Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Χαιρετώ τους συναγωνιστές χιονολάτρες.

Μπορεί να υπενθυμίσει κάποιος στους ‘’αρμοδίους’’, πως τώρα είναι η εποχή που τα χιονοδρομικά βγάζουν σε προσφορά τις ετήσιες κάρτες ;

Edited by Captain Powder
  • Like 4

Κάποτε είχα ακούσει από διοικητικά υψηλά ιστάμενο του ΧΚΠ το αδιανόητο, ότι ο Παρνασσός δεν χρειάζεται τέτοια, γιατί δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο χιονοδρομικό στην Ελλάδα.

:shuriken:

• Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Κάποτε είχα ακούσει από διοικητικά υψηλά ιστάμενο του ΧΚΠ το αδιανόητο, ότι ο Παρνασσός δεν χρειάζεται τέτοια, γιατί δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο χιονοδρομικό στην Ελλάδα.

:shuriken:

Στο τέλος της χρονίας κάλα να είναι οι φορολογούμενοι (που δεν κάνουν και σκι ) να πληρώνουν.

Μέχρι να βάλουνε μυαλό θα φεύγουν τα χρήματα προς βουλγαρία

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και Χρόνια Πολλά για χθές......Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από τους φανατικούς του ΧΚΠ. Ανεβαίνω αρκετά χρόνια στο βουνό και ειλικρινά το έχω αγαπήσει, όπως και την ευρύτερη περιοχή άλλωστε.

Ειλικρινά όμως τα τελευταία χρόνια τόσο η τιμολογιακή του πολιτική όσο και η γενικότερη προβληματική λειτουργία έχουν αρχίσει να με ξενερώνουν. Σχεδόν πάντα έβγαζα ετήσια, τα τελευταία χρόνια έβγαζα 10άρα, φέτος θα προτιμήσουμε την 6άρα και βλέπουμε....Πλέον προτιμώ το άραγμα με καλή παρέα Αμφίκλεια, Σουβάλα, Παυλιανη, Βελίτσα κτλ, απ΄το να τρέχω στο ΧΚ και να προσπαθώ να μην ξενερώσω με το ένα και με το άλλο.....

Τα προβλήματα του βουνού είναι γνωστά, τα έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές. Ολοι μας χαρήκαμε με την αναβάθμιση των αναβατήρων, και σίγουρα κάποια σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν με την αξιοπιστία και την δυνατότητα των παλαιών αναβατήρων επιλύθηκαν, δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να βελτιωθεί η γενικότερη εικόνα του ΧΚ.

Προσωπικά πλέον προτιμώ να μειώσω το σκί και να επενδύσω σε άλλα εξίσου ενδιαφέροντα αθλήματα όπως η ελεύθερη πτώση και η σκοποβολή....

Φιλικά,

Σπύρος

• Like 5

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Σπύρο, όταν μας "ξενερώνει" ένα χιονοδρομικό δεν κόβουμε το σκι..... κόβουμε το συγκεκριμένο χιονοδρομικό.... κοινώς έχει κι αλλού πορτοκαλιές!!!!!!!!

• Like 5

www.zermatt.ch

καλημέρα σε όλους!!!!

η φωτογραφία είναι από ένα μπιτσόμπαρο στην Κω. Διαβάζετε και εσείς το ίδιο με εμένα ή είμαι ο μόνος στερημένος;

post-2237-0-22385600-1534863236_thumb.jpg

• Like 7

καλημέρα σε όλους!!!!

η φωτογραφία είναι από ένα μπιτσόμπαρο στην Κω. Διαβάζετε και εσείς το ίδιο με εμένα ή είμαι ο μόνος στερημένος;

Χάλια είμαστε όλοι!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Jdrim
      Jdrim
      (50 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,142
    • Total Posts
      460,576
  • Member Statistics

• Total Members
      8,722