gioand 1,811 Report post Posted November 7, 2015 ολο και μεγαλύτερη φαίνεται η διάρκεια της καλοκαιρίας, ας αλλάξει και το Δεκέμβριο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted November 9, 2015 Για 23-24 του μήνα κάτι φαίνεται να αλλάζει νομίζω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted November 9, 2015 (edited) Mακαρι ρε φίλε αλλά δεν το βλέπω, ashbury νομίζω πιο πολύ βοηθάνε τα ensemble κυλιώμενα να αλλάζουν. Το καρδιογράφημά μας To ότι δεν το βλέπω δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, απλά νομίζω ότι όπως είναι τώρα οι διατάξεις δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι θα γίνει μετά από 10-12 μέρες. Πάντως μέχρι 20 του μήνα είμαστε κομπλέ κανονικότατο καλοκαίρι με λιακάδες Edited November 9, 2015 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted November 9, 2015 To ότι δεν το βλέπω δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, απλά νομίζω ότι όπως είναι τώρα οι διατάξεις δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι θα γίνει μετά από 10-12 μέρες. Πάντως μέχρι 20 του μήνα είμαστε κομπλέ κανονικότατο καλοκαίρι με λιακάδες Φέτος, θα κάνουμε σκι; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted November 9, 2015 (edited) Θα χιονίσει στα βουνά φέτος, ήδη χιόνισε αμάν πια όλο παράπονα είμαστε Edited November 9, 2015 by ΜΙΚ 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted November 9, 2015 Όπως είδες, εγώ ήδη πάτησα χιόνι σε ελληνικό βουνό. Αλλά δεν ήταν αρκετό ούτε για χιονοπολεμο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted November 10, 2015 Η καλοκαιρία συνεχίζεται, ιδανικές θερμοκρασίες για ποδήλατο, τρέξιμο....Αισιοδοξία, ο καιρός θα αλλάξει την σωστή εποχή εφέτος, ελπίζω! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 10, 2015 Το πρωί μπορεί 20+ αλλά το βράδυ 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted November 10, 2015 Που χάθηκες εσύ βρε; καλό μηνα Τώρα ξυπνάνε οι αρκούδες Γιάννη, τώρα που κρυώνει ο καιρός... Μας φάγανε οι επιμορφώσεις και τα σεμινάρια καλοκαιριάτικα, τώρα στα...γεράματα, παραμόρφωσις λέμε 1 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 10, 2015 Βαγγέλη εισαι zermatt απο τωρα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted November 10, 2015 Το πρωί μπορεί 20+ αλλά το βράδυ IMG_20151109_223655.jpg Πού αυτό; Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 11, 2015 Βαγγέλη εισαι zermatt απο τωρα; :evil: Πού αυτό; Στα 160μ της Δροσιάς Κυπαρισσίου :yes Τι σου κάνει η ρεματιά............. 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted November 11, 2015 Ξεχάσαμε να κλαφτούμε σήμερα. Για Ελλάδα παιδιά φοβάμαι ότι το καλοκαίρι παίρνει παράταση. Γιούπιιι θα γλυτώσουμε πετρέλαιο και θα πετάξουμε. Για Άλπεις κάτι πάει να κάνει επόμενη βδομάδα, μεθαύριο θα ξέρουμε. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted November 11, 2015 (edited) Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Εμείς θέλουμε 3 καλά χιόνια μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχουμε 1,5 μήνα μπροστά μας. Όσες φορές έπεσαν αυτά τα 3 χιόνια τον Νοέμβριο, τα Χριστούγεννα μαζεύαμε χόρτα. Μπορεί τις πρώτες 2 εβδομάδες του Δεκεμβρίου να ρίξει τα 3 αυτά χιόνια;;;; Τότε θα έχουμε καλές γιορτές. Και αυτό δεν φαίνεται από τώρα. Υπομονή. Ας κάνει τώρα "παλιόκαιρο", να γλυτώσουμε και πετρέλαιο, να πάρει και λίγη φόρα ο καιρός να το ρίξει όταν πρέπει. Edited November 11, 2015 by mil 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted November 12, 2015 (edited) Ποιος έριξε φόλα στον Αζόρ και κοιμάται του καλού καιρού;; Πότε θα φύγει αυτό το κόκκινο-κίτρινο χρώμα πάνω από την Ελλάδα ( ...οεο ) και επιτέλους θα πάρει το μπλε που της αξίζει;;; Πότε θα έρθει το κρύο για να σταματήσει το συνάχι μου;;; Oι απαντήσεις προσεχώς....(αλλά όχι ορατές ακόμα!) Γιώργος Edited November 12, 2015 by GPILOT Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted November 12, 2015 Ρε παιδιά λίγο κρύο να πεθάνει κανένα μικρόβιο. Μας έχει ρημάξει...Θα ρίξει φέτος, θα ρίξει. Το κρατάει για τις γιορτές Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted November 13, 2015 στα διαπόρια χθες το νερο στα 20-21, ορατοτητα μονο 15 μετρα. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted November 13, 2015 ποτε θα ερθει ο χειμωνας????????? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 13, 2015 Καλύτερα τώρα το γαιδουροκαλόκαιρο......... παρά στα μέσα Δεκάμβρη !!!!!!!!!!! 10 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 13, 2015 Και μπορεί στα μέρη μας το καλοκαιράκι να καλά κρατεί αλλά στην απο κει πλευρά άρχισαν τα όργανα και μάλιστα επισπεύδουν κατά μία βδομάδα το άνοιγμα λόγω πρόορων χιονοπτώσεων !!!!!! http://snow.whistler-blackcomb.com/whistlercam/roundhouse2.jpg 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted November 13, 2015 στα διαπόρια χθες το νερο στα 20-21, ορατοτητα μονο 15 μετρα. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Πήγαμε για ψάρεμα; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted November 14, 2015 Σωστός ο Βαγγέλης, καλύτερα τώρα η ζέστη παρά Χριστουγεννιάτικα! Πάντως ο Νοέμβρης φαίνεται να τελειώνει με χαμηλότερες θερμοκρασίες και ίσως με καθαρά χειμωνιάτικες προοπτικές. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted November 14, 2015 Πήγαμε για ψάρεμα; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιέπ... χαμος γινώταν, ουτε καλοκαίρι δεν ειχε τετοια κινηση, εποχη χταποδιου βλέπεις... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 14, 2015 Οποίος εχει ote tv βάλτε τωρα extreme channel να δείτε καλαβρυτα!! Off topic το ξέρω αλλα δεν ήξερα που να το βάλω ώστε να το δουν αρκετοί και σύντομα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted November 16, 2015 Κάποιος μάντης μήπως έχει πληροφορίες για το πότε θα βρέξει; Ελπίζω ότι δεν θα ξαναζήσουμε το 2007 (αν θυμάμαι σωστά τη χρονιά). Quote Share this post Link to post Share on other sites