Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Ναι για το 5 γινεται αλλα πρεπει να εχει παντου ...μπατσους...

Τα μοντερνα χιονοδρομικα εχουν διαφορες ασχολιες που βολευει να την βγαλεις την σανιδα.

Εδω δεν φωναζουνε στο λιφτ λες να φωναξουνε αμα δουν τον αλλονα να περπατα απο κορφη στυγας στην στροφη για κατω.;

Και απο κορφη στυγας για το λουκι εξω δεξια θα πανε τραβερσα με το ενα ποδι;

Και στο αυγο δεξια τραβερσα με ενα ποδι;

Μεσα εξω;

Αντε εφαρμοσε το.

Εχω δει σανιδα....ελευθερη να κατεβαινει τους πυλωνες, να βγαινει πιστα και να καταληγει στο....παρκο....

Και καπου εχω γραψει για την γυναικεια μπαρτον που βρηκα στον αναμεταδοτη στην βασιλιτσα.

Αμα εχει δενδρα....το καλοκαιρι.

Οαλια ηξερα ανθρωπο που καθε καλοκαιρι εψαχνε μεσα στο αλλοκαιτικο στην περιφερειακη στον παρνασσο.

Και στον παρνασσο να δεις τι γινεται.

Οταν δουλευει ο ηρακλης...

Εχω δει σανιδα να βγαινει με το ενα ποδι επειδη τον υποχρεωσαν. Να λυνει και να πηγαινει περπατωντας μεχρι την κατηφορα, να καθετε, να περναν μιλιουνια απο διπλα του και να μην σκεφτεται οτι ενας ασχετος μπορει να την σπρωξει, να γυρισει αναποδα και να.. φυγει.

Γι αυτο πιστευω στο λουρακι.

Εχε την στο λουρακι κανε και τσιγαρο...

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

και γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο σανίδας δεν θα βγάλει k το λουράκι k θα παιδεύεται να περπατάει με την σανίδα δεμένη στο ένα πόδι? εγώ το αποκλείω...

μακάρι να κάνω λάθος...

το είπα k πριν δεν έχω πάει XKK k δεν το ξέρω

αλλα με το ένα πόδι δεμένο έχω κανεις σε διαφορα XK , εκατοντάδες μετρα skating για να περάσω από flat σημεία...μην πω χλμ...σε βαθμό που στο τέλος κουραζόμουνα πιο πολλά από αυτό παρα από το να κάνω snowboard...

είχε -10 k εγώ έσταζα από ιδρώτα...

και γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο σανίδας δεν θα βγάλει k το λουράκι k θα παιδεύεται να περπατάει με την σανίδα δεμένη στο ένα πόδι? εγώ το αποκλείω...

poses φορες ερχόταν i γυναικα μου k με τραβούσε να πάρο λίγο φορα...η κάποιος τυχαίος καλός άνθρωπος που περνούσε...άλλη φορα μου έδωσε ένας ένα μπατόν για να κάνω κουπί...

ξέρεις τι...άμα σου γίνει βίωμα, έχεις την σανίδα δεμένη παντού...δεν σου κάθεται καλά αλλιώς...κάτι σαν το κράνος...αν όμως οδηγείς με 240 την μηχανή χωρίς κράνος, δεν νομίζω ότι θα βάλεις λουράκι στο σανίδι

Edited by Turms
  • Like 2

Snow is on my D.N.A.

Έλα vro...δες τι σου βρήκα...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4041184/Snowboarder-left-hanging-UPSIDE-ski-lift-five-minutes-got-tangled-safety-leash.html

τελικά η μ****κία δεν θεραπεύεται

After the incident around midday on Saturday, the snowboarder explained he had attached the leash that usually joined him to his board onto the lift.

Γιατί κάποιος να το κάνει αυτό;Πόσο στόκος πρέπει να είσαι

Edited by Χρήστος Λάππας
Ελληνικά

Snow is on my D.N.A.

να αναφέρουμε κάτι ακόμα...το λουράκι πιάνει ανάμεσα σε μπότα k δέστρα

αν έχει κάποιος τις καινούργιες δέστρες k αποκολληθούν οι δέστρες και οι δυο για x,y λόγο από την σανίδα (όπως είπανε κάποιοι ότι μπορεί να γίνει) τότε το λουράκι είναι απλά άχρηστο...η πιθανότητα αυτή είναι τόσο όσο να μην πιάσει το φρένο στο ski...για step in δέστρες καινούργιες i παλιές είναι άλλη φάση...αλλα στις normal σημερινές δέστρες η πιθανότητα να ανοίξουν k τα δυο strap τις δέστρας k να φύγει i σανίδα (αν υποθέσουμε ότι έχεις μονο το ένα πόδι μέσα) είναι ελάχιστες...

να φας τούμπα k να ανοίξουν όλα τα strap k από τις δυο δέστρες ακόμα πιο ελάχιστες

αν πάλι αποκολληθούν οι δέστρες από το σανίδι (ego to blepo apithano), τότε το λουράκι είναι άχρηστο

Snow is on my D.N.A.

ξαναεπιστρεψαμε στο 1985

καπου στο δευτερο λεπτο δειχνει και το λουρακι.... σε στεπ ιν δεστρες....

κατι που εχει λυθει εδω και δεκαετιες αλλου , στην (νοτια) ελλαδα ειναι αλυτο

χάχα...δες πως ανέβαιναν πλαγιαστά να πάνε στο lift...τι κουλό k αυτό...δεν μπορούσαν να το κάνουν λίγο flat???

burton performer...hahaha

Snow is on my D.N.A.

αυτοί με τα ski εννοώ ρε συ....πίσω από αυτόν που μιλάει

Snow is on my D.N.A.

Άσχετο, αλλά από την στιγμή που το διάβασα μου ανέβηκε η πίεση:

The man, who asked not to be named, could of had it worse.

Και δεν μιλάμε για κανένα blog της συμφοράς, αλλά γνωστή “εφημερίδα" (οκ, φυλλάδα)... :popo:

Make Parnassos Great Again!

Αυτο ειναι χρονια viral.

Ο... αετος ξεκουμπωσε το κλιπ και το περασε στην ασφαλεια της καρεκλας κρεμωντας ετσι το βαρος της σανιδας στο λιφτ και οχι στα ποδια του.

Πηγαινωντας να βγει τα εκανε μανταρα και ο λογος που ηταν ετσι ηταν απλα μεχρι να καταλαβουν τι εγεινε για να μπορεσουν να τον κατεβασουν.

Δεν το ανεβασα οπως και πολλα αλλα γιατι δεν εχει νοημα να δειχνεις ξανα και ξανα την ανθρωπινη βλακεια.

Αναγκαια διευκρινηση

Δεν πιαστηκε το λουρακι.

Αν ειχε μπει και κατσει σαν ανθρωπος αντι να λυνει και να δενει ολα θα ηταν οκ.

Τελευταια χρονια που εκανα σε πιστα με λουρακι ηταν το 1981 στην φτερολακα με νοικιασμενα σκι.

Surprise

Δεν πιανοταν το λουρακι

Και μιλαμε για μαδερια ε;

Για να μαθαινετε.

Ειναι πολυ επικινδυνο για τους αλλους το λουρακι στην πιστα.

Καμμια φορα βλεπω κανα παλιο και δεν μιλαω αλλα τα παιρνω με τους νεους.

Ο λογος απλος.

Απελευθερωνει,πεφτεις, το σκι στον αερα και μοχλος και οποιον παρει ο χαρος....

Το φρενο και γι αυτον τον λογο ηταν και ειναι ή εφευρεση.

Άσχετο, αλλά από την στιγμή που το διάβασα μου ανέβηκε η πίεση:

Και δεν μιλάμε για κανένα blog της συμφοράς, αλλά γνωστή “εφημερίδα" (οκ, φυλλάδα)... :popo:

γιατι να σου ανεβει η πιεση? ο ανθρωπος ηταν απλα στοκος

Snow is on my D.N.A.

εγω δεν καταλαβα...αφου ειχε την σανιδα περασμενη στο ενα ποδι, τι βαρος του εφυγε με αυτο που εκανε? η εγω ειμαι χαζοσ, η αυτος ειναι τοσο χαζοσ που δεν τον πιανω

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

Σαν πεπόνι θα τον κόψει τον έρμο που θα βάλει λουράκι στο πέδιλο....

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

επειδη η κουβεντα κουρασε αρκετα...ας το σταματησουμε εδω...

και ας δουμε καπου στο εξωτερικο οπου ολοι φορανε λουρακια, κανενας με σανιδα η σκι δεν περπαταει μες την πιστα, κανενας δεν σταματαει οπου ν ναι κ ολα κυλανε ομορφα....

Edited by Turms
  • Like 4

Snow is on my D.N.A.

και ας δουμε καπου στο εξωτερικο οπου ολοι φορανε λουρακια, κανενας με σανιδα η σκι δεν περπαταει μες την πιστα, κανενας δεν σταματαει οπου ν ναι κ ολα κυλανε ομορφα....

https://www.youtube.com/watch?v=Xms_bzNdjXo

Πωπω τι λες τώρα, απαπα τόσος χαμός γίνεται έξω;.... μόνο βασιλίτσα....και παραπονιέμαι για κόσμο σε καλάβρυτα νεφέλη; (α ρε Μιχάλη..αλλαξες κ η υπογραφή αλλιώς θα + ...ανά τμ ελεύθερου χώρου....τσαμπα σκι..)

https://www.youtube.com/watch?v=Xms_bzNdjXo

Σαν αύγουστος σε ελληνικό νησί

αυτη η πιστα ειναι πολυ ειδικη περιπτωση....παρα πολυ ειδικη

Snow is on my D.N.A.

Turms κρεμασε με το κορδονι την σανιδα με το ποδι μεσα.

Ναι μεν το ποδι ηταν στην δεστρα αλλα το βαρος της σανιδας ηταν στο κορδονι.

Στην θεωρια...

Σου λεω κουραστικα να το καταλαβω διαβαζοντας, σκεψου οι λιφτιερηδες τι παθαν βλεπωντας το εκεινη την στιγμη. Αντε να καταλαβεις τι εχει γινει και τι σχοινι πρεπει να κοψεις...

χα χα χα αυτο γινεται καθε μερα...εχει κλεισει το χιονοδρομικο και ειναι η καθοδος στο χωριο μετα απο το παρτυ του Paznauer Taya και ειναι ολοι "φεσι"...ευτυχως υπαρχει μια παρακαμψη που δεν την βλεπουν μεσα στη σουρα τους απο την οποια κατεβαινω σχεδον μονος και με ασφαλεια :animier:

• Like 4

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

....ξέρετε κάτι; Μ' χετε κουράσει με το εξωτερικό. Τι κάνουν στο εξωτερικό, και στο εξωτερικό αυτό, και το εξωτερικό εκείνο , και το εξωτερικό τ 'αλλο. Χ...καμε με το εξωτερικό. Δεν θέλω άλλο εξωτερικό , να πάτε εκει αμα δεν σας αρέσει δω. :P

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

....ξέρετε κάτι; Μ' χετε κουράσει με το εξωτερικό. Τι κάνουν στο εξωτερικό, και στο εξωτερικό αυτό, και το εξωτερικό εκείνο , και το εξωτερικό τ 'αλλο. Χ...καμε με το εξωτερικό. Δεν θέλω άλλο εξωτερικό , να πάτε εκει αμα δεν σας αρέσει δω. :P

πιες το τσαι σου να ηρεμησεις! :popo: εδω ειναι φορουμ για τον καθενα....αν δεν σου αρεσει μην τα διαβαζεις ....και ακομα περισσοτερο μην τα σχολιαζεις....εκτος και αν πιστευεις οτι οτι εσυ που εχεις κανει 3665 post ειναι ολα αξιοδιαβαστα :yes

• Like 1

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

και....

καταπληκτικό ..μου έφτιαξε το κέφι να σε καλά .....[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Και μην μαλώνετε δεν έχει χιονίσει και έχετε νεύρα

σε λίγο θα κάνουμε συνάντηση για να ρίχνουμε ξύλο ... και μετά τα κρασιά ....άντε .....

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by vaggelis

Σαςπαρακαλώ κύριε gianis50 , δεν ξέρετε με ποιον ομιλείτε. Εγώ εχω κάνει εξωτερικό.

• Like 1