Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ashbury

Χ.κ Καλαβρύτων 2017-18

Recommended Posts

Vro δεν θυμαμαι εαν ειχε σταυρο στο πέτο,θυμάμαι όμως την oakley μάσκα του με ασημί καθρέπτη.

Kyr δεν μανούριασα. Ισα ίσα που έδωσα και τόπο στην 'οργή' μου κα δεν έιπα τπτ. Σκέφτηκα σιγά τι έγινε , ετσι και αλιώς τόσοι και τόσοι σου παίρνουν την σειρά στο μπουλούκι πρίν τα σκοινιά Άλλος ένας. Απλά είναι γαοδουριά, πόσο μάλλον όταν γίνετε με την ανοχή του λιφτιέρη. Έκτός και εαν ήταν πιστέρ ξαναλέω....

• Like 2

WORK FOR IT!

Vro δεν θυμαμαι εαν ειχε σταυρο στο πέτο,θυμάμαι όμως την oakley μάσκα του με ασημί καθρέπτη.

Kyr δεν μανούριασα. Ισα ίσα που έδωσα και τόπο στην 'οργή' μου κα δεν έιπα τπτ. Σκέφτηκα σιγά τι έγινε , ετσι και αλιώς τόσοι και τόσοι σου παίρνουν την σειρά στο μπουλούκι πρίν τα σκοινιά Άλλος ένας. Απλά είναι γαοδουριά, πόσο μάλλον όταν γίνετε με την ανοχή του λιφτιέρη. Έκτός και εαν ήταν πιστέρ ξαναλέω....

φιλαρακο παρεξηγήσεις!μαζι σου εγω, πολυ καλα το αντιμετώπισες το θέμα.νομιζω όλοι μας τους εχουμε πετύχει τους "πονηρούς" αλλα εγω προσωπικα λεω οτι δε παιζει να χαλαστω για πάρτη τους και να τσακωθώ...
  • Like 3

Ωραία μέρα σήμερα.

Αρκετός κόσμος, αλλά μέχρι 12 έκανες χωρίς ιδιαίτερες αναμονές.

Στη Στύγα, βέβαια, πρέπει να μοίραζαν κουλούρια και από τις 11 μπούκωσε.

Άγκυρα, ολ δε φακινκ γιούρος.

Τώρα συνέχεια με νυχτερινό...

και αρκετό κρύο.

• Like 12

Παρακολουθώ το νυχτερινό από την κάμερα. Αναμένουμε φωτογραφίες και καλά να περάσετε όλοι.

• Like 2

Ωραία μέρα σήμερα.

Αρκετός κόσμος, αλλά μέχρι 12 έκανες χωρίς ιδιαίτερες αναμονές.

Στη Στύγα, βέβαια, πρέπει να μοίραζαν κουλούρια και από τις 11 μπούκωσε.

Άγκυρα, ολ δε φακινκ γιούρος.

Τώρα συνέχεια με νυχτερινό...

και αρκετό κρύο.

Δωώσεε!!!

• Like 1

101277.jpg

videaki απο την τεταρτη το πιο γρηγορο χιονι που εχω πετυχει στη δαφνη ever

Moνοι μας στο βουνο γραψαμε 3κ vertical μονο με δαφνη lol

Ο ορισμος του τα ψαρια και οι πουδρες τρωγονται φρεσκα

Edited by Hellbent
  • Like 16

Ρε χελμπεντ εχουν τετοια δημοφιλια τα βιντεακια σου που το γιουτουμπι τους βαζει και διαφημισεις.

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εδώ ισχύει "το φάτε μάτια ψάρια" (και πούδρες)!

Practice makes perfect

Ρε χελμπεντ εχουν τετοια δημοφιλια τα βιντεακια σου που το γιουτουμπι τους βαζει και διαφημισεις.

απο views παντως πατος ... πολυ λιγα σε σχεση με πριν απο 2-3 χρονια οχι πως το κυνηγαω βεβαια

• Like 2

Τα ηχητικά όλα τα λεφτά! Φοβερό βίντεο όπως πάντα!

• Like 1

Αν και snowboarder, παραλίγο να τσακωθώ χθες με άλλους 2 snowboarder που φαινότουσαν "λοκάλια" (του πάρκου)
Ο λόγος; Κόβουν κάθετα την Στύγα στο σημείο που συναντιέται με την πίστα της Θέτιδος.
Οκ, κι εγώ το έχω κάνει όταν θέλω να πάω direct στο πάρκο ΑΛΛΑ, εγώ τουλάχιστον, πριν την διασταύρωση, κάνω μια επιθεώρηση κι αφού κρίνω ότι είναι ασφαλές και δεν έρχεται κάποιος γκαζωμένος, πάω κάθετα και πάντα σε ετοιμότητα.
Αυτοί στην κοσμάρα τους, δεν λογάριαζαν τίποτα και παραλίγο να έπεφτα πάνω τους. Τους φώναξα κι αυτοί πολύ απλά είπαν ότι εγώ είμαι ο μαλ... που δεν προσέχω κι ότι πρέπει να μάθω snowboard. Δεν το συνέχισα γιατί θα έπεφτα στο επίπεδό τους.

Έχω 2 γνωστούς μου που δουλεύουν εκεί ως shapers, πιστεύετε ότι θα άξιζε να τους στείλω ένα μήνυμα να τους εξηγήσω ή χαμένος κόπος;

• Like 8

JAPOW!!!

Αν και snowboarder, παραλίγο να τσακωθώ χθες με άλλους 2 snowboarder που φαινότουσαν "λοκάλια" (του πάρκου)

Ο λόγος; Κόβουν κάθετα την Στύγα στο σημείο που συναντιέται με την πίστα της Θέτιδος.

Ρε Σπυρόπουλε μας κάνεις πλάκα? Ακόμα? Είπαμε μπράβο για τα άλλα ακόμα δεν σε πειράζει να έχεις με βεβαιότητα χοντρά ατυχήματα στο κέντρο σου για να κόψεις κάποια εισητήτρια παραπάνω?

Αν δεν έχεις πάρει κάρτες σήμερα ξεφτίλα.

Επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες και τίποτε άλλο, δεν μπορώ να φανταστώ καμία άλλη κίνηση του Συλλόγου από το να μετονομαστεί έτσι.

Ρε παιδιά τώρα αλήθεια, δεν σας πειράζει να γράφετε γιουπιγιάγια για το τι ωραία περάσατε χωρίς σε κάθε post να κατακρίνετε αυτό?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Οκ, κι εγώ το έχω κάνει όταν θέλω να πάω direct στο πάρκο ΑΛΛΑ, εγώ τουλάχιστον, πριν την διασταύρωση, κάνω μια επιθεώρηση κι αφού κρίνω ότι είναι ασφαλές και δεν έρχεται κάποιος γκαζωμένος, πάω κάθετα και πάντα σε ετοιμότητα.

Αυτοί στην κοσμάρα τους, δεν λογάριαζαν τίποτα και παραλίγο να έπεφτα πάνω τους. Τους φώναξα κι αυτοί πολύ απλά είπαν ότι εγώ είμαι ο μαλ... που δεν προσέχω κι ότι πρέπει να μάθω snowboard. Δεν το συνέχισα γιατί θα έπεφτα στο επίπεδό τους.

Έχω 2 γνωστούς μου που δουλεύουν εκεί ως shapers, πιστεύετε ότι θα άξιζε να τους στείλω ένα μήνυμα να τους εξηγήσω ή χαμένος κόπος;

Εννοείται οτι θα κανεις οτι ειναι δυνατον στο να γνωστοποιησεις και να κανεις θεμα τέτοιες συμπεριφορές

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Εντάξει βρε Μιχάλη, δεν έχεις άδικο σε όσα λες, αλλά γίνεσαι κλικ υπερβολικός.
Όσοι πάνε στο πάρκο, κι εγώ πολλές φορές, δε θέλουμε να τρώμε όλη την ταλαιπωρία της Στύγας για να πάμε εκεί.
Δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να ανεβεί τη Στύγα αν το μόνο που θέλει είναι να περάσει τη μέρα του στο πάρκο.
Κατά τη γνώμη μου, το πιο εύκολο είναι η μετεγκατάσταση της Θέτιδος στη θέση του baby lift. Αλλά θα μου πεις μετά θα γκρινιάζουν οι σκιερ.
Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος.

JAPOW!!!

Για το συγκεκρημένο θέμα στο συγκεκρημένο σημείο με ανθρώπους στο νοσοκομείο και το χιονοδρομικό να δηλώνει ρητά "φέτος θα το λύσω το θέμα" θες να τους κάνουμε πιο πολλούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο στο μέλλον για να μη θεωρηθώ υπερβολικός?

Άποψή σου η υπερβολή, δημοκρατία έχουμε η άποψή μου είναι ότι στο θέμα της ασφάλειας όταν κάτι προκαλεί και θα προκαλέσει ατυχήματα δεν είμαι υπερβολικός. Για το ότι δηλώνουν ότι η άγκυρα και η Στύγα θα είναι ανοιχτά και περιμένεις με τις ώρες να ανοίξουν να δεχτώ ότι είναι απλά ένα χιονοδρομικό που δεν λέει την αλήθεια, για αυτό το θέμα είναι μια επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες όσο δεν το λύνει.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

απο views παντως πατος ... πολυ λιγα σε σχεση με πριν απο 2-3 χρονια οχι πως το κυνηγαω βεβαια

Εχεις γυρισει αριστουργηματα

https://youtu.be/4h36L7Sfn5c

• Like 3

Επιτημο δημοτη καλαβρυτων πρεπει να σε κανουνε

• Like 9

Εχεις γυρισει αριστουργηματα

σαν αυτό που είχε γυρίσει στο Zinal δεν έχει!!!!

• Like 7

off topic ειμαστε :P

χαιρομαι που σε αρκετους αρεσουν , εχουν κοπο για να γινουν .

• Like 10

Σε όλους αρέσουν και είναι πραγματική διαφήμιση για το χιονοδρομικό και τον τόπο.΄Όμως επειδή δεν είναι χιονοδρομικό αλλά επικίνδυνη καφετέρια τέτοιες μέρες είναι ελάχιστες το χρόνο ενώ το βουνό προσφέρει πολλές δεκάδες με το φυσικό πλεονέκτημα που έχει.

Η νυν διοίκηση είναι αλήθεια προσπαθεί να δώσει αυτό το σκι (με τεράστια εγκληματικά λάθη στην ενημέρωση) στον κόσμο αλλά ο τόπος έχει παρατήσει την καφετέρια με ατάκτως ερριμένους παλιούς και δύσκολο να ανοίξουν αναβατήρες που ακόμα ο καημένος ο Κώστας με απεριόριστη ελευθερία χρόνου πετυχαίνει μετρημένες το χρόνο και πολλές από αυτές μένει στα baby (Δάφνη baby είναι αν μιλάμε για τέτοιο σκι).

Σε ένα παράλληλο σύμπαν με ένα πάμφθηνο λιφτ παντώς καιρού τα Καλάβρυτα ήταν ο παράδεισος του πουδροφάγου, τώρα είναι απλά χιονοδρομικό lotto.

Tόσα χρόνια το ξέραμε ότι ήταν έτσι αλλά φέτος έχουμε και τον Δήμαρχο περήφανος να μας λέει μπαρούφες. Ένας οποιοσδήποτε λογικός Δήμαρχος θα έπαιρνε τα βίντεο του Κώστα, θα τα διαφήμιζε σε όλο το κόσμο και θα έβαζε ένα λιφτ παντώς καιρού.

Των Καλαβρύτων ο νυν απλά χάρηκε που ήταν όλα τα άλλα κέντρα κλειστά και που έχει τέτοια οργάνωση που δύσμοιροι εργαζόμενοι χτυπάνε τη Στύγα να ξεπαγώσει δυο μέρες και στήνουν στρώματα στην άγκυρα στις 11 ενώ έλεγαν θα είναι ανοιχτή με ρατράκ να ξεσιονίζουν το πάρκινγκ.

Τόσο οργανωμένο με κόσμο να κόβει full speed πίστα κάθετα βάση σχεδίου με ξεπερνάει να πλουτίσουν οι ορθοπαιδικοί.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νυχτερινό σκι, χθες βράδυ, στο ΧΚ Καλαβρύτων μέσα από το site, xionodromika.gr

post-6183-0-39056600-1517166053_thumb.jpg

post-6183-0-25616100-1517166060_thumb.jpg

post-6183-0-46724400-1517166075_thumb.jpg

post-6183-0-54214900-1517166084_thumb.jpg

post-6183-0-07229800-1517166094_thumb.jpg

• Like 13

Α να προσθέσω και κάτι τώρα που αναφέρθηκε το νυχτερινό. Έναν προβολέα και στο πάρκινγκ δεν μπορούν να βάλουν; Να βλέπουμε που είναι το αυτοκίνητο βρε!

JAPOW!!!

Για να πούμε το 100% τι συμβαίνει θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι:

κατεβαίνοντας την θετιδα2 προς το πάρκο έχει τοποθετηθεί δίχτυ κάθετα στην στύγα που σε οδηγεί να βγείς σε γωνία (σχεδόν παραλληλα και φορά προς το σαλέ) με την πίστα . Αυτό όμως δυσκολεύει την είσοδο στο 'δεύτερο' πάρκο (το ποιο κοντινο στην πλαγιά) .

Για αυτό τον λόγο όσοι θέλουν να πάνε στο πάρκο (το είδα αρκετες φορες εχθές ) περνούν δεξιά απο το διχτυ στο απάτητο και βγαίνουν κάθετα στην πίστα και μάλιστα τέζα γιατι εκεί έχει και κλιση που τους δίνει φόρα.

Η λύση για εμένα είναι να τοποθετηθει 30 μετρα δίχτυ ακόμα, προς τα επάνω, ώστε να κάνει αδύνατη την κάθετη έξοδο προς την στύγα (μετα υπάρχει βράχος) και ταυτόχρονα να διαμορφώνεται από το ρατρακ δρόμος με γωνία προς την στύγα ΑΛΛΑ με φορά προς τα επάνω .Έτσι θα κόβουν φόρα και ταυτόχρονα θα έχουν την υψομετρικη διαφορά να συνεχίσουν απέναντι προς το πάρκο

Ελπίζω να έγινα κατανοητός ,δεν έχω μία φωτό που θα βοηθούσε

Πάντως τα snowbord στα χέρια στην στυγα συνεχίζονται

• Like 3

Δεύτερο μάθημα σκι σήμερα με τη δασκάλα στο πιατάκι πλέον. Τουλάχιστον ανέβηκα μια πίστα παραπάνω και άφησα τα μπριζολάκια οριστικά πίσω μου :animier::animier::animier:

Σαβουριάστηκα τις πρώτες τρείς φορές αλλά μετά έμαθα να στέκομαι στο πιατάκι. Στο σημείο αυτό να εξάρω τον επαγγελματισμό του κυρίου που ήταν στο πιατάκι ο οποίος με ενθάρρυνε πολλές φορές και προκειμένου να με βοηθήσει σταμάτησε τη λειτουργία του λιφτ και αφού μου έβαλε το πιατάκι στα πόδια μου το επαναλειτούργησε. Να επισημάνω βεβαίως ότι όλα αυτά γίνανε 9:00 το πρωί που δεν είχε ουρές.

Προτού ξεκινήσει η ανηφόρα αφήναμε το πιατάκι και κατεβαίναμε προσπαθώντας να μάθω στροφές με παράλληλα τα πέδιλα και το κορμί να κοιτάζει κάτω. Στις τραβέρσες έχω τα πόδια μου παράλληλα αλλά στις στροφές έχω τα πόδια μου ακόμα με Λ. Τουλάχιστον δεν σαβουριάζομαι, όπως γινόταν με το σανίδι, και σίγουρα το σκί μου αρέσει περισσότερο. Θα συνεχίσω πλέον μόνος μου, ώστε να τελειοποιήσω όσο μπορώ τις στροφές μου και τη στάση του σώματος, και μετά ξανά με τη δασκάλα.

Η μέρα ήταν υπέροχη, πολύς κόσμος, πολλά πούλμαν με παιδιά.

Δυστυχώς είδα ένα ασθενοφόρο να φεύγει κάποια στιγμή από το ΧΚΚ με φάρους αναμμένους και σειρήνες και να ανεβαίνει ένα άλλο όταν κατέβαινα με το αμάξι.

Επίσης προσοχή τις πρωινές ώρες γιατί σε 2 σημεία πριν τα Καλάβρυτα είχε πάγο. Ειδικά στο δεύτερο σημείο που είναι και στροφή (μερικά χλμ πριν μπεις στα Καλάβρυτα) μπήκα με παραπάνω από όσο έπρεπε και μου έφυγε ο κώλος. Ευτυχώς που είχα χειμερινά και ESP γιατί αλλιώς το είχα αγοράσει το οικοπεδάκι, Μάλιστα όταν κατέβαινα αυτό το σημείο ήταν γεμάτο νερά και από ότι είδα υπήρχε και ένας σωλήνας (δίπλα από το δρόμο) από τον οποίο έτρεχε νερό άφθονο.

υ.γ. τι πρέπει να κάνω για να μην ανεβαίνουν οι φώτο στο forum στραβές;

post-7240-0-29901400-1517174466_thumb.jpg

post-7240-0-39733200-1517175502_thumb.jpg

post-7240-0-14463700-1517175546_thumb.jpg

post-7240-0-03584200-1517175614_thumb.jpg

Edited by Εσθλός
  • Like 8

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...