kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2015 Τελικά ξέρουμε αν θα λειτουργήσει το σαλεδάκι στην κορυφή του Βάκχου φέτος; Αν θα λειτουργούν οι τουαλέτες του; Βασικά πράγματα αυτά για ένα χιονοδρομικό του εξωτερικού, πυρηνική φυσική για εμάς... Αν ειναι Χρηστο να το κανουν παλι ΤΕΚΕ οπως περυσι καλυτερα να μην λειτουργησει :veryangry: Αντε με τους "£$£"% και τον καπνο τους επιτελους!!!! :veryangry: :veryangry: 7 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 29, 2015 Απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να πηγαίνουν οι καπνιστές έξω για κάπνισμα ; Εμείς δηλαδή στην υπόλοιπη Ευρώπη πως τα καταφέρνουμε ; 12 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 29, 2015 Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πάσχει σοβαρά σε αυτό το θέμα. Αρκείται μόνο σε συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ οι υπάλληλοι εντός του σαλέ κάνουν σπάνια προσωπικές παρεμβάσεις. Ο πατέρας μου (ετών 75) πέρυσι είχε τολμήσει να κάνει παρατήρηση για το κάπνισμα σε άλλο κύριο (ετών 30-40) και τραμπουκίστηκε κανονικότατα, ενώ όταν ανέφερε το περιστατικό στο προσωπικό η απάντηση που έλαβε ήταν "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εμείς τους το λέμε, αλλά...". Δυστυχώς όταν μου είπε το περιστατικό, το εν λόγω καθίκι είχε φύγει, αλλιώς εγώ κι ο αδερφός μου θα είχαμε γίνει διάσημοι εκείνη τη μέρα. 14 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted December 29, 2015 Τουλαχιστον μεχρι τωρα το καπνισμα απαγορευεται στο σαλε στα Κελλαρια, δεν υπαρχουν πουθενα τασακια και η ατμοσφαιρα ειναι πεντακαθαρη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2015 Απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να πηγαίνουν οι καπνιστές έξω για κάπνισμα ; Εμείς δηλαδή στην υπόλοιπη Ευρώπη πως τα καταφέρνουμε ; Γιατι φιλε Γιαννη ποιο σκ$*&^@ λαος απο εμας τους Ελληνες δεν υπαρχει σε ολο τον κοσμο...... απο την αλλη ειμαστε καρακομπλεξικοι με τον και καλα πολιτισμο μας τρομαρα μας..... 5 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 29, 2015 Οι αρχαίοι έλληνες ανακάλυψαν το σκι πάντως 7 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 29, 2015 Και τους μπάφους για τους χρησμούς, μη ξεχνιόμαστε ε? 10 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,260 Report post Posted December 29, 2015 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,260 Report post Posted December 30, 2015 σαββατο 2 γεναρη? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 30, 2015 Ας χιονίσει επιτέλους, να μην ξαναδούμε εικόνες σαν την χθεσινή στα Κελάρια: (9855_1540065286307497_1936938716658046120_n.jpg) 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted December 30, 2015 Στην κάμερα πάντως φαινόταν πριν λίγο σαν να βρέχει Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 30, 2015 Έχουμε καθόλου εικόνα τι γίνεται επάνω; Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 30, 2015 Things are not looking good, αλλά έτσι κι αλλιώς αύριο είναι η σοβαρή μέρα για χιονόπτωση νομίζω... Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
akourou 19 Report post Posted December 30, 2015 η κακοκαιρια εχει σταματησει στον Πολυδροσο και την Αμφικλεια. Το βουνο ειναι καθαρο ακομα. δειτε τις καμερες. http://parnassos.gr/index.php/webcams Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 31, 2015 Και μια και ξεκίνησε η λειτουργία (κουτσα στραβά) μήπως να βάζανε σε λειτουργία όλες τις κάμερες; Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν. Το τι θα δούμε, είναι πρωτοχρονιάτικο (δώρο ή ανέκδοτο) Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted December 31, 2015 Τζίφος.http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/ Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 31, 2015 Τσαμπα το κρυο που φαγαμε... :crybaby: Ελπιζω να αλλαξει κατι στην πορεια.... ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 31, 2015 Καλά δεν το συζητώ, στο Ζεμενό θες αλυσίδες και στο χιονοδρομικό ακόμα χώμα How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted December 31, 2015 υπαρχει ελπιδα να ριξει κάτι παραπάνω ή αυτή ηταν? Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 31, 2015 Δύσκολα θα ρίξει πολύ στο Χ/Κ αφού οι χιονοπτώσεις προέρχονται από νεφώσεις χαμηλού ύψους. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 31, 2015 Καλά δεν το συζητώ, στο Ζεμενό θες αλυσίδες και στο χιονοδρομικό ακόμα χώμαποτς γκενεν ατο;! 3 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 31, 2015 (edited) γκενεν.... γκενεν ........... :evil: (αν μετάφρασα σωστά.....) Μην αγχώνεστε, από 7 του μήνα που φεύγουν και οι γιορτές (ο νοών νοείτω) θα είναι όλα ΚΟΜΠΛΕ ........................ Edited December 31, 2015 by vangelis_k 5 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted December 31, 2015 Aπο την live καμερα της Φτερολακας,τωρα φαινεται αξιοπρεπης χιονοπτωση... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 31, 2015 Από 7 και μετά όμως αρχίζουν κάργα και οι δουλειές γι αυτό σπαζόμαστε αμ γκένεν...μπρρρ 1 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 31, 2015 (edited) Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ να περάσουν οι δύσκολες ώρες... "Έρχεται ο Ντούκου!" "Εμπλοκή με τη μεταγραφή Ντούκου!""Τα ρέστα του ο Πρόεδρος για τον Ντούκου!" Edited December 31, 2015 by PhaethonF1 8 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites