vro 10,270 Report post Posted March 14, 2016 (edited) αν προλαβα κανέναν (,) -αν προλαβε καποιον που εχει αποφασισει να παει να του πει οτι μπορει ναχει ομιχλη αν προλαβα κανεναν (,)- που εχει αποφασισει να μην παει να του πει οτι το ρισκο ειναι ελεγχόμενο ναι δεν θα παραταγα δουλειες αφου μαλλον θα ειναι σιγουρακι καποια αλλη μερα ΑΛΛΑ η πουδρα θελει καρτερι (στο βουνο φυσικα) Ήξεις αφήξεις ου εν τω πολέμω θνήξεις. πλάκα κάνω, μην φορτωσεις Edited March 14, 2016 by vro 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted March 14, 2016 (edited) Καλάβρυτα δεν παίζουν αύριο έχουν πολύ λίγο χιόνι....Αν ανοίξουν από Πέμπτη-Παρασκευή και μετά.Αν.. Παρνασσός μόνο Κελλάρια γμτ τη βαρεμάρα μου δηλαδή....Αν κάτσει και ομίχλη την έβαψες. Μαίναλο αν δεν έχει ήδη χιόνι που λεει ο Χρήστος δεν πρόκειται να το βάλει σήμερα το βράδυ για να τσουλήσουμε αύριο.... Το Ελατοχώρι που παίζει να έχει το ίδιο χιόνι με Πηγάδια το έχουν παρατήσει.....κρίμα. Το Σέλι έχει παραιτηθεί πριν ξεκινήσει η σεζόν...ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και βαριέμαι να διαβάσω όλο το νήμα του Σελίου.... Άρα μήπως να πάω 3-4-5Πηγάδια αύριο,να τσουλήσω Τετάρτη και στα καπάκια Βασίλω να τσουλήσω Πέμπτη;;; Καλή ιδέα με φαίνεται....Λέω εγώ τώρα... Πηγάδια τα οργώσαμε όλα σήμερα, όσο για το Ελατοχώρι αύριο ανοίγει κανονικά Edited March 14, 2016 by fANis Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 14, 2016 Καρτέρι θέλει το ψαροντουφεκο...οι πουδρες και τα ψάρια τρώγονται φρεσκα 5 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 14, 2016 Καλά παιδιά μην τσακώνεστε....πηγαίνετε για σκι καλύτερα!Όσο προλαβαίνετε....με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται! Εγώ Τετάρτη θα είμαι Πηγάδια και Πέμπτη Βασιλίτσα......όποιος είναι ας μου στείλει. Πσκ ορειβατικό σκι στα Τζουμέρκα. Από Δευτέρα βλέπουμε.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2016 Kοπανώντας το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν πήγα Παρνασσό... Όσοι πήγαν αν καταφέρουν να βγάλουν από το μυαλό τους το ότι το χιονοδρομικό τους στερεί την καλύτερη μέρα σκι εδώ και 3 χρόνια που ενώ μπορεί δεν δίνει όλα τα λιφτ θα ζήσουν υπερμέρα Κελλάρια πουδροντόινγκ. Εύγε γεννάιοι μου Αντίστοιχο καιρό θα έχει αύριο θα το δώσω ΑΝΕΒΑ (με μικρό ελεγχόμενο ρίσκο για ομίχλη). Βασικά για όλα την Ελλάδα ΑΝΕΒΑ θα δώσω μέχρι και την Παρασκευή. Θα ρίξει χιονάκια από αστάθειες και μικροδιαταραχές και ειδικά Καλάβρυτα περιμένουμε αρκετό χιόνι ακόμα Για το Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία έχει μετακομίσει Σάββατο και έχει γίνει ΒορειοΕλλαδίτικη αλλά μην της δίνετε πολύ σημασία ακόμα, αύριο το πρωί θα μάθουμε τι θα γίνει. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted March 15, 2016 ΜΙΚ είσαι σίγουρος για αύριο ? με τα σύννεφα αύριο τι κάνουμε ? στο windguru σου έχει ομίχλη και χιόνια ... http://www.windguru.cz/int/index.php?go=1&lang=eng&wj=kmh&tj=c&odh=4&doh=22&fhours=180&vp=1&pi=1&pu=40950 C? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted March 15, 2016 Kοπανώντας το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν πήγα Παρνασσό... Ομοίως...κι αύριο μέρα είναι. Αλλος για παρέα ; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2016 Bασικά την βλέπετε την εικόνα από τις κάμερες. Περίπου αυτό περίμενα. Ανοιγοκλεισίματα ψιλοομίχλη το λες κάτι ρίχνει κάνεις σκι τσουπ και μια λιακάδα αλλά σαφώς και με λίγη γκαντεμιά δεν βλέπεις τίποτα όλη μέρα ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ? Όταν έχει αυτό το τζουφιοχαμηλό με τάση ΒΔ ο Παρνασσός γενικά δεν κλείνει whiteout. Και αύριο παρόμοιο είναι. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 15, 2016 Πουδροντοινγκ καλημέρα! Ο Μιχάλης έχει δίκιο....αν ο Παρνασσός είχε δώσει όλο το βουνό θα πήγαινα πάνω 2-3 μέρες!Μόνο με τα Κελλάρια και την ομίχλη που φοβόμουν και τελικά έχει,μετακομίζω βόρεια Ελλάδα. Ανταπόκριση από Πηγάδια αύριο που ρίχνει ακόμη. Για τα Καλάβρυτα δείτε πόσο έχουν μειώσει τον υετό τα μοντέλα για σήμερα αύριο και αντιστοίχως τα εκατοστά το sf....αυτό που έλεγα δηλαδή ότι αυτο δεν βγαίνει που δείχνανε, Ανεβείτε όσο μπορείτε μέχρι και Δευτέρα με μια επιφύλαξη το Σάββατο που θα έχει κάποιες βροχούλες στις βάσεις.....αλλά θα το δούμε πώς θα κάτσει κι αυτό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ck1 24 Report post Posted March 15, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Γνωρίζει κανείς αν έχει ρίξει αρκετό χιόνι στο Μαίναλο και αν πρόκειται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted March 15, 2016 Δεδομένου του καλαβρυτινού κουβά, Παρνασσό ή Βασιλίτσα το σ/κ ? Βασικά Βασιλίτσα φοβάμαι πιο πολύ πιθανή βροχή κ είναι κρίμα τα χλμ για σμπλουρφ χιόνι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2016 (edited) ΜΙΚ είσαι σίγουρος για αύριο ? με τα σύννεφα αύριο τι κάνουμε ? στο windguru σου έχει ομίχλη και χιόνια ... http://www.windguru.cz/int/index.php?go=1&lang=eng&wj=kmh&tj=c&odh=4&doh=22&fhours=180&vp=1&pi=1&pu=40950 C? Και σήμερα και αύριο αν δεις στο 2d του guru είχε και θα έχει ΒΔ τάση ο αέρας νωρίς το πρωί. Μετά γυρνάει σε ασθενή. Σήμερα το έδινε μέχρι τις 10ΒΔ και μέχρι τις 10 βλέπανε. Τα Κελλάρια είναι σεσημασμένο ομιχλομέρος (και αυτό προκάλεσε και τον σοβά στο εκτός με το που έκατσε το σύννεφο) όποιος θέλει την ρίχνει την ζαριά. Πείτε μου και πως μπορώ να σας περιγράφω σαν πρόγνωση μια τέτοια μέρα? Γενικά όσο πιο ΒΔ ο αέρας τόσο λιγότερο ομιχλοκατάσταση τα Κελλάρια. Όπως είπα δεν θα ακύρωνα δουλειές να πάω. Για την πρόγνωση του Σαββατοκύριακου θα είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός μέχρι αύριο το πρωί, το βλέπετε αλλάζουν οι προγνώσεις και νομίζω αύριο θα ξέρουμε, μπορεί να το δροσίσει και μπορεί να το ζεστάνει, μπορεί να τη φέρει τη κακοκαιρία μπορεί και να την εξαφανίσει,μ' αγαπάει δε μ' άγαπάει.... Μια καλή ιδέα είναι να ακολουθήσετε τον vanzel, να του βάλουμε ένα κοριό στο αμάξι να πάμε όπου πάει!!! Edited March 15, 2016 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 15, 2016 σαδομαζοχισμος κελαρίων εισαι 9 και 20 προφητη ηλια κανεις μια ονειρεμενη καταβαση 10 παρα 10 ξανακανεις , φτανεις κατω με μπουχο περαστικο λες και περιμενεις, περιμενεις, περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 Βελτιωμένος καιρός αύριο καραΑΝΕΒΑ αλλά υπάρχει μικρό μικρό ρίσκο για ομίχλες παντού. Αν και δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν έχει βάλει και άλλο χιόνι στα Καλάβρυτα, βάση πρόγνωσης περιμένουμε σοβαρό χιόνι το απόγευμα- βράδυ. Yποτροπή του καιρού την Παρασκευή με express Νοτιαδοκακοκαιρία, θα βάλει καλά αλλά στα γνωστά χαμηλά των χαμηλών χιονοδρομικών μπορεί να πέσει βροχή για κάποιες ώρες. Πιθανότατα και την Παρασκευή το πρωί ο καιρός θα είναι ανοιχτός προλαβαίνεις ώρες σκι πριν κλείσει. Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο κανονίστε να είστε σε κάποιο χιονοδρομικό και θα δουμε τις λεπτομέρειες όπως πλησιάζει. Μην το χάσετε γιατί μετά πάλι έχουμε εκτόξευση της θερμοκρασίες και θα κλαίμε τα πιο πολλά από τα χιονάκια μας... 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted March 16, 2016 Βελτιωμένος καιρός αύριο καραΑΝΕΒΑ αλλά υπάρχει μικρό μικρό ρίσκο για ομίχλες παντού. Αν και δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν έχει βάλει και άλλο χιόνι στα Καλάβρυτα, βάση πρόγνωσης περιμένουμε σοβαρό χιόνι το απόγευμα- βράδυ. Yποτροπή του καιρού την Παρασκευή με express Νοτιαδοκακοκαιρία, θα βάλει καλά αλλά στα γνωστά χαμηλά των χαμηλών χιονοδρομικών μπορεί να πέσει βροχή για κάποιες ώρες. Πιθανότατα και την Παρασκευή το πρωί ο καιρός θα είναι ανοιχτός προλαβαίνεις ώρες σκι πριν κλείσει. Βελτιωμένος καιρός το Σαββατοκύριακο κανονίστε να είστε σε κάποιο χιονοδρομικό και θα δουμε τις λεπτομέρειες όπως πλησιάζει. Μην το χάσετε γιατί μετά πάλι έχουμε εκτόξευση της θερμοκρασίες και θα κλαίμε τα πιο πολλά από τα χιονάκια μας... Από ανέμους ΜΙΚ πως τα βλέπεις τα πράγματα; θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παρνασσό (κυρίως την παρασκευή); Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 Αύριο δεν θα φυσάει. Παρασκευή είναι με Νοτιά που δεν μοιάζει δυνατός αλλά θα το δούμε και αύριο 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 16, 2016 Η εκτοξευση της θερμοκρασιας Μιχαλη απο εβδομαδα, ειναι σιγουρη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 εεε σχεδόν ναι. ίσως δεν είναι τόσο εκτόξευση αλλά δεν γλυτώνουμε τα αρκετά πάνω από το 0 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 16, 2016 αυριο το πρωι θα ειμαι αθηνα....εχω ελευθερες μερες τη παρασκευη και τη τριτη...να παρω μαζι μου τις μποτες??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted March 16, 2016 Να βοηθήσω να αποφασίσεις 4 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 16, 2016 Το 3ήμερο της 25ης, λόγω αύξησης των θερμοκρασιών, πάει για κάψιμο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2016 Kάτσε μη μας ρίξει άλλη μια τέτοια κακοκαιρία το τριήμερο της 25ης... Από σήμερα δεν μπορείς να πεις τίποτα τέτοιο ειδικά για τα Βόρεια χιονοδρομικά που έπιασαν αξιοπρεπή χιόνια. Με τα τωρινά και μόνο τα τωρινά στοιχεία έχουμε σενάρια από εξαύλωση του χιονιού (δε πα να είναι 1 μέτρο) με Νοτιάδες και 12 στο χιονοδρομικό από 22 μέχρι 26 του μήνα μέχρι νορμάλ θερμοκρασίες λίγο πάνω από το 0 για δυο μέρες και μετά ξανά χιόνια. Βρε ΑΝΕΒΑ που σου λέω τώρα που γυρίζει.... 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted March 16, 2016 (edited) Για Καλάβρυτα ανεβαίνουμε; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 16, 2016 by Γιωργος-Κορινθος Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted March 16, 2016 αν τα καλάβρυτα περιμεναν να δουλεψουν σ/κ θα το κλεινανε σημερα το μαγαζι? ειναι φανερο οτι ολοι θελουν η σεζον να τελειωσει, χιονισει δεν χιονισει. μπορει να μιλαει η πικρα απο τα του παρνασσού, αλλά πες μου και συ γιατι να κλεισεις το σαλε αν πιστευεις οτι θα το ξα-ανοιξεις σε μια μερα? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 16, 2016 (edited) Την χάσαμε την μέρα σήμερα πατριώτ', σαν τον άλλο με το κορμί :veryangry: Ελπίζουμε σε Παρασκευή Edited March 16, 2016 by itiotis Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites