Vanzel 1,536 Report post Posted January 18, 2016 Δε νομίζω ότι θα ρίξει τίποτα άλλο....Από αύριο το απόγευμα τώρα. Προσωπικά δεν θα το ρισκάρω....πολύ πιθανή η ομίχλη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 18, 2016 Και αν σου κάτσει ??? Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 18, 2016 Αν δεν σου κάτσει όμως και φας όλη μέρα ομίχλη, ενώ στον Παρνασσό κάνουν σκι στον ήλιο, όπως προέβλεπαν τα παιδιά; Αποφασίζουμε το πρωί! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 19, 2016 σχετικά με την Αντιγόνη: σημερα διαβαζω πως δεν δίνεται για χιονοδρομία. Αν και ημουν σιγουρος οτι καπου την πηρε το ματι μου εχθές σε ανακοίνωση. Τι να πω; εκαναν πουλάκια τα ματια μου; ορκίζομαι ότι δεν ηταν εσκεμμένο. εξαλλου δεν εχω καποιο εννομο ουτε και άνομο συμφέρον. ελπίζω να μην πηρα καποιον στο λαιμό μου. Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted January 19, 2016 Χτες δινόταν στο sr πορτοκαλί, πράγματι. Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 19, 2016 πουδροσφαγη σημερα με κρυο αλλα πολυ καλο καιρο.. αξιζε το ρισκο συντομα βιδεο απο τους γνωστους ληστες ... 10 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted January 19, 2016 Θα είναι κανείς αύριο στο ΧΚΚ? Απ΄ότι φαίνεται ίσως χιονίζει αλλά λέμε να το επιχειρήσουμε. Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted January 19, 2016 Εγω...ενα ατομο..αν μαζευτουν ατομα για Klaoudato ski bus 1 Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 19, 2016 Εγώ εάν ξυπνήσω , δεν πάω δουλειά και την κάνω κοπάνα από την γυναίκα 3 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 19, 2016 Παρτε photos 32 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 19, 2016 Ο πορτοκαλης γνωριμη σιλουετα.να ναι αυτος η κανω λαθος? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 19, 2016 Αν δεν σου κάτσει όμως και φας όλη μέρα ομίχλη, ενώ στον Παρνασσό κάνουν σκι στον ήλιο, όπως προέβλεπαν τα παιδιά; Αποφασίζουμε το πρωί! Τελικά περάσαμε μια super μέρα στα Καλάβρυτα! Το ρίσκο μας βγήκε και κάναμε στο 90% της μέρας με καλή έως εξαιρετική ορατότητα και λίγη ομιχλούλα μόνο στην κορυφή της Στύγας κατά διαστήματα, ίσα ίσα για να σφίγγουν λίγο τα μαλακά μόρια στα πρώτα μέτρα της κατάβασης κάτω απ' τα καρεκλάκια. Το κρύο ήταν διαπεραστικό όταν κρυβόταν ο ήλιος. Το απάτητο ήταν εξαιρετικής ποιότητας, αλλά ρηχό στα περισσότερα σημεία. Με τον ελάχιστο κόσμο που υπήρχε όμως αρκούσε για να φύγουμε απ το βουνό με χαμόγελα από αυτί σε αυτί! Μέγιστος χρόνος αναμονής τα δύο λεπτά όταν περιμέναμε να ανοίξει η άγκυρα, 5sec σε κάθε άλλη περίπτωση. Πούδρα στην Στύγα και σε όλες τις πλαγιές που εξυπηρετούνται από την άγκυρα που σήμερα ορθώς δεν πατήθηκαν! Έβρισκες πέτρες στα εκτός, αλλά έπρεπε να ήσουν άτυχος για να κάνεις ζημιά (και ένας απ' την παρέα ήταν). Αφού φάγαμε τις πούδρες στην Στύγα 1, στην άγκυρα απ' όλες τις πλευρές και στο Αυγό (ακόμα λαχανιασμένος είμαι απ' την τραβέρσα και κυρίως το δρομάκι της επιστροφής), την κάναμε νωρίς για Αθήνα, καθώς καθώς κάποιοι αλjήτες απ' την παρέα φεύγουν για όμορφο προορισμό σε λίγες μέρες και δεν ήθελαν να στραμπουλήξουν κανένα νύχι! Φωτογραφίες απ' το σκι δεν πρόλαβα να τραβήξω γιατί μου είχε ανατεθεί να φάω όλες τις πούδρες και οφείλω να παίρνω σοβαρά τον ρόλο μου. Μερικά τυχαία κλικ από την ημέρα: Αλπικά τοπία στο "πήγαινε": Le Poudre! Χαρούμενες φάτσες στο σαλέ: Τα όμορφα Καλάβρυτα από ψηλά: 27 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted January 19, 2016 επιτρεπεται το καπνισμα στο Σαλε? Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 19, 2016 Δεν υπάρχει κλειστός δημόσιος χώρος όπου να επιτρέπεται το κάπνισμα. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 20, 2016 Επιτέλους χιόνι !! 5 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,275 Report post Posted January 20, 2016 μα καλά, το πρωι απο τριπολη και επιστροφη απο πούντα? σας εφερε ζαλη η πουδροφαγία? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 20, 2016 Έπρεπε να πάμε στα μαγαζιά γιατί ένας από την παρέα αγόρασε μπότες! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 20, 2016 Δεν υπάρχει κλειστός δημόσιος χώρος όπου να επιτρέπεται το κάπνισμα. Το θέμα είναι, όπως και για κάθε νόμο, να εφαρμόζεται. Πολύ θετικη η εντύπωση από το σαλέ του ΧΚ Πηλίου την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς: να γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος στο σαλέ, να ανάβει τσιγάρο τύπος και να βλέπουμε τον εργαζόμενο στο μπαρ που τρέχει πανικόβλητος να εξυπηρετήσει ουρά μέτρων να φωνάζει στον θεριακλή ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Σε επόμενη περίπτωση θεριακλή που εμφανίστηκε είπαμε να...βοηθήσουμε τον εργαζόμενο και να παίξουμε εμείς το ρόλο του...αστυφύλακα. Μακάρι να εφαρμόζεται και στα υπόλοιπα σαλέ, μικρά και μεγαλύτερα και χωρίς την ανάγκη αστυνόμευσης 8 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 20, 2016 Μα δεν καπνιζει κανεις.στη φωτο ειναι σβησμενο το τσιγαρο. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 γατακια https://www.facebook.com/sadilee1989/videos/10153658897380365/ υγ. dust μην αρχισεις παλι τα δεν εχω φεισμπουκ....να κανεις!!! 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 20, 2016 Χτες υποτίθεται οτι θα έριχνε πολυ πράγμα. Εχουμε κάποια πληροφόρηση για το τι τελικα εγινε; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2016 είναι κλειστά τα σχολεία Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted January 20, 2016 Χτες υποτίθεται οτι θα έριχνε πολυ πράγμα. Εχουμε κάποια πληροφόρηση για το τι τελικα εγινε;Report από εργαζόμενο λέει για 30++ πόντους απ' τη βάση 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 20, 2016 Pas mal pas mal! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2016 Report από εργαζόμενο λέει για 30++ πόντους απ' τη βάση οι 30 στην βάση είναι 3 στην κορφή Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites