Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ashbury

Χ.κ Καλαβρύτων 2017-18

Recommended Posts

υ.γ. χάρηκα panchristo για τη γνωριμία.

Και δική μου η χαρά να γνωρίζω εκ του σύνεγγυς συμφορουμιτες και snowclubιτες, εύχομαι να τα πούμε ξανά αυτή τη φορά σε κεκλιμένο επίπεδο...

• Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Μέτρια προς δυνατή βροχή αυτή τη στιγμή στο ΧΚΚ (πάρκινγκ), ίσως και ψηλά...

Edit: ΔΥΝΑΤΟΤΑΤΗ ΠΛΕΟΝ...

[emoji47][emoji47][emoji47][emoji47][emoji32][emoji32][emoji32][emoji27][emoji27][emoji27][emoji27]

Edited by panchristo

παγοland και εγω παλι πουδρες εβλεπα ....δεν παω καλα [emoji14]

https://www.youtube.com/watch?v=x_kQV9Mx9ls&feature=youtu.be

το παρακανα με την διαρκεια ελπιζω να μην κουρασα.

μεσα σε ολα προτοακουσα απο τα μεγαφωνα της στυγας και την μουσικη που επενδυσα το videaki .

Πρώτη φορά σας είδα και πίστα:-)

Ο πιο "τσαχπινης" σκιέρ που είναι συνήθως μπροστά σου στο βίντεο, και φαίνεται να πατάει πιο καλά ακόμη και από σένα ,με τι πέδιλα σκιαρει;

Λίγη υπομονή... δεν μπήκε ακόμα

post-142-0-02865000-1518248880_thumb.jpg

Edited by sbird
  • Like 3

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

...

Ο πιο "τσαχπινης" σκιέρ που είναι συνήθως μπροστά σου στο βίντεο,

και φαίνεται να πατάει πιο καλά ακόμη και από σένα, με τι πέδιλα σκιαρει;

Με μαγικό χαλί...

• Like 4

Ορειβατικα Black crow 90 μεση με δεστρες μανταλακια .. ελαφρυ setup

οτι πρεπει για τσαχπινιες :)

• Like 3

Ορειβατικα Black crow 90 μεση με δεστρες μανταλακια .. ελαφρυ setup

οτι πρεπει για τσαχπινιες :)

Προσταρε το το τι βίντεο στη συζήτηση για το πόσο ασφαλή είναι οι tech δεστρες, να σιγουρευτεί ι βρο αλλά και άλλα παιδιά που ψάχνονται!

Κώστα εσύ μόνο παντόφλες έχεις; :-)

• Like 1

...

Κώστα εσύ μόνο παντόφλες έχεις; :-)

...

Τουλάχιστον ο Μπαμπαστρούμφ τις έχει στα πόδια του...

Αλί σε μας που τις τρώμε στο κεφάλι :ph34r::ouch::P

Μη με παρεξηγείτε... ούτε σήμερα έκανα ski και με έχει πιάσει :guitar::crazy:

Άντε και λίγο on topic...

Το λοφάκι μας θα φάει καλό στοκάρισμα τις επόμενες ώρες. Μην ανησυχήτε.

Έχει ξαναγίνει αυτό Φλεβάρη. Σερί νοτιάδες, σε σημείο να κοπεί το βουνό στα δύο

και μετά να το χώνει σε σημείο που να ακουμπάμε τη σκεπή στο «Chalet 1750».

Έχουμε πολλά "ψωμιά" να φάμε ακόμα ;)

• Like 11

Το καλό είναι ότι ξεκίνησε να χώνει καλα! Έστω και στούκο θα γεμίσει το βουνό.

Το κακό είναι ότι την Δευτέρα πάλι με Δάφνη θα την βγάλουμε.

• Like 2

Η ταχτικη του χιονοδρομικου να μην δινει την αγκυρα με ομιχλη για λογους ασφαλειας ειναι για πολλους απο μας απογοητευτικη ....

Edited by Hellbent
  • Like 2

Η ταχτικη του χιονοδρομικου να μην δινει την αγκυρα με ομιχλη για λογους ασφαλειας ειναι για πολλους απο μας απογοητευτικη ....

Για πολλούς από σας τους (καλούς αλλά) λίγους...

Γενικα με την ομιχλη εχει ενα προβλημα το χιονοδρομικο.

Για τα μανταλακια το βιντεο ηταν συγκεκριμενο κρουση με σκληρο κομματι χιονιου η και οτιδηποτε αλλο στον διαμηκη αξονα εμπρος, πιασιμο του φτυαριου με κατακορυφη συνιστωσα για το πισω. Απο κει και περα ο καθενας κανει τους συμβιβασμους του και τα ποδια ειναι δικα του. Και εγω παω μονος εκτος, τεχνικα ειναι απολυτως δυνατο. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορω να ξεθαυτω απο μονος.

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Σήμερα το πρωί η λέξη απογοήτευση δεν είναι αρκετή για περιγράψει το πώς νιώθαμε. Σε πολλά σημεία το πλατό από τον Αχιλλέα μέχρι τα εισιτήρια είχε μέχρι και μικρές λίμνες από νερό. Αρχικά έντονες ριπές αέρα συνοδευόμενες από ψιλόβροχο μετά μέχρι και έντονη βροχή. Μετά τη μία όμως και κυρίως κατά τις 2:00 ο καιρός άλλαξε, χοντρές νιφάδες εμφανίστηκαν έστω και υγρές και στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού μαζεύτηκαν περίπου 10 πόντοι και κάτι ψιλά μέχρι πριν λίγο που φύγαμε κατά τις 4:30 οπότε και κάπως μειώθηκαν τα φαινόμενα. Λειτουργούσε μόνο το μισό βουνο: Baby lift, Αχιλλέας, πιατάκια Δάφνη και Θέτις. Aγκυρα και στύγα κλειστή.6efba8452c0d99bf1af043e2da3cca80.jpg6a60b0e12f12356f78caa1ddbdb661c6.jpg91ed71a0544459ab77470dfdf6fbe3eb.jpgd32553bde30ecfc9564f77234b327e24.jpg9c5a086ecfeae1d9b1557f35a25ac418.jpg

• Like 10

Γενικα με την ομιχλη εχει ενα προβλημα το χιονοδρομικο.

Για τα μανταλακια το βιντεο ηταν συγκεκριμενο κρουση με σκληρο κομματι χιονιου η και οτιδηποτε αλλο στον διαμηκη αξονα εμπρος, πιασιμο του φτυαριου με κατακορυφη συνιστωσα για το πισω. Απο κει και περα ο καθενας κανει τους συμβιβασμους του και τα ποδια ειναι δικα του. Και εγω παω μονος εκτος, τεχνικα ειναι απολυτως δυνατο. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορω να ξεθαυτω απο μονος.

Για τα μανταλάκια γράψε στο αντίστοιχο θέμα, που μετέφεραν το βίντεο με σχόλιο, για να μην χαλάμε το εδώ

Το εχω γραψει χιλιαδες φορες.

Οταν τρωτε εξω τις χαρτοπετσετες μη τις αφηνετε χυμα στο τραπεζι.

Ενα πρες παπιε, τα αρβα, μια δεστρα με μανταλακια, κατι τελως παντων...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1714715721926216&id=124854090912395

Λες να φαμε φολα;

Λες να φαμε φολα;

οχι λογικα θαμαστε πανω απο τα συνεφα ,τωρα αν εχει κατσικωθει συνεφο οκ...

• Like 1

Τραγωδια το χκκ σημερα. Ασελγησε χωρις τυψεις πανω στην εμπιστοσυνη μας και εδωσε μια και γκρεμισε οτι ειχε χτισει.

Και επειδη στο συνολο ειναι ολοι τους ικανοτατοι οταν το χιονοδρομικο με τα τρια καλυτερα ρατρακ στην ελλαδα....καταφερνει....χαρα θεου, μετα μονο απο 20 ποντους χιονι, να ανοιγει την αρτεμη στις 11,30 το λες καταντια η κατι βαρυτερο.

Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να ζητας απο αμοιβωμενους των 200 ευρω να δουλεψουν νυχτα, καταλαβαινω οτι εγεινε γερη μπαζα στις γιορτες και τωρα ειναι χασουρα.

Δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε το χκκ να πει ψεματα, και δεν μιλαω για την στυγα , γιατι κανεις, ελπιζω, δεν ειναι τοσο χαζος να πιστευει οτι αυτο το χιονοδρομικο μπορει να ανοιξει στυγα μετα απο 20ποντο, αλλα μιλαω για την αρτεμη που την εδωσε 11,30.

• Like 3

Και πριν αρχησουν οι....πατριωτισμοι ας αναλογιστουν ....οι πατριωτες ποιος την εχει πιο μεγαλη....την πατριδα. Αυτος που θα μιλισει για 10 μποφωρ και θα βαλει φωτος με παγοποιηση η ο ηλιθιος που σε πιστεψε και παει σε ελληνικο χιονοδρομικο.

Τεσπα τερμα οι γκρινιες. Στις καφετεριες μας εχεις 2 επιλογες. Να σε φτυνουν με καμπινα, να σε φτυνουν χωρις καμπινα. Προσωπικα δεν θελω να με φτυνουν. Του χρονου ....αλλιως....

• Like 4

Και πριν αρχησουν οι....πατριωτισμοι ας αναλογιστουν ....οι πατριωτες ποιος την εχει πιο μεγαλη....την πατριδα. Αυτος που θα μιλισει για 10 μποφωρ και θα βαλει φωτος με παγοποιηση η ο ηλιθιος που σε πιστεψε και παει σε ελληνικο χιονοδρομικο.

Τεσπα τερμα οι γκρινιες. Στις καφετεριες μας εχεις 2 επιλογες. Να σε φτυνουν με καμπινα, να σε φτυνουν χωρις καμπινα. Προσωπικα δεν θελω να με φτυνουν. Του χρονου ....αλλιως....

Ελα κατά τα μέρη μου Βασίλη (έχεις βγει σε σύνταξη; ) , εδώ δεν κλείνουν ποτέ :)

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

Τωρα εχει νοημα να πω οτι η ποιοτητα εκτος ηταν σφιχτο και γρηγορο, με βαθος αρκετο για να παιζεις αλλα και επιφανεια magic carpet που σουδινε γκαζι ακομα και στο επιπεδο. Εχει νοημα να περιγραφω τον εξευτελισμο αυτου του θησαυρου;

Εντος δεν εκανα καθολου; αλλωστε ακομα και αν ηθελα πιστα δεν υπηρχε.

Οταν ερχεσαι σαν κοροιδο επειδη διαβασες τα fake news που ονομαζουν ενημερωση, στις 8,30 και αντικρυζεις το ρατρακ μολις ναχει φυασει στο πανψ σπιτακι της αγκυρας...οταν ο διαδρομος της αγκυρας πατιεται στις 11, οταν ο λιφτιερης με το ενα χερι χτυπαει με την βαριοπουλα και με το αλλο κρεμαει την αγκυρα και 10 ναι 10 πιστερ καθωνται και τον κοιτανε, οταν μια μπετονοβεργα στηριζει το καλωδιο που απαγορευει στον κοσμο να παει δεξια στις 12, οταν ριχνουν 3 φουρνελα στις 10 για να ξεκολησουν μια πλακα 5 επ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...