bialex 276 Report post Posted February 23, 2018 Περαστικά... ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Σε ευχαριστώ πολύ Μάλλον δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό 4 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 24, 2018 Καταρχάς περαστικά. Ελπίζω πολύ σύντομα να είσαι πάλι πάνω και να μας δίνει τέτοιες φοβερές φωτό!!!!! Τώρα μόλις είδα στην ΕΤ1, ρεπορτάζ για το snowvolley, που θα διεξαχθεί αυτό το σουκου στο χκ. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν το έχω ξαναδεί. Καλή επιτυχία!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 24, 2018 (edited) Καλημέρα, Χιονόπτωση αρκετή με μέτριας έντασης αέρα αυτή τη στιγμή από το πάρκινγκ και πάνω Edited February 24, 2018 by panchristo 10 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted February 24, 2018 Υπέρμέρα σήμερα (παρά τις εκτός τόπου και χρόνου προβλέψεις του youweather ) , ηλιοφάνεια πίστες αεροδρόμια και ένα ελαφρύ βοριαδάκι . Δυστυχώς δε τις ευχαριστήθηκα όσο θα έπρεπε λόγω ενός τραυματισμού που με ανάγκασαν να φύγω άρον άρον. Όντως χτες ήταν υπερμέρα, όντως το youweather έπεσε παντελώς εκτός στις προβλέψεις του, παρότι όλοι οι άλλοι έπεσαν σχετικά μέσα (τόσο ήλιο κανείς δεν έδινε). Ο λόγος που σχολιάζω και αυτή τη φορά και προχτές, παρότι σας διαβάζω καθημερινά και για να ενημερώνομαι και για να μορφώνομαι ως νέος (από πέρσι) ουσιαστικά στο σπορ (έχοντας από πέρσι καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα, θεωρώ), είναι γιατί πραγματικά απορώ αν θεωρείτε ότι εντός πιστών, αυτή την εβδομάδα, ήταν σωστά πατημένες οι πίστες. Εγώ θεωρώ (μετά από 15 περίπου επισκέψεις πέρυσι και 9 μέχρι στιγμής φέτος) ότι είναι απαράδεκτα πατημένες. Έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι κάνετε εκτός, αλλά όποιο έκανε εντός αυτή την εβδομάδα, τις είδε σωστά πατημένες ? Εγώ θεωρώ ότι ήταν αρκετά επικίνδυνες και μάλλον δεν ήταν τυχαίοι ούτε οι αρκετοί τραυματισμοί (σε σχέση με τον κόσμο που υπήρχε) ούτε ότι από τις 11.30 (ειδικά χτες και προφανώς σε συνδυασμό με τον ήλιο) είχαν αρχίσει πολλές πίστες να σουπιάζουν. Ειδικά το τελείωμα της Στύγας και το τελείωμα της Ειρήνης ήταν απαράδεκτα. Χτες, σωστά πατημένες βρήκα τη μία πλευρά της Αντιγόνης και το πάνω μέρος της Στύγας. Είναι ιδέα μου ? Ή μήπως κάτι έχει αλλάξει ? (νέο προσωπικό στα ρατρακ???). Επίσης είδα τους πιστερ να κάνουν εργασίες μέσα στους διαδρόμους της Άγκυρας σε όλους του πυλώνες με γεμάτο κόσμο εκείνη την ώρα. Πριν τις 9 δεν μπορούσαν ? Είναι απορίες ενός σχεδόν ακόμα αρχάριου... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 24, 2018 Μετα απο χιονοπτωση οι πιστες γινονται χωραφια σε χρονο ντε τε Δεν φταιει το πατημα αν θες μονο πιστα να αποφευγεις την πρωτη μερα. Και παλι μετα απο χιονοπτωση πριν τις 9 δυστυχως δεν .... 6 Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted February 24, 2018 Εγώ θεωρώ (μετά από 15 περίπου επισκέψεις πέρυσι και 9 μέχρι στιγμής φέτος) ότι είναι απαράδεκτα πατημένες. Έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι κάνετε εκτός, αλλά όποιο έκανε εντός αυτή την εβδομάδα, τις είδε σωστά πατημένες ? Οι περισσότεροι κάνουμε εντός (απλά κάνουμε ΚΑΙ εκτός ) Κατά τα άλλα, η ποιότητα του πατήματος είναι ΚΑΙ συνάρτηση της ποιότητας/θερμοκρασίας του χιονιού. Τις συγκεκριμένες μέρες που περιγράφεις, το χιόνι (χαμηλά τουλάχιστον) ήταν σε τέτοια ποιότητα (είχε φάει βροχή+υψηλές θερμοκρασίες κλπ) που δεν επιτρέπει καλό στρώσιμο. Κάνει κροκάλες κλπ. Γιαυτό και ψηλά στη Στύγα-Αντιγόνη κλπ είχε καλό στρώσιμο. Επειδή είχε πολύ καλύτερη ποιότητα χιονιού. Στα Καλάβρυτα κατά τη γνώμη μου κάνουν πολύ καλή δουλειά στο στρώσιμο, το καλύτερο που έχω πετύχει σε ελληνικό ΧΚ (από όσα έχω επισκευτεί). 4 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 Το χκκ εχει τρια σχετικα συγχρονα ρατρακ με βιντσι συν ενα ακομα συγχρονο που παραγγελθηκε με βιντσι και ηρθε χωρις. Ειναι το μονο ελλληνικο χιονοδρομικο που τα ρατρακ του πατανε μονοκοπανιας την πιστα το ενα διπλα στο αλλο. Επισεις ειναι το μοναδικο ελληνικο χιονοδρομικο που εχει ετοιμα σημεια αγκυρωσης για το συρμα απο το βιντσι. Επισεις εχει ενα δυσαναλογο μικρο μηκος πιστων σε σχεση με τον αριθμο των ρατρακ. Καθε τι περα απο τελειο το λογιζω αποτυχια. 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted February 24, 2018 Προφανώς πρέπει να δεχτώ όσα λέτε μιας και η εμπειρία σας δεν συγκρίνεται με τη δική μου. Δεν ξέρω, ίσως φταίει ότι οι απαιτήσεις μου έχουν πλέον ανέβει? Ή ότι επειδή οι επιδόσεις μου, σε σχέση με πέρσι, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση και πλέον παρατηρώ και πράγματα που πριν δεν με "ενοιαζαν" τόσο? Πέρσι πάντως έκανα με ήλιο, με χιονοθύελλα, με βροχή, με τα πάντα. Απο Ιανουαρίο μέχρι και Μάρτιο (οπότε και ανοιξιάτικο στο Παρνασσό). Και φέτος με διάφορες συνθήκες πάλι από αρχές Γενάρη μέχρι και τώρα. Αυτή την εβδομάδα ένιωσα οτι έπρεπε να προσέχω 2 φορές παραπάνω στις πίστες στο ΧΚΚ. Δεν έχω γνώση για εκτός γιατί ακόμα δεν έχω βγει και προφανώς πλέον δεν προλαβαίνω να μάθω... Του χρόνου όμως σίγουρα.. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 Akatelka εγω συμφωνω μαζι σου. Με τα μεσα που εχουν οτιδηποτε κατω του τελειου πρεπει να βγαζουν ανακοινωση. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 Με εκεινα και αυτα ξεχαστηκαμε.... Ποσο ηρθε το βόλευ σημερα; Χιονοδρομικο κεντρο πετοσφαιρισης καλαβρυτων. ΧΚΠ (καλαβρυτων) 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 χελμπεντιε ολα ετοιμα? απατητη εμεινε στυγα, αυγο. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted February 24, 2018 (edited) Μιλάμε για μεγάλα ταλέντα. Αν δεις κανείς τα βίντεο που ανέβασε το ΧΚΚ στο fb μια από τις γυναίκες έκανε υποδοχή και η μπάλα έσκασε μπροστά της. Εντελώς φιλικά τα λέω όλα αυτά. Πολύ καλή ιδέα το χιονοβόλλεΰ και περιμένουμε και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Edited February 24, 2018 by Εσθλός 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 ρε τι χασαμε.... 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted February 24, 2018 Κοίτα αν το πάμε έτσι στο εξωτερικό έχουν σουβλάκια στα ΧΚ όπως εμείς; Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 24, 2018 αρνισια στην καισαρεια. και μαντηλες.... τωρα καταλαβα γιατι αρεσει το σκι στον ερτογαν.... μασκα, φαρδια ρουχα, κουκουλα.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
asimina 0 Report post Posted February 24, 2018 (edited) καλησπέρα σας παρακολουθώ το forum σας εδώ και καιρό σαν επισκέπτης αλλά δεν είχα ποτέ κάνει εγγραφή για να συμμετέχω όμως αναγκάστηκα να γραφτώ για να διαμαρτυρηθώ έντονα για τον χρήστη vro ρε φίλε, μας ... έχεις πρήξει το ξέρεις ? επιτέλους edit mod δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ? θέλουμε να διαβάζουμε για τις συνθήκες για τον καιρό για τα νέα από τα βουνά και τσουπ όλο πετάγεσαι... edit mod ...ε μα πια Edited February 24, 2018 by Χρήστος Λάππας Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted February 24, 2018 ρε τι χασαμε.... https://youtu.be/WVl8UIKMTW8 Εμ...αφού πήγες κι άλλαξες την υπογραφή τι περίμενες; ξεχάστηκες... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 24, 2018 καλησπέρα σας παρακολουθώ το forum σας εδώ και καιρό σαν επισκέπτης αλλά δεν είχα ποτέ κάνει εγγραφή για να συμμετέχω όμως αναγκάστηκα να γραφτώ για να διαμαρτυρηθώ έντονα για τον χρήστη vro ρε φίλε, μας ... έχεις πρήξει το ξέρεις ? επιτέλους edit mod δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ? θέλουμε να διαβάζουμε για τις συνθήκες για τον καιρό για τα νέα από τα βουνά και τσουπ όλο πετάγεσαι... edit mod ...ε μα πια Ασημίνα καλώς ήρθες. Θα παρακαλέσω θερμά να σέβεσαι τους κανονισμούς του forum που απαγορεύουν αυστηρά τις προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη -όσο και αν διαφωνούμε με αυτά- και να μην ξαναχρησιμοποιήσεις τέτοιους χαρακτηρισμούς. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 24, 2018 και φυσικα δεν θα διαφωνήσω με την ασημινα για το θεμα βρο απο την αλλη βεβαια ..ο βρο ητανε ο λογος γα να κανει εγγραφη η ασημινα .αρα!! εχει το ολο θεμα και τα θετικα του υπομονη ασημινα- σε λιγες μερες ο φιλος μας βρο δεν θα γραφει ..διοτι θα εχει τελείωσή η σεζον του χιονιου και αναγκαστικα θαπρπει να ξεκούραση τα χερια του ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 24, 2018 Αφήστε τον vro ήσυχο!!! Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted February 24, 2018 Όντως χτες ήταν υπερμέρα, όντως το youweather έπεσε παντελώς εκτός στις προβλέψεις του, παρότι όλοι οι άλλοι έπεσαν σχετικά μέσα (τόσο ήλιο κανείς δεν έδινε). Ο λόγος που σχολιάζω και αυτή τη φορά και προχτές, παρότι σας διαβάζω καθημερινά και για να ενημερώνομαι και για να μορφώνομαι ως νέος (από πέρσι) ουσιαστικά στο σπορ (έχοντας από πέρσι καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα, θεωρώ), είναι γιατί πραγματικά απορώ αν θεωρείτε ότι εντός πιστών, αυτή την εβδομάδα, ήταν σωστά πατημένες οι πίστες. Εγώ θεωρώ (μετά από 15 περίπου επισκέψεις πέρυσι και 9 μέχρι στιγμής φέτος) ότι είναι απαράδεκτα πατημένες. Έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι κάνετε εκτός, αλλά όποιο έκανε εντός αυτή την εβδομάδα, τις είδε σωστά πατημένες ? Εγώ θεωρώ ότι ήταν αρκετά επικίνδυνες και μάλλον δεν ήταν τυχαίοι ούτε οι αρκετοί τραυματισμοί (σε σχέση με τον κόσμο που υπήρχε) ούτε ότι από τις 11.30 (ειδικά χτες και προφανώς σε συνδυασμό με τον ήλιο) είχαν αρχίσει πολλές πίστες να σουπιάζουν. Ειδικά το τελείωμα της Στύγας και το τελείωμα της Ειρήνης ήταν απαράδεκτα. Χτες, σωστά πατημένες βρήκα τη μία πλευρά της Αντιγόνης και το πάνω μέρος της Στύγας. Είναι ιδέα μου ? Ή μήπως κάτι έχει αλλάξει ? (νέο προσωπικό στα ρατρακ???). Επίσης είδα τους πιστερ να κάνουν εργασίες μέσα στους διαδρόμους της Άγκυρας σε όλους του πυλώνες με γεμάτο κόσμο εκείνη την ώρα. Πριν τις 9 δεν μπορούσαν ? Είναι απορίες ενός σχεδόν ακόμα αρχάριου... Οι περισσότεροι κάνουμε εντός (απλά κάνουμε ΚΑΙ εκτός ) Κατά τα άλλα, η ποιότητα του πατήματος είναι ΚΑΙ συνάρτηση της ποιότητας/θερμοκρασίας του χιονιού. Τις συγκεκριμένες μέρες που περιγράφεις, το χιόνι (χαμηλά τουλάχιστον) ήταν σε τέτοια ποιότητα (είχε φάει βροχή+υψηλές θερμοκρασίες κλπ) που δεν επιτρέπει καλό στρώσιμο. Κάνει κροκάλες κλπ. Γιαυτό και ψηλά στη Στύγα-Αντιγόνη κλπ είχε καλό στρώσιμο. Επειδή είχε πολύ καλύτερη ποιότητα χιονιού. Στα Καλάβρυτα κατά τη γνώμη μου κάνουν πολύ καλή δουλειά στο στρώσιμο, το καλύτερο που έχω πετύχει σε ελληνικό ΧΚ (από όσα έχω επισκευτεί). Φίλε akatelka τα περισσότερα τα απάντησε ο sbird με τα οποία συμφωνώ. Σε εναλλαγές θερμοκρασίασ και υγρασίαΣ ειδικά από εδώ και πέρα, το πρωί κάποιες είναι πολύ σκληρές (δεν θα πω παγωμένες ). Πρώτα μαλακώνουν η Αντιγόνη και η ειρήνη που είναι προσήλιες και μετά η Στύγα και η νέα Φοίβη. Τα παραπάνω βέβαια δεν είναι στάνταρ. Και έχω μια εντύπωση που θα ήθελα να πουν και άλλοι γνώμη. Νομίζω ότι κάποιες πίστες πατιούνται από την προηγούμενη το απόγευμα με αποτέλεσμα το πρωί να έχουν παγώσει και να είναι πολύ σκληρές. Την Παρασκευή αυτό συνέβη στην Ειρήνη και την Θετιδα . Η Στύγα ήταν τέλεια από το πρωί. Οι πίστερ έφτιαχναν τα μαξιλάρια σου πυλώνες και δεν νομίζω ότι ενοχλούσαν . Και εγώ 80-20 εντός κάνω , βέβαια εκτός χτύπησα 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 25, 2018 καλησπέρα σας παρακολουθώ το forum σας εδώ και καιρό σαν επισκέπτης αλλά δεν είχα ποτέ κάνει εγγραφή για να συμμετέχω όμως αναγκάστηκα να γραφτώ για να διαμαρτυρηθώ έντονα για τον χρήστη vro ρε φίλε, μας ... έχεις πρήξει το ξέρεις ? επιτέλους edit mod δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις ? θέλουμε να διαβάζουμε για τις συνθήκες για τον καιρό για τα νέα από τα βουνά και τσουπ όλο πετάγεσαι... edit mod ...ε μα πια Βρε ασημινα Γραφτηκες για μενα στο φορουμ; Με συγκινεις. Να τα βλεπουν καποιοι αυτα, ονοματα δεν λεω. Αχ ειμαι.... πεταχτουλης προεδρε, η τσαχπινια δεν κρυβεται. 9 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 25, 2018 (edited) Το φασκελο παντως ειναι καλοπροαιρετο Παρε ενα ζευγαρι πεδιλα να κατεβαινεις πιο οικονομικα την επομενη θα σου πεταξω χειροβομβιδα Βουρ για απανου παλι Edited February 25, 2018 by Hellbent 9 Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted February 25, 2018 Φίλε akatelka τα περισσότερα τα απάντησε ο sbird με τα οποία συμφωνώ. Σε εναλλαγές θερμοκρασίασ και υγρασίαΣ ειδικά από εδώ και πέρα, το πρωί κάποιες είναι πολύ σκληρές (δεν θα πω παγωμένες ). Πρώτα μαλακώνουν η Αντιγόνη και η ειρήνη που είναι προσήλιες και μετά η Στύγα και η νέα Φοίβη. Τα παραπάνω βέβαια δεν είναι στάνταρ. Και έχω μια εντύπωση που θα ήθελα να πουν και άλλοι γνώμη. Νομίζω ότι κάποιες πίστες πατιούνται από την προηγούμενη το απόγευμα με αποτέλεσμα το πρωί να έχουν παγώσει και να είναι πολύ σκληρές. Την Παρασκευή αυτό συνέβη στην Ειρήνη και την Θετιδα . Η Στύγα ήταν τέλεια από το πρωί. Οι πίστερ έφτιαχναν τα μαξιλάρια σου πυλώνες και δεν νομίζω ότι ενοχλούσαν . Και εγώ 80-20 εντός κάνω , βέβαια εκτός χτύπησα Καλημέρα. Περαστικά πρώτα απ'όλα. Αυτό ακριβώς νιώθω κι εγώ, ότι κάποιες φορές είναι πολύ σκληρές και μάλιστα έχουν συμπαγή σπασμένα κομμάτια πάνω τους (δεν ξέρω πως να το περιγράψω ή αν έχει κάποιο όρο αυτό, σορρυ). Σχετικά με τους πιστερ, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσαν, απλά αναρωτιέμαι γιατί κάποια πράγματα να μην έχουν προβλεφθεί και λυθεί νωρίτερα.. 2 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 25, 2018 Βρε ασημινα Γραφτηκες για μενα στο φορουμ; Με συγκινεις. Να τα βλεπουν καποιοι αυτα, ονοματα δεν λεω. Αχ ειμαι.... πεταχτουλης προεδρε, η τσαχπινια δεν κρυβεται. εε!! καλα τωρα ..τα νιατα και η τσαχπινιες δεν κρύβονται !! 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites