Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 2, 2019 Μόλις μίλησα με KonKan. Φυσάει τόσο πολύ, που με δυσκολία καταλάβαινα τι μου έλεγε. Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, δουλεύει μόνο ο Βάκχος. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted April 2, 2019 Αυριο και Πέμπτη φαίνεται να κόβει ο αέρας,ρίσκο όμως για ομίχλη. ΠΣΚ χιόνι ψηλά βροχή χαμηλά. Λέω να δοκιμάσω αύριο. Από Τρίτη πτώση της θερμοκρασίας και βλέπουμε... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 2, 2019 Ήμουνα και εγώ στον Βάκχο με 43 χλμ την ώρα στην βάση του και 65 χλμ την ώρα ριπές.... ....στην βάση του.... Την άλλη φορά να μας φωναζουνε να ξεχιονιζουμε με αέρα.... Χρόνια είχα να ζήσω τέτοιο ξύλο από αέρα. 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1,288 Report post Posted April 2, 2019 Πολύ αέρας.... εγω προσωπικά δέν έχω ξαναπάρει λίφτ μς τόσο αγέρα... και μία ανασφάλεια την ένιωθα είναι αλήθεια.. τώρα πώς δούλευε και έαν ήταν στα όρια ή όχι ο ύψιστος μόνο.... 2 WORK FOR IT! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 2, 2019 Σας έχουμε τα λιφτ κλειστά λόγω αέρα, γκρινιάζετε. Σας τα έχουμε ανοιχτά παρα τον αέρα, πάλι γκρινιάζετε. Τι θέτε τέλος πάντων; http://youtube.com/watch?v=qtNb4f1SJVo 10 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted April 2, 2019 (edited) Ήμουνα και εγώ στον Βάκχο με 43 χλμ την ώρα στην βάση του και 65 χλμ την ώρα ριπές.... ....στην βάση του.... Την άλλη φορά να μας φωναζουνε να ξεχιονιζουμε με αέρα.... Χρόνια είχα να ζήσω τέτοιο ξύλο από αέρα. Σας έχουμε τα λιφτ κλειστά λόγω αέρα, γκρινιάζετε. Σας τα έχουμε ανοιχτά παρα τον αέρα, πάλι γκρινιάζετε. Τι θέτε τέλος πάντων; http://youtube.com/watch?v=qtNb4f1SJVo Ισχυρός ΒΑ άνεμος περίπου 15-25m/sec (55-90χλμ/ώρα)Παγωνιά (που με τον αέρα γινόταν χειρότερη wind chil) Συνεφιά Ήλιος Λειτουργία Αφροδίτη Βάκχος Αίολος Περικλής μετά 11.00. Mικρή προσέλευση....περίπου 300 άτομα...μεταξύ των οποίων και σχολεία..νομίζω για εκμάθηση σκι.. Ιδανικές συνθήκες για.... εξάσκηση ανθρώπων και μηχανημάτων καθώς και για ....απόκτηση αξιοπιστίας χκπ . Ένα κλικ πριν το όριο αντοχής των ανθρώπων (σήμερα έπεφτε άγριο ξύλο από τον αέρα στην καρέκλα Βακχου κορυφή), "αποδείχτηκε" ότι τα μηχανήματα Αφροδίτη Βάκχος λειτούργησαν άψογα , δηλ.χωρίς ιδιαίτερες ταλαντώσεις, απόκλιση από την κατακόρυφο, χωρίς βεβαίως να παραμελείται η ασφάλεια τους κλπ κλπ. Αν δε, υπήρχε δυνατότερος άνεμος δεν θα είχε νόημα η λειτουργία των αναβατήρων γιατί δεν θα υπήρχαν πρόθυμοι για να ανέβουν στο βουνό) Σήμερα φάνηκε πως... υπήρχε θέληση & εμπειρία για λειτουργία και είχαν παρθεί τα "εύλογα" προβλεπόμενα μέτρα όπως... 1.λειτουργία Βάκχου μόνο με καρέκλες 2. Καμπίνες Αφροδίτης με βάρη (160 κιλ = 2 ανθρωποι) 3. Συνεχή παρακολούθηση γραμμής. Παγωμένος/τσιμέντο ο Βάκχος Ζάχαρη η Αφροδίτη και ο Τυριας ...σώθηκε αξιοπρεπέστατα η μέρα! Υπήρξαν φίλοι που γκρίνιαζαν ότι κακώς λειτούργησε σήμερα το ΧΚΠ! Γιατί δεν σκέφτονται όσους ήρθαν από Αθήνα (ξοδεψαν χρήμα χρόνο κόπο)και ξεχαρμάνιασαν έστω και με αέρα ...έως και "ξετσαμπουκαλεύτηκαν"? Γιατί δεν σκέφτονται αυτούς που κατηγορούν το ΧΚΠ ότι κλείνει χωρίς λόγο τους αναβατήρες για "δήθεν" αέρα? Ελπίζω το χκπ, με πρακτικές όπως η σημερινή, να αποκτήσει αξιοπιστία και να μην αμφισβητείται όταν δηλώνει αδυναμία λειτουργίας λόγω ...