Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2018-19

Recommended Posts

Χωρίς επίσημο διευθυντή και πολλά αλλά...Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και εφέτος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από Σεπτέμβρη το γνωρίζει το ΔΣ του Συλλόγου (ήταν σχεδόν όλο μπροστά όταν το είπα προσωπικά μέσα Οκτώβρη) ότι η σεζόν 2018-2019 πάει για πολύ χάλια στο ΧΚΠ, το θέμα είναι τι έχει κάνει ο Σύλλογός μας για αυτό

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θετική προδιάθεση να υπάρχει και όλα θα γίνουν.

Θα ρωτήσω βέβαια και για ένα κόστος ενοικίασης καλού ορειβατικού σκι...

• Like 3

Από Σεπτέμβρη το γνωρίζει το ΔΣ του Συλλόγου (ήταν σχεδόν όλο μπροστά όταν το είπα προσωπικά μέσα Οκτώβρη) ότι η σεζόν 2018-2019 πάει για πολύ χάλια στο ΧΚΠ, το θέμα είναι τι έχει κάνει ο Σύλλογός μας για αυτό

Τί να κάνει ρε Μιχάλη δηλαδή;

Να διορίσει δ/ντή;

Να φτιάξει τιμοκατάλογο;

Να φοβερίσει το υπουργείο;

Η Αράχωβα έκανε κάτι;

• Like 2

"Τί να κάνει ρε Μιχάλη δηλαδή;

Να διορίσει δ/ντή;

Να φτιάξει τιμοκατάλογο;

Να φοβερίσει το υπουργείο;

Η Αράχωβα έκανε κάτι;"

Αλέξη, νομίζω ότι μια "καλόπιστη" αλλληλογραφία ΕΣΤΧ με όλους τους αρμοδίους για τα αυτονόητα (π.χ ποιός είναι ο σχεδιασμός και οι ενέργειες τους εν όψει ερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου), η οποία πιθανότατα θα έμενε αναπάντητη, αν μη τι άλλο, θά' ριχνε τα άλλοθι όλων όσων ήρθαν ή στειλαν εκπρόσωπο στην ημερίδα εστχ "διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους" για το ενδιαφέρον, γνώση, ενέργειες για ΧΚΠ

Το ΧΚΠ σχεδιάστηκε πρόσφατα, για να μπορεί τέτοια εποχή, Δεκέμβριο μέ άρωμα Χριστουγέννων, να λειτουργεί για βόλτα (τουλάχιστον) Αφροδίτη- Βάκχο και ίσως baby lift κορυφή Βάκχο, έτσι ώστε αφενός να ροντάρει το σύστημα πριν την πλήρη λειτουργία ,αφετέρου να ελκύσει κόσμο ενόψει 15θημερου εορτών και να κόψει κάποια εισιτήρια. (Θα ταν και μια ευκαιρία για ανάπτυξη ορειβατικού σκί από κορυφή Βάκχου)

Η εταδ όμως κατάφερε αντί να παλεύει για το εύρυθμο (πώς θα ικανοποιήσει τον πελάτη) και το βιώσιμο (πως θα μειώσει την λειτουργική ζημία)

να παλεύει για το αυτονόητο, πως θα λειτουργήσει στοιχειωδώς με ασφάλεια και νομιμότητα.

(Κι ας μην έχει να παλεύει πλέον με 35ετείς αναβατήρες)

Νομίζω πως αυτόν τον Δεκέμβριο που εξαντλήθηκε η αδρανειακή ταχύτητα ΧΚΠ λόγω παλαιότερων σχεδιασμών- εργολάβων, αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο το "ενδιαφέρον" της για το πολυπαραγοντικό θέμα "ΧΚΠ".

Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία, ο θεός είναι μεγάλος...και περιστασιακά παρόλες τις έγνοιες του ασχολείται και με το ΧΚΠ.

Αισιοδοξώ το νέο management team του ΧΚΠ (το οποίο ελπίζω να φανεί σύντομα γιατί έχει πάρα πολύ δουλειά να κάνει) με την υπομονή και την βοήθεια όλων, να καταφέρει να σώσει την παρτίδα ΧΚΠ (ό,τι σώζεται πλέον) έστω και την τελευταία στιγμή.

καλή συνέχεια

Edited by PanosDrivas
  • Like 5

Αλέξη, νομίζω ότι μια "καλόπιστη" αλλληλογραφία ΕΣΤΧ με όλους τους αρμοδίους για τα αυτονόητα...

Αυτό μπορεί να γίνει. Από 'κεί και πέρα τίποτα απολύτως. Οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρονται. Και αν μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα είμαι βέβαιος οτι δέ δίνουν μία. Ασχολούνται με άλλα πιο "σοβαρά" θέματα της κοινωνίας τα οποία και επιλύουν άμεσα...

Είμαι περίεργος να δω πότε θα ακούσουμε τον πρώτο βουλευτή να ρωτάει στο κοινοβούλιο τι γίνεται και η πλουτοπαραγωγική πηγή της χιονοδρομίας με επενδύσεις αξίας δεκάδων εκατομμυρίων αφήνεται να μαραζώνει αντί να αποτελεί ατμομηχανή ανάπτυξης της οικονομίας.

• Like 6

Make Parnassos Great Again!

Αυτό μπορεί να γίνει. Από 'κεί και πέρα τίποτα απολύτως. Οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρονται. Και αν μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα είμαι βέβαιος οτι δέ δίνουν μία. Ασχολούνται με άλλα πιο "σοβαρά" θέματα της κοινωνίας τα οποία και επιλύουν άμεσα...

post-280-0-37623400-1543927238_thumb.png

Edited by PanosDrivas
  • Like 3

Πολύ χαίρομαι ... πρόσεξα ότι ένας άνθρωπος που προέρχεται από το Παρνασσό

Ο PanosDrivas είναι Μέλος του συλλόγου .

• Like 5

Το καλοκαίρι έφυγε επιστολή προς όλα τα χιονοδρομικά για να μας ενημερώσουν για τις πορείες συντηρήσεων και το πλάνο της ερχόμενης χρονιάς.

Απάντηση δεν. Εκτός από ένα όχι από τα «μεγάλα» νομίζω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Πολύ χαίρομαι ... πρόσεξα ότι ένας άνθρωπος που προέρχεται από το Παρνασσό

Ο PanosDrivas είναι Μέλος του συλλόγου .

Κι εγω χαιρομαι! Η παρουσια του μαζι μας, τιμα τον Συλλογο.

• Like 6

Το καλοκαίρι έφυγε επιστολή προς όλα τα χιονοδρομικά για να μας ενημερώσουν για τις πορείες συντηρήσεων και το πλάνο της ερχόμενης χρονιάς.

Απάντηση δεν. Εκτός από ένα όχι από τα «μεγάλα» νομίζω.

Κωνσταντίνε, δημοσιοποιείστε τις απαντήσεις που δόθηκαν και όσους δεν απάντησαν. Δεν είναι κακό.

• Like 7

Κωνσταντίνε, δημοσιοποιείστε τις απαντήσεις που δόθηκαν και όσους δεν απάντησαν. Δεν είναι κακό.

Και δεν ξεκιναμε την φασαρια εμεις...Αυτοι αρνηθηκαν να ενημερωσουν ,γιατι αραγε?Δεν υπαρχει σχεδιο?Μας γραφουνε?τι απ ολα? Ας τα δημοσιοποιησουμε λοιπον!

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Επειδή είμαστε πολλοί που ασχολούμαστε, σπρωχνόμαστε ποιος θα πρωτοτρέξει .......

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μα έχω γράψει στην ημερίδα την πρότασή μου και η επιστολή είναι έτοιμη από το καλοκαίρι και περίμενε την ημερίδα τόσο καιρό

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η εταδ, Κουντουρά, ο Θηβαίος, η κεφαλογιάννη και η περιφέρεια μας λένε τόσα ψέματα ή κάνουν τόσα λάθη μέσα στη μούρη μας και εμείς δεν μπορούμε σωστά και κομψά να τους κατακράξουμε

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μα έχω γράψει στην ημερίδα την πρότασή μου και η επιστολή είναι έτοιμη από το καλοκαίρι και περίμενε την ημερίδα τόσο καιρό

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η εταδ, Κουντουρά, ο Θηβαίος, η κεφαλογιάννη και η περιφέρεια μας λένε τόσα ψέματα ή κάνουν τόσα λάθη μέσα στη μούρη μας και εμείς δεν μπορούμε σωστά και κομψά να τους κατακράξουμε

Τελικα στην Ημεριδα τεθηκαν τα θεματα/ερωτηματα αυτα ή μειναμε σε γενικοτητες?.............

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Καλά στην ημερίδα όλα αυτά δεν συζητήθηκαν , δεν έχουμε καταλήξει ,δεν καταλάβαμε εάν μας αγνοούν , γιατί πιστεύουμε ότι έχουν διάθεση να μας απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε ;

Καλό θα ήταν να δούμε τα συμπεράσματα από την ημερίδα .

Τελικα στην Ημεριδα τεθηκαν τα θεματα/ερωτηματα αυτα ή μειναμε σε γενικοτητες?.............

Προβληματισμοί μελών που συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας του συλλόγου, σε τοποθέτηση αναπληρωματικού μέλους ΔΣ, που συμμετείχε στην οργάνωση της ημερίδας...........

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

όπερ έδει δείξαι, κε σνόουσίριους

Αλέξη, νομίζω ότι μια "καλόπιστη" αλλληλογραφία ΕΣΤΧ με όλους τους αρμοδίους για τα αυτονόητα (π.χ ποιός είναι ο σχεδιασμός και οι ενέργειες τους εν όψει ερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου), η οποία πιθανότατα θα έμενε αναπάντητη, αν μη τι άλλο, θά' ριχνε τα άλλοθι όλων όσων ήρθαν ή στειλαν εκπρόσωπο στην ημερίδα εστχ "διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους" για το ενδιαφέρον, γνώση, ενέργειες για ΧΚΠ

Ίσως δεν ενημερωθήκατε για τις επιστολές του ΕΣΤΟΥΧ και τις προσωπικές επισκέψεις και επαφές μας στο ΧΚ Παρνασσού, όχι μόνο με τους "επίσημους" αλλά και με απλούς εργαζόμενους του ΧΚ.

Η Ημερίδα ήταν καλή αφετηρία, η επιτυχία της οποίας θα κριθεί από τη συνέχεια, από την επιμονή μας και την πίεση προς αρμοδίους με όπλο μας την πειθώ! Η "επανάσταση" πρέπει να είναι διαρκής και θα αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα 1-2 χρόνια αργότερα ;-)

• Like 10

Petros Tsantilas

A ski won't change your life...

unless you ride it

Ίσως δεν ενημερωθήκατε για τις επιστολές του ΕΣΤΟΥΧ και τις προσωπικές επισκέψεις και επαφές μας στο ΧΚ Παρνασσού, όχι μόνο με τους "επίσημους" αλλά και με απλούς εργαζόμενους του ΧΚ.

Η Ημερίδα ήταν καλή αφετηρία, η επιτυχία της οποίας θα κριθεί από τη συνέχεια, από την επιμονή μας και την πίεση προς αρμοδίους με όπλο μας την πειθώ! Η "επανάσταση" πρέπει να είναι διαρκής και θα αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα 1-2 χρόνια αργότερα ;-)

Την πίεση να δούμε περιμένουμε. Υποτίθεται η πίεση είχε αναβληθεί μέχρι την ημερίδα.

Διαφωνώ πάντως ριζικά, πιστεύω είχατε και ίσως έχετε ακόμα χρυσή ευκαιρία η πίεση να φέρει αποτελέσματα τώρα (με τη λογική ότι με 100.000 ευρώ παραπάνω μπάτζετ, πρόγραμμα, διαφήμιση κλπκλπ ο Παρνασσός θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά τη σεζόν 2018-2019).

Για 2 χρόνια πιο μετά πράγματι καλά τα πάτε και συγχαρητήρια.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σήμερα (κατα πασα πιθανοτητα και απο οτι ειδα ε; οχι οτι ανακοινωνουν τιποτα), ηρθαν οι κλεμες του ηρακλη. Ευτυχως καταφερε το φορτηγο να ανεβει στο 1950 και με τον γερανο του να τις παραδωσει. Αυτα οταν 7 δεκεμβρη ακομα....ψαχνεσαι....

Τωρα συνεργειο πρεπει να τις βιδωσει μια μια στα 70 καρεκλακια και μετα να τα κρεμασει.

Για προσωπικο, εργολαβιες και διευθηνταδες τιποτις ακομα, μονο φήμες....

7 δεκεμβρη και ουτε τιμοκαταλογος.

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Από σπόντα είδα σε φβ φωτό τις καμπίνες του Βάκχου να γυρνάνε σήμερα .

Για να δούμε ..

• Like 4

Και ενώ περιμένουμε χιόνια, στα αυτιά των υπεύθυνων παίζει το παρακάτω τραγούδι:

• Like 7

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Jdrim
      Jdrim
      (50 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,142
    • Total Posts
      460,575
  • Member Statistics

• Total Members
      8,722