Pant 2,497 Report post Posted December 4, 2016 Πηγαίνει κάποιος Σάββατο στο Πήλιο (γνωστό ότι έχει τα θέματά του) που είναι το πρώτο (και μόνο) χιονοδρομικόπου είναι ανοιχτό (3 Δεκ σημειώνω) και περιμένεις να είναι όλα τέλεια, να μήν έχει αναμονή ...; Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted December 4, 2016 Εγώ γιατί θυμόμουν ότι πέρσι την Πρωτοχρονιά είχε δουλέψει το Πήλιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 4, 2016 Ανακοινωση οτι το χιονοδρομικο ειναι ετοιμο εβγαλαν. Οτι θα ανοιξει ολο το χιονοδρομικο με το διπλο μονο σε αναμονη εβγαλαν. Τι ολα τελεια..εδω λεμε απο τα 4 λιφτ λειτουργουσαν τα δυο. Και δεν λειτουργησε το ποιο βασικο αυτο που πιανει ολο το χιονοδρομικο. Μονο το 2πλο ν λειτουργουσε λιγοτερο θ πειραζε. Αλλα να κρεμανε τα καρεκλακια Σαββατο πρωι..Μετα απο ανακοινωση, απο χιονι και 2 μερες με ηλιο. Εαν εσεις τα δικαιολογειται αυτα οκ. Εαν εσεις δινετε 11 ευρω και γινονται αυτα και δεν εχετε κανενα παραπονο παλι οκ. Αποψη μου και αποψη σας! Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted December 4, 2016 Μήπως έχουν προσωπικό μόνο για ΣΚ και δεν ξέρουν τι να πρώτο κάνουν?Μήπως πληρώνουν μόνο ΣΚ?τσάμπα τα μπράβο..ανακαλω Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 4, 2016 Απ οτι βλεπω και ο προεδρος του χιονοδρομικου συμφωνει μαζι σας! Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος, Γρηγόρης Ιγγλέσης, είπε ότι η προσέλευση σήμερα αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη. . Εξάλλου, χθες το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτούργησε θαυμάσια. «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/2016/12/blog-post_4.html?spref=fb Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted December 4, 2016 κανει για πρωθυπουργος ο προεδρος του πηλιου!!!!ωραια τα λεει!!! 6 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 4, 2016 (edited) Εμείς το μόνο που θέλουμε από τα χιονοδρομικά καφετέριες όπως το Πήλιο είναι μια ανακοίνωση πχ "θα λειτουργούν τα δύο εναέρια μονά καρεκλάκια και το διπλό θα ετοιμαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας" Ντροπή τους για την άλλη ανακοίνωση. Μας επιβεβαιώνουν κάθε μέρα ότι τα βουνά μας είναι καταπληκτικά και τα διοικούν άχρηστοι άνθρωποι ή/και χωρίς πόρους και φυσικά φταίνε μόνο οι επαγγελματίες στα Χάνια και στη γύρω περιοχή για αυτό. Σαφώς και θα επιθμούσαμε να είναι και κανονικό χιονοδρομικό όπως το 2000-20010 πχ που λέγανε ότι δούλευε καλά. Άλλος ένα θησαυρός της Ελλάδας που απαξιώνεται από τα μυαλά των Ελλήνων εκτός από τον καιρό και το κλίμα που μάλλον ζεσταίνεται. Edited December 4, 2016 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 4, 2016 Το χειροτερο μετα απο 7 χρονια κρισης......ειναι η υποταγη στην μιζερια. Να ξοδευεις τα πολυ δυσκολα βγαλμενα λεφτοθδακια σου και να ανεχεσαι την κοροιδια στα μουτρα! 2 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 6, 2016 (edited) Από την ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ Α.Ε., ανακοινώθηκε ότι η ζημιά στον αναβατήρα Πήλιο 3 μετά ΚΑΙ από την δολιοφθορά που σημειώθηκε την Κυριακή 04-12-2016 αποκαταστάθηκε, με αποτέλεσμα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου να λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 06-12-2016 και με τους τέσσερις (4) αναβατήρες σε ισχύ. Επίσης σας ενημερώνουμε, με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή ο δρόμος Χάνια – Κισσός παραμένει κλειστός και κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των οδηγών, αλλά και απομάκρυνσης των απαγορευτικών πινακίδων σήμανσης επιφέρει ποινικές κυρώσεις. http://magnesianews.gr/magnisia/chionodromiko-apokatastathike-doliofthora-se-anavatira.html Τι να καταλαβει κανεις.. Σαμποταραν απο καποιο χωριο το χιονοδρομικο για να ανοιξει ο δρομος που παει για Κισσο και περναει μεσα απο το χιονοδρομικο τους καλοκαιρινους μηνες (κανονικα) ? Κατι αλλο? Περιεργα πραγματα, Edited December 6, 2016 by detox Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 6, 2016 Τι αλλο θα ακουσουμε ... αυτος ο περιφημος δρομος μονο απο αρρωστα μυαλα μπορουσρ να γινει εκει που εγεινε.... τα ιδια και στο καρπενησι αλλα τουλαχιδτον εκει υπηρχε η γεωγραφικη αναγκαιοτητα ενω στο πηλιο μπορουδαν ανετα να πανε 100 μετρα παρακατω.... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 7, 2016 (edited) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: 06/12/2016 17:20 Το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει πάλι το Σαββατοκύριακο 10&11 Δεκεμβρίου 2016 (snowreport.gr/pilio/) Super, το κλείνουμε όταν έχει καλές θερμοκρασίες για σκι και το ανοίγουμε στο ΣΚ για καφέ (επισκέπτες) και σούπα (χιονοδρόμοι). Καταλαβαίνω, οικονομική κρίση έχουμε, κρατάμε το χιόνι για τις μέρες με κόσμο αλλά μόνο για χιονοπόλεμο... και μία σημερινή άποψη Edited December 7, 2016 by Pant 1 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiannisVo 19 Report post Posted December 7, 2016 μικρό μου, αγαπημένο, χιονοδρομικό μου, πόσο όμορφο είσαι... (καλά εσύ έχεις να..... κάνεις σκι χρόνια λέμε..) Τα ίδια και τα ίδια, δεκαετίες τώρα. Παλιό γνωμικό: Αν μπορείς να κάνεις σκι στο Πήλιο μπορείς παντού.(τα έχεις δει όλα μάλλον... αλλά ΚΑΙ ξεκρέμαστα καρεκλάκι την πρώτη μερα, ΚΑΙ πίστες τέλειες την πρώτη μέρα, ΚΑΙ χιόνι στο συνδετικό της φαλκονερας την πρώτη μέρα, ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ τη πρώτη μέρα????? WTF) Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι μύρισε πάλι Wax . Καλησπέρα σε όλους τους παλιούς γνωστούς. :-) GiannisV 4 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 7, 2016 αλλαξτε τα pinned θεματα με του 2017 pls! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted December 7, 2016 μικρό μου, αγαπημένο, χιονοδρομικό μου, πόσο όμορφο είσαι... (καλά εσύ έχεις να..... κάνεις σκι χρόνια λέμε..) Τα ίδια και τα ίδια, δεκαετίες τώρα. Παλιό γνωμικό: Αν μπορείς να κάνεις σκι στο Πήλιο μπορείς παντού.(τα έχεις δει όλα μάλλον... αλλά ΚΑΙ ξεκρέμαστα καρεκλάκι την πρώτη μερα, ΚΑΙ πίστες τέλειες την πρώτη μέρα, ΚΑΙ χιόνι στο συνδετικό της φαλκονερας την πρώτη μέρα, ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ τη πρώτη μέρα????? WTF) Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι μύρισε πάλι Wax . Καλησπέρα σε όλους τους παλιούς γνωστούς. :-) GiannisV Γιάννη, μας έχεις λείψει! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 7, 2016 Φίλε Γιάννη χαθήκαμε... έχουμε να τα πούμε από τότε που η κόρη μου ήταν ακόμα Βόλο......χαιρετισμούς και στον Επίκεντρο www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 7, 2016 (edited) Όπως αναφέρθηκε το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο.Τώρα στα Χανια!Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη Edited December 7, 2016 by detox Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 8, 2016 Ναι πράγματι, αν το δώσουν ανοιχτό αύριο με τα 1000 θα πάμε. Εδώ που τα λέμε και το Σάββατο δεν θα είναι πολύ άσχημα, μια μέρα θα το έχει βαρέσει ο ήλιος και δεν είναι Νοτιαδοκαταστάσεις. Προτείνω να οργανωθούμε από Αθήνα να πάμε οικονομικά. Καλώς ήρθες φίλε 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted December 8, 2016 όλοι κάνουμε την ίδια σκέψη σήμερα.....ΠΣΚ στο Πήλιο!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted December 8, 2016 Μη μου κλαίγεστε μετά ότι είχε ουρές στα λιφτ και ότι δυσκολευτήκατε στο παρκάρισμα! 4 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 8, 2016 Εάν δουλεύουν όλα τ λίφτ κ έχει έρθει ολη η Ελλάδα όχι δεν Θ παραπονεθεί κανείς. Απλά Θ είναι πάνω από τις δυνατότητες του. Απ ότι διάβασα και σε αλλά άρθρα όντως προσπάθησαν ν σαμποτάρουν το χιονοδρομικό για ν ανοίξει ο δρόμος. Ε σου λέει στο τέλος της σεζόν πως το λειτουργείτε με ανοίχτο το δρόμο.. βγάζεις τ Snwd περνάς τν δρόμο κ πας με τ πόδια στ λιφτ. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 8, 2016 αναλογες καταστασεις εχουμε στην βασιλιτσα (οπου ομολογω εχω χρησιμοποιησει τον δρομο σαν πιστα καθημερινη με χιονοππτωση) χρονια πριν (πολλα χρονια) ειχα παει με φωκιες απο κελαρια φτερο απο τον δρομο.... στο καρπενησι καναμε πλακα στο τουνελ με φακους.... στο πισοδερι εχω βριστει με σνοουμομπιλα (νοικιαρικο) στον δρόμο-πιστα δεν ξερω ποιος εχει προτερεοτητα, φυσικα ξερω ποιος θα πάθει ζημιά... θα μπορουσαν να μην εκχιονιζουν ...πολυ...100 μετρα και να βαλουν και ενα...φανάρι... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted December 8, 2016 ...όποιος ξεκινήσει να πάει, φαντάζομαι ξέρει πολύ καλά που πάει και γιατί πάει!!!...το βουνό επίσης διαθέτει μοναδικά μονοπάτια για περπάτημα μέσα σε μαγευτικό φυσικό περιβάλλον!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 8, 2016 αναλογες καταστασεις εχουμε στην βασιλιτσα (οπου ομολογω εχω χρησιμοποιησει τον δρομο σαν πιστα καθημερινη με χιονοππτωση) χρονια πριν (πολλα χρονια) ειχα παει με φωκιες απο κελαρια φτερο απο τον δρομο... Μου θύμισες τότε (πριν πολλά πολλά χρόνια που είχε και πολλά χιόνια) που κατέβηκα από τα Χάνια σχεδόν στην Πορταριά με τα σκι. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 8, 2016 Παρασκευη δίνει λίγο ζεστούλα όμος.Θα ειναι καλά σάββατο? εχουμε εικόνα το πώς είναι τώρα? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 8, 2016 (edited) ΒΔ θα είναι ο αέρας αύριο και η μέρα είναι πολύ μικρή. Οι ντόπιοι μου είχαν πει με το Νοτιά υποφέρει το βουνό, προσωπικά πιστεύω αύριο θα είναι φανταστικό το χιόνι, το Σάββατο μια χαρά και την Κυριακή όχι μια χαρά αλλά ποτέ δε ξέρεις, θα το καταλάβουμε το Σάββατο. Σάββατο μάλλον θα είμαι πάνω Τα παραπάνω ισχύουν για απελπισμένους στερημένους από σκι που δεν έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και αγαπούν πολύ το σκι. Αύριο πάντως θα έχει διαστημική μέρα για σκι, κρίμα που είναι καφετέρια και όχι χιονοδρομικό. Edited December 8, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites