pka 1,173 Report post Posted December 30, 2015 Φεύγω σήμερα από το Μπανσκο, μια μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Η κατάσταση στο χιονοδρομικό μπορεί να χαρακτηριστεί έως επικινδυνη. Υπάρχει μόνο μια πιστα ανοιχτή ψηλά με αποτέλεσμα όλοι οι βλαμμένοι να μαζεύονται εκεί. Εμένα με εμβολισε μια ηλίθια και παραλίγο να με στείλει στον άλλο κόσμο και η μικρή μου κορη ακούει το σουρσιμο απο τα σνοουμπορντ που ερχονταν μεσα στο πληθος χωρίς αύριο, και βάζει αυτομάτως τα κλάματα. Δημιούργησαν τα ζωα στο παιδί εξαρτημένο ανακλαστικό. Και μια απεχθεια για τα σνοουμπορντ και αυτούς που τα καβαλάνε. Θα μου πεις ας πήγαινες 8 με 10 ή 3 με 5 που δεν έχει κοσμο. Δεν με βόλευε. Αυτό πάντως που έζησα δεν το εχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Αυτό δεν ηταν σκι, ήταν αγώνας επιβίωσης. Να πω βεβαια ότι μόλις έφτανες στη πρωτη διακλαδωση ο κόσμος μοιραζόταν και τα πράγματα ηρεμούσαν. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη στο Μπάνσκο σας προτείνω να πηγαίνετε στις κλειστές πίστες όπως κάναμε τελικά εμείς. Εκεί θα έχετε να προσέχετε μόνο τις πολλές πέτρες που βρίσκονται μπροστά και όχι τα άσχετα ζώα που έρχονται από πίσω σας. Αυτοί δεν έρχονται στις πέτρες για να μη χαλάσει το σανιδι. Και αναζητήστε αξιόπιστες πληροφορίες για την κατάσταση στο χιονοδρομικό. Μη πιστεύετε ότι βλεπετε στο σαιτ του. Τα κανονια δουλεύουν μόνο για τις κάμερες. Ενώ αναφέρεται ότι είναι ανοικτός ο χιονοδρομικός δρόμος που κατεβαίνει στη πόλη στη πραγματικότητα είναι θεόξερος και φυσικά θεόκλειστος. Και οι απατεώνες δεν φτάνει που τον δίνουν ανοικτό, εχουν στρώσει και με χιόνι τα τελευταία μέτρα πριν την πόλη που φαίνονται στη κάμερα για να ολοκληρωθεί η απάτη. Υπομονή μέχρι να χιονισει. 6 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 30, 2015 Καλημερα ,στο σάιτ γραφει οτι ειναι ανοικτές μονο 4 πίστες ο δρόμος τον διχνει κλειστός 17-18 Τωρα φευγεις που ξεκιναει να χιονίζει Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted December 30, 2015 Φεύγω σήμερα από το Μπανσκο, μια μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Η κατάσταση στο χιονοδρομικό μπορεί να χαρακτηριστεί έως επικινδυνη. Υπάρχει μόνο μια πιστα ανοιχτή ψηλά με αποτέλεσμα όλοι οι βλαμμένοι να μαζεύονται εκεί. Εμένα με εμβολισε μια ηλίθια και παραλίγο να με στείλει στον άλλο κόσμο και η μικρή μου κορη ακούει το σουρσιμο απο τα σνοουμπορντ που ερχονταν μεσα στο πληθος χωρίς αύριο, και βάζει αυτομάτως τα κλάματα. Δημιούργησαν τα ζωα στο παιδί εξαρτημένο ανακλαστικό. Και μια απεχθεια για τα σνοουμπορντ και αυτούς που τα καβαλάνε. Θα μου πεις ας πήγαινες 8 με 10 ή 3 με 5 που δεν έχει κοσμο. Δεν με βόλευε. Αυτό πάντως που έζησα δεν το εχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Αυτό δεν ηταν σκι, ήταν αγώνας επιβίωσης. Να πω βεβαια ότι μόλις έφτανες στη πρωτη διακλαδωση ο κόσμος μοιραζόταν και τα πράγματα ηρεμούσαν. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη στο Μπάνσκο σας προτείνω να πηγαίνετε στις κλειστές πίστες όπως κάναμε τελικά εμείς. Εκεί θα έχετε να προσέχετε μόνο τις πολλές πέτρες που βρίσκονται μπροστά και όχι τα άσχετα ζώα που έρχονται από πίσω σας. Αυτοί δεν έρχονται στις πέτρες για να μη χαλάσει το σανιδι. Και αναζητήστε αξιόπιστες πληροφορίες για την κατάσταση στο χιονοδρομικό. Μη πιστεύετε ότι βλεπετε στο σαιτ του. Τα κανονια δουλεύουν μόνο για τις κάμερες. Ενώ αναφέρεται ότι είναι ανοικτός ο χιονοδρομικός δρόμος που κατεβαίνει στη πόλη στη πραγματικότητα είναι θεόξερος και φυσικά θεόκλειστος. Και οι απατεώνες δεν φτάνει που τον δίνουν ανοικτό, εχουν στρώσει και με χιόνι τα τελευταία μέτρα πριν την πόλη που φαίνονται στη κάμερα για να ολοκληρωθεί η απάτη. Υπομονή μέχρι να χιονισει. Καλημερα, εγω θα διαφωνισω σε καποια απο αυτα.. Και καλο ειναι να εισαι πιο αντικειμενικος γιατι ο κοσμος σχηματιζει μια γνωμη και καποιον μπορει να τον αποτρεψεις απ το να παει. 1. Οσων αφορα τις πιστες θα συμφωνισω, αλλα σκεψου οτι δεν εχει χιονισει, και πας εις γνωση σου να κανεις σε τεχνικο, γνωριζοντας τα αρνητικα του. 2. ο κοσμος, δεν μου φανηκε πολυς σε βαθμο που περιγραφεις. Συγγεκριμενα θα ελεγα οτι ενα Σ/Κ στα Καλαβρυτα ή στον Παρνασσο εχει περισσοτερο συνοστισμο στις πιστες. 2 Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
swordfish 100 Report post Posted December 30, 2015 Που να βρεθείς και τριήμερο καθαρά Δευτέρας και να έχει και παγκόσμιο downhill.... Κυριολεκτικά της Πόπης.... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 30, 2015 Κυριοι,το εχουμε εξαντλησει το θεμα με το κοσμο στο Μπανσκο.. 1).Τις μερες των Χριστουγεννων και οταν εχουν αγωνες,εχει παρα πολυ κοσμο. 2).Οσοι γουσταρουν να κανουν σκι και δεν εχουν παιδια κοπελα κτλ κτλ,0820 ειναι καθε πρωι στη γονδολα,με καρτα αγορασμενη απο την προηγουμενη το απογευμα!!Ετσι εκανα περυσι ,ειχα παει 24/12 με 29/12 και χορτασα σκι..Στις 1230 κατεβαινα κατω και πουλουσα την καρτα,κατι που δεν το συνιστω πλεον γιατι ακουσα οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα. Εχει κανεις εικονα τι γινεται φετος με τις μαγνητικες καρτες??Το πασο εννοω.Περυσι ακουγοταν οτι εχει γινει αυστηρα προσωπικο,με φωτογραφια στο κουμπιουτερ που σε βλεπουν ολοι οι λιφτιερηδες και αν εισαι καποιος αλλος,σου κλεινουν και δε σε αφηνουν να περνας..ισχυει?? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 30, 2015 Εχει κανεις εικονα τι γινεται φετος με τις μαγνητικες καρτες??Το πασο εννοω.Περυσι ακουγοταν οτι εχει γινει αυστηρα προσωπικο,με φωτογραφια στο κουμπιουτερ που σε βλεπουν ολοι οι λιφτιερηδες και αν εισαι καποιος αλλος,σου κλεινουν και δε σε αφηνουν να περνας..ισχυει?? Ισχύει 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted December 30, 2015 Χιονίζει αυτή τη στιγμή στη πόλη του μπανσκο, η χιονόπτωση πάνω στο χκ είχε αρχίσει ξημερώματα 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adapap 5 Report post Posted December 30, 2015 Έχουν γίνει πιό αυστηρά τα πράγματα. Στο πιατάκι τσεκάρισαν και σταμάτησαν άτομο μπροστά μου που είχε κάρτα του φίλου της. Στα υπόλοιπα δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Για τον κόσμο θα συμφωνήσω ότι μέτα της 12:30 είναι απίστευτα πολύς . Εμείς ανεβήκαμε 29/12 με τα παιδια με το αυτοκίνητο αργά και περιμέναμε τόσο στα εισητήρια για το πάρκινγκ όσο και για να μας αφήσουν να περάσουμε αργότερα αφού έπρεπε να φύγει αυτοκίνητο απο κάτω για περάσει το επόμενο. Για νοίκιασμα εξοπλισμού έχουν ανοίξει και άλλοι πλην των γνωστών με καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση (ψάξτε περισσότερο) επειδή αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε λόγω τεχνητού...... Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted December 30, 2015 Εχει κανεις εικονα τι γινεται φετος με τις μαγνητικες καρτες??Το πασο εννοω.Περυσι ακουγοταν οτι εχει γινει αυστηρα προσωπικο,με φωτογραφια στο κουμπιουτερ που σε βλεπουν ολοι οι λιφτιερηδες και αν εισαι καποιος αλλος,σου κλεινουν και δε σε αφηνουν να περνας..ισχυει?? Ετσι ειναι, δυστυχως.. την πατησα την 1η μερα, που αγορασα καρτα καποιου αλλου 35 leva.. φυσικα, με σταματησαν, και χαρησα σε καποιον ουσιαστικα 35 leva! :( Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 30, 2015 Αυτα με της κάρτες δεν γινουντε πια Εειναι ο ελενχος πολυ αυστηρός και ειναι πολυ δυσκολο να πετύχεις ,εχει τροπο ηδικα για τους σνουμπορντερς!!! Αλλα αυτα απο κοντα 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 30, 2015 Οποτε για να βοηθησουμε οσους θελουν να κανουν σκι και μονο(χωρις παιδια,κοπελες κτλ),η λυση ειναι,απο το προηγουμενο απογευμα νομιζω 1700-1830 ειναι ανοικτα τα εκδοτηρια διπλα στη γονδολα που αγοραζεις πασο για την επομενη μερα.Το αγοραζατε κανονικα, και την επομενη μερα, 0820 βρισκεστε ΗΔΗ στην μηδαμινη ουρα για τη γονδολα..Σιγα σιγα ανεβαινετε πανω μεχρι κορυφη, και εχετε μπροστα σας κανα 3ωρο γεματο να κανετε σκι με σχετικη ανεση μεχρι τις 1230 που αρχιζει να γινεται χαμος...Αυτο επαναλαμβανω μονο γιορτες και οταν λειτουργει οπως τωρα το 1/4 και λιγοτερο του βουνου.. Οταν δουλευει ολο το βουνο ή ειναι εκτος γιορτων,μοιραζεται ο κοσμος. 4 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 30, 2015 Bansko, γιορτές και ειδικά με μερική λειτουργεία.......απλά δεν πας για σκι...........εκτώς αν κανείς παρά πολλούς συμβιβασμούς , απλά για να πειςν οτι δενν πεταξες τα λεφτά σου! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 30, 2015 Φιλε,πες μου που πας για σκι στης γιορτές ,παντου τα ηδια ειναι,αλλα και εμεις για να περασουμε καλα παμε,για αυτο αφήστε τη γρινια και τη μουρμούρα και αντε καλη χρωνια και να περνατε καλα!