gatz 6,592 Report post #51 Posted March 26, 2018 (edited) Ελληνικός σύλογος τουριστικής χιονοδρομίας..... Θέματα και προβλήματα της τουριστικής χιονοδρομίας στην Ελλάδα..... Μέλος του συλόγου ή μέλος του φόρουμ??????...... Για μένα στην οργάνωση εκδρομών εξωτερικού...... ....... ....... ....... ....... και η σειρά δεν είναι τυχαία Καλό σας βράδυ.......... Ελληνικός σύλογος τουριστικής χιονοδρομίας..... καποιοι πρεπει να ασχοληθουν και με αυτα !!! Και αυτα φερνουν συνδρομες και μελη στον συλλογο....... καποιοι αλλοι θα ασχοληθουν και με τα αλλα , μακαρι να εισαι ενας απ αυτους. Καλημέρα σας........... Edited March 26, 2018 by gatz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,104 Report post #52 Posted March 26, 2018 ο φιλος μας κροκος προφανως θελει να αστειευτεί .. μιας και σαν περσινός παλιος αντιπροεδρος .. εχει στο βιογραφικο του σαν μελος δσ καταπλικτικες ενέργειες και δρασεις .για την προώθησή του συλλογου .που ολοι η υπολοιπη θα ζυλευατε 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #53 Posted March 26, 2018 ο φιλος μας κροκος προφανως θελει να αστειευτεί .. μιας και σαν περσινός παλιος αντιπροεδρος .. εχει στο βιογραφικο του σαν μελος δσ καταπλικτικες ενέργειες και δρασεις .για την προώθησή του συλλογου .που ολοι η υπολοιπη θα ζυλευατε Αν και δε μου αρέσει το ποστ σου, έχω συγκεκριμένες αδυναμίες και ο κρόκος είναι μια από αυτές, λες αυτό που λέω και εγώ. Ας κάνουμε όλοι αυτό που θελουμε, πρέπει, κλπ και ας κάνει ο γκατζαρος εκδρομές. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ο γκατζαρος κάνει κάτι και γι’ αυτό μας λένε Gatz’s tours. Νίκο τώρα. Το ότι υπήρξα κατώτερος των προσδοκιών μου ή σου δεν μου στερεί να έχω γνώμη. Ο Βαγγέλης στο παρελθόν έχει ξεναγήσει και μεταφέρει Ουκ ο λίγους φίλους του συλλόγου. Αυτό δεν είναι προσφορά; Λόγο μιας αποτυχημένης του θητείας δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,104 Report post #54 Posted March 26, 2018 (edited) Καταχωρήθηκε Σήμερα, 08:06 μμ PRESIDENT, on 26 Mar 2018 - 18:48, said: ο φιλος μας κροκος προφανως θελει να αστειευτεί ..μιας και σαν περσινός παλιος αντιπροεδρος .. εχει στο βιογραφικο του σαν μελος δσ καταπλικτικες ενέργειες και δρασεις .για την προώθησή του συλλογου .που ολοι η υπολοιπη θα ζυλευατε Αν και δε μου αρέσει το ποστ σου, έχω συγκεκριμένες αδυναμίες και ο κρόκος είναι μια από αυτές, λες αυτό που λέω και εγώ. Ας κάνουμε όλοι αυτό που θελουμε, πρέπει, κλπ και ας κάνει ο γκατζαρος εκδρομές. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ο γκατζαρος κάνει κάτι και γι’ αυτό μας λένε Gatz’s tours.Νίκο τώρα. Το ότι υπήρξα κατώτερος των προσδοκιών μου ή σου δεν μου στερεί να έχω γνώμη. Ο Βαγγέλης στο παρελθόν έχει ξεναγήσει και μεταφέρει Ουκ ο λίγους φίλους του συλλόγου. Αυτό δεν είναι προσφορά; Λόγο μιας αποτυχημένης του θητείας δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει;..................................................................................................... και μιας και εγω δεν συμπεριλαμβανομαι στις αδυναμιες σου -επεμβαίνεις σε ποστ που δεν σε αναφερει πουθενα το ποστ μου δεν γραφει πουθενα κατι το αρνητικο . ισα -ισα οποιος αγνωστος το διαβασει και δεν γνωρίζει θα σχηματίσει καλη εικονα για το ονομα που ανάφερα ααα!! και σημείωσε σε παρακαλω πως οποιος ερθει στο πισοδερι και οχι μονο τον ξεναγουμε και μεταφερουμε παντου και φευγει με άριστες εντυπώσεις παράδειγμά το σκ που περασε με τους φιλους του συλλογου που ηρθαν στο πισοδερι ...οποτε να και μια ακομα προσφορα απο εμας τους μη συμπαθεις υσ νταξ δεν ειπαμε οτι ο ΓΚΑΤΣ ειναι και λουλούδι Edited March 26, 2018 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #55 Posted March 26, 2018 Καταχωρήθηκε Σήμερα, 08:06 μμ PRESIDENT, on 26 Mar 2018 - 18:48, said: Αν και δε μου αρέσει το ποστ σου, έχω συγκεκριμένες αδυναμίες και ο κρόκος είναι μια από αυτές, λες αυτό που λέω και εγώ. Ας κάνουμε όλοι αυτό που θελουμε, πρέπει, κλπ και ας κάνει ο γκατζαρος εκδρομές. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ο γκατζαρος κάνει κάτι και γι’ αυτό μας λένε Gatz’s tours. Νίκο τώρα. Το ότι υπήρξα κατώτερος των προσδοκιών μου ή σου δεν μου στερεί να έχω γνώμη. Ο Βαγγέλης στο παρελθόν έχει ξεναγήσει και μεταφέρει Ουκ ο λίγους φίλους του συλλόγου. Αυτό δεν είναι προσφορά; Λόγο μιας αποτυχημένης του θητείας δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει; ..................................................................................................... και μιας και εγω δεν συμπεριλαμβανομαι στις αδυναμιες σου -επεμβαίνεις σε ποστ που δεν σε αναφερει πουθενα το ποστ μου δεν γραφει πουθενα κατι το αρνητικο . ισα -ισα οποιος αγνωστος το διαβασει και δεν γνωρίζει θα σχηματίσει καλη εικονα για το ονομα που ανάφερα ααα!! και σημείωσε σε παρακαλω πως οποιος ερθει στο πισοδερι και οχι μονο τον ξεναγουμε και μεταφερουμε παντου και φευγει με άριστες εντυπώσεις παράδειγμά το σκ που περασε με τους φιλους του συλλογου που ηρθαν στο πισοδερι ...οποτε να και μια ακομα προσφορα απο εμας τους μη συμπαθεις υσ νταξ δεν ειπαμε οτι ο ΓΚΑΤΣ ειναι και λουλούδι Το ξέρω Νίκο και γι’ αυτό και γράφω ότι και εσυ έχεις να προσφερεις και έχεις προσφέρει. Νομίζω την ειρωνία την καταλαβαίνει και ο άγνωστος. Λουλούδι δεν τον λες, προς το σουπιά μαλλον Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #56 Posted March 26, 2018 (edited) Παίδες μου για ποιον μιλάτε ... για τον mil , τον gatz , για τον Vaggelis ; Χαθήκαμε? Edited March 26, 2018 by vaggelis 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 9,607 Report post #57 Posted March 26, 2018 7 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #58 Posted March 26, 2018 (edited) Αααααα εδω θα τα χαλασουμε ! Τον Νικο μονο σουπια και υπουλο δεν μπορει κανεις να τον πει !!! Οτι εχει το λεει ευθαρσως (με θαρρος δηλ) Αν δεν συμφωνουμε με τις αποψεις του ειναι αλλο θεμα ,αλλα ποτε δεν ηταν υπουλος,μακαρι να εχεις εχθρο τον president !!!Ο president ειναι ενα μυαλο ακονισμενο απο το πεζοδρομιο και την ζωη, γι αυτο και ειναι πετυχημενος επιχειρηματιας ,γιατι ξερει να "διαβαζει". Τωρα το ποσες φορες εχω μαλωσει εγω με τον Νικο ειναι αλλη υποθεση ... Edited March 27, 2018 by leonidastria 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #59 Posted March 26, 2018 Αααααα εδω θα τα χαλασουμε ! Τον Νικο μονο σουπια και υπουλο δεν μπορει κανεις να τον πει !!! Οτι εχει το λεει ευθαρσως (με θαρρος δηλ) Αν δεν συμφωνουμε με τις αποψεις του ειναι αλλο θεμα ,αλλα ποτε δεν ηταν υπουλος,μακαρι να εχεις εχθρο τον president !!!Ο president ειναι ενα μυαλο ακομισμενο απο το πεζοδρομιο και την ζωη, γι αυτο και ειναι πετυχημενος επιχειρηματιας ,γιατι ξερει να "διαβαζει". Τωρα το ποσες φορες εχω μαλωσει εγω με τον Νικο ειναι αλλη υποθεση ... ;;;;;; Λεωνίδα τώρα σε χάνω και εσένα. Όταν αναφερόμαστε σε σουπιά αναφερόμαστε πάντα στον Κώστα. Πως μπορεί να παρεξηγηθεί το ποστ μου; Τελικά δεν βλέπω να τον γλιτώνω και εγώ τον ψυχίατρο. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #60 Posted March 26, 2018 χαχαχαχαχα Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #61 Posted March 26, 2018 Εγώ σας λέω μας έχετε κατα μπερδέψει ... Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 966 Report post #62 Posted March 27, 2018 Mil η ερωτηση μου εγινε γιατι φαινεται σε μενα τουλαχιστον,περα απο τα νομικα και οικονομικα του Συλλογου που επρεπε καποια στιγμη να τακτοποιηθουν και εγινε,οτι δινεται περισσοτερο βαρος η προτεραιοτητα στην εκδρομη εξωτερικου και μετα για οτιδηποτε αλλο θεμα, μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο βλεπω εγω . μηπως Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,722 Report post #63 Posted March 27, 2018 Mil η ερωτηση μου εγινε γιατι φαινεται σε μενα τουλαχιστον,περα απο τα νομικα και οικονομικα του Συλλογου που επρεπε καποια στιγμη να τακτοποιηθουν και εγινε,οτι δινεται περισσοτερο βαρος η προτεραιοτητα στην εκδρομη εξωτερικου και μετα για οτιδηποτε αλλο θεμα, μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο βλεπω εγω . μηπως Προτεραιότητα δίνεται σε ό,τι έχει διάθεση να προσφέρει καθένας. Ναι, είναι αλήθεια, ότι οι εκδρομές στο εξωτερικό που κάνει ο σύλλογος, είναι εξαιρετικότατες, ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και προτιμώνται φανατικά από πολλούς. Αλλά δεν είναι το μοναδικό που κάνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #64 Posted March 27, 2018 (edited) Mil η ερωτηση μου εγινε γιατι φαινεται σε μενα τουλαχιστον,περα απο τα νομικα και οικονομικα του Συλλογου που επρεπε καποια στιγμη να τακτοποιηθουν και εγινε,οτι δινεται περισσοτερο βαρος η προτεραιοτητα στην εκδρομη εξωτερικου και μετα για οτιδηποτε αλλο θεμα, μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο βλεπω εγω . μηπως Η ερωτηση σου ειναι μια ευκαιρεία να γίνουν ξεκάθαρα ορισμένα θέματα. Ο καθενας απο εμας ηρθε στον συλλογο για καποιους λογους. Προσωπικά ενας φίλος που παμε για σκι μαζί απο το 1990 μου προτεινε το 2007 τον συλλογο ,λεγοντας οτι ειναι μια ωραια παρέα γιατι να μην παμε μαζι τους να τους γνωρίσουμε . Ηρθα λοιπόν στον συλλογο οχι για να κανω τον συνδικαλιστή αλλα για να επεκτεινω την παρέα που πηγαίναμε καθε χρόνο μια με δυο φορές Αλπεις και καποιες καθημερινές σε Ελληνικά χιονοδρομικά. προτεραιότητα για μένα λοιπον ειναι οι εκδρομές για σκι γενικότερα, και επιλέγω χιονοδρομικά αξιόπιστα για να περάσω ευχάριστα. Στην πορεία ειδα οτι διαφορες εκδηλώσεις -συναντησεις-σεμινάρια βοηθούν αυτον τον σκοπό ,οποτε αποφασισα στον ελευθερο χρόνο μου να ασχοληθω λίγο παραπάνω. Για αυτό και στην μονη Οε που ασχοληθηκα ηταν η Οε εκδρομων και Εκδηλωσεων. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθω με διαμαρτυρίες ,απεργίες ,ανακοινωσεις ,παραστάσεις και οτιδηποτε αλλο . Οποιος θέλει φυσικά μπορεί να το κάνει αλλα οχι να ζητάει να το κανουν οι αλλοι για αυτόν.Θεμιτό και απολυτα σεβαστό καποιοι να εχουν αλλες προτεραιότητες. Το σκι ειναι ενα hobby οπως ειναι το τεννις το surf η ιστιοπλοια .Αποκλειστικός μας σκοπος λοιπον ειναι να περάσουμε ομορφα και οχι να διαφωνουμε για τις προτεραιοτητες του καθενός μας. Edited March 27, 2018 by gatz 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,722 Report post #65 Posted March 27, 2018 Η ερωτηση σου ειναι μια ευκαιρεία να γίνουν ξεκάθαρα ορισμένα θέματα. Ο καθενας απο εμας ηρθε στον συλλογο για καποιους λογους. Προσωπικά ενας φίλος που παμε για σκι μαζί απο το 1990 μου προτεινε το 2007 τον συλλογο ,λεγοντας οτι ειναι μια ωραια παρέα γιατι να μην παμε μαζι τους να τους γνωρίσουμε . Ηρθα λοιπόν στον συλλογο οχι για να κανω τον συνδικαλιστή αλλα για να επεκτεινω την παρέα που πηγαίναμε καθε χρόνο μια με δυο φορές Αλπεις και καποιες καθημερινές σε Ελληνικά χιονοδρομικά. προτεραιότητα για μένα λοιπον ειναι οι εκδρομές για σκι γενικότερα, και επιλέγω χιονοδρομικά αξιόπιστα για να περάσω ευχάριστα. Στην πορεία ειδα οτι διαφορες εκδηλώσεις -συναντησεις-σεμινάρια βοηθούν αυτον τον σκοπό ,οποτε αποφασισα στον ελευθερο χρόνο μου να ασχοληθω λίγο παραπάνω. Για αυτό και στην μονη Οε που ασχοληθηκα ηταν η Οε εκδρομων και Εκδηλωσεων. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθω με διαμαρτυρίες ,απεργίες ,ανακοινωσεις ,παραστάσεις και οτιδηποτε αλλο . Οποιος θέλει φυσικά μπορεί να το κάνει αλλα οχι να ζητάει να το κανουν οι αλλοι για αυτόν.Θεμιτό και απολυτα σεβαστό καποιοι να εχουν αλλες προτεραιότητες. Το σκι ειναι ενα hobby οπως ειναι το τεννις το surf η ιστιοπλοια .Αποκλειστικός μας σκοπος λοιπον ειναι να περάσουμε ομορφα και οχι να διαφωνουμε για τις προτεραιοτητες του καθενός μας. Και ποιος σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις αυτό που θέλεις;;;;; Θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ, αντ'εμού. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #66 Posted March 27, 2018 Και ποιος σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις αυτό που θέλεις;;;;; Θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ, αντ'εμού. με αυτο το πλευρο να κοιμασαι........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #67 Posted March 27, 2018 Το ότι υπήρξα κατώτερος των προσδοκιών μου ή σου δεν μου στερεί να έχω γνώμη. Ο Βαγγέλης στο παρελθόν έχει ξεναγήσει και μεταφέρει Ουκ ο λίγους φίλους του συλλόγου. Αυτό δεν είναι προσφορά; Λόγο μιας αποτυχημένης του θητείας δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει; Ρε παιδιά (κι ο Νίκος μέσα...) μήν πάμε στα άκρα τις κρίσεις ή την αυτοκριτική μας. Ότι μπορεί ο καθένας κάνει. Όσο για τον Βαγγέλη... σεβασμός στην παρουσία του στον σύλλογο. Είναι από την πρώτη Γ.Σ. στο Πήλιο μαζί μας και ότι μπορεί προσφέρει. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #68 Posted March 27, 2018 Άντε να δω πότε θα ξεπεράσουμε αυτή τη φάση εσωστρέφειας. 6 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post #69 Posted March 27, 2018 Επιγραμματικά: 1.- Το Forum είναι ένα δυνατό μέσο ανταλλαγής απόψεων και προσέλκυσης ενδιαφέροντος από νέους φίλους χιονοδρόμους. Εν δυνάμει, αυτοί οι νέοι φίλοι θα αποτελέσουν και νέα μέλη και μάλιστα ενεργά, συνδράμοντας στις δράσεις του Συλλόγου. O 2ος μεγάλος πόλος έλξης νέων μελών είναι οι Εκδρομές. 2.- Τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ βέβαια έχουν και αυξημένα καθήκοντα προς τον κοινό σκοπό, θυσιάζοντας λίγο από τον προσωπικό τους χρόνο, και λίγο από τον οικονομικό τους προϋπολογισμό (25€). Ας μην παραβλέπουμε ότι αυτή η μικρή οικονομική θυσία χρηματοδοτεί και το πανάκριβο Forum που δίνει βήμα συζήτησης σε ευρύτερο κύκλο "μελών Forum". 3.- Τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ που θυσίασαν λίγο προσωπικό χρόνο τους τελευταίους μήνες μετριώνται στα δάκτυλα των δύο χεριών! Εννοώ αυτούς που αφιέρωσαν χρόνο ΥΠΕΡ του Συλλόγου, κι όχι σε λίγους αργόσχολους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αποπνέουν διαρκώς γκρίνια και μιζέρια, αποτρέποντας τα νέα μέλη να έρθουν και διώχνοντας τα παλιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει άμεσα!! 12 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,104 Report post #70 Posted March 27, 2018 αποτρέποντας τα νέα μέλη να έρθουν και διώχνοντας τα παλιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει άμεσα! .................................................................................................................................................................................... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,109 Report post #71 Posted March 27, 2018 Τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ βέβαια έχουν και αυξημένα καθήκοντα προς τον κοινό σκοπό,Ποιος είναι αυτός ο κοινός σκοπός; Φαντάζομαι ότι η ύπαρξη του συλλόγου δεν είναι αυτοσκοπός. Οι θέσεις του συλλόγου δεν φαίνονται ή εγώ δεν τις βρισκω πια. Ας μην παραβλέπουμε ότι αυτή η μικρή οικονομική θυσία χρηματοδοτεί και το πανάκριβο Forum που δίνει βήμα συζήτησης σε ευρύτερο κύκλο "μελών Forum". Απορώ για το πανάκριβο που λες. Και το λέω γιατί συμμετέχω σε ένα φόρουμ που μας στοιχίζει ψίχουλα. Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, στήθηκε με την εθελοντική δουλειά ενός ατόμου και τα ελάχιστα χρήματα που στοιχίζουν οι διάφορες συνδρομές, βγαίνουν ρεφενέ από 3 άτομα. Η εφαρμογή είναι τζάμπα και δεν υπολείπεται σε τίποτα από το φόρουμ του εστουχ. Εδώ βλέπω ένα φόρουμ γεμάτο διαφημίσεις που απευθύνονται σε όλους και όχι μόνο στα μέλη του συλλόγου, και πάλι μιλάς για πανάκριβο. Απορώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,592 Report post #72 Posted March 27, 2018 Απορώ για το πανάκριβο που λες. Και το λέω γιατί συμμετέχω σε ένα φόρουμ που μας στοιχίζει ψίχουλα. Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, στήθηκε με την εθελοντική δουλειά ενός ατόμου και τα ελάχιστα χρήματα που στοιχίζουν οι διάφορες συνδρομές, βγαίνουν ρεφενέ από 3 άτομα. Η εφαρμογή είναι τζάμπα και δεν υπολείπεται σε τίποτα από το φόρουμ του εστουχ. Εδώ βλέπω ένα φόρουμ γεμάτο διαφημίσεις που απευθύνονται σε όλους και όχι μόνο στα μέλη του συλλόγου, και πάλι μιλάς για πανάκριβο. Απορώ Εξαρτάται απο το μεγεθος του φορουμ , την επισκεψιμότητα , ( video-photo) service backup και πολλα αλλα. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 966 Report post #73 Posted March 27, 2018 ειχε γινει προταση σχετικα με το σιτε (κοψιμο ραψιμο στησιμο σερβερ και λοιπα) απο snowclubιτες εμπειρους στο αντικειμενο τζαμπε αλλα δεν προχωρησε ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #74 Posted March 27, 2018 ειχε γινει προταση σχετικα με το σιτε (κοψιμο ραψιμο στησιμο σερβερ και λοιπα) απο snowclubιτες εμπειρους στο αντικειμενο τζαμπε αλλα δεν προχωρησε ....... Θα με ενδιέφερε μια ενημέρωση. Αν θες στείλε μου το τηλέφωνο σου σε pm Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,722 Report post #75 Posted March 27, 2018 ειχε γινει προταση σχετικα με το σιτε (κοψιμο ραψιμο στησιμο σερβερ και λοιπα) απο snowclubιτες εμπειρους στο αντικειμενο τζαμπε αλλα δεν προχωρησε ....... πότε; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites