Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vangelis_k

Χ.κ Καλαβρύτων 2016-17

Recommended Posts

Πρόταση προς ΧΚΚ (αφού ξαναπώ μπράβο για την τρελή προσπάθεια που έχει πέσει και από ότι μαθαίνω θα πέσει το βράδυ, εύγε σας, πιο παλιά θα το έριχναν όλοι στον ύπνο εσείς παλεύετε να χαρούμε σκι και μόνο αυτό αρκεί για το μπράβο, εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο και ζούμε στην εποχή της πληροφορίας...). Ο Κapten πρόπερσι το είχε καταφέρει σε πολύ καλό βαθμό.

Ότι ώρα και να υπάρχει η πληροφορία ας γραφτεί κάπως κάπου πχ facebook,snowreport, kalavryta-ski.gr, snowclub αλλά κάπου σταθερά η εξής διαβάθμιση ετοιμότητας ΧΚΚ και ας ανανεώνεται όσο συχνά υπάρχει νέα πληροφορία.

1. Σφοδρή χιονοθύελλα πλήτει το χιονοδρομικό, θα γίνει προσπάθεια κατά της διάρκεια της ημέρας να δωθούν σε χρήση κάποιοι αναβατήρες (κοινώς κάτστε σπίτια σας μας έθαψε, ίσως ανοίξουν τα κάτω όποιος τζογαδόρος θέλει να έρθει να κι αν του κάτσει έκατσε)

2. Σφοδρή χιονοθύελλα πλήτει το χιονοδρομικό, θα γίνει προσπάθεια νωρίς το πρωί να είναι έτοιμοι για χρήση οι αναβατήρες Θέτις, Δάφνη και κατά τη διάρκεια της ημέρας ο αναβατήρας Άρτεμης

(κοινώς κάτστε σπίτια σας μας έθαψε, αν θέλετε τα κάτω ελάτε με ρίσκο και όποιος τζογαδόρος θέλει να έρθει για σούπερ σκι κι αν του κάτσει έκατσε)

3. Χιονοθύελλα στο χιονοδρομικό σε χρήση οι αναβατήρες Θέτις, Δάφνη από το πρωί θα γίνει προσπάθεια νωρίς το πρωί να δωθεί και ο αναβατήρας Άρτεμης και μέσα στην ημέρα ο αναβατήρας Στύγα

(κοινώς υπερμέρα με λίγο ρίσκο αυτό που λαμβάνεις πάντα αν θες υπερμέρες)

4. Χιονοθύελλα στο χιονοδρομικό σε χρήση οι αναβατήρες Θέτις, Δάφνη από το πρωί θα γίνει προσπάθεια νωρίς το πρωί να δωθεί και ο αναβατήρας Άρτεμης και ο αναβατήρας Στύγα

(κοινώς υπερμέρα, ολα έτοιμα με Στύγα δώρο με λίγο ρίσκο πχ ο φτάνουμε κορφή Άρτεμης με το ρατράκ άνετα)

5. Χιονοθύελλα στο χιονοδρομικό σε χρήση οι αναβατήρες Θέτις, Δάφνη από το πρωί και σε ετοιμότητα οι αναβατήρες Άρτεμης Στύγα

(κοινώς ΑΝΕΒΑ)

6. Χιονοθύελλα στο χιονοδρομικό σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες

(κοινώς ανέβα και άσε τις ερωτήσεις)

Έτερον εκατερον το τι καιρό θα έχει αν θα φυσάει κλπ κλπ που όλοι οι χιονοδρομοι το καταλαβαίνουν. Αυτό που αξίζει στους χιονοδρόμους είναι μια ειλικρινείς διαβάθμιση του ρίσκου που είναι έτοιμοι να αναλάβουν. πχ να ξυπνάω το πρωί και να διαβάζω ότι στις 4 ανέβασαν ένα κείμενο σαν το 2 ή σαν το 4.

Μιλάω μόνο για την ετοιμότητα του χιονοδρομικού που σαν πελάτες μας αξίζει να την γνωρίζουμε όσο το δυνατών καλύτερα. 12 το βράδυ 3 το πρωί ή 6 το πρωί δεν έχει σημασία είναι για εμάς θησαυρός

Για να μην το ξεχάσω αύριο στρώσιμο κάτω τρεις ρατρακιες-δρόμος και μετά όλες οι δυνάμεις να ανοίξει η Άρτεμις θα έπρεπε να είναι ο στόχος σας. Όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν μετά.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μπράβο Μιχάλη όταν έχεις όρεξη γράφεις πολύ ωραία πράγματα. Όντως μια τέτοια ενημέρωση θα κέρδιζε εμπιστοσύνη η οποία δύσκολα αποκτάται και εύκολα χάνεται!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

...για Παρασκευή κανείς;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω παντος λεω να ανεβω αυριο

respect.....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

μπα Κυριακή το βλέπω

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Βγηκε λιγο μεγαλο 10.45 για 2 μερες.....

Γειά σου ρε Κώστα με τα ωραία σου.

Εύχομαι το edit της σαιζόν να σου βγει 2+ ώρες.

Βάλσαμο για ΄μας το videάκι σου, που δεν έχουμε τσουλήσει ακόμα.

Φτάνει που θυμάμαι ακόμα τις πουδρές εκείνης της μέρας του Μάρτη.

Σ-Κ σαπάν

• Like 4

ΜΙΚ

μπορείς να μας πεις γιατί σύμφωνα με την κάμερα του ΧΚΚ σήμερα 12/01/2017 στις 12:00 δεν λειτουργεί ούτε η Θέτης !!?? δεν μιλάμε για Άρτεμης αλλά πες μου γιατί να πάρω άδεια και να πάρω το παιδί και να ανέβω, η δικαιολογία ότι χιόνιζε για ένα ΧΚ δεν είναι επαρκές

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

http://www.kalavrita-ski.gr/live-ski-report/

Σύμφωνα με αυτό είναι έτοιμοι αύριο να ανοίξει όλα τα λιφτ από τις 09.00. Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία που δεν ξέρω?

Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Εδώ γιατί δεν πέφτει κράξιμο; Το ΧΚΠ δεν ανακοίνωσε τίποτε κι έδωσε κάτι ελάχιστο σε λειτουργία. Το τόσο υπέροχο ΧΚΚ που θα άνοιγε τα πάντα όλα και δεν άνοιξε τίποτα γιατί τη βγάζει καθαρή;

• Like 4

Μια χαρα κραξιμο του αξιζει, ας γραψουν οσοι ηταν σήμερα για την κατασταση.

• Like 1

Απαραδεκτοι και στο χκκ αν ισχύουν ολα λετε. Αν λεω αν.edit κλασσικη περιπτωση αγνοιας και αδικης κατηγοριας χιονοδρομικου. Απλα φυσαγε

Αν δεν κανω λαθος φυσαγε πολυ εκει ομως

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το πρωί το snowreport έγραφε μερική λειτουργία λόγω ισχυρών ανέμων. Απο τις κάμερες όντως φαινόταν να φυσσάει το πρωί, τωρα αν φύσαγε τόσο δυνατά ώστε να μη μπορούν να προσεγγισουν τις κορυφές και να ξεπαγώσουν δε το ξέρουμε. Πιθανόν μετά να έκοψε, κάποιος που πήγε ας πει. Επίσης, έγραφε κίνδυνο χιονοστοιβάδων στο 4, κατά τη γνώμη μου λογικό αν αναλογιστει κανείς ότι έπεσαν 50εκ πάνω σε αέρινο ξερό πουδρί που φτερνιζόσουν κ σηκωνόταν.

υγ1: ο κουβάς αχνοφαινόταν για σήμερα, ήταν ρίσκο για όσους πήγαν

υγ2: grabs popcorn :P

Φυσαγε σημερα πολυ επανω. Δεν φταιει σε τιποτα το χιονοδρομικο σε αυτο

Παρνασσο πουλακια τιτιβιζουν και μια κοπελα με μαγιο προσπαθει να σηκωσει χαρταετο αλλα δεν φυσαει. Ο Βδ σκιζει τα καλαβρυτα δεν βγαινει παρνασσο τελος. Παρνασσος κλειστος βεβαια...

Το οτι ο παρνασσος δεν εχει χιονοδρομικο αλλα κατι λιφτ και υπαλληλους χωρις ιχνος οργανωσης και ευθιξιας οδηγησε στη σημερινη μουφα

Δεν εχουμε που να παμε για σκι στη νοτια ελλαδα εκτος απο το μαιναλο

Τρελο κινδυνο για χιονοστιβάδες παντως χκπ λογικα και χκκ θα εχει. Πολυ υπουλο χιονι ξεκολλαγγαν γερα κομματια

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Απαραδεκτοι και στο χκκ αν ισχύουν ολα λετε. Αν λεω αν.edit κλασσικη περιπτωση αγνοιας και αδικης κατηγοριας χιονοδρομικου. Απλα φυσαγε

Αν δεν κανω λαθος φυσαγε πολυ εκει ομως

φυσαγε και οχι απλα φυσαγε,,,,σε επαιρνε και σε σηκωνε....δεν νομιζω οτι ηταν ασφαλες με τετοιο αερα να ανοιγε στυγα και συρομενο...

• Like 5

elan primetime 33.jpg

Αθωοι

• Like 2

ειδα χθες ενα κουπονι που εβαλε ενα παιδι απο regroup για 8 αντι 15 ευρω καθημερινες και ειπα σημερα να παρω και ενω ελεγε χθες οτι ληγει σε 3 μερες τωρα λεει οτι εληξε.....

εχει δει κανεις καποιο αλλο? εμενα δε μου βγαζει κατι.....

Edited by johni41

IPB Image

Καλησπέρα, για αύριο πώς το βλέπετε? Από ότι φαίνεται από ήλιο θα είμαστε κομπλέ αλλά από αέρα? Μην καψουμε και την άδεια τσάμπα.

Vivere Pericolosamente

Εγώ μια μέρα άδεια λέω να την κάψω(που λέει κι ο Bon από πάνω). Παραλλαγή μπουφάν με πορτοκαλί τσέπες. Αν είναι κανείς πάνω ας με σκουντήξει(σιγά όμως γιατί πέφτω εύκολα). Μόνος θα είμαι...να πω καμιά κουβέντα με κανέναν από σας

• Like 1

ειδα χθες ενα κουπονι που εβαλε ενα παιδι απο regroup για 8 αντι 15 ευρω καθημερινες και ειπα σημερα να παρω και ενω ελεγε χθες οτι ληγει σε 3 μερες τωρα λεει οτι εληξε.....

εχει δει κανεις καποιο αλλο? εμενα δε μου βγαζει κατι.....

Εξαντλήθηκαν στο regroup.

Τώρα μόνο στο yellowday και μόνο για ΣΚ.

Θα ξαναβάλουν όμως να έχεις το νου σου.

Edited by sbird
  • Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

...μεγαλη ταλαιπωρια σημερα με το λεωφορειο του Κλαουδατου..

Μεχρι να τους μαζεψει ολους το πρωι..να νοικιασουν στον Κλαουδατο..και να βαλει αλυσιδες , φτασαμε στο παρκινγκ στις 11.

Ουρα στα εκδοτηρια οπου οταν εφτανε η σειρα σου, η υπαλληλος σε εστελνε σε αλλη ουρα στις πληροφοριες για να εξαργυρωσεις το κουπονι της Regroup..

11:30 εκανα την πρωτη αναβαση...σε ενα χιονοδρομικο που υπολειτουργουσε

Νομίζω δεν είχε ανοίξει καν ο Αχιλλέας πριν τις 10.30 έτσι κι αλλιώς

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Γεια και χαρα σε ολους,

Παρακολουθω χρονια θα λεγα το forum και ειστε ολοι υπεροχοι,

αυριο ψηνομαι να ανεβω και γω ψαχνω τον τροπο....

• Like 2

το ΧΚΚ φερθηκε σχετικα τιμια και εξηγω

• Μειωση καρτας μιας και υπολειτουργουσε
  • Ειλικρινη ενημερωση μιας και τηλεφωνησα πριν τη γεφυρα και μου ειπαν στα ισια πως προς στιγμη δε δουλευει τιποτα και ο αερας δε δειχνει να κοβει

Ειλικρινα τετοια αερα σε χιονοδρομικο και μαλιστα στη βαση δυσκολα τον συναντας, οταν στην κορυφη της αγκυρας που ανεβηκα περπατωντας ηταν ασθενεστερος

Στο χαρο ξεκολλουσαν κομματια, στα δεντρα αψογο πουδρι, νεραιδοραχη δεν υφισταται (μονο βραχια και χωμα) ψηλα στην αγκυρα πουδρι βαρυ

ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

• Like 10

Εγώ μια μέρα άδεια λέω να την κάψω(που λέει κι ο Bon από πάνω). Παραλλαγή μπουφάν με πορτοκαλί τσέπες. Αν είναι κανείς πάνω ας με σκουντήξει(σιγά όμως γιατί πέφτω εύκολα). Μόνος θα είμαι...να πω καμιά κουβέντα με κανέναν από σας

Αύριο πάνω πρωί πρωί και ο Θεός βοηθός...

VAG_P και εγώ πέφτω εύκολα...

• Like 1

Vivere Pericolosamente

Γεια και χαρα σε ολους,

Παρακολουθω χρονια θα λεγα το forum και ειστε ολοι υπεροχοι,

αυριο ψηνομαι να ανεβω και γω ψαχνω τον τροπο....

Καλωσήρθες!

Αν δεν βαριέσαι πέρνα μία βόλτα από εδώ να μας πεις για σενα.

Αφού δεν έχεις κλείσει με ski bus γράψε στο Carpooling μήπως και μπορέσεις και συντονιστείς με κανέναν.

Αλλιώς γρήγορα τηλ (κανονικά μέχρι τις 23.00 είναι) στον Κλαουδάτο μπας και μπορέσεις να μπεις στο ski bus. Δες ποια στάση σε εξυπηρετεί.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...