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 31, 2015 Γύρισα σήμερα και είπα να ρίξω μια ματια στο θέμα Καλημερα, εγω θα διαφωνισω σε καποια απο αυτα.. Και καλο ειναι να εισαι πιο αντικειμενικος γιατι ο κοσμος σχηματιζει μια γνωμη και καποιον μπορει να τον αποτρεψεις απ το να παει. 1. Οσων αφορα τις πιστες θα συμφωνισω, αλλα σκεψου οτι δεν εχει χιονισει, και πας εις γνωση σου να κανεις σε τεχνικο, γνωριζοντας τα αρνητικα του. 2. ο κοσμος, δεν μου φανηκε πολυς σε βαθμο που περιγραφεις. Συγγεκριμενα θα ελεγα οτι ενα Σ/Κ στα Καλαβρυτα ή στον Παρνασσο εχει περισσοτερο συνοστισμο στις πιστες. Ήμουν απόλυτα αντικειμενικός για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Bansko στις 28-29/12. Δεν έκανα την περιγραφή για να αποτρέψω κάποιον αλλά για να προειδοποιήσω αυτούς (τους πολλούς) που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την κατάσταση. Εγώ να πω την αλήθεια το περίμενα, αλλά δεν μπόρεσα να εκτιμήσω σωστά την υπομονή μου. Που εξαντλήθηκε. Η κατάσταση δεν είχε την παραμικρή σχέση με τον συνηθισμένο συνωστισμό στα Καλάβρυτα ή τον Παρνασσό. Ήταν πραγματικά επικίνδυνα στο πάνω μέρος και προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιες συνθήκες τα 30 χρόνια που κάνω σκι. Μιλάμε για αγώνα επιβίωσης. Θα μου πεις μπορεί να μην μου έτυχε ή μπορεί και να είμαι καλομαθημένος. Ο κόσμος δεν ήταν καθόλου πολύς. Οι περίφημες ουρές στη γόνδολα δεν υπήρχαν. Πήγα και τις δύο μέρες μετά τις 9, και σε 5 λεπτά ήμουν επάνω στη γόνδολα. Στην έκδοση εισιτηρίου δεν υπήρχε άλλος μπροστά μου την ώρα που πήγα. Το πρόβλημα το δημιουργούσε το γεγονός ότι όλοι συγκεντρώνονταν στο πάνω μέρος σε μία πίστα, η οποία μετά τις 10-11 είχε μετατραπεί σε χωράφι και στην οποία κάποιοι επέτειναν το πρόβλημα με τον τρόπο που κατέβαιναν. Το καλύτερο σκι το κάναμε στις πίστες που ήταν κλειστές με δίχτυα, και απέφευγαν το μποτιλιάρισμα του πάνω μέρους.. Bansko, γιορτές και ειδικά με μερική λειτουργεία.......απλά δεν πας για σκι...........εκτώς αν κανείς παρά πολλούς συμβιβασμούς , απλά για να πειςν οτι δενν πεταξες τα λεφτά σου! Έχω πάει στο Bansko γιορτές, με άπειρο κόσμο και τρελή ουρά στη γόνδολα, και αυτές οι συνθήκες δεν υπήρχαν. Μόλις ανέβαινες ο κόσμος μοιραζόταν και το σκι ήταν καταπληκτικό. Το πρόβλημα το δημιούργησε η μερική λειτουργία του κέντρου και η έλλειψη επιτήρησης από το χιονοδρομικό στο συγκεκριμένο σημείο. Αν παίρναν 5-10 κάρτες όλα θα ήταν καλύτερα. Φιλε,πες μου που πας για σκι στης γιορτές ,παντου τα ηδια ειναι,αλλα και εμεις για να περασουμε καλα παμε,για αυτο αφήστε τη γρινια και τη μουρμούρα και αντε καλη χρωνια και να περνατε καλα!!! Δεν έγραψα για να γκρινιάξω ή να μουρμουρίσω, αλλά για να ενημερώσω για τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν. Ειδικά που είδα ότι η πληροφορίες που δίνονταν από το χιονοδρομικό ήταν ψεύτικες (πίστες θεόκλειστες που φαίνονται ανοικτές, κανόνια που δουλεύουν μόνο για την κάμερα, διαδρομές στρωμενες μόνο όσο βλέπει η κάμερα). Εγώ τέτοια πληροφόρηση ψάχνω στο φόρουμ κι όχι ευχές ή δοξολογίες. Όσο για τις κάρτες που γράφετε, να σας πω ότι εγώ είχα από πολύ παλιά κάρτες με φωτογραφία, τις οποιες όμως όταν πήγα να τις φορτώσω τις αντικατέστησαν με άλλες καινούργιες χωρίς φωτογραφία αυτή τη φορά και οι οποίες δεν παραπέμπουν με κανένα τρόπο στον χρήστη. Οπότε αυτά που λέτε για αυστηροποίηση κλπ, μπορεί να ισχύουν, αλλά όπως φαίνεται όχι πάντα. Τη μέρα που δεν πήγα για σκι, πήγα στο διπλανό χωριό (Banya) και το έριξα στα θερμά λουτρά. Με 7 λέβα οι μεγάλοι και 3 οι μικροί ήταν υπέροχα και θα είναι πολύ καλά και χαλαρωτικά μετά και από μια μέρα σκι, μιας και η ανοικτή πετροπισίνα κλείνει μετά τις 8 το βράδυ. 7 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 31, 2015 Για το ski pass, όταν την εκδίδεις σε βγάζουν φωτογραφία στο εκδοτήριο, η οποία μπορεί να μην εκτυπώνεται πάνω στην κάρτα όπως παλιά αλλά υπάρχει σαν δεδομένο μέσα στην μαγνητική. Όταν λοιπόν περνάς από τον αυτόματο έλεγχο για να πάρεις το lift, σε φωτογραφίζει μια κάμερα ταυτόχρονα που σημαδεύει το σημείο. Μέσα στο σπιτάκι υπάρχει άτομο που κάνει αυτή τη δουλειά. Κοιτάει την οθόνη και κάνει την ταυτοποίηση. Αυτόματο σύστημα ελέγχου έχει και στην Βασιλίτσα αλλά πολύ πιο απλό. Όταν περνάς από τον έλεγχο, ακούγεται μια φωνή από το μηχάνημα: Άντρας ή Γυναίκα. Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 31, 2015 Για το ski pass, όταν την εκδίδεις σε βγάζουν φωτογραφία στο εκδοτήριο, η οποία μπορεί να μην εκτυπώνεται πάνω στην κάρτα όπως παλιά αλλά υπάρχει σαν δεδομένο μέσα στην μαγνητική. Εμάς δεν μας φωτογράφησε κανείς. Και δεν είχαμε όλοι κάρτες από παλιά για να πω ότι είχσν φυλαγμένη την (αγνώριστη) φωτογραφία. Και πήγε ένας για όλες τις κάρτες κι έτσι αποκλείονται ακόμη και σενάρια συνομωσίας με κρυφές κάμερες κλπ. Απλά οι δικές μας κάρτες ήταν απρόσωπες. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 31, 2015 Μπορει να ισχύει. Περυσι σταματησαν μπροστά μου ατομο με αλλο χρώμα μπουφαν. Δεν ειναι κρυφες οι κάμερες φαινονται στα αριστερά. send from mob with tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 31, 2015 (edited) Και πήγε ένας για όλες τις κάρτες Υπάρχουν access points σε διάφορα μέρη, που ακόμα και αν πάει ένας για παραπάνω κάρτες, το μηχάνημα θα κάνει photo matching έτσι κ αλλιώς. Πάντως Παναγιώτη και εγώ την ίδια κατάσταση φαντάστηκα. Και αν συνυπολογίσεις την έλλειψη χιονιού, αν δεν φορτώσουν και άλλες πίστες με τεχνητό θα είναι ακόμα πιο δύσκολα το τριήμερο (προσωπική μου γνώμη). Βέβαια από την άλλη, το σκι με πολυκοσμία είναι μια καλή προπόνηση όπως και το σκι στον πάγο edit: Πόσες πίστες λειτουργούν τώρα? 4? Πρόκειται να ανοίξουν κ άλλες? Edited December 31, 2015 by Kyriakoschar Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2015 Εμάς δεν μας φωτογράφησε κανείς. Και δεν είχαμε όλοι κάρτες από παλιά για να πω ότι είχσν φυλαγμένη την (αγνώριστη) φωτογραφία. Και πήγε ένας για όλες τις κάρτες κι έτσι αποκλείονται ακόμη και σενάρια συνομωσίας με κρυφές κάμερες κλπ. Απλά οι δικές μας κάρτες ήταν απρόσωπες. Καλημερα !!!Δεν το βλεπεις εσει αν σε φωτογραφίζουν ι οχι!! Ουτε στην καρτα φενετε!! Οταν εχεις αγοράσει την καρτα και περνας προτο λιφτ ,εκει σε απομνιμεβει και μετα ,μονο στα αλλα λιφτ γινετε ταυτοποιήσει !! 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2015 Περεσι χάλασαν 200000 για να αποφύγουν της αλλαγες καρτον( ειμουν ο μεγαλητερος ηποστιρικτης του δαλαβερι αυτο αλλα κριμα) ααα μου εχουν διαγράψει και ποστ εδω που δασκάλευα τον κοσμο να το κανει 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 31, 2015 Λογικό δεν είναι; Δεν μπορούμε να γράφουμε τέτοια πράγματα στο forum pepe. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 31, 2015 Που θα πάει, δεν θα το βρω το κουμπάκι ; https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 31, 2015 Φιλε,πες μου που πας για σκι στης γιορτές ,παντου τα ηδια ειναι,αλλα και εμεις για να περασουμε καλα παμε,για αυτο αφήστε τη γρινια και τη μουρμούρα και αντε καλη χρωνια και να περνατε καλα!!!Pepe το 80% του σκι σε χκ το κανω bansko η παμποροβο, αλλα ποτε γιορτες! Το εκανα 2 φορες και δεν ξανακανω ιδιο λαθος! Δεν εχω τοση υπομινη! Σε κανενα χκ της εκλαδος δεν γινετε αυτο που γινετε μπανσκο τις γιορτες! Προσωπικα γιιρτες μονο φαλακρο αν εχει χιονι... Αλλιως αδεια μετα τα φωτα ,για να τι ευχαριστηθω Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2015 Λογικό δεν είναι; Δεν μπορούμε να γράφουμε τέτοια πράγματα στο forum pepe. Ναι Χρηστο ,δεν παραπονιέμαι , ετσι και αλιος ηταν την πρωτη μου εμπειρία απο φόρουμ !!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2015 Pepe το 80% του σκι σε χκ το κανω bansko η παμποροβο, αλλα ποτε γιορτες! Το εκανα 2 φορες και δεν ξανακανω ιδιο λαθος! Δεν εχω τοση υπομινη! Σε κανενα χκ της εκλαδος δεν γινετε αυτο που γινετε μπανσκο τις γιορτες! Προσωπικα γιιρτες μονο φαλακρο αν εχει χιονι... Αλλιως αδεια μετα τα φωτα ,για να τι ευχαριστηθωΕχει δικεο,κοσμο πολυ,χιονι δεν εχει,αλλα παντου τα ηδια ειναι,περεσι ειμουν Καλαυριτα 1/01 ,δούλεβαν 2 λιφτ,ουρές απο 15 λεπτο,την αλλη μερα ειμουν Καιμακ,εκει δεν δούλευε τιποτα την επομενη κατι εγινε-2 λιφτ,μετα πηγα Παρνασσό ,δεν ηταν πια γιορτη ,δούλεβαν κανονικα,κοσμο δεν ειχε πολυ!!!Παρόλο αυτα εγω καλα περασα παντου,ουτε γρινια για το πολυ κοσμο,ουτε τα λιφτ,ουτε για το οτι το παγιωμένο χιονι!!! Περνατε καλα!!!! Καλη χρωνια!!!! 12 Share this post Link to post Share on other sites