κορδόνι ότι την Κυριακή θα είναι ανοιχτά όλα τα Χ/Κ... Αυτά. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 23, 2014 αναμεσα κυριακη -τριτη τι παίζει? Η Δευτέρα ! Τι κερδίζω? 8 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 23, 2014 Τη Δευτέρα αν ειναι που θα παμε? Καλαβρυτα ι Μαίναλο ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 23, 2014 Χαλάρωσε λίγο αδερφέ. Περίμενε. Είδες κανα χκ ανοιχτό? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 23, 2014 Οχι, για αυτο ρωτάω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 23, 2014 Η Δευτέρα ! Τι κερδίζω? εναν κουβα...χιόνι. εννοουσα αν η δευτερα θαχει καλες συνθηκες, να καναμε κατι.... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted December 24, 2014 Ας μου πει καποιος ότι το 24/12 00Z λέει ψέμματα !!!!! (ΔΕΝ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 24, 2014 (edited) Ψέμματα λεει! Λοιπόν ο υετός μειώθηκε σημαντικά για το Σάββατο,λόγω αλλαγής τροχιάς του χαμηλού.Με τα μέχρι τώρα στοιχεία το τονίζω.Σε αυτό συμφωνούν όλα τα μοντέλα όμως.Οπότε κάπως έτσι θα πάει. Το θέμα ξεκινάει Παρασκευή βράδυ και Σάββατο απόγευμα τελειώνει....χιόνια από τα 300-400μ κεντρική και βόρεια Ελλάδα.Μπορεί και πιο χαμηλά. 10-20εκ δηλαδή.....μεγάλο χαμένο το Πήλιο που περίμενε σημαντικές ποσότητες χιονιού ενώ τώρα θα ρίξει λίγο και από Κυριακή θα το χάσει και αυτό.... Περισσότερα στοιχεία το βράδυ όμως. Οπότε Κυριακή μάλλον πετροσκι σε όσα και αν ανοίξουν. Αυτό στο οποίο έχουμε κάνει all in είναι από Κυριακή βράδυ μέχρι Πέμπτη.... Αν μας κάτσει θα φορτώσουμε....αν όχι την κάτσαμε. Να μην μας κάτσει καθόλου είναι απίθανο νομίζω,αλλά για λεπτομέρειες που, πόσο και πως θα το δούμε το βράδυ και αύριο μεθαύριο. Μείνετε συντονισμένοι.... Edited December 24, 2014 by Vanzel 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 24, 2014 Αυτο το γ......ο το πηλιο με γυροφερνει 3 χρονια τωρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 24, 2014 Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την Δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως. Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή. Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Aνήλιο Πήλιο Μαίναλο Φαλακρό. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι. Νομίζω πρωτοχρονιά και μετά αν δεν έχει παλιόκαιρο τσουλάμε 9 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 24, 2014 (edited) Λοιπόν ανεβαίνει το 12Ζ με αυτά που δείχνει μετατρέπω λίγο την πρόγνωση. Kάνω all ιν. Τι διάολο στις 102 ώρες ρε Βάγγο? Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως. Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή. Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Kαιμακτσαλάν, Πισοδέρι, Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Aνήλιο Πήλιο Μαίναλο Φαλακρό. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι. Απίθανο κρύο τις τελευταίες ημέρες και στην αλλαγή του χρόνου Νομίζω πρωτοχρονιά και μετά αν δεν έχει παλιόκαιρο τσουλάμε Edited December 24, 2014 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 24, 2014 Κανόνισε την πορεία σου. Γιατί έτσι και δεν τσουλήσουμε... 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 24, 2014 Τα κανάλια πλέον λένε για ανοιξιάτικο καιρό........μα πως γκενεν αυτό ρε δημοσιογράφοι. Μα δεν θα ήταν ο πιο κρύος Καιρός κλπ κλπ κλπ. ? Συγνώμη αλλά αγανακτώ 1 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 24, 2014 Λοιπόν.... Μέ βάση το 12άρι Η κακοκαιρία που ξεκινάει Παρσκευή βράδυ γίνεται εξπρες με περισσότερο κ΄ρυο όμως,που σημαίνει χιόνι μέχρι τον Λευκό πύργο. Κεντρική Ελλάδα 300-400μ.Αλλά λίγος υετός,πολύ λιγότερος σε σχέση με πριν.Ένα 6ώρο σε κάθε περιοχή περίπου. Μιχάλη μετά δίνει την μάνα του και τον πατέρα του....Αν κάτσει....χιόνι σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις βάρκες!Διάταξη 1987.... Αλλά δεν έχει κλειδώσει ακόμη....ανάλογα την θέση που θα πάρει ο αζορικός. Τα περισσότερα φαινόμενα φαίνονται από Κυριακή μεσημέρι μέχρι Δευτέρα απόγευμα.Αλλά οι βάσεις σε νότια Ελλάδα ίσως φάνε βροχή....θα δείξει. Είναι νωρίς ακόμη,καθώς υπάρχουν διαδοχικές κυκλογενέσεις και τα μοντέλα δεν τα πιάνουν εύκολα! Πάτως νομίζω ότι δεν χάνεται αυτή τη φορά....αν χαθεί και τώρα κλάψτε ελεύθερα... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 24, 2014 Νότια Ελλάδα πιάνεται και ο Χελμός ετσι? Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 24, 2014 Πιάνεται ναι...αλλά περίμενε ακόμη είναι νωρίς... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 24, 2014 Το ότι θα έρθει αυτο που δείχνουν τα μοντέλα από Δευτέρα (αν έρθει), μήπως έχει σχέση με το ότι φέυγω εγώ από Δευτέρα;;;;;; Δεν με χαλάει πάντως που θα λείπω, γιατί και Κορτίνα φαίνεται 1 μέτρο πούδρα μέχρι Δευτέρα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 24, 2014 Το ότι θα έρθει αυτο που δείχνουν τα μοντέλα από Δευτέρα (αν έρθει), μήπως έχει σχέση με το ότι φέυγω εγώ από Δευτέρα;;;;;; Δεν με χαλάει πάντως που θα λείπω, γιατί και Κορτίνα φαίνεται 1 μέτρο πούδρα μέχρι Δευτέρα! εσυ φιλε δεν πας για σκι εκει.... χαχαχχα 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 24, 2014 Έτσι νομίζεις.....χαχαχαχα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 24, 2014 Χρόνια πολλά σε όλους και πάντα τέτοια...αν και κάθε 12 ωρο θα αλλάζει συνέχεια για το που θα χιονίσει περισσότερο παίρνω το ρίσκο και λέω πάμε για χιονοπολεμο βόρεια προάστια την πρωτοχρονιά... Μπαμπάκι λέμε....αν και δεν είναι μετεωρολογική βόμβα τελευταία φορά που χιόνισε δυνατά στην αθηνα ήταν το 2008 Μάρτιο για να δούμε φέτος... Ξανά λέω ότι βλέπετε και ακούτε για φαινόμενα πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο δυνατά και με διάρκεια... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 24, 2014 Ότι και να γίνει θα έχουμε τον tsipla να βλέπουνε τα ποστ του και να χαμογελάμε 3 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 24, 2014 Φίλε Tsipla ,βασιζόμαστε πάνω σου Χρονια πολα και οτι καλύτερο !!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites