Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vangelis_k

Χ.κ Καλαβρύτων 2016-17

Recommended Posts

SkiVermont_Bring-a-friend.jpg

e0de3b1a9c41febf43d6e20459f1d0c0.jpg

Edited by metero
  • Like 6

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Nα τους μάθεις το σωστό. Το σωστό είναι να κάνουν μάθημα.

Δεύτερο γερό crash test για τη νέα διοίκηση του χιονοδρομικού. Τι ώρα θα ανοίξει η Άρτεμις αύριο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι αν η Άρτεμης ανοίξει 09.00 τα Καλάβρυτα σε βάθος χρόνου θα κερδίσουν 500 καλούς χιονοδρόμους πάντα τέτοιες μέρες. Αν δεν ανοίξει καθόλου σε 10 χρόνια θα υπάρχει ίδια συζήτηση στο φορουμ ότι ο Έλληνας δεν το έχει το σκι, σιγά μη πάρω άδεια να ανέβω κλπκλπ.

Αυγό κότα είναι. Αν δίνει Άρτεμη 09.00 μέρες σαν αύριο συνέχεια καλοί χιονοδρόμοι θα φτιαχτούν και θα ανεβαίνουν. Αν είναι κλειστή και να θέλει κάποιος να δουλέψει το εκτός πίστας του δεν θα έχει που να το κάνει.

Μην ακούσω για τα baby, Δάφνη Αχιλλέας Θέτις είναι baby τέλος. Και μην ακούσω για πρέπει να πατηθεί. Ανοίχτε το ρημαδολιφτ με δικιά μας ευθύνη. Όταν ανοίξει τότε και μόνο τότε ασχοληθείτε με την Στύγα και τις καφετέριες.

Καλά κουράγια σε όσους κουραστούν για να χαρούμε σκι αύριο, δύσκολοι καιροί αλλά πρέπει να τους κερδίσετε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και μην ακούσω για πρέπει να πατηθεί.

Μάλιστα αφεντικό!

ΜΙΚ τον χαβά σου εσύ ..... Άρτεμης και Στύγα δεν ανοίγουν πριν ξεπαγώσουν και δεν είναι το θέμα εάν είναι πατημένες , χαλάνε τα λάστιχα....

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

δυστυχως για χθες που ρωτουσα δεν καταφερα να φυγω απο την δουλεια και απο οτι καταλαβαινω εχασα ωραιες εμπειριες...

ελπιζω την επομενη βδομαδα τριτη-πεμπτη να παω μια απο αυτες τις μερες.

θα ηθελα να ρωτησω μιας και μιλατε για εκτος πιστας και βλεπω τις φωτογραφιες και ζηλευω πολυ, εχουν βαλει κατι για βλεπεις που περιπου πρεπει να κινηθεις ή εμπειρικα πατε οι περισσοτεροι?ας πουμε προς το αβγο και αναμεσα απο τα δεντρα που βλεπω οτι εχει και ο χαρτης με κιτρινες ενδειξεις.

γιατι εχω 2 χρονια να παω καλαβρυτα και τοτε με το ζορι καναμε στις πιστες.

IPB Image

και εντός πίστας πας εμπειρικά , πόσο μάλλον εκτός, ανεβαίνεις πάνω κοιτάς κάτω βάζεις σημάδι και VOYRRRRRRR

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΜΙΚ τον χαβά σου εσύ ..... Άρτεμης και Στύγα δεν ανοίγουν πριν ξεπαγώσουν και δεν είναι το θέμα εάν είναι πατημένες , χαλάνε τα λάστιχα....

Aυτό λέω. Πριν χάσουν χιλιάδες ανθρωποώρες να ανοίξουν καφετέριες, να τρέχουν στην χωρίς ελπίδα Στύτγα και να πατήσουν οοοοολεεεεεεες τις κάτω πίστες πρέπει να ρίξουν όσες δυνάμεις και ανθρωποώρες απαιτεί το ξεπάγωμα της Άρτεμης που από όσο ξέρω είναι συνήθως αρκετά εύκολο.

john βρες κάποιοιν που να ξέρει το βουνό να σου δείξει τα σημάδια και πως να μην ξεφύγεις από τον κάτω δρόμο

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

john βρες κάποιοιν που να ξέρει το βουνό να σου δείξει τα σημάδια και πως να μην ξεφύγεις από τον κάτω δρόμο

συνηθως πηγαιναμε με κολλητο φιλο που εχει σπιτι στα καλαβρυτα και αραζαμε εκει αλλα αυτος λογω δουλειας πλεον ειναι μακρια. για αρχη ελπιζω να καταφερω εστω να ερθω στο βουνο και απο εκει και περα βλεπουμε πως θα ειναι τα πραγματα. αν ειναι κι αλλοι θα τους ακολουθησω να δω περασματα.

μακαρι να ριξει κι αλλο να εχουμε και για τις επομενες μερες...

IPB Image

Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με την παρέα μου. Όλοι πλην ενός είναι με σνοουμπορντ και παραπονιούνται όταν δεν ανοίγει η Στύγα. Επειδή τα τελευταία χρόνια πάμε μόνο καθημερινές τους έχω προτείνει να κάνουν δοκιμές να πάρουν την άγκυρα μιας και δεν θα υπάρχει το άγχος αν κάποιοι περιμένουν από πίσω. Μαλλιασε η γλώσσα μου και προκοπή δεν είδα, με αποτέλεσμα όταν υπάρχει υποψία για κλειστή Στύγα αρνούνται να ανέβουν. Πως θα τους ψησω ρε παιδιά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπαρχει αυτο το πολυ ενδιαφερον θεμα αν εχεις ορεξη για διαβασμα: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18147&view=findpost&p=261899&hl=%E1%E3%EA%F5%F1%E1

Κυριως βεβαια ειναι οι φιλοι σου που πρεπει να το διαβασουν, εχει και ορισμενα πολυ ενδιαφεροντα βιντεακια.

• Like 2

Βγηκε λιγο μεγαλο 10.45 για 2 μερες.....

Δεν μου πηγαινε να κοψω τιποτα sorry

Ελπιζω να μην βαρεθητε

Απο το 11-03-2009 εχω να δω τοσο διαστημικες συνθηκες

Ηθελα ολα τα skibuddis επανω εκεινη την μερα που ησαστε ?

Μονο για ανωτερα βια υπαρχει δικαιολογια

Edited by Hellbent
  • Like 24

Ελπιζω να μην βαρεθητε

Ηθελα ολα τα skibudies επανω εκεινη την μερα που ησαστε ?

Σιγά μη βαρεθούμε. Έχω προσκομίσει βεβαίωση από το Υπουργείο.

Είχε βγάλει και το 2012 σεζόν αλλά τέτοια ποιοτητα μόνο αν χιονίζει στην Αθήνα

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Που είσαστε;

Εγω είμαι εδώ , και παρακολουθώ τα posts! και συγκρατούμαι.! χαχαχα :P

post-193-0-69073600-1484127416_thumb.jpg

• Like 7

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Εγω είμαι εδώ , και παρακολουθώ τα posts! και συγκρατούμαι.! χαχαχα :P

attachicon.gifDSC_3170.jpg

Τακουνι στο σαλε;;;

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Με αντιγαργαλικό στα ακροδάκτυλα - μην παρει φωτια το πληκτρολόγιο!!! :D :D

• Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Βγηκε λιγο μεγαλο 10.45 για 2 μερες.....

Δεν μου πηγαινε να κοψω τιποτα sorry

Ελπιζω να μην βαρεθητε

Ηθελα ολα τα skibuddis επανω εκεινη την μερα που ησαστε ?

Στο 7.29-30 ποδια πέδιλα οκ? Snow shark σοβαρό καλά κρυμμένο υποχθονιο

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά όσοι ήταν το σ/κ μάλλον είχατε παρέα τους snowmads της Red Bull

15894367_10211618553361883_4604990504868

Edited by ashbury
  • Like 9

waowwwww kav

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

το 09 στην φτερολακκα συναντησα ξανα τοσο βαθος και περισσοτερο ηταν με τετοια ποιοτητα χιονιου αλλα δεν υπηρχε υποστρωμα και πηραμε μερικα βραχια αγκαλιτσα τοτε δεν ηταν τοσο ευχαριστο οσο της κυριακης :P
την κυριακη ηταν hardcore powder situations απο αλλο πλανητη :P
ολα καλα στο 7:35. ο απροσεκτος της παρεας του αρεσε συνεχεια να περναει ξυστα απο τα βραχια μεχρι που ενα το πηρε απο πανω :P :P :P

• Like 1

DALTONS POW ROBBERY.....

ναι Γρηγορη ημασταν μια ωραια ατμοσφαιρα :P :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

http://www.kalavrita-ski.gr/live-ski-report/

Σύμφωνα με αυτό είναι έτοιμοι αύριο να ανοίξει όλα τα λιφτ από τις 09.00. Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία που δεν ξέρω?

Κάποιος από το ΧΚΚ ας γράψει κάτι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα κάψουν πολλά πολλά λεφτά ευρώ βενζίνης και θα έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτυριθούν πολύ άσχημα αν δεν είναι όλα ανοιχτά με τέτοιες ανακοινώσεις.

Το ξαναγράφω: Αν μας σώσετε από φόλα αύριο θα κερδίσετε τους ίδιους πελάτες μεθαύριο και πολλαπλάσιους σε βάθος χρόνου. Για κάθε μια φορά που τρως φόλα χάνετε 100 επισκέψεις, βγαίνει άσχημη φήμη για το χιονοδρομικό.

Δείτε κραξιμο που πέφτει στο facebook

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά όσοι ήταν το σ/κ μάλλον είχατε παρέα τους snowmads της Red Bull

15894367_10211618553361883_4604990504868

..περιμέντε , όπου να 'ναι ανοιγει λογαριασμό στο forum και θα μας πει για την Αρτεμη, την Στύγα και που έφαγε την καλύτερη μπριζόλα. Επισης θα μας παρουσιάσει ένα πρόχειρο σχέδιο των αλλαγών που διαπιστωσε πως πρέπει να γινουν ως προς στην τοποθετηση των λιφτ και ΠΟΥ θα μπουν τα καινούρια.

Cold as fuck ! που λέει και στο hashtag του , έξω απο τα δόντια δηλαδή....

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...