Dim 4,703 Report post Posted February 8, 2017 Θα υπάρξει σχετικό ΔΤ αύριο. 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted February 11, 2017 Οι σαββατιάτικοι δώστε μια εικόνα βουνού καιρού και μπλόκων....... Έτσι να παίρνουμε ιδέα τί γίνεται..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 11, 2017 Απο τη μέση και πάνω βγήκαμε απο τα σύννεφα!!! Μπλόκο αρχαία Κόρινθος Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 11, 2017 (edited) Τελικά το απρόοπτο έγινε! !!!!! Πάει κανείς από Αθήνα αύριο κ επιστροφή? Ας με πάρει τηλ 6937247745 Edited February 11, 2017 by OliaTax Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 12, 2017 Εξαιρετική μέρα σήμερα, ο καιρός κερδισμένος στο λαχείο και η παρέα του snowclub καλύτερη από ποτέ. Η δέκατη πίτα του συλλόγου για εμένα (ναι τις μέτρησα) ελπίζω και τυχερή . Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που μόχθησαν για να στηθεί αυτή η εκδήλωση και ένα ευχαριστώ στο Χ.Κ. Καλαβρύτων για την φιλοξενία. 14η χιονοδρομική χρονιά του συλλόγου φέτος και είναι πραγματικό σπουδαίο πως οι αρχές και οι αξίες πάνω στις οποίες στήθηκε παραμένουν ζωνταντές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα τον "τρέξουν". Και του χρόνου λοιπόν, να είμαστε όλοι καλά. 22 Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted February 12, 2017 Εξαιρετική μέρα σήμερα, ο καιρός κερδισμένος στο λαχείο και η παρέα του snowclub καλύτερη από ποτέ. Η δέκατη πίτα του συλλόγου για εμένα (ναι τις μέτρησα) ελπίζω και τυχερή [emoji106] . Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που μόχθησαν για να στηθεί αυτή η εκδήλωση και ένα ευχαριστώ στο Χ.Κ. Καλαβρύτων για την φιλοξενία. 14η χιονοδρομική χρονιά του συλλόγου φέτος και είναι πραγματικό σπουδαίο πως οι αρχές και οι αξίες πάνω στις οποίες στήθηκε παραμένουν ζωνταντές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα τον "τρέξουν". Και του χρόνου λοιπόν, να είμαστε όλοι καλά. Καλά τα είπες νεαρέ........Στέκομαι κατά πρώτον στο “τυχερή" και το εύχομαι, και κατά δεύτερον σε όλους αυτούς που τον "τρέχουν" ( το Σύλλογο) για τους οποίους μόνο ένα μπράβο μπορούμε να πούμε! Και δεν αναφέρομαι μόνο στους φετινούς ή τους περσινούς αλλά σε όλους από γεννήσεως. Λίγα ή πολλά, όλοι έχουν βάλει ένα λιθαρακι στο Σύλλογο. Εύχομαι πάντα να υπάρχουν άνθρωποι με κέφι να χτίζουν Αντέ και του χρόνου κάπου βόρεια 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 12, 2017 Bεβαίως καλά τα είπαν τα πιτσιρίκια από πάνω. Σε κάθε ευκαιρία πρέπει να λέμε μπράβο σε όσους τρέχουν, κουράζονται, κουβαλάνε, σχεδιάζουν και στην τελική χάνουν και σκι για τον Σύλλογο. Εύγε στα παιδιά για την διοργάνωση και το αποτέλεσμα Μακάρι να συσπειρωθούμε και να τρέχει πολύ περισσότερος κόσμος για περισσότερα 12 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 12, 2017 Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Καταπληκτική μέρα! Τα έγραψα στο νήμα ΧΚΚ, αλλά μιά και γίνεται και εδώ αναφορά το ξαναγράφω! Από τις μέρες που μου θυμίζουν πόσο λατρεύω όλο αυτό το πράγμα γύρω από το σκι και το σκι μαζί! 8 Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted February 13, 2017 Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και σε όλους όσους έτρεξαν για την οργάνωση Χαρήκαμε που είδαμε μετά από αρκετό καιρό φίλους και γνωστούς. Και του χρόνου με υγεία!!!! Το αυτοκόλλητο για το snow lover όλα τα λεφτά!!!!1 σε αυτούς που το σκέφτηκαν 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 13, 2017 (edited) Περάσαμε 2 super μέρες με super ski και super παρέα. Ευτυχώς είμαστε πολλοί, δυστυχώς δεν πρόλαβα να αλληλεπιδράσω με αρκετούς. Ένα μεγάλο respect σε όλους όσους ταξίδεψαν από μακριά, σε όσους έχασαν το σκι τους και στον Κονκαν για τις αφίσες. Για κάτι τέτοιες στιγμές που τα συνδυάζουν όλα (διασκέδαση με εποικοδομητικές συζητήσεις για ΧΚ) αξίζει όλοι να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν (όλοι μπορούμε έστω από λίγο, δοκιμάστε και θα το δείτε) Edited February 13, 2017 by GiGi 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 13, 2017 Επειδή πολύ εύσημο έπεσε σε μένα και τη γυναίκα μου, να πούμε ότι εμείς κάναμε το εικαστικό!!! Όλη η καμπάνια ειναι προϊόν σκέψης του ΔΣ. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος του συλλόγου. Sent from my iPhone using Tapatalk 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 13, 2017 Γλυφτρακι 5 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 13, 2017 με τα μπρελοκ τι εγινε !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 13, 2017 Μοιράστηκαν στα μέλη! Εξαιρετικά! 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted February 13, 2017 Επειδή πολύ εύσημο έπεσε σε μένα και τη γυναίκα μου, να πούμε ότι εμείς κάναμε το εικαστικό!!! Όλη η καμπάνια ειναι προϊόν σκέψης του ΔΣ. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος του συλλόγου. Sent from my iPhone using Tapatalk konkan for president 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 13, 2017 Τα μπρελόκ, εμένα τουλάχιστον, πολύ μου άρεσαν!!!! Μπράβο και σε αυτόν που είχε την ιδέα και σε αυτόν που την υλοποίησε. 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted February 13, 2017 Συγχαρητήρια σε όσους παρευρέθησαν και σε όσους διοργάνωσαν την κοπή της πίτας. Γνώρισα διάφορα μέλη και έκανα την πρώτη μου επαφή με χιονοδρομικό κέντρο όπου προφανώς ενθουσιάστηκα. Δυστυχώς δεν έκανα κάποιο μάθημα αλλά οψόμεθα. Πάντως το αρνάκι λαδορίγανη που μου πρότεινε ο Παναγιώτης ο πατριώτης μου (Αιτωλοακαρνάνας) ήταν καταπληκτικό :) Και του χρόνου !!!! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted February 13, 2017 Για το φλουρί????? πολύ ησυχία ακούω!!!!!!!!!!! 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 13, 2017 Συγχαρητήρια για την εκδηλωση παντα τετοια. οπως τα ειπαν τα παιδια. Πολυς κοσμος του συλλογου κ χαρηκα που βρεθηκα με ολους. ειναι όμορφο να εισαι στο βουνο με τοσο μεγαλη παρεα κ φιλους. Ευχαριστουμε το ΧΚΚ για την φιλοξενία. Ειναι ενα πολυ ομορφο βουνο Στάλθηκε από το κινητό μου... 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 14, 2017 (edited) Η δέκατη πίτα του συλλόγου για εμένα (ναι τις μέτρησα) ελπίζω και τυχερή . Μιας και με έχουν πιάσει αϋπνίες είπα να κάτσω να τις απαριθμήσω από μνήμης. Λόγω του προχωρημένου της ώρας θα μου επιτρέψετε μερικά σχόλια. Λόγω του προχωρημένου της ηλικίας θα μου επιτρέψετε και μερικά λάθη. 2004 Χ.Κ. Παρνασσού, αν θυμάμαι καλά μιας και τότε πρωτογράφτηκα στον σύλλογο πρέπει να είχε γίνει μέσα στον Γενάρη μια μικρή "οικογενειακή" εκδήλωση στο σαλέ της Φτερόλακας. Λιάνα, ΜΙΚ, Λάππας τα λέω καλά; 2005 Δεν θυμάμαι, υπηρετούσα την θητεία μου και απείχα από δρώμενα εκείνον το χειμώνα. Θυμάμαι πως είχε γίνει η γενική συνέλευση στο Χ.Κ. Βασιλίτσας την Κ. Δευτέρα αλλά δεν ξέρω αν είχε συνδυαστεί με κοπή πίτας. 2006 Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν, η πρώτη μου εκδρομή στην Β. Ελλάδα. 2007 Χ.Κ. Παρνασσού, η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για μέσα στον Γενάρη αλλά λόγω αχιονίας μεταφέρθηκε για Φλεβάρη (Κ. Δευτέρα). 2008 Χ.Κ. Πηλίου, το βράδυ του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί νυχτερινό σκι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος (και όχι επειδή στην κοπή παραβρέθηκε ο Κυριάκος Μ. όπως διαδόθηκε από κάποιους κακόβουλους ). Αντ’ αυτού μετά το φαγητό διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο ένα apre ski party το οποίο θα θυμόμαστε για χρόνια με τον DJ Batucada στα decks. 2009 X.K. Βασιλίτσας, από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του συλλόγου λόγω της μεγάλης συμμετοχής αλλά και του γεγονότος πως μέναμε οι περισσότεροι στο ίδιο ξενοδοχείο. Κερασάκι στην τούρτα το νυχτερινό την Κυριακή το βράδυ (Κ. Δευτέρα γαρ) και το πάρτυ στο χιονοδρομικό. 2010 Χ.Κ. Καρπενησίου, ίσως η λιγότερο επιτυχημένη κυρίως λόγω οργάνωσης του χιονοδρομικού (θα κάναμε και δέκα κατεβασιές όλο το ΣΚ). Και τότε τα αγροτικά μπλόκα είχαν προσθέσει μια ευχάριστη νότα στην διαδρομή. 2011 Χ.Κ. Καλαβρύτων, και τότε με πολύ καλό καιρό και μεγάλη συμμετοχή. (Η ομάδα της Β. Ελλάδος πρέπει να είχε κόψει μια δεύτερη πίτα στα Πηγάδια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και το εγχείρημα δεν επαναλήφθηκε). 2012 Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια, η πρώτη μου ουσιαστικά απουσία (να είναι καλά το πάρτυ μασκέ-καρεόκε που είχαμε διοργανώσει στο σπίτι). 2013 Χ.Κ. Παρνασσού, η πολυπληθέστερη από άποψη συμμετοχής με πολύ κόσμο και από Β. Ελλάδα. 2014 Χ.Κ. Βασιλίτσας, Κ. Δευτέρα με αρκετό κόσμο αλλά ο καιρός δεν μας είχε κάνει το χατίρι. 2015 Χ.Κ. Καρπενησίου, δεύτερη απουσία για εμένα κυρίως λόγω της προηγούμενης κακής εμπειρίας στο Καρπενήσι. Όσοι πήγαν πάντως καλά πρέπει να πέρασαν. 2016 Πάρνηθα - Καταφύγιο Μπάφι, η χειρότερη χρονιά ever από άποψη χιονοκάλυψης οπότε από τον Χελμό (όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί) μεταφερθήκαμε στην Πάρνηθα. Στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι. 2017 Χ.Κ. Καλαβρύτων, ο Χελμός μας αποζημίωσε φέτος! Ξέρω mods το έσκισα το topic, ελπίζω να μην με στείλετε στο πυρ το εξώτερον. Edited February 14, 2017 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 19 Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 14, 2017 Ήταν, κατ΄εμέ, μια πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου μας. Αν και ανέβηκα μόνο την Κυριακή, ευχαριστήθηκα να βλέπω στο λοφάκι μου SnowClubάκια παντού. Ένα ευχαριστώ λοιπόν, σε όλους αυτούς που «έτρεξαν» την εκδήλωση, θυσιάζοντας ακόμα και το ski τους, για να τα βρούμε οι υπόλοιποι έτοιμα. Πόσο μάλλον, όταν πολλά από αυτά τα παιδία ήταν (μου βγαίνει εδώ και ένα Πελοποννήσιο "ήσαντο") από τη Β. Ελλάδα. Τουλάχιστον τον Κυριάκο πρόλαβα και τον ευχαρίστησα εμπράκτως με ένα last minute tour στον Χελμό. Για φλουριά, stickers και δώρα δε πρόλαβα καν να τα δω. Ήμουν, όμως, αναμφισβήτητα από τους τυχερούς της μέρας, καθώς το δικό μου "φλουρί" μου το βρήκαν λίγο πριν την κοπή της πίτας. Να ΄ναι καλά ο Αποστόλης και η παρέα του, θα έχω να βγάζω ακόμα φωτογραφίες... Προσωπικά, από πίτες έχω ελάχιστες εμπειρίες. Έχω όμως στο αρχείο μου μια φωτογραφία από τις πρώτες οργανωμένες επισκέψεις του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ. στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, το 2005, σχεδόν στο ίδιο σημείο που είχαμε στήσει το κιόσκι μας προχθές Πέρασαν πολλά από τότε, και όχι μόνο τα χρόνια. Τότε ο Σύλλογος μας ήταν για κάποιους κάτι κακομαθημένα που βρίζανε στο internet. Απειλές για μηνύσεις κ.λπ.. Τώρα, στην εκδήλωσή μας ήταν παρών μέχρι και ο Δήμαρχος. Κάτι λέει και αυτό... ασχέτως αν ο ίδιος, για άλλη μια φορά, εκθέτει το χιονοδρομικό και τους εργαζόμενους του με όλα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια που λέει. Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα όμως. Κάποιοι άλλοι μάλιστα, έβγαλαν μέχρι και ...μαλλιά Καλή χρονιά Σύλλογέ μας Υ.Γ.: Μπορεί η Μαίρη να ήταν απούσα, με την πιο γλυκιά δικαιολογία, αλλά η καρδούλα της το ξέρει πόσο θα ήθελε να ήταν μαζί μας... NEXT TIME 28 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 14, 2017 Η κοπή της πίτας πάντα συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, όμως δεν περίμενα τόσο πολύ κόσμο. Και το καλύτερο ήταν ότι όλοι έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο. Αν και το πρωινό φαινόταν ότι θα είχε πολύ κακό καιρό (εγώ τουλάχιστον όταν ξεκινούσα από Αθήνα με πολύ βαριά συννεφιά και αέρα ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν μία χαμένη χιονοδρομικά ημέρα), τελικά μας περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Βρεθήκαμε με πολλούς και καλούς φίλους, όχι μόνο στην κοπή της πίτας αλλά και στις πίστες, λίγο σπάνιο στο να μαζευτούμε τόσοι μα τόσοι πολλοί, άρα πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευτυχώς όσοι ήρθαν από μακρυά αποζημιώθηκαν! Μάζεψα μερικά πολύ ωραία χιονοδρομικά στιγμιότυπα. Θα έλεγα με πολλές απουσίες. Μακάρι να είχαν βγει όλοι οι φίλοι, αλλά δυστυχώς δεν τους προλάβαινα. Θα προπονηθώ καλύτερα για την επόμενη: Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά. 22 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 14, 2017 Ήταν πάρα πολύ ωραία, πολύ καλή μέρα με φουλ ήλιο κ ζέστη, πολύ όμορφο το βουνό. Είναι 4η φορά που πάω στη πίτα. Πολύ κόσμο κ χάρηκα πάρα πολύ που κατάφερα τελικά να έρθω,γιατί τελευταία στιγμή παραλίγο να μην έρθω . Το ήθελα πάρα πολύ να σας δω από κοντά ξανά όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Μελέτη κ την Μαρια που ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα του carpooling, κ πέρασα πολύ όμορφα στην διαδρομή μαζί τους. Ευχαριστώ τον Βασίλη για την ξενάγηση στο βουνό. Ευχαριστώ τον Sundayboy που κουβαλησε τα σκι,κ παραλίγο να χάσω τα κλειδιά. Αλλά ευτυχώς τα βρήκα κ όλα καλά. Χάρηκα πολύ που κέρδισε ο ξάδερφος το μεγάλο δώρο. Κ όλα τα άλλα παιδιά που ήταν τυχερά κ κέρδισαν τα κράνη να τα τιμήσουν. Μπράβο για όλη την οργάνωση ήταν όλα πολύ ωραία, τα μπρελόκ ,τα αυτοκόλλητα . Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία. 18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 14, 2017 Κάποιοι άλλοι μάλιστα, έβγαλαν μέχρι και ...μαλλιά Τώρα δηλαδή, αυτό ήταν απαραίτητο; Χρησιμεύει σε κάτι; Γιατί ασχολείστε με τρίχες; 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 14, 2017 χαχαχαχχχχαχχχαχχααχ Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites