Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vangelis_k

Χ.κ Καλαβρύτων 2016-17

Recommended Posts

πολυς κοσμος σημερα επανω για να στηριξει το βουνο.χαμος γινοταν κ μετα σας φταιει που κλεινει....αρε δημοσιο με τις παροχες σου....οι υπολοιποι κατουραμε στο πηγαδι!!!!!!

εάν περιμένεις να ανεβαίνουμε για να δούμε εάν έχετε όρεξη να το ανοίγετε γελάστηκες, πρέπει να μάθετε να το ανοίγετε για να δείτε εάν θα έρθουμε, εσείς είστε εκεί , οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε 500 χλμ εμείς πρέπει να σας εμπιστευόμαστε, με την συμπεριφορά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, μην ζητάτε και τα ρέστα από πάνω

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Δες το απο την δικια μας την πλευρα.

Τι εχει πιθανοτητες να ανοιξει δευτερα και επομενως το στηριζουμε με την παρουσια μας;

δεν ξερω τι θα δουλεψει τη δευτερα.παντως δεν νομιζω να μεινεις απληροφορητος.δεν σε εχουν αφησει ετσι ολο το χειμωνα.παντα σε ενημερωναν.δεν εχεις παραπονο.στην ενημερωση ηταν παντα αψογοι οσο μπορουσαν να προβλεψουν το βουνο.παντως κ για αυτο το σκ που ολοι το ξεραν οτι θα ηταν ανοιχτο.....που ηταν ο κοσμος....που ηταν ολοι αυτοι που φωναζουν φωναζουν αλλα φωναζουν πηνοντας καφε στο συνταγμα?

• Like 1

δεν ξερω τι θα δουλεψει τη δευτερα.παντως δεν νομιζω να μεινεις απληροφορητος.δεν σε εχουν αφησει ετσι ολο το χειμωνα.παντα σε ενημερωναν.δεν εχεις παραπονο.στην ενημερωση ηταν παντα αψογοι οσο μπορουσαν να προβλεψουν το βουνο.παντως κ για αυτο το σκ που ολοι το ξεραν οτι θα ηταν ανοιχτο.....που ηταν ο κοσμος....που ηταν ολοι αυτοι που φωναζουν φωναζουν αλλα φωναζουν πηνοντας καφε στο συνταγμα?

Εγώ πήγα Λουτράκι...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

__1_%257E1.JPG

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Δεν εχω τιποτα εναντια στα καλαβρυτα. Εχω συμφερον να ανοιγουν και να δουλευουν καλα. Απλα θα επιβραβευσω αυτους που ανοιγουν 90% καθημερινη.

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

κανένας δεν έχει τίποτα με τα Καλάβρυτα , αυτοί ενοχλούνται που πάμε

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Έστω και για σκάρτες 6 κατεβασιές,

ήταν πολύ καλά.

Για τα δικά μου γούστα, υπέροχο,

ανοιξιάτικο χιόνι.

Κράταγε μια χαρά μέχρι και στο κλείσιμο.

Δε νομίζω να πέτυχα κάποιον

που δεν χαμογέλαγε, φεύγοντας από το βουνό.

• Like 5

καλό μήνα .

ευχαριστώ εκ βαθέων ψυχής ( και πιστεύω και οι υπόλοιποι που ήσαν σήμερα ΧΚΚ ) όσους προτιμούν χκπ και ειδικά αυτούς που νομίζουν ότι τελείωσε το σκι ή ότι το βουνό δεν έχει χιόνι ( αυτούς τους ευχαριστούν και αυτοί που προτιμούν χκπ ).

καταπληκτικό σκί πίστας 09.00-14,30. λόγω του λίγου κόσμου θύμιζε καθημερινή, ακόμη και κάτω από τον αχχιλέα από αριστερά ειδικά όπως κατεβαίνουμε ήταν σχεδόν όπως το πρωί. αφού είχα λιώσει και έκανα άλλη μία.

για όσους πάτε αύριο.

καταπληκτική και η αντιγόνη μέχρι το μεσημέρι . το πρωί ήταν λίγο παγωμένη από δεξιά όπως κατεβαίνουμε ενώ αριστερά-αριστερά ήταν τέλεια και στις 13.00 είχε γίνει super και το κομάτι αυτό.

λίγο προσοχή στη στύγα στις άκρες γιατί το πρωί ήταν παγωμένα και το μεσημέρι κόλαγε επικίνδυνα, στην μέση ήταν super μέχρι τις 14.00

για σας τους ...εξω πιστιάρηδες , το πεδίο κάτω από τη στύγα μέχρι τέρμα την νεραιδιράχη ήταν σαν καλοστρωμένη πίστα.

αφού και εγώ που έχω σταματήσει χρόνια να κάνω εκτός ... ψηνόμουνα.

και άν δεν είχα κάψει τετρακέφακους από το προηγούμενο ΣΚ στο χκπ, θα πήγαινα να θυμηθώ τα παλιά καλά ανοιξιάτικα.

ευτυχώς με το σκι μου πέρασαν οι τετρακέφαλοι !!! άλλες γωνίες ο Χελμός....

το βουνό έχει πολύ χιόνι για 1/4.

( δεν είναι πρωταπριλιάτικο )

ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του κέντρου για τις καλοστρωμένες πίστες επιπέδου αναφοράς!!!

και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

μια μικρή παραφωνία ότι έκλεισαν το κάτω σαλέ και τις τουαλέτες 14.45 ....

μάλον αυτοί του σαλέ βιάζονται να το κλείσουν νωρίτερα.

εντάξει ρε παιδιά άλλη μια μέρα έμεινε,

συγνώμη που γράφω κάπως αργά, αλλά δεν μπορούσες να αντισταθείς με τέτοιο καιρό επιστροφή από παραλία μέχρι Ξυλόκαστρο και καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα με θέα ... τον Παρνασσό !!!

Αυτά....

και πάλι δεν είναι πρωταπριλάτικο αστείο!!!

• Like 5

Ανοιγει δευτερα. Αυτο εινσι πρωταπριλιατικο....

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

post-90-0-04094800-1491076743_thumb.jpg Edited by ALCATRAZ
  • Like 13

έτσι έπρεπε να είχατε κάνει την νεραιδοράχη!!!!

Δηλώνω ένοχος για 3-4 από αυτά τα ίχνη...

• Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Κάποιοι λίγοι και σήμερα

σε χιονοδρομικό παράδεισο.

Δε θα σταματώ να το λέω

ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

• Like 2

Έχω παράπονο 14 διαφορετικές ημέρες για την ενημέρωση που ήταν δεδομένο ότι κάποιο λιφτ θα ήταν κλειστό, το γνώριζαν οι εργαζόμενοι επάνω και στην ενημέρωση μας έλεγαν όλα θα είναι ανοιχτά. Είχα συζητήσει πολύ με τη διοίκηση του χιονοδρομικού πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν, προτίμησαν τη δικιά τους μέθοδο και με αποκορύφωμα την Κυριακή της φόλας απέτυχαν οικτρά να έχουν ειλικρινή ενημέρωση του πελάτη.

Ας ξαναγράψω ότι επί Τσεκούρα και Βαζαίου η ενημέρωση ήταν πολύ χειρότερη και έχει βελτιωθεί αλλά εχρός του καλού είναι το καλύτερο και πραγματικά πιστεύω ότι αποτύχατε σε αυτόν τον τομέα. Ξαναγράφω για την Κυριακή της φόλας που επιμένεις να μην την αναφέρεις.

Ο κόσμος ήταν αλλού γιατί ενώ έχετε τον παράδεισο δεν τον έχετε διαφημίσει. Δες τις φώτο από πάνω και σε ρωτάω που ο Έλληνας το έχει δει αυτό το σκι την άνοιξης σε διαφήμιση? Εσείς πρέπει να το διαφημίσετε, εσείς αποτύχατε, εσείς φταίτε.

Φίλε μου επιμένεις να μην απαντάς στα κρίσιμα θέματα, καταλαβαίνω ότι αγαπάς το βουνό και νομίζει ότι για όλα φταίνε άλλοι, σου ξαναγράφω πρέπει να σκεφτείς τι θα έκαναν όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου αν είχαν το φανταστικό όρος Χελμός από πάνω τους. Λεφτά από την γύρω περιοχή-διαφήμιση-ενημέρωση-λιφτ παντώς καιρού-διακοπές τετραημέρου-δεκαπλάσιο προσωπικό να ξεπαγώνει όλο το βράδυ κλπκλπ. Προσπαθήσατε πολύ αλλά σε πολλά αποτύχατε πάρτο χαμπάρι

Νομίζει ότι επειδή εσείς έχετε αυτά τα μέσα και λιώνετε στη δουλειά και δουλεύετε έτσι αυτό είναι το σωστό. Ε πάρτο χαμπάρι είναι το λάθος, έφτασε η στιγμή να γίνει το σωστό στην Ελλάδα

Αντί να απαντάς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απλά σκέψου ότι μπορείτε.

Υ.Γ. Παρνασσό ήμουνα χτες, πριν πάω προσπάθησα να πείσω 40 φίλους μου σκιερ ότι αξίζει το σκι την άνοιξη αλλά δεν έχουν δει πουθενά καμία διαφήμιση να πειστούν ότι είναι καλό. Δεν φταίω εγώ, εσείς φταίτε που δεν το ξέρουν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μόλις βγάλανε ανακοίνωση ο τι κλείνουν για φέτος ... Άντε και του χρόνου καλά να είμαστε

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Like 3

elan primetime 33.jpg

και μόλις θα αρχίσει να χιονίζει :LMAO: :LMAO:

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

εγω θελω να μου πειτε ποσοι απο εσας που γραφετε εδω κ ποσες φορες εχετε ανεβει φετος καλαβρυτα.αν θελετε πειτε μου

5 μέρες καλά ειναι. Το μαρτη που τελείωσα και την 6αρα του παρνασσου θα ερχόμουν και δυο ακόμα καθημερινές που με είχε φάει ο αδελφός μου αλλά το κλείσατε .

Τι συμπέρασμα έβγαλες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Καλησπέρα!

Δύο όμορφες μέρες στο ΧΚΚ με εκλεκτή παρέα!

Το Σάββατο εκπληκτικό, με non-stop ski 9-2. Πολύ καλή ποιότητα χιονιού, βοήθησε και ο πρωινός αέρας να διατηρηθεί αρκετά.

Η Κυριακή ήταν λίγο περίεργη αλλά έβγαλε και καλό σκι!

Δυστυχώς, ο κόσμος ήταν σχετικά λίγος αλλά όχι ελάχιστος.

Το βουνό έχει χιόνι για δύο εβδομάδες ακόμα πιστεύω, αλλά...

• Like 7

Αγαπητέ Nerajouri,

Στα Καλάβρυτα (και όχι στο ΧΚΚ) συνέβησαν μερικά σημαντικά λάθη που από τα επόμενα χρόνια θα κοστίσουν ακριβά. Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, δεν έγιναν μόνο στα Καλάβρυτα - έγιναν πχ και στον Π. Άγιο Αθανάσιο. Χτίστηκαν ξενοδοχεία πολυτελή (δεν χρειάζεται να γράψω ονόματα, γνωστά είναι) με την πεποιήθηση ότι η χώρα σηκώνει 2η, 3η Αράχωβα (Μύκονο για τους καλοκαιρινούς προορισμούς). Ατυχώς, δεν σηκώνει. Και είναι από τις περιπτώσεις που το πρωτότυπο έχει πλεονέκτημα. Η κατάσταση θα χειροτερέψει πριν (αν) γίνει καλύτερη. Ο νέος δρόμος θα διευκολύνει την επίσκεψη στο ΧΚΚ άρα η διαμονή στα Καλάβρυτα θα γίνεται όλο και λιγότερο ελκυστική. Το ΧΚΚ έχει κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ΧΚΠ. Αλλά αν η κόντρα πάει στη δυναμικότητα ή διεξαχθεί με όρους Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (οπαδοί όχι πελάτες), είστε από χέρι χαμένοι. Πρέπει να δείτε τι θέλει ο πελάτης (και ποιος είναι ο πελάτης), αν μπορείτε να το προσφέρετε, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ και μετά θα δείτε αν έρχονται ή όχι οι πελάτες.

• Like 1

Helmos Last call...Απο την μια μου αρεσε πολυ που δεν ειχε κοσμο αλλα απο την αλλη ομως εαν ειχε θα το κρατουσαν ανοιχτο για 1-2 εβδομαδες ακομα διοτι χιονι εχει αρκετο για χιονοδρομια..

Νταξ απολαυση το χθεσινο.

• Like 3

wvsg7d.jpg

Αγαπητέ Nerajouri,

Στα Καλάβρυτα (και όχι στο ΧΚΚ) συνέβησαν μερικά σημαντικά λάθη που από τα επόμενα χρόνια θα κοστίσουν ακριβά. Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, δεν έγιναν μόνο στα Καλάβρυτα - έγιναν πχ και στον Π. Άγιο Αθανάσιο. Χτίστηκαν ξενοδοχεία πολυτελή (δεν χρειάζεται να γράψω ονόματα, γνωστά είναι) με την πεποιήθηση ότι η χώρα σηκώνει 2η, 3η Αράχωβα (Μύκονο για τους καλοκαιρινούς προορισμούς). Ατυχώς, δεν σηκώνει. Και είναι από τις περιπτώσεις που το πρωτότυπο έχει πλεονέκτημα. Η κατάσταση θα χειροτερέψει πριν (αν) γίνει καλύτερη. Ο νέος δρόμος θα διευκολύνει την επίσκεψη στο ΧΚΚ άρα η διαμονή στα Καλάβρυτα θα γίνεται όλο και λιγότερο ελκυστική. Το ΧΚΚ έχει κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το ΧΚΠ. Αλλά αν η κόντρα πάει στη δυναμικότητα ή διεξαχθεί με όρους Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (οπαδοί όχι πελάτες), είστε από χέρι χαμένοι. Πρέπει να δείτε τι θέλει ο πελάτης (και ποιος είναι ο πελάτης), αν μπορείτε να το προσφέρετε, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ και μετά θα δείτε αν έρχονται ή όχι οι πελάτες.

εισαι λαθος.κανενας δεν ειπε για μυκονο κ σαντορινη κ κανενας δεν κοντραρεται.οσον αφορα τα ξενοδοχεια να ξερεις οτι κ αυτα που εχουν οι καλαβρυτινοι,ειναι λιγα.δεν χωρανε με αποτελεσμα να φτανουν να κλεινουν δωματια κ στο διακοπτο.....στα καλαβρυτα δεν βλεπουν ανταγωνιστικα τον παρνασσο.αλλο βουνο το ενα αλλο το αλλο....κ ουτε προσπαθησαμε ποτε να κλεψουμε πελατες απο απεναντι.το ξερεις ποσοι ηρθαν φετος απο απεναντι για πρωτη φορα(απο μονοι τους)κκ επαθαν πλακα με το χελμο......αρκετοι κ ολοι επαθαν πλακα με το αναγλυφο.αρα μην συγκρινεις τα δυο βουνα κ μην ξανακουσω για διαφημησεις κ βλακειες...δεν πουλαμε ντοματες...ουτε ειμαστε μαγαζι στην ερμου.αθλητικο κεντρο ειμαστε για να κανει σκι ο κοσμος το χειμωνα.ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΧΕΛΜΟΣ Κ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ τι να τις κανουμε τις διαφημησεις.....να διαφημησουμε τι......το χιονι......?ο ελληνας αμα εχει ξεραθει απο χρημα...κ διπλα απο το σπιτι του να του βαλεις ενα συρομενο,θα το βλεπει απτο παραθυρο

εισαι λαθος.κανενας δεν ειπε για μυκονο κ σαντορινη κ κανενας δεν κοντραρεται.οσον αφορα τα ξενοδοχεια να ξερεις οτι κ αυτα που εχουν οι καλαβρυτινοι,ειναι λιγα.δεν χωρανε με αποτελεσμα να φτανουν να κλεινουν δωματια κ στο διακοπτο.....στα καλαβρυτα δεν βλεπουν ανταγωνιστικα τον παρνασσο.αλλο βουνο το ενα αλλο το αλλο....κ ουτε προσπαθησαμε ποτε να κλεψουμε πελατες απο απεναντι.το ξερεις ποσοι ηρθαν φετος απο απεναντι για πρωτη φορα(απο μονοι τους)κκ επαθαν πλακα με το χελμο......αρκετοι κ ολοι επαθαν πλακα με το αναγλυφο.αρα μην συγκρινεις τα δυο βουνα κ μην ξανακουσω για διαφημησεις κ βλακειες...δεν πουλαμε ντοματες...ουτε ειμαστε μαγαζι στην ερμου.αθλητικο κεντρο ειμαστε για να κανει σκι ο κοσμος το χειμωνα.ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΧΕΛΜΟΣ Κ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ τι να τις κανουμε τις διαφημησεις.....να διαφημησουμε τι......το χιονι......?ο ελληνας αμα εχει ξεραθει απο χρημα...κ διπλα απο το σπιτι του να του βαλεις ενα συρομενο,θα το βλεπει απτο παραθυρο

Έχεις δίκιο... Έχω χρόνια να δω διαφήμιση κόκα κόλα! Φήμες λένε ότι ο κόσμος την έχει ξεχάσει!

Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Like 2

Έχω παράπονο 14 διαφορετικές ημέρες για την ενημέρωση που ήταν δεδομένο ότι κάποιο λιφτ θα ήταν κλειστό, το γνώριζαν οι εργαζόμενοι επάνω και στην ενημέρωση μας έλεγαν όλα θα είναι ανοιχτά. Είχα συζητήσει πολύ με τη διοίκηση του χιονοδρομικού πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν, προτίμησαν τη δικιά τους μέθοδο και με αποκορύφωμα την Κυριακή της φόλας απέτυχαν οικτρά να έχουν ειλικρινή ενημέρωση του πελάτη.

Ας ξαναγράψω ότι επί Τσεκούρα και Βαζαίου η ενημέρωση ήταν πολύ χειρότερη και έχει βελτιωθεί αλλά εχρός του καλού είναι το καλύτερο και πραγματικά πιστεύω ότι αποτύχατε σε αυτόν τον τομέα. Ξαναγράφω για την Κυριακή της φόλας που επιμένεις να μην την αναφέρεις.

Ο κόσμος ήταν αλλού γιατί ενώ έχετε τον παράδεισο δεν τον έχετε διαφημίσει. Δες τις φώτο από πάνω και σε ρωτάω που ο Έλληνας το έχει δει αυτό το σκι την άνοιξης σε διαφήμιση? Εσείς πρέπει να το διαφημίσετε, εσείς αποτύχατε, εσείς φταίτε.

Φίλε μου επιμένεις να μην απαντάς στα κρίσιμα θέματα, καταλαβαίνω ότι αγαπάς το βουνό και νομίζει ότι για όλα φταίνε άλλοι, σου ξαναγράφω πρέπει να σκεφτείς τι θα έκαναν όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου αν είχαν το φανταστικό όρος Χελμός από πάνω τους. Λεφτά από την γύρω περιοχή-διαφήμιση-ενημέρωση-λιφτ παντώς καιρού-διακοπές τετραημέρου-δεκαπλάσιο προσωπικό να ξεπαγώνει όλο το βράδυ κλπκλπ. Προσπαθήσατε πολύ αλλά σε πολλά αποτύχατε πάρτο χαμπάρι

Νομίζει ότι επειδή εσείς έχετε αυτά τα μέσα και λιώνετε στη δουλειά και δουλεύετε έτσι αυτό είναι το σωστό. Ε πάρτο χαμπάρι είναι το λάθος, έφτασε η στιγμή να γίνει το σωστό στην Ελλάδα

Αντί να απαντάς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απλά σκέψου ότι μπορείτε.

Υ.Γ. Παρνασσό ήμουνα χτες, πριν πάω προσπάθησα να πείσω 40 φίλους μου σκιερ ότι αξίζει το σκι την άνοιξη αλλά δεν έχουν δει πουθενά καμία διαφήμιση να πειστούν ότι είναι καλό. Δεν φταίω εγώ, εσείς φταίτε που δεν το ξέρουν.

εσυ εχεις 14 μερες με παραπονο κ εγω εχω 80 μερες με χαμογελα πανω στο βουνο κ πουδρες...κ το βουνο στο πιατο μετα απο κακοκαιρια...κ τι εγεινε???κατσε να ασχολεισε με τις 14 μερες σου εσυ κ κατσε να διυλιζεις τον κονωπα,γιατι η αγκυρα ανοιξε στις 10 κ οχι στις 9μισυ κ γιατι η στυγα ανοιξε στις 2 κ οχι στις 9μισυ κ γιατι εκανες 27 κατεβασιες κ οχι 32.μην τα ψηριζουμε πολυ τα πραγματα.ειπαμε.....αλλου ειναι το δημοσιο...εκει να πατε να κλαψετε.φετος δεν θυμαμαι μερα με γκρινια επανω στο βουνο κ ουτε θυμαμαι κυριακη που θυμασαι εσυ.μηπως διαβαζεις πολυ φεισμπουκ?να το κοψεις.κανει κακο στην πληροφορηση.φετος ηταν η πιο ηρεμη χρονια απο ολες.ολα δινοντουσαν στους μισους χρονους απο οτι δινοντουσαν παλιοτερα κ σταματα να συγκρινεις τον τσεκουρα με τον λεωνιδα....εχουν μεσολαβησει 10 χρονια μεταξυ τους στα οποια εχουν γινει πολλα.οσον αφορα τις διαφημησεις......αφου δεν μπορεις εσυ να ανεβασεις τους δικους σου φιλους στο βουνο...θα το κανει καποιος τριτος????παμε καλα ρε παιδια.....τι να διαφημησουμε...το χελμο η τον παρνασσο...τοσο βλακες ειναι οι ελληνες???σε λιγο θα μας πεις να διαφημιζουμε κ το ιονιο κ το αιγαιο.....οσον αφορα για το αν λιωνουμε στη δουλεια,αυτο το κανουμε γιατι το γουσταρουμε κ απο οσο ξερω ησουν κ εσυ εργαζομενος στους απεναντι,αρα θα επρεπε να μην γραφεις αοριστιες,αφου την ξερεις την δουλεια.

Καταρχάς τράβα ρώτα τα ξενοδοχεία πόσες μέρες το χρόνο γεμίζουν και ρίξε μια ματιά πόσες μέρες δούλεψε το χιονοδρομικό φέτος

σον αφορα τα ξενοδοχεια να ξερεις οτι κ αυτα που εχουν οι καλαβρυτινοι,ειναι λιγα.δεν χωρανε με αποτελεσμα να φτανουν να κλεινουν δωματια κ στο διακοπτο...μην ξανακουσω για διαφημησεις κ βλακειες...δεν πουλαμε ντοματες...ουτε ειμαστε μαγαζι στην ερμου.αθλητικο κεντρο ειμαστε για να κανει σκι ο κοσμος το χειμωνα.ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΧΕΛΜΟΣ Κ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ τι να τις κανουμε τις διαφημησεις.....να διαφημησουμε τι......το χιονι......?ο ελληνας αμα εχει ξεραθει απο χρημα...κ διπλα απο το σπιτι του να του βαλεις ενα συρομενο,θα το βλεπει απτο παραθυρο

Πωπω η αιτία της καταστροφής του κέντρου σε τρεις γραμμές. Ευχαριστούμε που υπάρχεις να μας εξηγείς ποια νοοτροπία ντόπιων έχει καταστρέψει το Χιονοδρομικό.

Αν ήθελες να μάθεις τι λέει ο "χαμένος" πελάτης σου διάβασε λίγο τα παρακάτω

-Άσε με ρε θα έχει σίγουρα ουρές μια ώρας

-Άσε με ρε θα είναι σίγουρα κλειστές η άγκυρα και η Στύγα για τα baby δε πάω

-Άσε με ρε να κάνει μια ώρα να ανέβει η Στύγα

-Απαπαπα πήγα για σκι και έσπασα τα πόδια μου στο γκρεμό, δεν είχε ίσιο σημείό, δύσκολο άθλημα

-Είναι πιο φτηνά στις Άλπεις από τα Καλάβρυτα

-Σιγά μη πάω διακοπες για σκι στην Ελλάδα, δεν θα περάσω ωραία

-Σκι δεν έχω κάνει ποτέ δεν με πήγε ποτέ το σχολείο

-Is there skiing in Greece

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...