PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 27, 2018 (edited) ν .. Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 27, 2018 Νίκο απλά σκέψου ότι ίσως γράφουμε επειδή έχουμε μόνο το καλό ΟΛΩΝ των χιονοδρομικών μας χωρίς ίχνος εμπάθειας και μπορεί να τα αγαπάμε όλα (αν όχι το ίδιο) πάρα μα πάρα πολύ. Απλά σκέψου το. Άρθρο στο καταστατικό του Συλλόγου πάντως λέει ορθή ενημέρωση και μακάρι να είχε γίνει μόνο το 2008 το ψέμα του Πισοδερίου. Και φέτος ψέματα έλεγαν και το ξέρεις. Κάθε χρόνο ψέματα λένε όπως και πολλά από τα "χιονοδρομικά" μας. Σαν μέλος του Προεδρείου και γνωστός τους θα περίμενα να παλέψεις κάτι τέτοιο για το καλό όλων μας και κυρίως του χιονοδρομικό. 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 27, 2018 (edited) Νίκο απλά σκέψου ότι ίσως γράφουμε επειδή έχουμε μόνο το καλό ΟΛΩΝ των χιονοδρομικών μας χωρίς ίχνος εμπάθειας και μπορεί να τα αγαπάμε όλα (αν όχι το ίδιο) πάρα μα πάρα πολύ. Απλά σκέψου το. Άρθρο στο καταστατικό του Συλλόγου πάντως λέει ορθή ενημέρωση και μακάρι να είχε γίνει μόνο το 2008 το ψέμα του Πισοδερίου. Και φέτος ψέματα έλεγαν και το ξέρεις. Κάθε χρόνο ψέματα λένε όπως και πολλά από τα "χιονοδρομικά" μας. Σαν μέλος του Προεδρείου και γνωστός τους θα περίμενα να παλέψεις κάτι τέτοιο για το καλό όλων μας και κυρίως του χιονοδρομικό. Edited May 26, 2018 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted February 27, 2018 (edited) Kάτι δικές μου ασυνάρτητες σκέψεις πριν τη σεζόν που μάλλον θεωρούν εντελών λάθος οι Τόττηδες και επίτηδες κάνουν ακριβώς τα αντίθετα ... Με αφορμή τις τότε συζητήσεις και βλέποντας τα αναγραφόμενα ύψη το θυμήθηκα.. και συμφωνώ σε αυτό που έγραψες και έχω υπογραμμίσει. Τώρα που πέραν πάσης αμφιβολίας έχει χιόνι υπεραρκετό, τόσο πολύ που μπορούν και μας "γλεντάνε" γράφοντας και μερικά μέτρα παραπάνω (μου αρέσει η αίσθηση του χιούμορ που προφανώς έχουν). Σοβαρά τώρα, από έγκυρες πηγές έμαθα ότι χθες ημέρα Δευτέρα με σχεδόν ανύπαρκτο κόσμο δούλευε όλο το βουνό φουλ και κανονικά, χωρίς εκπτώσεις σε αναβατήρες και πίστες, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε είναι άξιο αναφοράς και επιβράβευσης. Edited February 27, 2018 by xmen 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 27, 2018 (edited) υσ να δω ποτε θα σε δω εσενα να παλευεις με πλακατ στην αφετηρια τον λιφτ Παρνασσού Και να προτρέπεις τους εργαζομένους σε αποχη εργασιας και κλεισιμο τον λιφτ λογο επυκινδηνωτητας του ολου συστήματός του βουνου To έχω κάνει πέρσι Φλεβάρη το Σάββατο της φόλας. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο χιονοδρομικό να επιβεβαιώσεις ότι μοιράστηκαν στους εργαζομένους 60 Α4 με μονοσέλιδο κείμενο από έναν περίεργο με μπλε μπουφάν και σκισμένο σε ένα σημείο παντελόνι. Αν κατέβεις Παρνασσό έλα να το δεις live, δεν έχω θέμα το ξανακάνω και με τις φετινές τους ασυναρτησίες εμπλουτισμένο. Για τα πλακάτ το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν βρίσκω κανέναν να βοηθήσει. Άντε να το κάνω μονάχος και αυτό να μη λες αλλά αν φέρεις το πλακάτ μέσα. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα προσωπικά μας, στο θέμα μας. Το Πισοδέρι είναι φανταστρουμφικό χιονοδρομικό, το υπεργαπάω και μπορεί να έχει τον δεκαπλάσιο κόσμο αν κάνει όσα προτείνω είναι η ταπεινή μου άποψη, θα χαρώ αντί προσωπικών επιθέσεων να συνεισφέρεις με επιχειρήματα στην βελτίωση του χιονοδρομικού ή να μου πεις που είναι λάθος η άποψή μου. Edited February 27, 2018 by ΜΙΚ 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted February 27, 2018 (edited) Πάντως εμείς που πρώτη φορά κάναμε τουρ εβδομάδας, μου έκανε έκπληξη που ήταν όλα ανοικτά. Τα δύο μεγάλα λίφτ των οποίων η λειτουργία κοστίζει καθημερινά. Αν αυτό δεν είναι αξιοπιστία, τότε τι είναι; Edited February 27, 2018 by madskier 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted February 28, 2018 Πάντως εμείς που πρώτη φορά κάναμε τουρ εβδομάδας, μου έκανε έκπληξη που ήταν όλα ανοικτά. Τα δύο μεγάλα λίφτ των οποίων η λειτουργία κοστίζει καθημερινά. Αν αυτό δεν είναι αξιοπιστία, τότε τι είναι; Πραγματικά όμως θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε σε ποιον! Γιατί με ξένα κόλυβα, όλοι ξέρουν να κάνουν. ΥΓ Το Πισοδέρι πρέπει να είναι το μόνο ΧΚ της χώρας που το προσωπικό στο σαλέ επιδεικνύει την οφειλόμενη προς τον πελάτη συμπεριφορά. 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 28, 2018 Το μετρο χρειαζεται και στα μετρα και στους ποντους. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 28, 2018 (edited) XAXA θα εχουμε και βατήρα για άλματα!! https://www.facebook.com/100017440592130/videos/193738867884132/ Edited February 28, 2018 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 28, 2018 (edited) Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 11 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 28, 2018 Νικο ας το ...παρε αλλο !!! 5 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 28, 2018 Περιμενε το καλοκαιρι. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 28, 2018 Να σιγουρευτείς ποιο είναι το δικό σου....πριν αρχίσεις... 8 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 1, 2018 (edited) και τωρα !! τι κανουμε Νίκο η φίλη σου η Χριστίνα που λατρεύει τα χιονια δηλωνει εθελόντρια! Edited March 1, 2018 by leonidastria 2 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 1, 2018 Το Σαββατοκύριακο στο snowbar του Χ.Κ. Πισοδερίου 30 prive σαλόνια σας περιμένουν!!Προσφέρονται vodka belvedere/ουίσκι, πιατέλες με τυριά και κρεατικά. Τιμή 180 ευρώ/6 άτομα. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 6937032026 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Donpenelo 69 Report post Posted March 1, 2018 Τρέξτε να προλάβετε 2 Share this post Link to post Share on other sites
Donpenelo 69 Report post Posted March 1, 2018 Την ΚΔ ήταν όλα άδεια έπαιζαν μια απαράδεκτη ελεκτροπριονια κοινώς ηχορύπανση κέφι πουθενά Κατά τα άλλα όλα καλά στο πισοδερι Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 2, 2018 Ό αγώνας άρχισε μέ τό που φτάσαμε Πολύ χιόνι και βαρύ 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 2, 2018 Πολύ αέρα σήμερα με ελαφρά χιονόπτωσης καί ομίχλη στά ψηλά Μάλλον θά συνεχίζει ο αποσχοινισμός 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted March 2, 2018 Πισοδέρι 26/2/2018 11 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted March 2, 2018 2/2/2018 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted March 2, 2018 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 2, 2018 Καί κατόπιν μηχανικής βοηθείας ειδαμε φως 8 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted March 2, 2018 (edited) 2/2/2018 video! :-) https://m.youtube.com/results?q=%CE%A0%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%B9%20%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1&sm=3 Edited March 2, 2018 by jimakos Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 3, 2018 (edited) εξόρμηση. Edited May 26, 2018 by PRESIDENT 9 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites