Jump to content
Sign in to follow this  
kyr

Κόστος Service

Recommended Posts

Παιδιά γνωρίζει κανείς ποσό κοστίζει το service σε σκι;επίσης αν εχει να προτείνει καλό μαγαζί στην Αθήνα καλό θα ητανε!tnx

Εκει που θα πας σε λιγες μερες εχει αξιολογα μαγαζια.γυρω στα 22 ευρω και τα παιρνεις ολοκαινουρια.

• Like 1

Κυριάκο ολα εξαρτώνται απο το τι θες να κανεις, απο τον τεχνίτη, το ποσο κοστολογεί τη δουλεια του καθώς και απο τα υλικά που θα χρησινοποιησει. Ενδεικτικά κερωμα 15-20 , κερωμα και ακονισμα 30, εαν η βάση σου χρειάζεται επισκευή, αναλόγως τη βλάβη.

Παντού υπάρχουν καλοί και καλύτεροι. Ενδεικτικά Β.Π. Escape center στον Τσεγκα, Δυτικά ο Θ.Κλαουδατος, νότια ή Ν. Φιλαδέλφεια Δημητριαδης, εαν πας Παρνασσο δες τα αυτόματα μηχανημα του Παρνας. Οι τρεις τελευταίοι ειναι και χορηγοί του Συλλόγου, μπορεις να τους δεις και απο την στήλη των banner δεξιά στην οθόνη.

• Like 4

Ψάξε να βρεις και video η φωτο δεν θυμαμαι, εδω μεσα του μαυρανθρωπου του Blackman η το άλλο video που ειχε ανεβάσει ο Συλλογος απο σχετικό σεμινάριο που ειχε γίνει.

Εκει που θα πας σε λιγες μερες εχει αξιολογα μαγαζια.γυρω στα 22 ευρω και τα παιρνεις ολοκαινουρια.

ευχαριστω για την πληροφορία billy αλλά νομίζω θα κάνω εδώ το service να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αποτελει προσωπικη μου αποψη, θεωρω οτι το service που κανει ο Τσεγκας στο καταστημα του, Escape απεναντι απο το "Υγεια" ειναι απο τα κορυφαια για να μην πω το καλυτερο, γι αυτο και το εβαλα και στο περιοδικο σαν ενα πληρες ρεπορταζ γυρω απο το service του χιονοδρομικου εξοπλισμου μας ειτε ειναι σκι ειτε ειναι snb.

Πηγαινω εκει τον εξοπλισμο μου τα τελευταια 8 χρονια και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος!!!

Edited by spider
  • Like 4

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Πρέπει βέβαια να ξεχωρίσουμε κάπως για τι επίπεδο ζημιάς μιλάμε. Σπασμένα πέδιλα, σανίδια κτλ, πολύ πεταγμένες ακμές κτλ θέλουν άλλη επεξεργασία. Φυσικά σε ένα μαγαζί που κάνει service θα σου πουν αν σώζεται, αν το αναλαμβάνουν κι αν όχι που θα πρέπει να πας.

:shuriken:

• Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

για απλο κερωμα η αποψη μου ειναι οτι κανενας δεν το κανει καλητερα απο εσενα τον ιδιο....ενα παλιο σιδερο, μια ξυστρα απο fiberglass και λιγο κερι θελει...ενας γνωστος μου εδω στα βορεια κερωνει παντα με κερι απο τη λαμπαδα που ειχε στον γαμο του...απλως μου λεει οτι θελει ποιο συχνα κερωμα....

• Like 4

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

για απλο κερωμα η αποψη μου ειναι οτι κανενας δεν το κανει καλητερα απο εσενα τον ιδιο....ενα παλιο σιδερο, μια ξυστρα απο fiberglass και λιγο κερι θελει...ενας γνωστος μου εδω στα βορεια κερωνει παντα με κερι απο τη λαμπαδα που ειχε στον γαμο του...απλως μου λεει οτι θελει ποιο συχνα κερωμα....

. χαχαχα θα κερωνει για καμια δεκαετία με τόσο κερι ωραία ιδέα!
  • Like 1

Βάλε μας ιδέες !!!!!!!!!!

Γιατί τα κεριά που πληρώνουμε τα κέρατα μας πόσο κρατάνε ??? Πάνω από 2-3 σκι πάντως όχι............

Parnass-ski μέχρι πέρυσι 25€ φουλ σέρβις ..... για ρηχά τραύματα πολύ καλή δουλειά !!!!!!!!!!!

• Like 2

www.zermatt.ch

φιλε το λέω και ντρέπομαι:δεν πιάνουν τα χέρια μου ούτε για αλλαγή λάμπας...
  • Like 2

parnass για σερβισ και κερωμα γιατι το συγκεκριμένο μηχάνημα που έχουν είναι πραγματικά εξαιρετικό,αλλά επίσης δύναται μέσα σε λίγα λεπτά να επιδιορθώσει οποιαδήποτε ζημιά έχει πάθει η σανίδα η το σκι σας.Κυριολεκτικά καινούρια και χωρίς κανένα σημάδι φθοράς ή καταστροφής

• Like 1

Μου συστήσανε αυτό το κατάστημα για μια καλή ζημειά από πέτρα, είχε πάρει το μαχαίρι ο πάτος και το κάλυμα από πάνω, άριστη δουλειά σε πολύ καλή τιμή.

http://www.bestboards.gr/

Μου συστήσανε αυτό το κατάστημα για μια καλή ζημειά από πέτρα, είχε πάρει το μαχαίρι ο πάτος και το κάλυμα από πάνω, άριστη δουλειά σε πολύ καλή τιμή.

http://www.bestboards.gr/

Δεν το γνωρίζω το καταστημα. Αν τυχόν εχεις φωτο πριν/μετα και θέλεις, ανέβασε μας.

Καλησπέρα, ποιο μαγαζί θα προτείνατε για καλό service ski? Είδα τα προηγούμενα μηνύματα αλλά επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε θα ήθελα μια πιο πρόσφατη γνώμη. Ποια η γνώμη σας για Dimitriadis? 

Ευχαριστώ!

On 1/6/2015 at 3:46 PM, miscelano said:

Δεν είναι τόσο εύκολο το να κερώσεις μόνος σου!

προτο-το σίδερο πρέπει να έχει βαθμούς για την θερμοκρασία ,αλλιώς θα κάψεις το κερί και το χειρότερο ,μπορεί να κάψεις την στρουκτουρα του πέδιλο!

δευτερο -χρεαζετε όχι μόνο σίδερο και ξιστρο ,πολύ σημαντικό είναι η βούρτσες και για κακό κερομα θέλεις Τρις ,άντε μίνιμουμ δυο ,πλαστική και copper ,αλιος δεν δουλεύει η στρουκτουρα,το πέδιλο κολαει στο χιόνι και πάει χειρότερα από μη κερωμένο 

αν δεν έχετε τα εργάλια,δώσε το πέδιλο σε μάστορα ,αν θες να κανείς μόνος σου στείλε μνμ θα σου πω ακριβός τι και πως να κανείς !

καλη σεζόν και πολλά χιόνια 🙂

• Like 3

3 hours ago, pka said:

Ναι best board. Έχω δει τι έκανε σε σκι φίλου. Ή μάλλον είχα δει την ζημιά , την μάλλον αποτυχημένη επέμβαση από άλλο σέρβις  και την εγχείρηση που έγινε . Ουσιαστικά το σκι ξαναφτιαχτηκε.  Μένει να δοκιμαστεί αυτή την σεζόν η επισκευή αλλά οπτικά δείχνει οκ.

Και το να δείχνει οπτικά οκ είναι πολύ σημαντικό από την εμπειρία μου . Κόλλες που εξέχουν , καρούμπαλα , λάμες με γρέζια είναι ενδείξεις ότι απλά έγινε μπάλωμα .

Απλά εκεί πάμε για σκι που θέλουν επισκευή και όχι απλό σέρβις . Είναι χειροποίητο και κομμάτι ....αργό. 

Για κερωμα , μια λείανση στον πάτο και γωνίες τουριστικές πολύ καλή λύση είναι το μηχάνημα του παρνάς μετά την Λειβαδιά . Απλά σκ θα πρέπει να το αφήσεις γιατί έχει πολύ δουλειά . Καθημερινές  αν είσαι τυχερός περιμένεις και το παίρνεις . 

Edited by vro
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

On 1/6/2015 at 3:46 PM, miscelano said:

Δεν είναι τόσο εύκολο το να κερώσεις μόνος σου!

προτο-το σίδερο πρέπει να έχει βαθμούς για την θερμοκρασία ,αλλιώς θα κάψεις το κερί και το χειρότερο ,μπορεί να κάψεις την στρουκτουρα του πέδιλο!

δευτερο -χρεαζετε όχι μόνο σίδερο και ξιστρο ,πολύ σημαντικό είναι η βούρτσες και για κακό κερομα θέλεις Τρις ,άντε μίνιμουμ δυο ,πλαστική και copper ,αλιος δεν δουλεύει η στρουκτουρα,το πέδιλο κολαει στο χιόνι και πάει χειρότερα από μη κερωμένο 

αν δεν έχετε τα εργάλια,δώσε το πέδιλο σε μάστορα ,αν θες να κανείς μόνος σου στείλε μνμ θα σου πω ακριβός τι και πως να κανείς !

καλη σεζόν και πολλά χιόνια 🙂

IMG_4904.jpeg

IMG_4907.jpeg

IMG_4909.jpeg

Μια μικρή δόση από σέρβις ,πέσατε στην προετοιμασία τα πέδιλα μου ,αύριο φεύγω !

• Like 3