kyr 1,833 Report post Posted January 8, 2017 Τωρα εχει γίνει ειδικευόμενος... 4 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 8, 2017 απο τη σελιδα του κεντρου υψη χιονιου 100 εκ και 110 εκ ποιο κατω ομως τα υψη αλλαζουν και γινονται 60 και 70 εκατ. στην επισημη ανακοινωση αρα ο Κωστας δε μετρησε καλα με το πασετο Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2017 Αποτι βλέπω στις κάμερες υπερμερα με ήλιο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 8, 2017 Μην βλεπεις κανει κακο στην ψυχικη υγεια.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2017 Μην βλεπεις κανει κακο στην ψυχικη υγεια.... δεν με νοιαζει....ετσι και αλλιως εγω θα παω τεταρτη πεμπτη και θα ειμαι μονος μου στο βουνο 1 Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted January 8, 2017 Λίγος κόσμος, απίστευτη ποιότητα χιονιου αλλου βαθύ αλλου χρατς ωραία για αναμνήσεις. Οι εικονες με χιόνι λίγο εξω απο τη Πάτρα κ απο το Αίγιο κ μετά έως το κύμα θα είναι για πολύ καιρό στο μυαλό μου. Πέτρες λιγες σημαδεμένες στη Νεφέλη. Δρόμος καθαρός απο Καλάβρυτα κ πάνω, μέχρι το χωριό ειδικά πρωί αλυσίδες οπωσδήποτε. Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 8, 2017 δεν με νοιαζει....ετσι και αλλιως εγω θα παω τεταρτη πεμπτη και θα ειμαι μονος μου στο βουνο Νομιζεις... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2017 Νομιζεις... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αντε νασαι και εσυ αντε και ο μικ και 10 αλλοι νοματαιοι....το πολυ 1 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 8, 2017 καθημερινες εχει και εκπτωσεις ............. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 8, 2017 αντε και ο μικ και 10 αλλοι νοματαιοι....το πολυ ....εμ! Γιατι να έρθουν και άλλοι ,με αυτά που γράφονται ως "ενημέρωση" και "πλάνα επανασχεδιασμου" λόγω μη επάρκειας , θα μείνει κλειστό και το Σάβ/ριακο... Αφου ακουει-διαβάζει ο μέσος έλληνας που δεν έχει περπατήσει ποτέ στο χιονι, οχι να τσουλήσει , και νομίζει πως δεν αξίζει να πατήσει στο βουνό... Εμένα δεν μου αρέσουν οι προβλέψεις και οι ενημερώσεις πλέον, μου αρέσουν κάποια ποστ όσων ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ , τώρα αμα ανεβάσουν και καμια φωτό ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ...ετσι οπως πάει το πράμα , ο έλληνας δεν θα πηγαίνει πουθενά, γιατι η ελλαδα δεν λειτουργεί σαν εργαστήριο της NASA , ...και έτσι θα περιμένει , και θα περιμένει,....και θα περιμένει... .....περιμε... ... 3 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 8, 2017 (edited) Εχω την αισθηση οτι τα Καλαβρυτα θα εχουν περισσοτερη κινηση τις καθημερινες απο αυτη που ξεραμε (δυσαρεστο για μενα) και λιγοτερη τα ΣΚ λογω της τιμολογιακης πολιτικης του Παρνασσου. Ενδεικτικο το οτι σημερα ειδα απο τις καμερες μικρες εστω ουρες στον ηρακλη του παρνασσου ο οποιος θα εχει πια και 7πλασια δυναμικοτητα απο τα καλαβρυτα ενω στα καλαβρυτα καθολου αναμονη σε αγκυρα και θετιδα. Πρεπει να ειχαντεραστια διαφορα σε προσελευση. Edited January 8, 2017 by ted Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 8, 2017 Τετάρτη, Πέμπτη εεε; Καλή ιδέα! [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 8, 2017 (edited) Nαι καλή ιδέα αλλά κάτσε να δούμε πως θα πάει η πρόγνωση μιας και όπως βλέπεις αλλάζουν. Μου μεταφέρθη η πληροφορία από γνωστό υπερήλικα πουδροφάγο ότι έχει απέραστες γραμμές για σκιερ για δυο μέρες ακόμα στο Αυγό το οποίο πια δεν θέλει σπρώξιμο κάτω. Αναχωρούμε αύριο πουρνό πουρνό. Ο καιρός δείχνει καλος. Edited January 8, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted January 8, 2017 Εγώ σκέφτηκα ν ανέβω αύριο για διήμερο. Ξέρετε τι τιμές παίζουν για δάσκαλο(και ονόματα αν ξέρει κάποιος ακόμα καλύτερα); Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted January 8, 2017 Αν δεν το κάνει επειδή φοβάται ότι κάποιος με χιαστό πχ θα του κάνει μήνυση μπορεί να κάνει μια ρατρακιά. Λιφτ ανοιχτό και πίστες κλειστές-άστρωτες, σαφώς και έχει νόημα όπως λες είναι συνηθισμένο έξω. Έχω την εντύπωση, ότι κανένας δε θα κάνει αγωγή αν το γράφεις στη βάση του λιφτ, και έχεις τη γνωστή πινακίδα "πίστα κλειστή" στον τερματισμό του λιφτ-αρχή πίστας. Σε όλους αυτούς τους "απίστευτους-ότι να 'ναι-σκι δίχως αύριο" που συναντούσες χθες στην (απάτητη-ΚΛΕΙΣΤΗ) Ειρήνη, σε τυχόν συμβάν τους περνάς από το ταμείο για διάσωση-διακομιδή κλπ και τελειώνει η ιστορία. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι ότι στους 5 που άκουσα να ρωτάνε στα ταμεία ποια λιφτ δουλεύουν και οι 5 ρωτούσαν για τη Στύγα.. Κανένας για άγκυρα.. Και κάτι τελευταίο: Διάλογος στο ταμείο: Πελάτης: Καλημέρα, πόσο στοιχίζει μία κάρτα αρχαρίων? Υπάλληλος: Για τα baby lift? 5 ευρώ. Πελάτης: Όχι για τα baby. Υπάλληλος: Για υπόλοιπα λιφτ δεν υπάρχει διαχωρισμός, 25 ευρώ. Πελάτης: Δουλεύει η Στύγα? Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... 3 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2017 Μα είναι γνωστό ότι όλοι οι αρχάριοι ανεβαίνουν στυγα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted January 8, 2017 Ουτε στην Νορβηγια εβρισκες αλυσσιδες ...το 96 που πηγα εγω. Αυτες ειναι ...Βαλκανικες λυσεις. Χθες στη επιστροφή από ΧΚΚ-Καλάβρυτα, σε σταματούσαν και σε υποχρέωναν να βάλεις αλυσίδες ακόμα και με χιονολάστιχα?! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό και μου φαίνεται άκυρο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.. Τελικά υπάκουσα και έβαλα. Τέλος πάντων. Αλλά τι να πω, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι Καλαβρυτινοί από τους Νορβηγούς.. You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2017 Χθες στη επιστροφή από ΧΚΚ-Καλάβρυτα, σε σταματούσαν και σε υποχρέωναν να βάλεις αλυσίδες ακόμα και με χιονολάστιχα?! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό και μου φαίνεται άκυρο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.. Τελικά υπάκουσα και έβαλα. Τέλος πάντων. Αλλά τι να πω, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι Καλαβρυτινοί από τους Νορβηγούς.. πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα.με σταματανε στην διχαλα για το χκκ και μου λενε αλυσιδες τους ειπα οτι φοραω χειμερινα αλλα εκει επεμενε στραβωσα και εγω και του λεω δεν βαζω αλυσιδες...δειξε μου χαρτι οτι πρπει να βαλω ενω φοραω χιονολαστιχα και θα βαλω...με τα πολλα δεν ηξερε τι να πει και με αφησε.... επισης ακριβως μπροστα μου ειχε αφησει ενα jimny να περασει... του λεω αυτος γιατι περασε ? απαντηση/??? αυτο ειναι τετρακινητο :shock: του λεω ..αυτον μπορει να τρεχετε να τον μαζεψετε απο κανα χαντακι....εμενα αποκλειεται....και εκει τελειωσε η συζητηση..... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 8, 2017 (edited) Λιφτ ανοιχτό και πίστες κλειστές-άστρωτες, σαφώς και έχει νόημα όπως λες είναι συνηθισμένο έξω. Έχω την εντύπωση, ότι κανένας δε θα κάνει αγωγή αν το γράφεις στη βάση του λιφτ, και έχεις τη γνωστή πινακίδα "πίστα κλειστή" στον τερματισμό του λιφτ-αρχή πίστας. Σε όλους αυτούς τους "απίστευτους-ότι να 'ναι-σκι δίχως αύριο" που συναντούσες χθες στην (απάτητη-ΚΛΕΙΣΤΗ) Ειρήνη, σε τυχόν συμβάν τους περνάς από το ταμείο για διάσωση-διακομιδή κλπ και τελειώνει η ιστορία. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι ότι στους 5 που άκουσα να ρωτάνε στα ταμεία ποια λιφτ δουλεύουν και οι 5 ρωτούσαν για τη Στύγα.. Κανένας για άγκυρα.. Διάλογος στο ταμείο: Πελάτης: Καλημέρα, πόσο στοιχίζει μία κάρτα αρχαρίων? Υπάλληλος: Για τα baby lift? 5 ευρώ. Πελάτης: Όχι για τα baby. Υπάλληλος: Για υπόλοιπα λιφτ δεν υπάρχει διαχωρισμός, 25 ευρώ. Πελάτης: Δουλεύει η Στύγα? Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Και αντί να δουλέψουμε σωστά και να τιμωρήσουμε τον λάθος και επικίνδυνο για τον εαυτό και τους άλλους πελάτη συνεχίζουμε να δουλέυουμε λάθος και να τιμωρούμε τον σωστό πελάτη. Τρανό παράδειγμα ούτε Παρνασσός ούτε Καλάβρυτα δεν τιμωρούν τον "σίγουρο ατύχημα" χιονοδρόμο. Τουλάχιστον ελπίζω στα Καλάβρυτα τα snowboard να φοράν λουρί Τι να πω...αυτό που περιγράφεις είναι η καταστροφή των Καλαβρύτων όπως και το ότι έχει κάψει τις δυο περιοχές να μάθει όλη η Ελλάδα σκι. Στέλνει (ή έστελνε) επίτηδες όλη την Ελλάδα να μάθει πως το σκι είναι ένα άθλημα δύσκολο που πονάει στο Βιετνάμ. Αγαπητε Λεωνίδα στο χέρι σου είναι, δύσκολο αλλά είναι Edited January 8, 2017 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 8, 2017 Να του τα πεις αυριο που θα τον δεις. Και να επιμενεις Αν χρειαστει μην κανεις σκι μεχρι να τον πεισεις.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 8, 2017 εγω ενα πραγμα ξερω ..... πρωτη μερα σκι για τη σεζονανεβηκα στο χιονοδρομικο στις 9 ακριβως βγαλαμε τις καρτες με τον πουδρογερο ανεβαινουμε και περιμενουμε τη στυγα.μας ειπαν μιση ωριτσα..οκ..τιγκα στη πουδρα το βλεπω το βουνο και καποιον κατω απο την νεραιδοραχη να κανει τσεκ για χιονοστοιβαδες.. η αγκυρα ηθελε λιγο ξεκολλημα στη κορυφη αποτι καταλαβα λιγη αναμονη δεν βλαπτει..μονοι μας ειμασταν.δυο τρεις για ζεσταμα και εγκληματισμο λογο πρωτης της σεζον στην θετις και ανοιγει η στυγα λιγο μετα τις 9 και μιση μετα απο τοσο χιονοπτωση ...παλιοτερα θα εκανε μια εβδομαδα....πρωτη καταβαση στυγα κατω απο τις καρεκλες ανεπαναληπτη50-60 ποντους χαντακι τυπου S πισω μας στο ιαπωνοκανεδεζικοχοκαιντονιζεκοαλπικο πουδρι ..οτι καλυτερο σε ποιοτητα εχω πατησει στα 18 χρονια που ανεβαινω σε αυτο το βουνο.αντε και βρηκαμε και πεντε βραχους και τι εγινε εδω μιλαμε για ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΗΣ 15ΕΤΙΑΣ!!!εμεις και αλλοι 100 νοματαιοι με λιακαδα απνοια αρκετο αλπικο κρυοοποιος δεν ηρθε αυτη τη μερα εχασε ...την στιγμη που το χιονοδρομικο σε ανακοινωση του και συγκεριμενα ο Λεωνιδας ειχε πει για τετοια μερα βαση των προβλεψεων..αφηστε την γκρινια βαλτε να σκι στο αμαξι και ανεβειτε στο βουνοενας χιονοδρομος που σεβεται τον εαυτο του τετοια μερα ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ εκτος ανωτερας βιας παντα..ετσι και ανεβασει ο πουδρογερος το υλικο θα πεσουν σαγονια.... καλο σας βραδυ!ΥΣ: Υπαρχουν κατι ακοπα στο αυγο ακομα αφησαμε για τον αδερφο τον Μιχαλη.. δεν τα προλαβαμε να τα κοψουμε ολα το κλεισαμε το μαγαζι ουτε καφε δεν μας αφησε ο πουδρογερος να πιουμε 12 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted January 8, 2017 συνεχιζεται.... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 8, 2017 καπως ετσι..... πανω απο το καταφυγιο αλλα μην πατε .εχει 50 ποντους πουδρα αλλα χωρις βαση και βρισκεις απο κατω σε αρκετα σημεια.. 4 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 8, 2017 ΜΙΚ τσέκαρε και τα ρολόγια αύριο!! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 8, 2017 (edited) Γονατο με 125 μεση Edited January 8, 2017 by Hellbent 11 Share this post Link to post Share on other sites