Pant 2,497 Report post Posted November 25, 2019 Η δοκιμή του έργου έγινε επιτυχώς Πέρα από την πλάκα, το πρόβλημα στο Ανήλιο είναι οι θερμοκρασία (και η ομίχλη) και όχι ο υετός. 3 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
stavrosdm 16 Report post Posted November 26, 2019 Γνωρίζουμε εάν το ski shop του χιονοδρομικού κάνει και σέρβις σε πέδιλα; Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted November 26, 2019 Αν εννοείς επιτόπου, όχι. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
stavrosdm 16 Report post Posted November 26, 2019 Αν εννοείς επιτόπου, όχι. Να τα αφησω την μια Κυριακη και να τα παρω την επομενη σκεφτομουν Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted November 26, 2019 Να τα αφησω την μια Κυριακη και να τα παρω την επομενη σκεφτομουν Αυτό νομίζω το κάνει μιας και θα τα μεταφέρει στο μαγαζί στα Γιάννενα και θα τα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα Share this post Link to post Share on other sites
stavrosdm 16 Report post Posted November 26, 2019 Αυτό νομίζω το κάνει μιας και θα τα μεταφέρει στο μαγαζί στα Γιάννενα και θα τα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα Τότε του τα αφήνω κατευθείαν στο μαγαζί μιας και μένω Γιάννενα Share this post Link to post Share on other sites
ΦΑΚΕΣ 7 Report post Posted December 13, 2019 Καλησπερα παιδια , κυριακη λενε θα το ανοιξουν. Εχει καλο χιονι ή θα φαμε τα σανιδια μας ? Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 13, 2019 Ενδιαφέρουσα εικόνα 5 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΦΑΚΕΣ 7 Report post Posted December 13, 2019 λετζιτ το βλεπω Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted December 13, 2019 Καλησπερα παιδια , κυριακη λενε θα το ανοιξουν. Εχει καλο χιονι ή θα φαμε τα σανιδια μας ? Καλά μην πάρεις και ότι πιο καινούργιο εχεις πρώτο χιόνι είναι Share this post Link to post Share on other sites
stavrosdm 16 Report post Posted December 13, 2019 Θα ανέβει κάνεις Κυριακή από Γιάννενα;; Δεν έχω μεταφορικό και δεν ξεκινάει ακόμα το skibus δυστυχώς... Share this post Link to post Share on other sites
ΦΑΚΕΣ 7 Report post Posted December 13, 2019 Καλά μην πάρεις και ότι πιο καινούργιο εχεις πρώτο χιόνι είναι Αυτο φοβαμαι , γιατι θα ειναι το πρωτο τσουλιμα με το καινουργιο σανιδι. Share this post Link to post Share on other sites
DimiG 276 Report post Posted December 14, 2019 Θα ανέβει κάνεις Κυριακή από Γιάννενα;; Δεν έχω μεταφορικό και δεν ξεκινάει ακόμα το skibus δυστυχώς... Έχεις pm! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 14, 2019 Το σκέφτομαι για αύριο. Από χιόνι καλά θα είναι, η ομίχλη είναι το θέμα. PMR στο 8/20. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 14, 2019 ANEBA. Νομίζω θα έχει πανέμορφες εικόνες με πάνω από τα σύννεφα ειδικά νωρίς. Πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ γκαντέμης να σε ενοχλήσει η ομίχλη το πρωί. Μεσημεράκι θα τα βγάλει τα κουμουλάκια του, με λίγη γκαντεμιά θα σας κλείνει. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 14, 2019 Να το επιχειρήσουμε αύριο δηλαδή; Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 14, 2019 Αφιέρωσε Να το επιχειρήσουμε αύριο δηλαδή; ANEBA.... 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 15, 2019 Μόλις παρκαρα. Ομίχλη μηδέν. Φυσάει. Καλά έκανα και σε άκουσα Μιχάλη. Για άλλη μια φορά. Όποιος έρθει, στο 8/20 ας δώσει παρόν. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 15, 2019 Εύγε ΜΙΚ, τελικά ωραία μέρα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανεβώ. Κουμπάρε μια άλλη φορά 1 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted December 15, 2019 Υπέροχη μέρα 4 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 15, 2019 Όντως, υπέροχη ωραία μέρα. Μόνο το αντηλιακό μου έλειπε. Έφυγα από το χκ με πολλές καλές εντυπώσεις. Με περισσότερο χιόνι, το εκτός πίστας θα είναι πάρα πολύ καλό. Είχε αρκετό κόσμο. Φυσικό λόγω της ημέρας και του καιρού. Με πολύ καλή παρέα, Τάσο, Αντώνη, Θωμά, Λευτέρη, κάναμε για φέτος το πρώτο μας σκι. Σταύρο, χάρηκα που σε γνώρισα. Την επόμενη φορά να βρεθούμε και οι υπόλοιπο. Όλες τις σημερινές καταβάσεις τις αφιερώνω στον Μικ. Το αξίζει!!!! 7 Share this post Link to post Share on other sites
stavrosdm 16 Report post Posted December 15, 2019 Όντως, υπέροχη ωραία μέρα. Μόνο το αντηλιακό μου έλειπε. Έφυγα από το χκ με πολλές καλές εντυπώσεις. Με περισσότερο χιόνι, το εκτός πίστας θα είναι πάρα πολύ καλό. Είχε αρκετό κόσμο. Φυσικό λόγω της ημέρας και του καιρού. Με πολύ καλή παρέα, Τάσο, Αντώνη, Θωμά, Λευτέρη, κάναμε για φέτος το πρώτο μας σκι. Σταύρο, χάρηκα που σε γνώρισα. Την επόμενη φορά να βρεθούμε και οι υπόλοιπο. Όλες τις σημερινές καταβάσεις τις αφιερώνω στον Μικ. Το αξίζει!!!! Και γω χαρηκα που σε γνωρισα δυστυχως παρελειψα να δοσω το παρον στον ασυρματο. @DimiG σε ευχαριστω παρα πολυ για την ξεναγηση στο χιονοδρομικο και δημοσια! Εγω θα γινω λιγο κακος και θα κανω συγκρισεις με Παρνασσο... Αν και αρκετα μικροτερο το Ανηλιο ειναι πανεμορφο και εχει δυνατοτητες για πολυ παιχνιδι εκτος πιστας και εχει και το αλλο καλο με τις σχετικα για το τι εχω συνηθισει εγω στενες πιστες δινει πολυ ευχαριστες καταβασεις. Αυτα απο μενα και καλη μας σαιζον με πολυ χιονι! 5 Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 23, 2019 Από το site της FIS... 7 Share this post Link to post Share on other sites
DimiG 276 Report post Posted January 1, 2020 Καλή Χρονιά,Καλή Δεκαετία σε όλο το forum με υγεία και χαρά! Ανήλιο κυρίες και κύριοι!! Το χιονοδρομικό που με 3 δάχτυλα από τη χιονοκαταιγίδα του πρωινού στις 30/12,έδωσε την επομένη την πίστα του διπλού για ασφαλή-αξιοπρεπέστατη χιονοδρομία.Στις 31/12 ανέβασα τον ανηψιό μου για τα πρώτα του βήματα στο σκί. Μόλις με είδε ο Βασίλης ο Τζουμάκας (ιδιοκτήτης της διαχειρίστριας εταιρείας του χ/κ) με ενημέρωσε πως το διπλό σκιάρεται άνετα.Αφού τον ευχαρίστησα για τις προσπάθειες του με τα κανόνια για την περιοχή του baby και του μικρού συρόμενου του εξέφρασα και την έκπληξη μου για την παραπάνω εξέλιξη,δίνοντας ραντεβού για την επομένη αφού η μέρα ήταν αφιερωμένη στο σκί του ανηψιού! Σήμερα το πρωί μετά απο 3ώρο υπέροχο σκί σε υπέροχο χιόνι επιβεβαίωσα τα όσα μου είχαν αναφερθεί με το παραπάνω! Μπράβο τους, αξίζουν πολλά τα παιδιά,και θέτουν νέα στάνταρ και στον ανταγωνισμό τους. Με τις παρεμβάσεις που κάνανε,έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα και τις παροχές του χ/κ και ο κόσμος των γύρω περιοχών το έχει αναγνωρίσει. 15 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted July 16, 2020 Ωραίο... Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites