Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ashbury

Χ.κ. Καλαβρύτων 2015-2016

Recommended Posts

Θα ανεβει κανεις αυριο για καρπουλι;

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Θα ανεβει κανεις αυριο για καρπουλι;

Αυτός...1-0... :P :P :P

Πλάκα-πλάκα τα skibus ξεκίνησαν; Είχε την Κυριακή;

• Like 1

sinox-0.jpeg

:'( :'(

• Like 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

Πλάκα-πλάκα τα skibus ξεκίνησαν; Είχε την Κυριακή;

1 αμοναχο.... Πατακης

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Φτου φτου σκόρδα .................

Χρήστο θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο στο δεύτερο κομμάτι.....

Στο πρώτο, ξέρεις καλύτερα και από εμένα ότι όσο μειώνετε το ύψος του χιονιού τόσο αυξάνετε δραματικά η πιθανότητα να κάτση η στραβή.... πόσο μάλλον στο πρώτο χιόνι της χρονιάς..............

γι'αυτο μας βλεπεις και παμε σαν χ#σμ#νοι Βαγγο γι'αυτο και εγραψα πως αν ειχα φαρδυτερα πεδιλα και οχι πιστιαρικα ισως και να μην κρατιομουν αλλα νταξ σε αυτη την περιπτωση θα πηγαινα μονο σε κομματια που ειχα ξαναπερασει και θα ηταν τσεκαρισμενα ;)

• Like 1

DALTONS POW ROBBERY.....

Το τίμημα για το χρισμα του κλειδοκράτορα δε γνωριζει λογική απ ότι φαίνεται...

δεν ειναι θεμα λογικης αλλα εκτιμηση δυνατοτητων Πανο

το ανεφερα και πιο πανω ;)

τα παιδια πριν που αναφερουν τις περιπτωσης με τους σανιδαδες χωρις κρανος κλπ εκτιμουν οτι μπορουν να πανε παντου και κομματια.οκ...

υπαρχει και η λογικη που λεει δεν παω εκτος πιστας οταν εχει ριξει ενα μετρο πουδρα πανω σε παγωμενο

την τηρει κανεις ?? :P

γενικοτερα ολα ειναι θεμα προσοχης ..προσεχουμε για να εχουμε ;)

• Like 4

DALTONS POW ROBBERY.....

Βάζω το αυτοκίνητο για αυριο. όποιος ενδιαφέρετε να στείλει pm. Blackman σου έχω στείλει pm με το κινητό μου

και ενα βιντεακι για την προσοχη που λεγαμε στην ιδια κατεβασια με αυτη που εβαλα πιο πανω... αλλα και για το τι πεδιο ειχε χθες το βουνο....
CAUTION ...το περιεχομενο περιεχει σκληρα αμονταριστα πλανα :P :P :P

Στο σημειο που κεντραραμε τον βραχο και γω και ο Κωστας ο ηλιος ηταν απο πισω και φαινοταν σαν να ειναι σκια και οχι βραχος ... αλλα οπως ειπα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα
Μιχαλη λιγο περπατημα απο την κορυφογραμμη .. και εχει κιαλλες γραμμες πιο περα .. ;) θα ερχομουν αυριο για ενα volume 2 αλλα με κραταει η δουλεια πισω :( να περασετε καλα !!

Edited by skimad
  • Like 5

DALTONS POW ROBBERY.....

Εμ η μοδα εχει και τα παρατραγουδα της, ασχετα αν τα εχουυμε χιλιοπει και τα εχουμε καθαρογραψει κιολας...

Δυστυχως θα υπαρξουν θηματα διοτι δεν υπαρχει χιονοδρομικη παιδεια, πραγματικα λυπαμαι!!! Χιονοδρομουμε μερικα χρονια και ακομα με ηλιο και 8 βαθμους φοραμε την μοναδικη ασφαλεια που μπορει η τεχνολογια να παρεχει στον αναβατη ειτε σκιερ ειτε μηχανοβιο και λες σε κατι παιδακια να το φφορεσουν το μαμημενο και σε κοιτανε σαν εξωγηινο και τους λες κιολας οτι τα εχουμε ξαναπει και αυτοι, αντε γεια!!!

Ρε σεις και εμας εβραζε το αιμα μας αλλά διψουσαμε για ζωη, εσας ομως δεν σας βλεπω να εχετε την ιδια διψα... <_<

• Like 4

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Περι SkiBus ο λόγος...

Ο Πατάκης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αναμένουν από τις επόμενες ημέρες αλλά δε μου έδωσαν ακριβή ημερομηνία.

Ο Αμφιτρίωνας ξεκινάει αύριο πρώτο δρομολόγιο αν βγει.

Έκλεισα την 1η θέση... οργανωθείτε μπας κι ανέβουμε...

Καλή σεζόν :santa:

Περι SkiBus ο λόγος...

Ο Πατάκης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αναμένουν από τις επόμενες ημέρες αλλά δε μου έδωσαν ακριβή ημερομηνία.

Ο Αμφιτρίωνας ξεκινάει αύριο πρώτο δρομολόγιο αν βγει.

Έκλεισα την 1η θέση... οργανωθείτε μπας κι ανέβουμε...

Καλή σεζόν :santa:

Την κυριακη παντως ειχα μπροστα μου το vip του πατακη...

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Άλλο τρελλό ΣΥΝ που δεν ανέφερε κανείς ως τώρα... το baby-μπριζολάκι-lift για το πάρκο... Θα κάνει ΤΡΕΛΛΗ διαφορά στο βουνό να είναι μαζεμένος ο κόσμος εκεί. Είναι αυτό που φωνάζω για τον Παρνασσό εδώ και χρόνια. Αποσυμφορούνται τα άλλα λιφτ, οι πίστες, όλοι κάνουν αυτό που θέλουν στο βουνό χωρίς να μπλέκονται με άλλους.

:shuriken:

• Like 6

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Να προσθέσω κάτι μιας και εγώ δεν θεωρούμε καλός αλλα μεσαίου επιπέδου.

Είδα όπως και αλλα παιδιά στο βουνό πολλούς αρχαριους κυρίως με σανίδια να τραβερσαουν στην Στύγα.

Από περισυ ανέβαιναν πολλά παιδιά με το λεωφορείο από Πάτρα που δεν είχαν κάνει ποτέ και ανέβαιναν χωρίς δάσκαλο ούτε καν με κάποιον που ξέρει Στύγα. Έβλεπα παιδιά με το σανίδι στο χέρι επάνω γιατί δεν μπορούσαν να κατέβουν, πεσμένους κάτω κτλ.

Δεν υπάρχει παιδεία στο βουνό. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε οτι ο δάσκαλος χρειάζεται μας μαθαίνει όχι μόνο να κάνουμε αλλα πως θα προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο μου μάθημα που μου εδειχνε πως να δένω χωρίς να φεύγει το σανίδι πως να το αφήνω κτλ πριν καν ανέβω επάνω. Έκανα ενα χρόνο στο baby και δεν πήρα αέρα να ανέβω Στύγα. (Ίσως επειδή φοβάμαι και λιγο παραπάνω)

Προχθές λοιπόν είδα αρκετά παιδιά να προσπαθούν να στρίψουν στην κορυφή και πλέον αρχίζει να με πειραζει και εμένα όχι τόσο γιατί δεν μπορω να κάνω αλλα μια λάθος κίνηση να γίνει θα τους παρω μαζι μου κάτω και θα τρέχουμε.

Ίσως αυτό να γίνεται γιατί είναι κάποια άτομα που δεν θα κάνουν συνέχεια. Ανεβαίνουν δυο φορές να για να λένε οτι έκαναν.

Θεωρώ πως όλοι πρέπει να ξεκινάμε με ενα δάσκαλο έστω δυο μαθήματα για τα βασικά.

Γνώμη μου πάντα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 6

Θοδωρής.......με αγάπη!

Ο δάσκαλος απαραίτητος και στο σκι και στο snowboard.

Επίσης η έννοια "μία ώρα μαθηματάκι" ουσιαστικά δεν υφίσταται... Ναι, είναι αρχικά ένα κόστος, αλλά αν σκεφτεί κάποιος πόσες φορές ανεβαίνει παλεύοντας και χωρίς να διασκεδάζει, έχει απολύτως νόημα η διαδικασία του μαθήματος...

:shuriken:

• Like 6

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Ευκαιριες για γνωριμιες...

• Like 2

Κανείς για Πέμπτη για να μην πάω μόνος με τον Κλαουδάτο ή και Παρνασσό.

Ο Bujinkan μου είπε για χτες ότι ήταν όλα όπως την Κυριακή (και σε χιόνι και σε αναβατήρες), αλλά αυτή τη φορά απολάμβαναν το χιόνι μόνοι τους με τον Νικηφόρο.

(it's lonely at the top, κι' έτς!)

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Κανείς για Πέμπτη για να μην πάω μόνος με τον Κλαουδάτο ή και Παρνασσό.

Εσύ να γράψεις γράμμα στον Αη Βασίλη να χιονίσει στην Πετρούπολη, να βάλουν lift από το Λακιώτη μέχρι το Terra Petra, και να παραγγείλεις και μασελάκι στον οδοντίατρο!!!Ά, και να "ασημώσεις" και τα καινούργια atomic temper!!!Παλιόγερε!@#$%%

ski is talking to god!!

Εσύ να γράψεις γράμμα στον Αη Βασίλη να χιονίσει στην Πετρούπολη, να βάλουν lift από το Λακιώτη μέχρι το Terra Petra, και να παραγγείλεις και μασελάκι στον οδοντίατρο!!!Ά, και να "ασημώσεις" και τα καινούργια atomic temper!!!Παλιόγερε!@#$%%

φετος δεν θα τσουλάω μόνο αλλά θα

post-2380-0-04679900-1450801294_thumb.jpg

Edited by kosaitis
  • Like 2

μου αρεσει αυτη η κουβέντα περι φλουδοναυτικής (αυτοι που κανουν σκι σε φλουδα χιονιού.)

Εχουν ταυτόχρονα ολοι δίκιο και αδικο μαζι.

Περι ορέξεως...κολοκιθόπιτα, αλλωστε ο καθένας χτυπάει μοναχος του,

και ο καθένας ξερει (λέμε τωρα) το αντίτιμο για τις λιγες στροφες ευτυχίας.

ανάθεμα αν ηξερα , 3 στις 4 φορες, το ρισκο που επαιρνα αλλά και τώρα που το ξερω, απλά το αγνοώ...

το πολυ πολυ να πάθει υστερία το χιονοδρομικο και να κλεισει την νεραιδόραχη, αλλά η νεραιδόραχη φταίει?

τεσπα την ζημια την κανει το μονταζ, ο κοσμος πρεπει να βλεπει και το τσαλάκωμα πριν (για να φτασεις σε θεση) και μετα (γιατι δεν φτανουν οι στροφες, πρεπει και να φτασεις κατω) και τα ηλίθια (γιατι πως να το κανουμε δεν υπάρχει αξιοπρεπες σπάσιμο) και τα τραγικα (ποσες φορες θα παει η σταμνα?).

καταλαβαίνω να το κανεις για χρήματα, καταλαβαίνω να το κάνεις για κ@βλ@

δεν καταλαβαίνω γιατι τοση εικόνα αλλά σιγα μωρε ειναι του καιρού, παλια γραφαν διηγήματα.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Η περσινή σεζόν ήταν για μένα η πρώτη σεζόν με την κόρη μου (4,5 ετών) στο βουνό.

Ήταν θα έλεγα καλύτερα η entry season στο σκί γιατί με βουνό έχει επαφές από μηνών.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι το κέντρο δεν είναι και τόσο φιλικό (όσον αφορά την εκμάθηση-εισαγωγή στο σκί) προς τα παιδιά.

Η έλλειψη υποδομών για παιδιά είναι από τα μεγάλα μείον του κέντρου.

Και δεν εννοώ μια παιδική χαρά για baby sitting που υπήρχε ,

αλλά ενός kindergarden που τα παιδιά θα μάθουν υποσυνείδητα μέσα από το παιχνίδι.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει σε όλα τα Ελληνικά ΧΚ (με εξαίρεση ίσως την σχολή του Μάκη Λογιοτατίδη στην Βασιλίτσα) ,

απλά το γράφω εδώ γιατί ο Χελμός είναι το βουνό που επισκέπτομαι και με ενδιαφέρει.

• Like 5

Για αυτόν τον σκοπό , ενός παιδικού playground εκμάθησης σκι , την θέληση και ευθύνη προτίστως την έχουν οι σχολές και μετά το κέντρο σχετικά με τις παροχές, γιατι ένας τέτοιος χώρος θέλει συντήρηση καθημερινή, αρα χρόνο, χρήμα και πάει λέγοντας.
Το ερώτημα ειναι αν θέλουν οι σχολές και μετά αν θέλει το κέντρο.

• Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Γράψε λίγο ποιο αναλυτικά τι θα ήθελες να υπάρχει

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Πρέπει να δείξει ενδιαφέρον κάποια σχολή πρώτα και αυτή να αναθέσει στο προσωπικό της , εκπαιδευτές που ασχολούνται μόνο με το playground , να σχεδιάσουν την δομή ενός τέτοιου πάρκου (εξοπλισμος, σημαίες, κώνοι, κοντάρια, κτλ) καθώς και την συντήρηση! Μετά πηγαίνουν στην διοικηση και συζητούν κόστος, χρόνος, χώρος.Αυτό επιτάσει η κοινή λογική. Με αυτήν την σειρά.

Επειδή όμως οι σχολές δεν νομίζω οτι ενδιαφέρονται τότε κανενας άλλος δεν μπορεί να το κάνει και ουτε νομίζω υποχρεούται.

Στην βορεια Ελλάδα που ειμαι τα τελευταία 5 χρόνια , τα πράγματα ειναι διαφορετικά . Εδώ οι σχολές όχι μόνο ενδιαφέρονται για τα παιδιά αλλα κάνουν και πολύ καλή δουλειά.... αλλος κόσμος....άλλη νοοτροπία.

Την συγκριση την κάνω με την εποχή που ήμουν εγώ στον νότο. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει απο τότε, να έχουν γινει προσπαθειες κτλ δεν ξέρω...αλλα μάλλον απο οτι διαβάζω εδω...

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 4

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...