πχ ανέμων Edited April 2, 2019 by PanosDrivas 9 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1,288 Report post Posted April 2, 2019 Ωραία η μέρα όντως... δέν μιλάω για πάτημα κάν.... οι πίστες όοολες τσιμέντο εκτός τα χαμήλα... το τέρμα δεξιά του βάκχου λίγο πρίν τις 3 ηηήτανε όνειρο..επίσης να εύχαριστήσω τον ψήλο με το ηχείο για τήν μουσική επένδυση και για το τίπ για εναλακτική είσοδο στόν τυρία αλλά και τόν γνωστό άγνωστο με το κόκκινο μπουφάν... κάναμε έεεεεεννναααννν τυρία κατά... τις2μησί μούυυυρρλλλιαααα.. ρεε ττίιι ωραιιιίιια πράγματα Απριλη μήνα.. τίιι καταπληκτικόο βουνοόοο 2 WORK FOR IT! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 2, 2019 Η καλύτερη ατάκα για τον αέρα σήμερα την είπε ο vro. “Αν ήμουν σήμερα ανεμογεννήτρια θα είχα γίνει πλούσιος»!!!! Πραγματικά ωραία ανοιξιάτικα (thx Βασίλη) αλλά όταν ερχόταν η σειρά του Βακχου .... Πολύ ξύλο!! Όλοι στο βουνό σήμερα μια μεγάλη παρέα!!!! Ευχαριστώ όλους. Θα δω το βράδυ την κάμερα τι ψάρια πιάσαμε και θα σας πω!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted April 2, 2019 Κανείς αυριο για βουνο;;; Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted April 2, 2019 Η καλύτερη ατάκα για τον αέρα σήμερα την είπε ο vro. “Αν ήμουν σήμερα ανεμογεννήτρια θα είχα γίνει πλούσιος»!!!! Πραγματικά ωραία ανοιξιάτικα (thx Βασίλη) αλλά όταν ερχόταν η σειρά του Βακχου .... Πολύ ξύλο!! Όλοι στο βουνό σήμερα μια μεγάλη παρέα!!!! Ευχαριστώ όλους. Θα δω το βράδυ την κάμερα τι ψάρια πιάσαμε και θα σας πω!!! Sent from my iPhone using Tapatalk μωρη χ@μουρα παλι πάνω ήσουν; 1 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted April 2, 2019 Πολυ φιλοτιμη προσπαθεια απο το χιονοδρομικο να μην διώξει τον κοσμο που ανεβηκε με προσδοκιες και ευγε. Σε λειτουργία Αφροδιτοβακχος-Αιολος-Περικλής, εισιτηριο ολοκληρο. Δυσκολουτσικο χιονι. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted April 2, 2019 (edited) Είναι οι συνθήκες αέρα σήμερα από το σταθμό στο 1950 και από κάτω η πρόγνωση του ECMWF στο windy.com. Αν τα λέει καλά, και αύριο θα είναι αρκετά ζόρικα. Edited April 2, 2019 by Pant 2 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 2, 2019 (edited) Η καλύτερη ατάκα για τον αέρα σήμερα την είπε ο vro. “Αν ήμουν σήμερα ανεμογεννήτρια θα είχα γίνει πλούσιος»!!!! Πτωχευμένος θα ήσουν γιατί οι ανεμογεννήτριες σταματάνε στα 80 χλμ αέρα και αν δουλεύουν συνέχεια στα 50 ριπές 80 στα 1900 υψόμετρο χαλάνε πολύ πίο συχνά από μια που δουλεύει 70ριπές 80 στα 1200υψόμετρο. Δεν είμαι εκτός θέματος απλά για να καταλάβετε την βλακεία (ακόμα μια) που θα κάνει το χιονοδρομικό αν βάλει τις ανεμογεννήτριες που σκοπεύει εκεί που σκοπεύει και μάλιστα με επενδυτή τον φοβερό στην άρτια υλοποίηση και αξιοποίηση επενδύσεων Χιονοδρομικό Κέντρο. Θέλετε να πετάξετε και άλλα 3-4 εκατομμύρια ευρώ και ο Σύλλογος να μην έχει κάνει πάλι το παραμικρό? Aυριο νομίζω όλα ανοιχτά από αέρα, άντε στη χειρότερη μια πρωινή αναστολή μερικά ψιλολίφτ Edited April 2, 2019 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 2, 2019 (edited) Καινούργιο κάι αυτό ! ανεμογεννήτριες μέσα σε δρυμό ; Edited April 3, 2019 by vaggelis Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 3, 2019 (edited) Ο Γιαννόπουλος επιμένει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την λειτουργία τις καθημερινές και ότι ο Οδυσσέας αντικαθιστά επάξια των Ηρακλή και δεν χαλάει Edited April 3, 2019 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 3, 2019 Ρε ο αθεοφοβος ειχε ενα βαρελακι στο σακιδιο και εκανε μουσικο προγραμμα.... Σκι με μουσικη και μαλιστα δυνατη... Αλλα σε μια στιγμη στον βακχο γυριζει και με ρωτα; ακουγεται η μουσικη; Τι;;;;; του απανταω Και ουτο καθ εξεις, μεχρι που φτασαμε κορφη και ακουσα και τι μου ελεγε και την.... μουσικη. Ακομα βουιζουν τα αυτια μου, ακουω μηχανακι και ...τραβαω το φερμουαρ επανω.... 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 3, 2019 Τς τς γέμισε το βουνό κάγκουρες! 6 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 3, 2019 (edited) Ο Γιαννόπουλος επιμένει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την λειτουργία τις καθημερινές και ότι ο Οδυσσέας αντικαθιστά επάξια των Ηρακλή και δεν χαλάειΜιχάλη, προσωπικη μου γνωμη κακως την πεφτεις στον Σωτο. Εντολες ακολουθει, οσον αφορα τα λιφτ που δουλευουν.Εχει εν μερει αδικο οταν λεει οτι ειναι ισοδυναμα τα λιφτ. Απο πλευρας πεδιου δεν ειναι, διοτι ο ηρακλης δινει προσβαση παντου, ακομα και σαχαρα με τραβερσα ενω ο οδυσσεας οχι. Οταν δε δουλευεινο διας ακομα και η τραβερσα για σαχαρα ειναι αχρειαστη. Απο πλευρας δυναμικοτητας, ανεσης, σιγουριας....ηρακλης ξεκαθαρα. Τωρα αν θελουν να κοψουν ωρες και κοστος απο τον ηρακλη αυτο ειναι αλλο θεμα. Ελα ομως σημερα που οδυσσεας και διας ειναι κλειστα..... Οδυσσεας σε αναστολη και διας κλειστος. Προφανως τα.... ξεχιονιζουν ακομα.... Αυτο που πια εχει χασει καθε αστειωτητα και εχει γινει γελοιο και εκνευριστικο ειναι να βγαινει ο Σωτος στις 4 να δινει προγραμμα με οδυσσεα, δια και να βγαινει ο Χονδρος το βραδυ στις 8 και να το αλλαζει επειδη ετσι του καπνησε. Ειπαμε εχει φραξιες ο συριζα αλλά αυτο παραπάει. Edited April 3, 2019 by vro 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted April 3, 2019 Καλημέρεςςςςς 10 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 3, 2019 Μιχάλη, προσωπικη μου γνωμη κακως την πεφτεις στον Σωτο. Εντολες ακολουθει, οσον αφορα τα λιφτ που δουλευουν. Απο πλευρας δυναμικοτητας, ανεσης, σιγουριας....ηρακλης ξεκαθαρα. Τωρα αν θελουν να κοψουν ωρες και κοστος απο τον ηρακλη αυτο ειναι αλλο θεμα. Ελα ομως σημερα που οδυσσεας και διας ειναι κλειστα..... Οδυσσεας σε αναστολη και διας κλειστος. Mια χαρά την πεφτω στον Σώτο που επιμένει ότι είναι η καλύτερη χρονιά του βουνού και δεν έχει ξαναδουλέψει τόσο καλά και είναι άχρηστος ο Ηρακλής καθημερινές και καλά κάνουν και τον κρατάν κλειστό . Όσες μέρες έχουμε πάει όλοι εδώ και 5 χρόνια είναι σαφές που δουλεύουν και τα δυο ότι όλοι πάνε στον Ηρακλή και ο Βάκχος μένει σχεδόν άδειος. Άρα το χιονοδρομικό λέει βλακείες. Σήμερα Οδυσσέας και ΔΙας είναι κλειστά με κάλυψες τέλος η κουβέντα. Κατέστρεψαν ένα υπέροχο χιονοδρομικό το 5/7 των ημερών της σεζόν βάση σχεδίου. Φάτε 3 σερί Σαββατοκύριακα με παλιόκαιρο και καλή σας τύχη όσοι θέλετε να κάνετε σκι. Καλή διασκέδαση παιχταρά krits 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 3, 2019 (edited) Καλημέρεςςςςς ΩΩΩΩ να σου..... Edited April 3, 2019 by panchristo 3 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted April 3, 2019 Κι αύριο μέρα είναι... 2 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 3, 2019 (edited) με μεγαλη μου λύπη σας παρουσιαζω τις νεες τουαλετες στον προφητη ηλια. υπαίθριες μεν, αγιασμένες δε.... τουλαχιστον οσοι και οσες το κανετε ριξτε λιγο χιονι απο πανω. Edited April 3, 2019 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted April 3, 2019 Και χιονοστιβαδα καλιοπη και παγος και σουπες απ ολα η μερα 5 Share this post Link to post Share on other sites