Hellbent 4,782 Report post Posted February 16, 2018 Το χιονι εχει ψιλοχαλασει απο τον μπουχο τωρα με την ξαστερια το βραδυ η θα στεγνωση η θα κανει κρουστα Εχει πανελληνιους αγωνες επισης Ελπιζω να σας εχουν την αγκυρα 9 η φωκιες ηταν ολα τα λεφτα 9 Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted February 16, 2018 Πού;...πώς;... πότε έχει πανελλήνιους αγώνες; Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 16, 2018 (edited) Η βαρια ανασα ηταν απο τις φωκιες; Αποκλειστικη φωτο απο το νεο λιφτ στα καλαβρυτα (το μακρυτερο) Edited February 16, 2018 by vro 7 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 16, 2018 Ναι εχει αγωνες το τριημερο..... Κυπελο παιδων.... -cf-80-cf-81-ce-bf-ce-ba-ce-b7-cf-81-cf-85-ce-be-ce-b7-3o--ce-ba-cf-85-cf-80--cf-80-ce-b1-ce-b9-ce-b4-cf-89-ce-bd-2018--ce-ba-ce-b1-ce-bb-ce-b1-ce-b2-cf-81-cf-85-cf-84-ce-b1-17-19-2.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted February 16, 2018 Ξέρουμε ποιά πίστα θα δεσμεύσουν;...συνήθως δεσμεύουν τη Δάφνη. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
fitchpatrick 62 Report post Posted February 16, 2018 Το χιονι εχει ψιλοχαλασει απο τον μπουχο τωρα με την ξαστερια το βραδυ η θα στεγνωση η θα κανει κρουστα Εχει πανελληνιους αγωνες επισης Ελπιζω να σας εχουν την αγκυρα 9 η φωκιες ηταν ολα τα λεφτα Αυτά είναι, κοίτα που με με τα νέα εντατικά προγράμματα του δημοφιλέστατου χιονοδρομικού θα γίνεις και λουλουδάτος 1 Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted February 17, 2018 Ξέρουμε ποιά πίστα θα δεσμεύσουν;...συνήθως δεσμεύουν τη Δάφνη. Στο πρόγραμμα για Σάββατο 17/2 γράφει ότι έχει "Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (FIS)". Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι δεσμεύεται Ειρήνη+Φαίδρα και σε όλο το πλάτος τους.. You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
fitchpatrick 62 Report post Posted February 17, 2018 Spring magic all day long με λίγο κλεψίματακι στην ουρά βροχή τα vertiical⛷⛷⛷ 6 Share this post Link to post Share on other sites
fitchpatrick 62 Report post Posted February 17, 2018 Όλα κλείνουν με ένα χάρο from above για μερικούς απιστους 9 Share this post Link to post Share on other sites
Δημητρης Αργος 138 Report post Posted February 17, 2018 Πρώτη(!) φορά στον Χελμό φέτος έχουμε όλοι ένα χαζό χαμόγελο από τα Καλάβρυτα μέχρι το Άργος. Πίστες υποδειγματικές, ατμόσφαιρα γιορτής ακόμα και στις ουρές και πολλοί φίλοι να ξεπροβάλλουν από την πολυκοσμία. Ωστόσο: 1) το car pοοling δεν ισχύει πια αφού δεν δίνει έκπτωση 20% 2) οι αγώνες δέσμευσαν σημαντικό μέρος του πεδίου χωρίς αντίστοιχη μείωση του ski pass 3) η ενημέρωση για το πότε κλείνει και κυρίως πότε θα ανοίξει η "¨Αγκυρα δεξιά" ήταν συγκεχυμένη και 4) οι δάσκαλοι κι οι αθλητές έκαναν λίγο κατάχρηση της προτεραιότητας. Επειδή συμπάθησα τον Κο Σπυρόπουλο από πέρισυ νομίζω πρέπει να ξανασκεφτεί το θέμα των προσφορών, μόνο η Regroup πέρισυ πούλησε πάνω από χίλια κουπόνια. Να μην ξαναγίνει το σκι το σπορ των νεόπλουτων και των προνομιούχων συνταξιούχων. Ευχαριστώ. 5 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2018 (edited) Θερμή παράκληση μια περιγραφή πώς ήταν οι πίστες με τι ώρα άρχισαν να χαλάνε και πόσο από κάποιον που ήταν σήμερα χκκ (σύγκριση με κλπ που χωράφεψαν άμεσα θέλω να κάνω) Φίλε έχει ήδη φουλ κόσμο και ουρές το σκ, να έχει λιγότερα ή ίδια έσοδα για περισσότερες ουρές? Για καθημερινή μαζί σου αλλά ήδη έχει προσφορές καλες Edited February 17, 2018 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 18, 2018 (edited) Καλά περάσαμε και σήμερα, ε; Μέχρι τις 11 Στύγα μια χαρά. Μετά άγκυρα και πάλι άγκυρα. Μακράν το καλύτερο λιφτ / πεδίο τις ημέρες με πολύ κόσμο, όπως και σήμερα. Ευχάριστο θέαμα, το βουνό γεμάτο από μικρούς αθλητές, από όλη την Ελλάδα. Παρά την όποια "ταλαιπωρία" δημιούργησαν, σε εμάς τους τουρίστες, αξίζουν την συμπαράσταση μας, αν θέλουμε πραγματικά να δούμε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο στην ελληνική χιονοδρομία, στο σύνολο της. Καλό κουράγιο και στους σπόνσορες τους... δλδ τους γονείς τους, γιατί η ομοσπονδία είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να τους προσφέρει πια... Edited February 18, 2018 by ALCATRAZ 8 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
LamprosKalamata 34 Report post Posted February 18, 2018 Πολύ ωραία ημέρα αλλά πολύ κόσμος!καλα ήταν απλά η αναμονή στο lift ήταν ένα θαματακι Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 18, 2018 Ετοιμο το videaki τις παρασκευης Πως μετρατρεπεται μια μερα απο χωνι right through σε epic powder descend of the year Moνο μη με πειτε μονοφαγα, ετοιμο φαι σας δινω, οποιος καταλαβε, καταλαβε 21 Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 18, 2018 Ωραία τα εκτός της Στύγας, αλλά σαν το Αυγό και τα δέντρα δεν έχει Μέχρι τις 12, ωραία πούδρα, λίγο βαριά αλλά τριζάτη, μετά από το πουθενά έγινε πιο βαριά και πιο δύσκολη.Τσακώθηκα με έναν επόπτη των αγώνων παίδων στο σκι. Κατεβαίνοντας από τα δέντρα, έφτασα στην άκρη της πίστας και του εκανα νόημα αν μπορώ να περάσω από την άκρη για την τραβέρσα πάλι μέσα στα δέντρα, αφού πέρασε ο αθλούμενος, με αγνόησε.Του φωνάζω και πάλι με αγνόησε. Ε δεν (...), ας περάσω από την άκρη. Αποτέλεσμα με βλέπει και λίγο έλειψε να με πλακώσει στο ξύλο.Οκ πείτε μου, πραγματικά εφταιγα κάπου; JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
fitchpatrick 62 Report post Posted February 18, 2018 Ω ρε Χέλλ Prophet Μπαμπαστρουμφ τώρα που μπήκες πλέον και επίσημα στο χώρο του ορειβατικού video βλέπω κάτι αμερικανακια να γυρνάνε στην παλιά τους δουλειά (hot dog στην Αστορια) 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 18, 2018 Χελμπεντιε θελω και εγω ενα τετοιο αμαξι που ερχεται μονο του να με παραλαβει απο το τερμα της χιονοστοιβαδας. Ποιον καλο σαμαρειτη βρηκατε; Καλα πας ακομα με ανταπτωρες; 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 18, 2018 Δεν ερχεται μονο ...του εμεις το πηγαμε και γυρισαμε πισω με το αλλο του Ευζωνα, ο οποιος εφυγε και τοχασε κιολας δεν περιμενε οτι θα ανοιξει ο καιρος Τοχουμε κανει αρκετες φορες αυτο το σκηνικο Οι ανταπτορες τα σπανε γιατι οταν τους βγαλεις εχεις πεδιλαρα να ριπαρης το floww 5 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 19, 2018 -Εσυ τι λες την πεμπτη θα ανοιξουν την αγκυρα; -κατα τις τεσσερεις σιγουρα. 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 19, 2018 Εγω λεω πως για ποιοτικες πουδρες αυριο ειναι η μερα 2 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2018 Έκλεισε σήμερα ένα καλό 3ήμερο στα Καλάβρυτα. Σώθηκε και η σημερινή, με αρκετά ανοίγματα. Κλασικά, μέτρια προσέλευση χιονοδρόμων Κ. Δευτέρα, πολύ τακούνι. Τελικά γίναμε αρκετοί οι νέοι οικογενειάρχες, μέλη & φίλοι του Συλλόγου μας. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ανεβαίνεις με τα πιτσιρίκια στο βουνό, αλλά μας ανταμείβει το να τσουλάμε μαζί τους. 14 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 19, 2018 Εγω λεω πως για ποιοτικες πουδρες αυριο ειναι η μερα Αν πας εχω μεγαλη περιεργεια τι θα ριξει ο νοτιας. Για μενα θαναι καλυτερο το χιονι στυγα (που μαλλον δεν θα ανοιξει λογο ομιχλης.) Επισεις θαχει μπουχο και η χιονοπτωση πεφτει η μιση τα ξημερωματα αρα για να ανοιξει αγκυρα θα πρεπει να παει το ρατρακ να ανοιξει τον δρομο. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 19, 2018 (edited) Αν πας εχω μεγαλη περιεργεια τι θα ριξει ο νοτιας. Για μενα θαναι καλυτερο το χιονι στυγα (που μαλλον δεν θα ανοιξει λογο ομιχλης.) Που φυσικά τις αργίες παρά την ομίχλη την ανοίγουν. Ά ρε Σπυρόπουλε δόλιε το έχασες το ματς. Edited February 19, 2018 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 19, 2018 (edited) Το χιονι μια χαρα θα ειναι αυριο ακομα και χαμηλα το χκ δεν το βλεπω να θελει να ευχαριστισει τους φανατικους πελατες του μιας και εχουν μεινει λιγοι και δεν αφηνουν αρκετα ευρα .. φαινεται και απο τις καμερες βαθια λακα και παρκινγ 5.15 το πρωι δεν εχουν ρατρακιες τις καθημερινες hint : μετα απο χιονοπτωση καθημερινη . Ξυπνας 5 βαζεις καμερα αν δεν δεις ρατρακιες ξαναπας για υπνο Edited February 19, 2018 by Hellbent 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 19, 2018 Τωρα ριχνει καλα στο σαλε. Εχουν νυχτερινο mode στο live. Στο sr. 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites