Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 12, 2018 ....ξέρετε κάτι; Μ' χετε κουράσει με το εξωτερικό. Τι κάνουν στο εξωτερικό, και στο εξωτερικό αυτό, και το εξωτερικό εκείνο , και το εξωτερικό τ 'αλλο. Χ...καμε με το εξωτερικό. Δεν θέλω άλλο εξωτερικό , να πάτε εκει αμα δεν σας αρέσει δω. https://youtu.be/6YN72ZsADhg 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 12, 2018 Και εgo έχουν κάνει ξωτερικο .. από κάτω αυλάκι μετακόμισα πάνω αυλάκι Sent from my iPad using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted January 12, 2018 Σαςπαρακαλώ κύριε gianis50 , δεν ξέρετε με ποιον ομιλείτε. Εγώ εχω κάνει εξωτερικό. με τσαντισες Χρηστο και παω για σκι...και εχει και μια λιακαδα....μια κατεβασια για παρτυ σου !!! 4 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 12, 2018 Σιγά μην ζηλέψουμε..... πφφ.... καλό κουράγιο! 1 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted January 12, 2018 χα χα χα αυτο γινεται καθε μερα...εχει κλεισει το χιονοδρομικο και ειναι η καθοδος στο χωριο μετα απο το παρτυ του Paznauer Taya και ειναι ολοι "φεσι"...ευτυχως υπαρχει μια παρακαμψη που δεν την βλεπουν μεσα στη σουρα τους απο την οποια κατεβαινω σχεδον μονος και με ασφαλεια Ναι ναι.... Άσε Γιαννάκη τον Μάθαμε το δρόμο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Μας έστελνες όλους από εκεί και πήγαινες εσύ απο την άλλη 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 12, 2018 Μίλησα σήμερα με το διευθυντή του ΧΚΚ. Υπάρχει το εξής θέμα. Καθημερινες δεν επιτρέπεται να κουβαλάνε τη σανίδα στο χέρι. Τα ΣΚ και αργίες με πολύ κόσμο οι αρχάριοι δυσκολεύονται να γυρίσουν το κορμί τους ώστε να γεμίσουν καρέκλες όποτε τους αφήνει να τις πάρουν στο χέρι. Επιβάλει λουράκι τουλάχιστον!! Αλλά και τις καθημερινες το βγάζουν πάνω γιατί δεν έχουν μάθει αυτό που περιγράφει ο turms με το ένα πόδι σαν skateboard. Έφυγε σανίδα στην Αντιγονη!!!! Είναι θέμα παιδείας!! Χιονοδρομικης τουλάχιστον. Έψαξα αρκετά σε αρκετούς κανονισμούς τόσο της fis όσο και από χιονοδρομικά και δεν βρήκα επιβολή του! Μέσω το forum θα παρακαλούσα τους φίλους με τα σανίδια να έξηγουν με κάθε ευκαιρία γιατί πρέπει να είναι κουμπωμένο το σανίδι, πως τοποθετώ και ασφαλιζω....αν τα πω εγώ είμαι ο κομπλεξικός σκιέρ. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted January 12, 2018 KonKan μήπως να πάμε Καλάβρυτα για αυτοψία τη Δευτέρα;; Εν ανάγκη, να μάθουμε και snowboard για να κατανοήσουμε γιατί επιβάλλεται διεθνώς αυτό το μέτρο ασφαλείας, ενώ μόνο στο δικό μας μικρό ανυπόταχτο χωριό δεν τηρείται από μερικούς. 4 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 12, 2018 (edited) Οχι μονο αυτο ,ας μας εξηγησουν οι συνάδελφοι συνχιονοδρομοι,αν υπάρχουν δέστρες που ανοίγουν με την πτώση ή όχι. Αυτοί γνωρίζουν πως λειτουργεί η δεστρα σ ενα πέδιλο σκι ,ειναι απλό. Και να μην θελουνε μας βλέπουν μπροστά τους πως κουμπωνουμε τα πέδιλα .. Θα μου πείτε κι αν ανοίγουν ..και τα δυο ποδια θα ελευθερωθουν; Νομίζω ομως πως τελικά το μεγαλύτερο προβλημα ειναι η μεταφορά και το διάλλειμα... sent with my WP using tapatalk Edited January 12, 2018 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 12, 2018 Μίλησα σήμερα με το διευθυντή του ΧΚΚ. Υπάρχει το εξής θέμα. Καθημερινες δεν επιτρέπεται να κουβαλάνε τη σανίδα στο χέρι. Τα ΣΚ και αργίες με πολύ κόσμο οι αρχάριοι δυσκολεύονται να γυρίσουν το κορμί τους ώστε να γεμίσουν καρέκλες όποτε τους αφήνει να τις πάρουν στο χέρι. Επιβάλει λουράκι τουλάχιστον!! Αρχικά: το "επιβάλλει λουράκι" δεν ισχύει, γιατί αν ήταν έτσι θα τα βλέπαμε περασμένα στο χέρι τα λουράκια. (Κι εκεί να δεις σαβούρα στην έξοδου του λίφτ...) Κατά δεύτερον: μιλάμε για τη Στύγα? Στη Στύγα δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει ΚΑΝ ο αρχάριος. Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις, αλλά μπορείς είτε να ενημερώσεις ότι "εσύ που δεν μπορείς να βάλεις σανίδι στο ένα πόδι, δε νομίζω ότι είσαι για Στύγα" ή να θεσπιστεί εισιτήριο αρχαρίων για τα κάτω λιφτ μόνο. 5 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 12, 2018 Θυμαμαι πετυχαινω την προηγουμενη σαιζον αρχαριο με σκι στο τελος της κεντρικης στα 3-5 πηγαδια ... στο πιο δυσκολο κομματι .Σταματαω τον ρωταω αν ειναι ενταξει με την πτωση που ειχε και προσπαθω να τον κατεβασω σιγα σιγα προς τα κατω ..Πεντε λεπτα δεν κρατησε ολη η προσπαθεια και εμφανιζεται τυπος που ουτε πιστερ μπορω να τον πω γιατι δεν ειχε καποιο χαρακτηριστικο ,αλλα σιγουρα ηταν καποιος απο το Χ/Κ .Για ποτε τον παραμαζεψε λεκτικα και τον εβαλε να βγαλει τα πεδιλα να τα δεσει και να αρχισει να κατεβαινει στην ακρη της πιστας με τα ποδια χαμπαρι δεν πηρα ! Δεν γινεται χωρις επιτηρηση αν θελουμε να υπαρχει ασφαλεια ει το δυνατον στο χιονοδρομικο πεδιο.Ο αρχαριος σε οποιοδηποτε σπορ φαινεται απο μακρια .. 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 12, 2018 Μίλησα σήμερα με το διευθυντή του ΧΚΚ. Υπάρχει το εξής θέμα. Καθημερινες δεν επιτρέπεται να κουβαλάνε τη σανίδα στο χέρι. Τα ΣΚ και αργίες με πολύ κόσμο οι αρχάριοι δυσκολεύονται να γυρίσουν το κορμί τους ώστε να γεμίσουν καρέκλες όποτε τους αφήνει να τις πάρουν στο χέρι. Επιβάλει λουράκι τουλάχιστον!! Αλλά και τις καθημερινες το βγάζουν πάνω γιατί δεν έχουν μάθει αυτό που περιγράφει ο turms με το ένα πόδι σαν skateboard. Έφυγε σανίδα στην Αντιγονη!!!! Είναι θέμα παιδείας!! Χιονοδρομικης τουλάχιστον. Έψαξα αρκετά σε αρκετούς κανονισμούς τόσο της fis όσο και από χιονοδρομικά και δεν βρήκα επιβολή του! Μέσω το forum θα παρακαλούσα τους φίλους με τα σανίδια να έξηγουν με κάθε ευκαιρία γιατί πρέπει να είναι κουμπωμένο το σανίδι, πως τοποθετώ και ασφαλιζω....αν τα πω εγώ είμαι ο κομπλεξικός σκιέρ. Sent from my iPhone using Tapatalk σαν δεν ντρεπωνται να λενε ψεματα. θα το καταλαβαινα να λενε δεν μπορω να φαω ξυλο ή δεν μπορω να χασω πελατες αλλα οχι αυτη η κοροιδια σημερα δεν υπηρχε κανεις ελεγχος σε 100 ατομα. ειδα καρεκλακι με δυο σανιδες στα χερια, στο ΠΛΑΙ μα το θεο δεν το εχω ξαναδει.... και ιδρωναν να την κρατανε στον αερα απο την δεστρα αντι να την φερουν μπροστα να την ακουμπησουν στο ποδι τους. σανια καρεκλακι σανιδα και δεν βγηκε ενας ανθρωπος να τους σταματησει. να πω οτι η συντριπτικη πλειοψηγια εμπαινε με το ποδι στην δεστρα αλλα οποιος ηθελε την επαιρνε αγκαλια, στο πλαι, στο κεφαλι κλπ κλπ. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 12, 2018 (edited) τελικα πολυς κοσμος που τυχαινει να κανει εξαιρετικες καταβασεις με σανιδα χρησιμοποιει το λουρακι, το σωστο, το μακρυ. σημερα που κοιτουσα το προσεξα. επισεις προσεξα, μπορει να ειναι τυχαιο, οτι λουρακι και κρανος πανε παντα μαζι. Edited January 12, 2018 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 12, 2018 Λύση υπάρχει, είστε έτοιμοι να σπάσετε αυγά???????? Όταν δείτε σανίδι στα χέρια στέκεστε εμπρος από το λιφτ και δεν το κουνάτε μέχρι το σανίδι να δεθεί στο πόδι με όποιον τρόπο...... τώρα εάν πέσει ξύλο άλλο θέμα..... εάν όμως γίνει αυτό φανταστείτε τον ντόρο που θα γίνει...... Όσα χιονοδρομικά έχω επισκεφτεί δεν είδα σανίδι στα χέρια πλην Μπανανίας και Βουλγαρίας...... όπως επίσης είδα ελάχιστα έως καθόλου λουράκια...... 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 12, 2018 (edited) αλλα οχι αυτη η κοροιδια σημερα δεν υπηρχε κανεις ελεγχος σε 100 ατομα. ειδα καρεκλακι με δυο σανιδες στα χερια, στο ΠΛΑΙ O ισχυρισμός του χιονοδρομικού είναι ότι αν έχουν λουράκι δεμένο τους αφήνει να το κρατάνε στο χέρι (ψιλολογικό). Άρα σήμερα μούφα. Φτηνά τη γλυτώσατε και σήμερα...ελπίζω όλοι. Τεστ για την επικίνδυνη καφετέρια η κακοκαιρία που έρχεται ελπίζω να μην μας πουν στεγνά ψέματα για τρίτη φορά φέτος ποια λιφτ θα είναι έτοιμα να ανοίξουν την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Καλό κουράγιο στους εργαζόμενους στο ξεθάψιμο. Λάθος τοπικ. Και εγώ δεν βρίσκω παγκοσμίως να επιβάλλεται το λουρί. Άρα έχουν απόλυτο δίκιο να επιμένουν τα παιδιά με σανίδια ότι είναι άχρηστο. Όμως με τους τρελούς πελάτες των Καλαβρύτων πρέπει να βρεθεί μια λύση. Edited January 12, 2018 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 12, 2018 εχεις διαβασει κανα πορταλ σανιδαδων στο εξωτερικο τι και πως τα γραφουν? θα κρατουσα μεγαλες επιφυλαξεις... θελει κοτσια να πας κοντρα σε λομπυ. ο κυριος λογος, κατα την γνωμη μου, που δεν εχει προχωρησει η τεχνολογια στην σανιδα ειναι ο βαθυτατος δογματισμος και συντηριτισμος αυτων των λομπυ. και εγω δεν το πιστευα μεχρι που διαβασα και εφριξα... α ξερεις οτι οταν βγηκαν οι πρωτες δεστρες με release για σκι απαγορευοταν να παρεις το εναεριο λιφτ χωρις λουρακι? για να μην σου πεσουν τα σκι. Μετά καποιος σκεφτηκε το foot rest. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Powder Sucks 227 Report post Posted January 12, 2018 (edited) Μίλησα σήμερα με το διευθυντή του ΧΚΚ. Υπάρχει το εξής θέμα. Καθημερινες δεν επιτρέπεται να κουβαλάνε τη σανίδα στο χέρι. Τα ΣΚ και αργίες με πολύ κόσμο οι αρχάριοι δυσκολεύονται να γυρίσουν το κορμί τους ώστε να γεμίσουν καρέκλες όποτε τους αφήνει να τις πάρουν στο χέρι. Επιβάλει λουράκι τουλάχιστον!! Αλλά και τις καθημερινες το βγάζουν πάνω γιατί δεν έχουν μάθει αυτό που περιγράφει ο turms με το ένα πόδι σαν skateboard. Έφυγε σανίδα στην Αντιγονη!!!! Είναι θέμα παιδείας!! Χιονοδρομικης τουλάχιστον. Έψαξα αρκετά σε αρκετούς κανονισμούς τόσο της fis όσο και από χιονοδρομικά και δεν βρήκα επιβολή του! Μέσω το forum θα παρακαλούσα τους φίλους με τα σανίδια να έξηγουν με κάθε ευκαιρία γιατί πρέπει να είναι κουμπωμένο το σανίδι, πως τοποθετώ και ασφαλιζω....