Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Vro ευχαριστώ για τις οδηγίες!

Παλιά ανέβαινα με το skibus και αναγκαστικά νοίκιαζα από τον Κλαουδάτο.Για έναν ανεξήγητο λόγο μας έδιναν κάτι άθλια πέδιλα.Με 8€ μεν,άθλια δε.Είχα ζητήσει καλύτερα πέδιλα,και ας τα πλήρωνα και διπλάσια τιμή και μου είπαν όχι!Κάποιοι μεμονωμένοι με αυτοκίνητα έπαιρναν καινούρια πέδιλα...Μια φορά που είχα ανέβει με φίλο είχα νοικιάσει κάτι fischer σε ένα μαγαζί δεξιά λίγα μέτρα πριν το φυλάκιο.Δε θυμάμαι όνομα.Είχα ευχαριστηθεί σκι.Μετά αγόρασα δικά μου,αλλά τώρα δεν τα έχω,και μέχρι να πάρω ξανά,πρέπει να νοικιάσω.

• Like 1

Ξεχνάτε ότι υπάρχουν δυο καταστήματα στην Αμφίκλεια !

Sent from my iPad using Tapatalk

Για πες γιατι εχω να νοικιασω απο δαδι απι τοτε πιυ εκλεισε ι συνεργατης του παππου.

Ανοιγουν καθημερινες και τι ωρα;

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Για πες γιατι εχω να νοικιασω απο δαδι απι τοτε πιυ εκλεισε ι συνεργατης του παππου.

Ανοιγουν καθημερινες και τι ωρα;

Καθημερινά ... και εσένα τη σε νοιάζει .... αφού δεν πατάς από εδώ μεριά ... ούτε που πέφτει το Δαδη δεν ξέρεις ...... ( πλάκα σου κάνω ) ...

Πες βρε να γλυτωσουμε την αραχωβα.

To ένα απο τα δύο μαγαζιά το έχει κολλητός μου, ο Σπύρος ο Σαγιάς. Κάθε πρωί είναι από πολύ νωρίς στο μαγαζί, το οποίο είναι και το βιβλιοπωλείο του χωριού. Πάντα εκεί αράζω όταν είμαι στο Δαδί. Επίσης είναι ένα μαγαζί που έχει παααααααρα πολλά πέδιλα-μπότες και για παιδιά. Το μαγαζί βρίσκεται στην γωνία ακριβώς πάνω στην στροφή για την πλατεία, όταν μπαίνεις από την πρώτη είσοδο στο χωριό όπως έρχεσαι από Αθήνα. Δεν το χάνεις και να το θέλεις.

Το 2ο μαγαζί βρίσκεται στο δρόμο που ανεβαίνει από την κάτω πλατεία προς την πάνω. Δεν γνωρίζω τα ωράρια του παιδιού που το έχει αλλά εκτιμώ ότι και αυτός θα το ανοίγει κάθε πρωι))).

Απ' όπου και να νοικιάσεις σε λιγότερο από 1 λεπτό έχεις αρχίσει την ανάβαση για το βουνό.

Κοινώς όποτε και να ανέβεις από το Δαδί καί σκί θα βρείς να νοικιάσεις και άδειο δρόμο θα βρείς για το ΧΚ.

Edited by porfirio
  • Like 4

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Να έρθετε από βράδυ να μείνετε Αμφίκλεια και να ανακαλύψετε ...

ανοίγουν κάθε μέρα ...παράδοση απόγευμα και τα έχω τζαμι

Πουρνό πουρνό ... δεν νοικιάζω εκτός από παιδικά 5.... 6 χρόνων

• Like 1

Θαθελα να μεινω δαδι αλλα εχετε παραξενους ξενοδοχους. Ονοματα δεν λεω υποληψεις δεν χαλαω.

Κοιτάζω , από το καναπέ μου ,τις σημερινές φωτογραφίες του ΧΚΠ στο fb ,με τις υπέροχες συνθήκες και τον ελάχιστο κόσμο.

Ακόμη κι εγώ ο ίδιος δεν ειμαι εκεί . Αδειούχος , κάτοχος 80αρας κάρτας , έχων σπίτι στη περιοχή και καμμενος με το σκι . Ήμουν εκει το ΣΚ , θα μπορούσα να μείνω καίγοντας κάποιες υποχρεώσεις στην Αθήνα , αλλα δεν πίστευα πως θα ανοίξουν τίποτα περισσότερο από το Αιολο Περικλή , σερβίροντας μας διάφορες δικαιολογίες περί παγιοποίησης η εξωγήινων .

Δυστυχώς το ΧΚΠ εχει χάσει καθε ίχνος αξιοπιστίας και αν ένας φανατικός σκιέρ που τα εχει όλα προπληρωμένα δεν ανεβαίνει οταν μπορεί , λόγω του φόβου πως θα φάει , ακόμα μια, φόλα , πως να ανεβεί ένας λιγότερο δοσμένος . Σε λιγο δεν θα ανεβαίνει κανεις ακόμη κι αν τον πληρώνουν .

Αυτή είναι η κατάντια το Παρνασσού .

• Like 14

Συμφωνώ και εγώ αυτό κοιτάω σήμερα. Μισό βουνό όμως δουλέυει χωρίς σύνδεση καν Κελλάρια Φτερόλακα. Πραγματικά είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο αν είσαι επάνω, ευτυχώς και εγώ διάλεξα να μην πάω.

Ενός λεπτού σιγή για το φανταστικό χιονοδρομικό που θα μπορούσε να ήταν ο Παρνασσός

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γκρινιάρηδες :P ... Άνοιξαν και τον Ηρακλή σήμερα :thumbup: :thumbup: (μάλλον αντί του συνδετικού)

C!

• Like 1

Μέχρι τισ 23.00+ χθες ήμουν στο πάω/δεν πάω. Έβλεπα καιρό, σκέφτηκα θα είναι σούπερ. Μετά σκέφτηκα, "και αν ανοίξουν μόνο Αφρο/Βάκχο/Αίολο? Θα βγει στο σαλέ η μισή μέρα". Γιατί πόσες φορές να κάνεις το ίδιο πράγμα.. Και τελικά δεν πήγα αν και έχω ήδη προπληρώσει πολλαπλή κάρτα. Είναι κρίμα για το βουνό, διότι καταφέρανε να διώξουν και τους τελευταίους πελάτες ενώ επενδύσανε (ή από ότι φαίνεται σπαταλήσανε) τα χρήματα που πληρώνουμε σε φόρους.

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

SKI

Σήμερα ηταν απο τις μέρες "λαχείο", κανεις δεν ηξερε τι θα γίνει. Ούτε αυτοι!

• Like 2

LP3weby.jpg

Χιόνι πίστας από άλλο πλανήτη σήμερα τουλάχιστον μέχρι τη 1 το μεσημέρι, μετά επίσης υπέροχο αλλά όχι το πρωινό έπος.

Άνοιξε ο Ηρακλής σύντομα. Συνδετικό ακούστηκε ότι είχε τεχνικό πρόβλημα. Δεν το άκουσα με τα αυτιά μου από υπεύθυνα χείλη, το μεταφέρω με επιφύλαξη.

Στα εκτός, το χιόνι λαχείο σε ελάχιστα σημεία. Στα περισσότερα ύπουλο κούφιο, ακουγόταν κιόλας.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Κοιτάζω , από το καναπέ μου ,τις σημερινές φωτογραφίες του ΧΚΠ στο fb ,με τις υπέροχες συνθήκες και τον ελάχιστο κόσμο.

Ακόμη κι εγώ ο ίδιος δεν ειμαι εκεί . Αδειούχος , κάτοχος 80αρας κάρτας , έχων σπίτι στη περιοχή και καμμενος με το σκι . Ήμουν εκει το ΣΚ , θα μπορούσα να μείνω καίγοντας κάποιες υποχρεώσεις στην Αθήνα , αλλα δεν πίστευα πως θα ανοίξουν τίποτα περισσότερο από το Αιολο Περικλή , σερβίροντας μας διάφορες δικαιολογίες περί παγιοποίησης η εξωγήινων .

Δυστυχώς το ΧΚΠ εχει χάσει καθε ίχνος αξιοπιστίας και αν ένας φανατικός σκιέρ που τα εχει όλα προπληρωμένα δεν ανεβαίνει οταν μπορεί , λόγω του φόβου πως θα φάει , ακόμα μια, φόλα , πως να ανεβεί ένας λιγότερο δοσμένος . Σε λιγο δεν θα ανεβαίνει κανεις ακόμη κι αν τον πληρώνουν .

Αυτή είναι η κατάντια το Παρνασσού .

Μία από τα ίδια captain...προτίμησα να με πλακώσει το πάπλωμα από το να ρισκάρω την φόλα....Αξιοπιστία μηδέν...

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Ηταν σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ανοιξει το συνδετικο.

Η εκπληξη τσν οτι ανοιξαν τα αλλα.

Αυτο με κανει να πιστευω οτι το σκ φαγατε πιο πολυ αερα απο χιονι.

Αλλωστε κρινωντας απο απεναντι πιστευω οτι γινεται για μια ακομα φορα ενα φουσκομα των εκατοστων.

Βεβαιως αξιοπιστια μηδεν. Διοτι οταν την ενημερωση την κανει ενας εργολαβικος των 600 που δεν ξερει σκι και περιμενει τον οικονομου να του στειλει μεμο....

Ενω απεναντι που την κανει κοτζαμ διευθηντης.....διαβασες τι αξιοπιστη που ειναι.

Για να γελαουμε

Χκπ θα πει

Τα σκ χιονοδρομικο κεντρο παρνασσου.

Καθημερινες χιονοδρομικο κεντρο περικλη.

Αυριο βακχος κλειστος λογω συντηρησης. Ηρακλης ανοιχτος.

...πιθανα....

• Like 1

τα εκατοστά σαφώς παραφουσκωμένα, το συνδετικό παγωμένο, το λίγο (κάτω από 10 εκ.) φρέσκο χιόνι καλό, λίγος κόσμος και αρκετό σκί για μας χωρίς καθόλου αναμονές στα λίφτ.

Ελπίζω να κάτσει κάτι από την κακοκαιρία που έρχεται και στον Παρνασσό...

• Like 2

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Αυριο διακοπη Δεη;

Μα τον θεο χτες γραφαν για συντηρηση στον βακχο και ανοιχτο ηρακλη......

Το ιδιο το χκπ....

Ένας καινούριος αναβατήρας γιατί να χρειάζεται συντήρηση μεσούσις της σεζόν,όταν μάλιστα δεν έχει λειτουργήσει και τόσο πολύ;

Στους αναβατηρες μπορεί να βγαίνει η συντηρηση βάσει ωρών λειτουργίας. Στο ηλεκτρολογικό υλικό ανα μήνες.

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Λογικά οι καινούριοι αναβατήρες δεν πρέπει να έχουν συχνή συντήρηση.Πάντως καλό είναι,εννοείται,να συντηρουν τους αναβατήρες.

Ενα καλο συστημα ειναι απαξ εβδομαδιαιως να κλεινουν για 2 ωρες με προγραμμα ο καθενας (φυσικα σταθερη ωρα και ημερα) για πιθανη μικροεπισκευη και ελεγχο.

Απο την αλλη αναβατηρες που καθημερινες δεν λειτουργουν μπορουν τοτε να κανουν ελεγχο.

Βεβαια θα μπορουσαν να κανουν την προγραμματισμενη συντηρηση τις 2 μερες της ασκησης.

Για την δεη νομιζω οτι ηταν προγραμματισμενη η αναβαθμιση της γραμμης μεσης τασης. Τωρα γιατι αυτο δεν μπορουσε να γινει το καλοκαιρι...

Την πατησε το γαλλικο που χανει μια μερα. Ας προσεχε.

Edited by vro
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...