αν τα πω εγώ είμαι ο κομπλεξικός σκιέρ. Sent from my iPhone using Tapatalk KonKan μιά και μιλάς με τα χκ ρώτησε τα: έχουν αφσιρέσει ποτέ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας τους την κάρτα σκιέρ/snowboarder (ή έστω να απειλήσουν με αφαίρεση) για επικίνδυνη συμπεριφορά όπως έχουν δικαίωμα να κάνουν; Edited January 12, 2018 by Powder Sucks 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 12, 2018 KonKan μιά και μιλάς με τα χκ ρώτησε τα: έχουν αφσιρέσει ποτέ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας τους την κάρτα σκιέρ/snowboarder (ή έστω να απειλήσουν με αφαίρεση) για επικίνδυνη συμπεριφορά όπως έχουν δικαίωμα να κάνουν; Ναι σε εμένα στο Παρνασσό... Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 13, 2018 Ναι σε εμένα στο Παρνασσό... Λογικό... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 13, 2018 Οχι μονο αυτο ,ας μας εξηγησουν οι συνάδελφοι συνχιονοδρομοι,αν υπάρχουν δέστρες που ανοίγουν με την πτώση ή όχι. Αυτοί γνωρίζουν πως λειτουργεί η δεστρα σ ενα πέδιλο σκι ,ειναι απλό. Και να μην θελουνε μας βλέπουν μπροστά τους πως κουμπωνουμε τα πέδιλα .. Θα μου πείτε κι αν ανοίγουν ..και τα δυο ποδια θα ελευθερωθουν; Νομίζω ομως πως τελικά το μεγαλύτερο προβλημα ειναι η μεταφορά και το διάλλειμα... sent with my WP using tapatalk παλιες δεστρες step in ανοιγανε με την πτωση σημερινες δεστρες step in πιθανως ανοιγουνε με την πτωση...(για αυτο σε alpine σανιδια παρα πολλοι φορανε λουρακι...υποθετω) η πιθανοτητα ομως σε πτωση να σου ανοιξουν και οι δυο δεστρες κ να κυνηγας το σανιδι στην κατηφορα ειναι οσες να σου βγει το σκι κ να χαλασει το φρενο κ να τσουλαει... βεβαια ο vro ανεβασε ενα βιντεο με εναν που πεφτει κ ανοιγουν οι δεστρες κλπ...αλλα οι δεστρες ειναι step in (καινουργιες βεβαια) και οπως τον εκοπσα τον τυπο πρεπει να ειναι IQ πατατας προσπαθει να βαλεις ΚΑΘΙΣΤΟΣ σανιδι με δεστρες step in που το ποδι μπαινει απο πισω...ελεος δηλαδη Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 13, 2018 εχεις διαβασει κανα πορταλ σανιδαδων στο εξωτερικο τι και πως τα γραφουν? θα κρατουσα μεγαλες επιφυλαξεις... θελει κοτσια να πας κοντρα σε λομπυ. ο κυριος λογος, κατα την γνωμη μου, που δεν εχει προχωρησει η τεχνολογια στην σανιδα ειναι ο βαθυτατος δογματισμος και συντηριτισμος αυτων των λομπυ. και εγω δεν το πιστευα μεχρι που διαβασα και εφριξα... α ξερεις οτι οταν βγηκαν οι πρωτες δεστρες με release για σκι απαγορευοταν να παρεις το εναεριο λιφτ χωρις λουρακι? για να μην σου πεσουν τα σκι. Μετά καποιος σκεφτηκε το foot rest. γιατι δεν εχει προχωρησει η τεχνολογια? εγω το αναποδο βλεπω...δεν εχει προχωρησει στο θεμα φρενο που μας απασχολει κατα τα αλλα εχει προχωρησει κ πολυ πιστευω...κ σε σανιδες κ δεστρες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 13, 2018 (edited) Μίλησα σήμερα με το διευθυντή του ΧΚΚ. Υπάρχει το εξής θέμα. Καθημερινες δεν επιτρέπεται να κουβαλάνε τη σανίδα στο χέρι. Τα ΣΚ και αργίες με πολύ κόσμο οι αρχάριοι δυσκολεύονται να γυρίσουν το κορμί τους ώστε να γεμίσουν καρέκλες όποτε τους αφήνει να τις πάρουν στο χέρι. Επιβάλει λουράκι τουλάχιστον!! Αλλά και τις καθημερινες το βγάζουν πάνω γιατί δεν έχουν μάθει αυτό που περιγράφει ο turms με το ένα πόδι σαν skateboard. Έφυγε σανίδα στην Αντιγονη!!!! Είναι θέμα παιδείας!! Χιονοδρομικης τουλάχιστον. Έψαξα αρκετά σε αρκετούς κανονισμούς τόσο της fis όσο και από χιονοδρομικά και δεν βρήκα επιβολή του! Μέσω το forum θα παρακαλούσα τους φίλους με τα σανίδια να έξηγουν με κάθε ευκαιρία γιατί πρέπει να είναι κουμπωμένο το σανίδι, πως τοποθετώ και ασφαλιζω....αν τα πω εγώ είμαι ο κομπλεξικός σκιέρ. Sent from my iPhone using Tapatalk δεν εχω ακουσει πιο ηλιθια δικαιολογια....σορρυ κιολας αλλα ενταξει... στο φιναλε αν εισαι αρχαριος κ δυσκολευεσαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ωστε να μην μπορεις να εισαι στο πλαι να παρει καρεκλακι κλπ τοτε ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΦΤ ΑΡΧΑΡΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ αν το λιφτ αρχαριων δεν μπορεις να το παρεις επειδη ειναι συρομενο τοτε ΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ που πας ρε καραμητρο να κατεβεις την πιστα.... Edited January 13, 2018 by Turms 7 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 13, 2018 ....ξέρετε κάτι; Μ' χετε κουράσει με το εξωτερικό. Τι κάνουν στο εξωτερικό, και στο εξωτερικό αυτό, και το εξωτερικό εκείνο , και το εξωτερικό τ 'αλλο. Χ...καμε με το εξωτερικό. Δεν θέλω άλλο εξωτερικό , να πάτε εκει αμα δεν σας αρέσει δω. αυτο καναμε...κ δεν φοραμε λουρακι 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 13, 2018 (edited) Turms χτες που μου καναν μια επιδηξη με το μακρυ λουρακι δεν ειδα κανενα προβλημα. Ομολογουμενως στην αναριχηση δεν πολυβολευει αλλα ο ανθρωπος ειχε σακιδιο με αναρτηση και πλατη και...πιολε. Επομενως σιγα μην την κραταει. Αλλα για να παει απο δω ως εκει...κανενα προβλημα. Αλλωστε τοσο σπανιο να την βγαλει την ρημαδα. Τι το εχεις του ειπα; Για την κακια στιγμη, την αφηριμαδα, την κουραση και κυριως τις μεγαλες κλισεις οπου καθε ασφαλιση καλοδεχουμενη. Ενας παραπανω μπελας οπως το κρανος και τα γαντια στο διαλειμα. Το κρανος το κλιπαρω στο σακιδιο, τα γαντια εχουν κορδονι. Προφανως δεν νομιζει οτι του στερουν την ελευθερια με προφαση το λουρακι. Θυμαμαι οταν φερναμε αυτοκινητα αφαιρουσαμε τις ζωνες ασφαλειας για να τις χρεωσουμε εξτρα σε κανενα κολημενο... υοηρχανε στις τοτε εφημεριδες πυρινα αρθρα για το δικαιωμα επιλογης να μην φορας ακομα και ενα απο γιατρο (το ψαχνω) που προειδοποιουσε για κακωσεις στην κοιλιακη χωρα απο...κακο δεσιμο. Μετα συγγενης πολιτικου πειρε μια αντιπροσωπεια με ζωνες, δεν μπορουσε να πουλησει, ηρθε νυχτα η τροπολογια....τρεξαμε να βαλουμε ολοι... Edited January 13, 2018 by vro 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 13, 2018 ...τι επικό θρέντ. Πραγματικά! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά απο καρδιάς! ....το board-stop στην σανίδα το φαντάζομαι στους πρώτους σχεδιασμους κάπως έτσι: 3 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 13, 2018 Αφελης απορια Στις step in που το δενουν το λουρακι; Ευτυχως που μας διαβαζουν (απο βιτσιο) και λογικοι ανθρωποι και κανουν τις σωστες ερωτησεις. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites